- 13 Nisan 2009
- 6.159
- 1.031
- 373
Slm kizlar,kahvaltimi yaptim sonrasinda 1 saat 40 dk bisikletle gezdik esimle birlikte.üstüne birde 100 mekik daha ne olsun demi.Aksamada 30-45 dk zumba yaparsam kisa sürede eski halime dönerim.
Heyy spor yapmayanlar siz kendi halinize yanin bence simdiden
tamam canım teşekkür ederim.
hoşbulduk teşekkür ediyorum.
Cnm uyma sen annecigine,eminim cok güzel yapmistir ama o börekler degilmi bizi bu hale koyan..Bu son olsun cnm,börek yerine yumutrali sandvic ye tam bugday ekmegiyle hem daha tok tutar,hemde sagliklisabah sabah annem koydu sıcacık böreği önümedayanamadım bir dilim yedim
Ama ekmek yemedim bugün de yemem hiç zaten spor da yapıcam umarım vicdanım rahatlar spordan sonraa
Cnm yokmu evde musli,koy süte ye,al sana kahvaltiKahvaltı edeyim dedim buz dolabını açtım evde yiyecek bişey yok.eşime güzel bir alışveriş listesi göndereyim şimdi.
Bende bir bardak light süt ile yetineyim o gelene kadar
Yapmamis valla,yoksa seni yenecekmihoşgeldin rakibimtüh ya bende dedim şimdi noraa hafta sonu kaçamak yapmıştır
Gecmisolsun cnmSelam kızlar, dün bütün günü tv karşısında geçirdiğimden giremedim pc soğuk odada oraya gitmeye üşebniyorummtelden de bir türlü beceremiyorum giriyorum sayfaya ama yazamıyorum
Bu arada annemde benimle diyete başladı, onda da omuriliğinde dar kanal var zayıflaması gerekiyor beraber yemeğimizi hazırlıyoruz birrimizi destekliyoruz çok iyi oluyor :)
Haftasonunu kaçamaksız geçirmiş olmanın mutluluğu var üzerimde
Yeni arkadaşlar gelmişş, hoşgeldiniz takıma kızlarrr
Yarasinan iti bariyle 1 lt suyubıtırmıs bulunmaktayım:)) tuvaletle arkadas oldum ama akşama kadar 3 lt yı tamaamlamam lazım:)
Bu egzersizi günde 8 dakika yapın...(Göbek bölgesinde fazlası olanlar için ) - YouTube Cnm bunu vücudu biraz isttiktan sonra yap,etkisi o zaman olur.Ilk basta kendini cok kasma,yapabildigin kadar yap sonradan alisirsinbekliyorum sekercım:)
Anladim cnm,haklisin ne diyimGünaydın, ben yine her zamanki gibi ders çalışarak başladım güne ..
KAratayın beğendiğin kısımlarını almazsan olur tabiKaratayda ekmek hiç yok, kestane 1 tane arada bir nişasta olduğundan, üzüm suyunu geç üzüm bile tavsiye edilmiyor ..
Bence hiç bir şey yapma, önce ayağın iyileşsin, ya da ayağını etkilemez sonuçta mekik falan çekebilirsin.
Cidden fazla karbonhidrat olmuş dün, öğle de sayabilirz tabi kısırı ama yine de karbonhidrat ağırlıklı, spor konusunda ne yazık ki spor yapamıyorum, sınava hazırlanıyorum, günüm genelde ders çalışarak geçiyor ama bir taraftan eşim ev vs derken çok ciddi anlamda zamanım olmuyor, o yüzden az olan zamanımdan şu an için spora da ayıramıyorum ancak bazen akşam yürüyüşe falan çıkıyoruz, ya da koşuya o oluyor, bir de spor sayılmasa da tibet hareketlerim var. Şu sınav dönemi biterse deli gibi spor yapmak istiyorum
İlk diyet sonrası döneme göre çok iyiyim gerçekten, bir ara kendimden geçmiştim resmen de bayramda topladım.
Merhaba cnm,hos geldin.Takim kaptani benim,takimda yer var kurallara uyarsan 2 hafta sonra listeye alinabilirsin.Kurallari birazdan yazarimMerhabalar herkese,
ben de aranıza katılmak istiyorum, şuan doğru yere mi yazıyorum bilmiyorum, takım işini tam çözemedim de :18:
Hos geldin cnm.Cok gecmisolsunGünaydııınnn
Bır haftadır nefes aldıkça böbreklerimin oraya bıçak batıyor ya bugün sırf bunun için kalktım yataktannn!!
Neoluyor kiminle yarışıyorum?
Bu hafta çok çook sıkacam yeme klnusunda. Çok verimli bi hftaya benziyo eşşm sabah kursta akşam işte yani yememe karışamaz hihihuhuhahahaa ( erol taş gülüşü)
Sanada gecmisolsun cnmgeçmiş olsun canım üşütmüşsün sıcak su torbası al yatarken, bende bugun reglimin ilk günü sabah karın ağrısıyla uyandım sıcak tutunca geçiyor ancak, ay canım sorma eşim evde olunca bende ister istemez kaçırıyorum çünkü sürekli bişeyler istiyor yemek için
Ben yaparsam olur de sendeBende kaçırıyorum ama sürekli bişwy istediği için değil. Ben kensi vücuduma ne yarıyor ne yaramıyor biliyorum istediğim diyeti yapıyorum aa böle diyetmi olur deyip keyfimi kaçırıyor.
Yersen baklava börekleri alirsin tabiMoralim çok boZuldu ya bayramda kilo almışım.
Ama cumaya kadar toparlicam. Nasıl toparlicaksam artık az buz da değil.
Cumaya hedefim 75 kilo olmaakkk :)
Bencede cnm,her ne kadar beceremesemde bu konuda calismalarim devam ediyorarkadaşlar bence herkesin bi kilo çizelgesi olmalı bilelim kim kaç kiloda ve kaç kilo vermiş kalabalık olduğumuz için unutuyor insan
afiyet olsun cnm cok güzel.zahmet olmazsa hepsini toptan yazsan,sonra parcalarini aramayalim menününbugunki menum şimdilik kızceler
sabah :07.30
1 dılım ekmek arasına kasar peynırı uyuyakaldım
sekersız cay
1lt su
öğlen 12.30
4 ymk kaşıgı bulgur pılavı
az susuz patates yemegı
iş yerınde bunlar cıktı
aksama henuz bellı degıl
Tesekkür ederim cnm,takim olarak süper olcaz bak deemedi demeyanı ne dıyım ek kelımeyle supersın kaptan
Cnm uyma sen annecigine,eminim cok güzel yapmistir ama o börekler degilmi bizi bu hale koyan..Bu son olsun cnm,börek yerine yumutrali sandvic ye tam bugday ekmegiyle hem daha tok tutar,hemde saglikli
Cnm yokmu evde musli,koy süte ye,al sana kahvalti
Yapmamis valla,yoksa seni yenecekmi
Gecmisolsun cnm
Tebrik ederim kacamaksiz gecirdigin icin haftasonunu
Yarasin
Bu egzersizi günde 8 dakika yapın...(Göbek bölgesinde fazlası olanlar için ) - YouTube Cnm bunu vücudu biraz isttiktan sonra yap,etkisi o zaman olur.Ilk basta kendini cok kasma,yapabildigin kadar yap sonradan alisirsin
Exercise TV / Start walking at home 2 miles with Leslie Sansone - YouTubeBununla basla alistikca 3-5 miles yaparsin,ben denemedim ama deneyenler cok memnun
Total Body Workout 4, Cardio, sculpt and tone fitness, Full 30 mins - YouTube buda ilk basta zorlar seni,yavas yavas alistir vücudunu,alistikca arttirirsin süreyi
Latin Dance Aerobic Workout - Hull College - YouTube Ve bu benim en sevdigim,hem eglenceli hemde etkili
Kolay gelsin
Anladim cnm,haklisin ne diyim
Merhaba cnm,hos geldin.Takim kaptani benim,takimda yer var kurallara uyarsan 2 hafta sonra listeye alinabilirsin.Kurallari birazdan yazarim
Hos geldin cnm.Cok gecmisolsun
Seummuy la yarisiyorsun,hadi bakalim kapisin
Sanada gecmisolsun cnm
Ben yaparsam olur de sende
Yersen baklava börekleri alirsin tabi
Bencede cnm,her ne kadar beceremesemde bu konuda calismalarim devam ediyor
afiyet olsun cnm cok güzel.zahmet olmazsa hepsini toptan yazsan,sonra parcalarini aramayalim menünün
Slm kizlar,kahvaltimi yaptim sonrasinda 1 saat 40 dk bisikletle gezdik esimle birlikte.üstüne birde 100 mekik daha ne olsun demi.Aksamada 30-45 dk zumba yaparsam kisa sürede eski halime dönerim.
Heyy spor yapmayanlar siz kendi halinize yanin bence simdiden
Evet cnm,dün cocuklarda vardi,bu gün kizlar okuldaydi,kücügüde esim arkasina oturttu(cocuk koltuguna) gezdik.Simdilik esime yetsemesemde kisa sürede onu gececegime inaniyorumAyy eşinle bisikletlemi gezdiniiiz ne güzeeel :)
Hiçte baklava börek yemedim!! Çikolata yedim en bolundan
Seummuyla yarışıyorum demekkk
Ayrıca müsliyi unutmuşum ama evde yoktu.( dahada kahvaltı etmedim ben çamaşır hanedeyim eşim yukarda kahvaltı hazırlıyo
Cok güzel cnmkısceler an ıtıbarıyle 2lt bıtırmış bulunmaktayım boyle yazdıkca gaza gelıyorum:))
evet cnm 2 hafta.Bu senin paylasimina ve diyetine dikkat etmene göre azalip cogalabilirneeeeeeeeeeee
2 hafta mıı?
evet cnm 2 hafta.Bu senin paylasimina ve diyetine dikkat etmene göre azalip cogalabilir
Evet cnm,dün cocuklarda vardi,bu gün kizlar okuldaydi,kücügüde esim arkasina oturttu(cocuk koltuguna) gezdik.Simdilik esime yetsemesemde kisa sürede onu gececegime inaniyorum
Ciko mu yedin,Afiyet olsun cnm.Topak topak et olsun,devam et böyle
Tamam cnm,insallah güzel dostluklar kurariz.Ben sana takim kurallarini yazayim,sen onlarada göz at eger sorun olmaz dersen birlikte zayif citir anneler olalimanladımmm, aktif paylaşımda bulunacağıma inanıyorum, nisan annesiyim aynı zamanda, 1 yıldır güzel dostluklar edindim kk sayesinde, umarım burada da güzel paylaşımlarda bulunuruz.,
gebelikte 22 kilo aldım 12si gitti 10u kaldı, ama hedefim 10 değil, çünkü gebelik öncesi de tombiştim. şuanda 85 kiloyum. 65 kilo olmayı umut ediyorum.
Kime banami,ben ciko aklima gelmedikce yememki,bide dolaplar dolu oldugu haldeOldu canım oldu tavsiye ederim şiddetlee
olay gelsin cnm,benimde ütü yigildi yine,birazdan totomu kaldirabilirsem yapicamOfff yazlık kışlık ayırıyorum bittim yaaaaklıma her şekerli bişey geldiğinde gidip su içiyorum bir bardak.
Beynim sürekli meyvw suyu iç enerji verir diyor yaaa
Süpersin cnm,böyle devam edersen beraber mezun oluruz seleKızlaaaarrr spor salonunda spora başladım çok dinç hissettiriyo gerçekten herkes spor yapsııınn
1saat 40 dk spor salonunda kaldım Birazdan da alışverişe çıkıcam çarşıya gidene kadar tempolu yürürüm gidiş geliş yarım saat yürümüş olurum
Tokluk durumum da çok iyi akşama yediklerimi bildircem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?