Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

yanı ne dıyım ek kelımeyle supersın kaptan

bugunki menum şimdilik kızceler

sabah :07.30
1 dılım ekmek arasına kasar peynırı uyuyakaldım
sekersız cay

1lt su

öğlen 12.30
4 ymk kaşıgı bulgur pılavı
az susuz patates yemegı

iş yerınde bunlar cıktı

aksama henuz bellı degıl

sabah sabah annem koydu sıcacık böreği önüme dayanamadım bir dilim yedim
Ama ekmek yemedim bugün de yemem hiç zaten spor da yapıcam umarım vicdanım rahatlar spordan sonraa
Cnm uyma sen annecigine,eminim cok güzel yapmistir ama o börekler degilmi bizi bu hale koyan..Bu son olsun cnm,börek yerine yumutrali sandvic ye tam bugday ekmegiyle hem daha tok tutar,hemde saglikli
Kahvaltı edeyim dedim buz dolabını açtım evde yiyecek bişey yok. eşime güzel bir alışveriş listesi göndereyim şimdi.

Bende bir bardak light süt ile yetineyim o gelene kadar
Cnm yokmu evde musli,koy süte ye,al sana kahvalti

hoşgeldin rakibim tüh ya bende dedim şimdi noraa hafta sonu kaçamak yapmıştır
Yapmamis valla,yoksa seni yenecekmi
Gecmisolsun cnm

Tebrik ederim kacamaksiz gecirdigin icin haftasonunu

an iti bariyle 1 lt suyubıtırmıs bulunmaktayım:)) tuvaletle arkadas oldum ama akşama kadar 3 lt yı tamaamlamam lazım:)
Yarasin
bekliyorum sekercım:)
Bu egzersizi günde 8 dakika yapın...(Göbek bölgesinde fazlası olanlar için ) - YouTube Cnm bunu vücudu biraz isttiktan sonra yap,etkisi o zaman olur.Ilk basta kendini cok kasma,yapabildigin kadar yap sonradan alisirsin
Exercise TV / Start walking at home 2 miles with Leslie Sansone - YouTubeBununla basla alistikca 3-5 miles yaparsin,ben denemedim ama deneyenler cok memnun

Total Body Workout 4, Cardio, sculpt and tone fitness, Full 30 mins - YouTube buda ilk basta zorlar seni,yavas yavas alistir vücudunu,alistikca arttirirsin süreyi

Latin Dance Aerobic Workout - Hull College - YouTube Ve bu benim en sevdigim,hem eglenceli hemde etkili

Kolay gelsin

Anladim cnm,haklisin ne diyim
Merhabalar herkese,

ben de aranıza katılmak istiyorum, şuan doğru yere mi yazıyorum bilmiyorum, takım işini tam çözemedim de :18:
Merhaba cnm,hos geldin.Takim kaptani benim,takimda yer var kurallara uyarsan 2 hafta sonra listeye alinabilirsin.Kurallari birazdan yazarim
Hos geldin cnm.Cok gecmisolsun
Seummuy la yarisiyorsun,hadi bakalim kapisin
Sanada gecmisolsun cnm
Bende kaçırıyorum ama sürekli bişwy istediği için değil. Ben kensi vücuduma ne yarıyor ne yaramıyor biliyorum istediğim diyeti yapıyorum aa böle diyetmi olur deyip keyfimi kaçırıyor.
Ben yaparsam olur de sende
Moralim çok boZuldu ya bayramda kilo almışım.

Ama cumaya kadar toparlicam. Nasıl toparlicaksam artık az buz da değil.

Cumaya hedefim 75 kilo olmaakkk :)
Yersen baklava börekleri alirsin tabi
arkadaşlar bence herkesin bi kilo çizelgesi olmalı bilelim kim kaç kiloda ve kaç kilo vermiş kalabalık olduğumuz için unutuyor insan
Bencede cnm,her ne kadar beceremesemde bu konuda calismalarim devam ediyor

afiyet olsun cnm cok güzel.zahmet olmazsa hepsini toptan yazsan,sonra parcalarini aramayalim menünün

tesekkur ederım tatlım flasha atıyım ındırıp hemen

Ayy eşinle bisikletlemi gezdiniiiz ne güzeeel :)

Hiçte baklava börek yemedim!! Çikolata yedim en bolundan

Seummuyla yarışıyorum demekkk

Ayrıca müsliyi unutmuşum ama evde yoktu. ( dahada kahvaltı etmedim ben çamaşır hanedeyim eşim yukarda kahvaltı hazırlıyo

kısceler an ıtıbarıyle 2lt bıtırmış bulunmaktayım boyle yazdıkca gaza gelıyorum:))

Evet cnm,dün cocuklarda vardi,bu gün kizlar okuldaydi,kücügüde esim arkasina oturttu(cocuk koltuguna) gezdik.Simdilik esime yetsemesemde kisa sürede onu gececegime inaniyorum

Ciko mu yedin,Afiyet olsun cnm.Topak topak et olsun,devam et böyle

evet cnm 2 hafta.Bu senin paylasimina ve diyetine dikkat etmene göre azalip cogalabilir

anladımmm, aktif paylaşımda bulunacağıma inanıyorum, nisan annesiyim aynı zamanda, 1 yıldır güzel dostluklar edindim kk sayesinde, umarım burada da güzel paylaşımlarda bulunuruz.,

gebelikte 22 kilo aldım 12si gitti 10u kaldı, ama hedefim 10 değil, çünkü gebelik öncesi de tombiştim. şuanda 85 kiloyum. 65 kilo olmayı umut ediyorum.

Oldu canım oldu tavsiye ederim şiddetlee

Offf yazlık kışlık ayırıyorum bittim yaaa aklıma her şekerli bişey geldiğinde gidip su içiyorum bir bardak.

Beynim sürekli meyvw suyu iç enerji verir diyor yaaa

Kızlaaaarrr spor salonunda spora başladım çok dinç hissettiriyo gerçekten herkes spor yapsııınn

1saat 40 dk spor salonunda kaldım Birazdan da alışverişe çıkıcam çarşıya gidene kadar tempolu yürürüm gidiş geliş yarım saat yürümüş olurum

Tokluk durumum da çok iyi akşama yediklerimi bildircem

Tamam cnm,insallah güzel dostluklar kurariz.Ben sana takim kurallarini yazayim,sen onlarada göz at eger sorun olmaz dersen birlikte zayif citir anneler olalim
Oldu canım oldu tavsiye ederim şiddetlee
Kime banami,ben ciko aklima gelmedikce yememki,bide dolaplar dolu oldugu halde
sen bana hamur isi söyle,hele icli köfte 10 tane yerim yani
Offf yazlık kışlık ayırıyorum bittim yaaa aklıma her şekerli bişey geldiğinde gidip su içiyorum bir bardak.

Beynim sürekli meyvw suyu iç enerji verir diyor yaaa
olay gelsin cnm,benimde ütü yigildi yine,birazdan totomu kaldirabilirsem yapicam
Sen uyma aklina,taze meyve suyu sikarsan sorun olmazda,hazirlari pek tavsiye edilmiyor.Cok dayanamazsan yarim bardak meyvesuyuna yarim bardak su kat ic
Süpersin cnm,böyle devam edersen beraber mezun oluruz sele

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…