gecmıs olsun cnm annene . neguzel bırbirınıze destek olursnuz cnm:)
hoşgeldin rakibimtüh ya bende dedim şimdi noraa hafta sonu kaçamak yapmıştır
Hoş buldukkkk
Annene çok geçmiş olsun, ikinize de bol sabır ve şimdiden başarılar :) Hafta sonu kaçamak yapmadığın için tebrik ederimm
Tamam cnm,insallah güzel dostluklar kurariz.Ben sana takim kurallarini yazayim,sen onlarada göz at eger sorun olmaz dersen birlikte zayif citir anneler olalim
Kime banami,ben ciko aklima gelmedikce yememki,bide dolaplar dolu oldugu halde
sen bana hamur isi söyle,hele icli köfte 10 tane yerim yani
olay gelsin cnm,benimde ütü yigildi yine,birazdan totomu kaldirabilirsem yapicam
Sen uyma aklina,taze meyve suyu sikarsan sorun olmazda,hazirlari pek tavsiye edilmiyor.Cok dayanamazsan yarim bardak meyvesuyuna yarim bardak su kat ic
Süpersin cnm,böyle devam edersen beraber mezun oluruz sele
bende istiyorum o anneden,benimki uzak bana:84:Sağol canımmmevde herkes yerken senin diyet yapman zor oluyor ama yemekleri annem yaptığı için ikimize göre de yemek yapıyor sağolsun :)
Nora tam gaz devam ediyor sevgili 3.takim takipcileri,diger yarismacilardan atak yok hala...Hoşbuldumm canımmmseni hayal kırıklığına mı uğrattımmm cumaya kadar kaçamak yokk cıss herseyyy
Insallah cnm,hedefe ulasana kadar ödülller harici bisey yemezsek cabuk zayiflariz.Teşekkürler :) umarım tüm haftasonlarımız kaçamaksız geçer
Afiyet olsun cnm,bence sorun yok,bende koruma döneminde böyle yeseymisim keskeBugünkü menümü yazayım ..
Sabah
- 1 poğaça
- 2-3 dilim sucuk
- 1 bardak meyve suyu
Ara :
- Türk Kahvesi
- 2 tane bitter çikolata kaplı kahve çekirdeği
Ara :
- 1 dilim beyaz peynir
Akşam :
- Ciğer şiş
- Büyük bardak ayran
- Salata
Bugün suyum biraz az oldu ama 3 litreye tamamlarım ..
Cnm senin annecigin yanindaymis ya,bos bir zamanda yapiverin iste..Benim kizlarda bayilirlar,bu siralar istiyorlar ama ben duymamazliktan geliyorum,yoksa diyet miyet kalmaz:18:İçli köftemi mmmh hasretiz burda böyle lezzetlere...
Ben kahvaltıdan sonra şimdi baya acıktım. Kahvaltıyıda geç etmiştim öğle yemeğimyemedimz
Şimdi acıkınca kendime tost yapacaktım ama onun yerine yağsız süt içtim ve bir muz yedim. Muzun kalorisi
Çok olsada tosttan iyidir diye düşübdüm.
Sanada kolay gelsin. Of benim daha yatak odası bitmedi. Bu hafta izinliyken hergün birşey yapacam.
Yatak odası bitsiin yıkanıp anneme gidiceeem karadayı izlicem
Afiyet olsun cnm,bence sorun yok,bende koruma döneminde böyle yeseymisim keske
Kesinlikle haklisin.Ben diyeti biraktim bi süre tuttum kendimi,sonra nedendir bilmem saliverdim...Keske iradeli olabilseydim,citir anne olarak kalirdim:26:Koruma dönemi gerçekten çok önemli, 6 ay kadar vücut bu kiloya alışsa sonrası daha kolay olur ama diyet yaparken kendini kilolu görüp yemiyorsun ama kilo verince çok daha zor oluyor her şey, son zamanlarda canım pek istemiyor abur cuburda bir kaç hafta önce berbattım ..
Buzmavi bildiğim kadarıyla 60 kg için 2.5 litre su ideal, sonrasında her 20 kg için 1 litre ilave edilmeli diye biliyorum.
Bu arada avatarın çok güzel duruyor. Çok seviyorum bu diziyi, o kadar güzel yapıyorlar ki izlerken eşimle kahkahalara boğuluyoruz bazen, bizim evi mi anlatıyor bu diye
Bu arada herkese günaydın kızlar, kaçamaksız bir gün olsun ..
Ben 110 kiloyum işte demek ki çok da aşırı değil :))
Evet bende çok severim bu diziyi ve demet evgarı :) Çok doğallar
Hos geldin cnm,zayiflamaya calisiyoruzslm ben 8. gruptan misafir geldim nasılsınız??
slm ben 8. gruptan misafir geldim nasılsınız??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?