Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

hanipeks cnm bunlar takim kurallarimiz..Oku senin icinde uygunsa baslayalim

1.Günde en az 5 mesaj yazma zorunlulugu vardir,bu en az rakamdir,haftada 35 mesaj altina düsen üye 2.sari karttan sonra diskalifiye edilecektir.Cuma günleri haftalik mesajlarinizin toplamini yazmak mecburidir...

2.Her gün sabah bir önceki gün ne yedik,ne ictik,hangi sporu kac dakika yaptik yazmak mecburidir.

3.Diger arkadaslarin listelerine yorum yapilacak ve kendimizce dogru ve yanlislari yazilacaktir.

4.Yapilan her kacamaga ceza verilecektir,örnek verirsek o gün disardaydiniz ve caniniz hamburgermi istedi ,veya cok cikolatayemek istediniz ve yediniz,afiyet olsun ama bu yediklerinizin kalorisi kadar spor yapilacakatir,cezalari uygulamak mecburidir,eger 1 hafta icinde cezalar cekilmez ve herhangi bir bilgi verilmezse,o üye 2.hafta takim listesine alinmayacaktir.

5.Hic bir sagliksiz
diyet uygulanmayacaktir (dukan,kusan,3-5-7 günde 3-5-7 kg verdiren diyetler v.b),eger bu kurali uygulamayan üye olursa 3 defa uyari alacak,3.uyaridan sonra yine devam ederse takimdan cikarilacaktir,her gün 3 ana ögün ve en az 1-2 ara ögün yapilacaktir.ana ögünleriniz gecistirme olmayacak,doyurucu seyler yenilecektir.

6.Eger 2 hafta sonunda listeye alinirsaniz kendi kilonuzu kendiniz yüzde olarak hesaplayip,takim listesine ekleyeceksiniz ve takim listesini sirayla her hafta 1 üye paylasim alanina tasiyacaktir,eger o hafta isiniz cikarsa yer degistirilebilir.(bence en önemli kural)

7.Kilo bildirimi cuma günü en gec 12 ye kadar yapilmalidir.12 den sonra yapilan bildirim gecerli mazeret yoksa kabul edilmeyecek ve 3 defa ayni seyi uygulayan üye diskalifiye edilecektir..

8.Her gün mutlaka spor yapmaya gayret gösterilecektir(bunu takim kurali oldugu icin degil,kendi saglimiz icin yapmaliyiz)

9.Her hafta en fazla kilo veren üye,en az kilo veren üyeye kocluk yapacak ve o hafta ekside olan üyeyi özel kontrolüne alacaktir..

10.%30 un altina düstügümüz hafta ceza alinacaktir...

11.Hepimizin diyetten sikildigi zamanlar elbette olur yanliz bunu aliskanlik haline getirip,diyeti bos veren üye diskalifiye edilir...

is güc beni bekler kizlar.Sizinde muhabbetinize doyum olmuyor,altta görünüyorsunuz ama konusan yok

Ben ara ara bakarim yine,az kaldi aksama sakin kacamak yapmayin

Bugünkü menümü yazayım ..

Sabah

- 1 poğaça
- 2-3 dilim sucuk
- 1 bardak meyve suyu

Ara :

- Türk Kahvesi
- 2 tane bitter çikolata kaplı kahve çekirdeği

Ara :

- 1 dilim beyaz peynir

Akşam :

- Ciğer şiş
- Büyük bardak ayran
- Salata

Bugün suyum biraz az oldu ama 3 litreye tamamlarım ..

İçli köftemi mmmh hasretiz burda böyle lezzetlere...
Ben kahvaltıdan sonra şimdi baya acıktım. Kahvaltıyıda geç etmiştim öğle yemeğimyemedimz

Şimdi acıkınca kendime tost yapacaktım ama onun yerine yağsız süt içtim ve bir muz yedim. Muzun kalorisi
Çok olsada tosttan iyidir diye düşübdüm.

Sanada kolay gelsin. Of benim daha yatak odası bitmedi. Bu hafta izinliyken hergün birşey yapacam.

Yatak odası bitsiin yıkanıp anneme gidiceeem karadayı izlicem

hanipeks cnm bunlar takim kurallarimiz..Oku senin icinde uygunsa baslayalim

1.Günde en az 5 mesaj yazma zorunlulugu vardir,bu en az rakamdir,haftada 35 mesaj altina düsen üye 2.sari karttan sonra diskalifiye edilecektir.Cuma günleri haftalik mesajlarinizin toplamini yazmak mecburidir...

ANLAŞTIK, HANGİ SAATTEN SONRA SAYMAYA BAŞLAYAYIM?

2.Her gün sabah bir önceki gün ne yedik,ne ictik,hangi sporu kac dakika yaptik yazmak mecburidir.

ANLAŞTIK

3.Diger arkadaslarin listelerine yorum yapilacak ve kendimizce dogru ve yanlislari yazilacaktir.

ANLAŞTIK

4.Yapilan her kacamaga ceza verilecektir,örnek verirsek o gün disardaydiniz ve caniniz hamburgermi istedi ,veya cok cikolatayemek istediniz ve yediniz,afiyet olsun ama bu yediklerinizin kalorisi kadar spor yapilacakatir,cezalari uygulamak mecburidir,eger 1 hafta icinde cezalar cekilmez ve herhangi bir bilgi verilmezse,o üye 2.hafta takim listesine alinmayacaktir.

ANLAŞTIK, FAKAT SPOR YAPACAK ÇOK VAKTİM YOK. ÇALIŞTIĞIM İŞYERİ 4 KATLI BİR VİLLA, GÜNDE EN AZ 10-15 KERE MERDİVEN İNİP ÇIKIYORUM TÜM VİLLAYI, BUNU SPORDAN SAYABİLİR MİYİM?

5.Hic bir sagliksiz
diyet uygulanmayacaktir (dukan,kusan,3-5-7 günde 3-5-7 kg verdiren diyetler v.b),eger bu kurali uygulamayan üye olursa 3 defa uyari alacak,3.uyaridan sonra yine devam ederse takimdan cikarilacaktir,her gün 3 ana ögün ve en az 1-2 ara ögün yapilacaktir.ana ögünleriniz gecistirme olmayacak,doyurucu seyler yenilecektir.

ANLAŞTIK, NASIL BİR DİYET UYGULAYACAĞIMIZ KONUSUNDA YARDIMCI OLACAK MISINIZ?

6.Eger 2 hafta sonunda listeye alinirsaniz kendi kilonuzu kendiniz yüzde olarak hesaplayip,takim listesine ekleyeceksiniz ve takim listesini sirayla her hafta 1 üye paylasim alanina tasiyacaktir,eger o hafta isiniz cikarsa yer degistirilebilir.(bence en önemli kural)

ANLAŞTIK, YÜZDE OLARAK HESAPLAMA OLAYINI ANLATABİLİR MİSİNİZ?

7.Kilo bildirimi cuma günü en gec 12 ye kadar yapilmalidir.12 den sonra yapilan bildirim gecerli mazeret yoksa kabul edilmeyecek ve 3 defa ayni seyi uygulayan üye diskalifiye edilecektir..

ANLAŞTIK

8.Her gün mutlaka spor yapmaya gayret gösterilecektir(bunu takim kurali oldugu icin degil,kendi saglimiz icin yapmaliyiz)

ANLAŞTIK, UMUT EDİYORUM

9.Her hafta en fazla kilo veren üye,en az kilo veren üyeye kocluk yapacak ve o hafta ekside olan üyeyi özel kontrolüne alacaktir..

ANLAŞTIK

10.%30 un altina düstügümüz hafta ceza alinacaktir...

ANLAŞTIK

11.Hepimizin diyetten sikildigi zamanlar elbette olur yanliz bunu aliskanlik haline getirip,diyeti bos veren üye diskalifiye edilir...

ANLAŞTIK

Sağol canımmm evde herkes yerken senin diyet yapman zor oluyor ama yemekleri annem yaptığı için ikimize göre de yemek yapıyor sağolsun :)
bende istiyorum o anneden,benimki uzak bana:84:
Hoşbuldumm canımmm seni hayal kırıklığına mı uğrattımmm cumaya kadar kaçamak yokk cıss herseyyy
Nora tam gaz devam ediyor sevgili 3.takim takipcileri,diger yarismacilardan atak yok hala...

Seker kiz bu gün düzene girdi gibi,rakibesi 1 gün geldi ondan sonra puf oldu
A_S ve seummu arasindaki rekabetten ben bisey anlamadim.seummu bu hafta görünmüyor,az mesaj yazmaktan sari kart almazsa iyidir:18:
Ben tam gaz devam ediyorum tabuikiside,akrep hic ugramiyor,insallah götürüyordur börekleri,kekleri

Kendimi spor muhabiri gibi hissettim bir an
Teşekkürler :) umarım tüm haftasonlarımız kaçamaksız geçer
Insallah cnm,hedefe ulasana kadar ödülller harici bisey yemezsek cabuk zayiflariz.
Afiyet olsun cnm,bence sorun yok,bende koruma döneminde böyle yeseymisim keske
Cnm senin annecigin yanindaymis ya,bos bir zamanda yapiverin iste..Benim kizlarda bayilirlar,bu siralar istiyorlar ama ben duymamazliktan geliyorum,yoksa diyet miyet kalmaz:18:

ANLAŞTIK, HANGİ SAATTEN SONRA SAYMAYA BAŞLAYAYIM?

Cnm katildigin günden persembe gecesine kadar olan mesajlar sayilacak..

ANLAŞTIK, FAKAT SPOR YAPACAK ÇOK VAKTİM YOK. ÇALIŞTIĞIM İŞYERİ 4 KATLI BİR VİLLA, GÜNDE EN AZ 10-15 KERE MERDİVEN İNİP ÇIKIYORUM TÜM VİLLAYI, BUNU SPORDAN SAYABİLİR MİYİM?
Normalde sayilmaz,sen vakit buldukca yapmaya calis yinede,vaktin olmazsada yapacak bisey yok..Yanliz sporla yapilan diyet daha verimlidir ve bizi hedefe 1 adim daha yaklastirir

5.Hic bir sagliksiz

ANLAŞTIK, NASIL BİR DİYET UYGULAYACAĞIMIZ KONUSUNDA YARDIMCI OLACAK MISINIZ?

Cnm sen kendine göre ayarlamaya calis,yani ögün atlama,yagi az kullan,salataya agirlik ver...Yinede belli bir diyet listem olsun dersen özelden birlikte sana bir liste hazirlayabiliriz

ANLAŞTIK, YÜZDE OLARAK HESAPLAMA OLAYINI ANLATABİLİR MİSİNİZ?

2 haftanin sonunda takima alinmana karar verilirse o hafta anlatirim cnm,bu hafta sadece verdigin kiloyu bildir...

Birde bana özelden baslangic ve hedef kilolarini gönderebilirmisin lütfen

Afiyet olsun cnm,bence sorun yok,bende koruma döneminde böyle yeseymisim keske

Koruma dönemi gerçekten çok önemli, 6 ay kadar vücut bu kiloya alışsa sonrası daha kolay olur ama diyet yaparken kendini kilolu görüp yemiyorsun ama kilo verince çok daha zor oluyor her şey, son zamanlarda canım pek istemiyor abur cuburda bir kaç hafta önce berbattım ..

Kesinlikle haklisin.Ben diyeti biraktim bi süre tuttum kendimi,sonra nedendir bilmem saliverdim...Keske iradeli olabilseydim,citir anne olarak kalirdim:26:

Ben 110 kiloyum işte demek ki çok da aşırı değil :))

Evet bende çok severim bu diziyi ve demet evgarı :) Çok doğallar

Dün ne yedim;

Sabah;
(1,5 saat kadar yürüyüş yaptım.)

2 dilim çavdar ekmeği
1 haşlanmış yumurta
2 domates
ince bir dilim beyaz peynir
dere otu
1 bardak şekersiz çay

(Kahvaltının çok abartılı olduğunu düşünebilirsiniz ama ben sadece kahvaltımı doktorun diyet listesine göre yiyorum ve söylediğine göre kahvaltıda bunlar çok önemliymiş)

Ara öğünde;

3 fındık, 5 ceviz, şekersiz ıhlamur

Öğle;

Bir parça göğüs eti (haşlanmış)

Yeşillik salatası

Ara öğün;

1 elma

Akşam yemeği;

Bir kepçe yeşil mercimek yemeği

1 dilim çavdar ekmeği

yeşillik salatası

1 bardak ayran

(çay kahveyle pek aram yoktur ama bitki çaylarını günde 1,2 sefer şekersiz olarak tüketirim)

Yarın da bugün yediklerimi yazarım artık :)

Kızlar birazdan akşam yemeğimi yiyeceğim bugünkü menümü yazıyorum;

Kahvaltı
1 yumurta, 1 dilim kıymalı börek , 1 bardak süt

Öğle
1 kase ezogelin çorbası, 2-3 kaşık yoğurt

Akşam
6 tane ızgara köfte, yoğurt,salata

Ara Akşam yemeğinden 1-2 saat sonra 1 adet meyve ya da 1 bardak süt

Spor --> 1 saat kardio, 30 dk diğer egzersizler

Su miktarını yazmamışım acemilik işte...

Benim iki adet 2 litrelik cam şişem var. Yani genelde o şişelerin ikisi bitiyor bazen bir iki bardak eksik bazen fazla :) Miktarı anlaşılabilir olarak verebildim mi bilmiyorum ama işte 4 litre civarıydı dün içtiğim su :)

Su kuşuyum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…