Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

AMİN ABLALARIN ABLASI SAĞOLASIN..:Saruboceq:.BUGÜN 10 DA KALKTIM...SERSEM GİBİYİM VALLA...E DÜN 2 YE KADAR YATARSAN,OLACAĞI BUYDU DİMİİİsositososito

[/COLOR][/B]
AH CANIIIIMMM KIYAMAM BEN SANAAA :1hug: ERKENMİ KALKTIIINNN :roflol::roflol::roflol::roflol:

KIZ ZATİİ SAAT ONAKADAR YATMIŞSIN DAHA NE UYUYACAN :mymeka:

EEE KARPUZDA YATA YATA BÜYÜRMÜŞ DEMİİİİ:roflol::roflol::roflol:

SEN ANLADIN BENİİİİ :lepi:kaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktan

3.TAKIM **120. ETAP **

sılagul ( 60.0/60.0/0.0/0.00% )
cabik ( 73.5 /73.5/0.0/0.00% )
ademel ( 74.4/74.4/0.0/0.00% )
rainbow87 (108.0/108.0/0.0/0.00% )
gülbeyza ( 81.0/81.0/0.0/0.00%)
figenk24 (55.0/55.2/-0.2/-0.36% )
gzdegzde ( 64.0/65.0/-1.0/-1.56% )
kalimera (86.0/85.0/1.0/1.16%)
Harikaaa ( 65.1/65.1/0.0/0.00%)
semo (64.5/64.5/0.0/0.00%
)

3.TAKIM TOPLAM KıLO (731.5/731.7/-0.2/-0.03%)

Son düzenleme:
VALLA HAKLISIN ABLACIM..BUGÜNLERDE İYİCE DAĞITTIM.kafamçokkarıştı..DÜZENE GİRMEMİZ LAZIM AİLECEK...EHHH MALUM OKULLARDA AÇILICAK...YANİİİ....

KARPUZ BANA GELEMEZ YAAAAAAA......:roflol::roflol:

BİLDİRİMİ YAPTIM KIZLAR...ŞİMDİ BEN KAÇAR...
HİÇ İYİ HİSSETMİYORUM KENDİMİ...
KAFAM SANKİM BİR KAZAN...
GÖZÜM TOPRAĞA BAKIYO HERALDE...
KENDİNİZE İYİ BAKÜN BAKALIM...
DAHA SONRA GÖRÜŞMEK ÜZERE BACÜLAR....a.s.

töbe böbe mübarek günde dediğine bak.kızıyrum haaaa
sen iyi ol bacum dikkat et kendine
bende ramazanın ilk günü dedim artıkım ölüyorum sabahtan akşama kadar yattım gözümü açamıyordum.sanki gözlerim yuvasından çıkacak beynim patlayacak gibiydi.gece 2ye kadar o halde uğraştım acile gidecektim nerdeyse ,dedim heralde beyin kanaması geçiriyorum.şükür geçti sabahta sınava girdim o halde şans işte.
dualarım seninle bende öpüyorum en kocamanından kızınıda öp benim için.ŞenizŞenizŞeniz

SAĞOL BALIM TEŞEKKÜRLER..BİZDE SİZİ ÇOK ÖPÜYORUZ.opuyorumnanaktan..

YOK YOK ALLAH KORUSUN :Saruboceq:

ERKEN KALKTINYA ONDAN :roflol::roflol::roflol:

merhabalar fıstıklaaaaa nasılsınız?
bi bakayım dedim size..ben hiç iyi değilim kpssde bizim bölümün barajı 60 idi..şimdi 78e çıkmış.ben bu senede evde inekleyecem yani..offf yaaa ne yapıcam ben mafoldumben

neyse öpüyorum sizi :gitme: gittim ben

mmerhabalar arkdaşlar nasılsınız bugün sahurda patates haşlama iki tane bir dilim diyet ekmek bir yumurta bol yeşillik bu arada arkadaşlar patates çok iyi tok tutuyor üç bardak su iftarda menemen bir bardak çay zeytin peynir domates salatalık eşim ziraat mühendisi köylere çok sık gidiyor şekerci pancarlarla ilgileniyor yani :) uzattım köylerden domates getiriyor bayada çok getirmiş dün bir kısmını rondodan geçirdim plastik kaplara koyup derin dondurucuya koydum pilastik su bardakları varya bende yeni öğrendim bir kullanımlık hiç kaynatmadan rondadan geçirdim sizlerlede paylaşayim dedim :) kıın yiyeceğiz hepinize iyi sahurlar :):)

arkadaşlar biliyorum diyet oturumu ama hepimiz çok iyi ev hanımıyız sizlerede sorayım dedim birde domatesleri rendeleyip nerde nasıl kış için saklıyorsunuz değişik bilgileri olan paylaşabilir mi benim le tşk ederim :):):)

selamlarherkese, bıraz bosluyorum sızı farkındayım ama mecbur benı ıstemeye gelıyorlar soz vs elbıse soz sepetı derken nefes alıcak vaktım yok hem tartım bozuldu sızlerden ayın 15 ıne kadar ızın ıstıyorum mumkunse soz olsun fotoraflarımı da paylasıcagım

KÖTÜ OLMUŞ CANIM YA...BIKTIK ARTIK BU TÜR ŞEYLERDEN VALLA..OYUN OYNAR GİBİ SINAVLARLA OYNAYIP DURUYORLAR..HİÇ İNSANLARI DÜŞÜNEN YOK VALLA..AMA BEN SENİN ONUDA BAŞARICAĞINA İNANIYORUM TATLIM..:lepipuyorumnanaktan
ANLATTIĞINI BİLİYORUM CANIMCIM AMA BEN GENELDE KAYNATARAK YAPIP..KONSERVE OLARAK SAKLIYORUM..10 POŞET FALANDA BUZLUĞA ATIYORUM TABİ...PATLICAN,BİBER,DOLMABİBER KURUTUP SAKLIYABİLİRSİN CANIM..ONLAR İYİ OLUYOR...KOLAY GELSİN...opuyorumnanaktan
ÇOK SEVİNDİM TATLIM..TABİKİ İZİNLİSİN...VE TABİKİ RESİMLERİ BEKLİYORUZ...ALLAH TAMAMINA ERDİRSİN CANIMCIM...HAYIRLI OLSUN...:Saruboceqpuyorumnanaktan

Hayırlı olsun canım Allah tamamına erdirsin :) ne güzel tatlı bir telaş vardır.

Sahur:1tost,1yumurta,domates salatalık,1bardak süt,su
İftar: 1kase çorba,köfte patates salata

İyi hafta sonları kızlarkaydirigubbakcemile2opuyorumnanaktan

merhabalar kızlar nasılsınız..
bernuşcum evet iyice oyuncak ettiler sınavıda bizide...şimdi öğretmen olabilsem en verimli yıllarım olurdu belkide ama bıktırdılar daha şimdiden.gençliğe emanet bu ülke ama işte gençliğin bütün enerjisini verimini böyle sömürüyorlar...yapcak bişey yok bir sene daha dirsek çürütcez..sonu ne olur bilinmez.ama yaş 26 oluyor ve gençlik gidiyor boş boş ve hala babamızdan haşlık alıyoruz bu ayrıca koyuyor insana...arkadaşlarımın çoğu 1-2 puanla kaçırıyor..buda 1 senelerine daha mal oluyor.
neyse ben şimdi nerde nasıl ne zaman ders çalışmalıyım biraz plan yapayım bakalım...
sizleride sıkmıyim şimdi..
hoşçakalın...

rainbow merakla bekliyoruz canımmm
cabık belki aşağıya çekerler olmaz mı ?? yada şubatta tekrar alıyorlar inşallah o zamana olur
başka ben iyiyim benim regl geliyyooo eli kulağında o yüzden sularrrr toplanıyoo vucütta
inşallah cumaya kadar biter öptüm hepinizi

iftar yemeğim.
2dilim k.ekmek.
1kase çorba.
5kaşık sebze yemeği
2biber dolması. cacık çok az kadayıf tatlısı

merhabalar arkadaşlarr bugünkü sahur yemeğim bir bardak süt iki dilim diyet ekmek zeytin peynir salatalık çok azda biber kızartması soslu enfesdi ama çok yemedim iftarda bir tabak semiz otu saşatası bol yoğurtlu beş köfte beş kaşık pilav ekmek yemedim :) yarın arkadaşlarım geliyor iftara hareketli bir gün olacak SABAH ERKEN KALKICAM HEPıNıZE ıYı PAZARLAR ıYı SAHURLARRRRR

offf ya ben çok şiştim yaa balon gibiyim uçtum uçuçammafoldumben galiba reglim yaklaştı ondanmı ki ya..cok da yiyorum bu 1 haftadır kilo aldım ayy delircem hiç sevmiyorum kendimi kilo alınca nefret ediyorum kendimden ha neye benziyorum ıyyyy berbat bişey oluyorumakannehirakannehir
cabik cm hayır bundadır belki güzelim ya sen yine elinden geleni yap bu yılda valla öyle artık ya bunaldım bende sıkıldım herseyden.................

canım ben yıllardır yaptığım formülü yazayım. şükür hiç sorun yaşamadım.
hatta bu kışınkiler bile hazır. geçen kıştan kalanlar var hala bişey olmamış.
şimcik tarif şu;
domatesleri rendele yada kabuklarını soy yada soyma sana kalmış küp küp doğra büyükce bir tencereye koy.karıştıra karıştıra azcık suyunu çekinceye kadar pişir.bu arada püf nokta az tuz ve domatesin ekşiliğine göre şeker kat ve azcıkta yağ.bunlar göz kararı olacak.sonra sıcak sıcak temiz kuru kavanozlara koy ağzını kapat hemen ters çevir öyle soğusun.sonra tutup tutmadığını kontrol ederek dolaba serin karanlık bi yerde sakla.kışın rendelediklerini çorbalara küp küp yaptıklarını menemene yemeğe kullan çok pratik oluyor.

ben bide bu sene menemenlik yaptım.oda;biberleri temizledimyıkadım, menemenlik doğradım.domatasleri küp küp yaptım.önce yağsız teflon tavada biberleri kavurdum.sonrada domatesleri attım onunda azcık suyunu çekene kadar kavurdum tuz şeker ve az yağ yine sıcak sıcak kavanoza koyup sıkıca kapatıp ters çevirdim. soğuyunca kontrol edip kaldırdım.
inşallah işine yarar benden görüp yiyen tanıdıklarımda aynı şekilde yapıyor artık.içindeki şeker ekşimsi olmasını önlüyor.bu çok önemli.
sıcak sıcak kavanoza koyup ağzını sıkıca kapatıp ters çevirince kapağı kendiliğinden tutuyor.kavanozları suyun içinde felan kaynatmaya gerek yok pratik.bide her sene yeni kapa al. kavanozu açmak için kapağı aralıyoruzya bozulur tutmaz diye riske atmıyorum ben yenisini kullanıyorum.
afiyet olsun huzurla sağlıkla inşallah bebişinle yemek nasip olur hazırladıklarını.:Saruboceq:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…