Hoşgeldiniz :) bizler iyiyiz sizler nasılsınız :)
Dün ne yedim;
Sabah;
(1,5 saat kadar yürüyüş yaptım.)
2 dilim çavdar ekmeği
1 haşlanmış yumurta
2 domates
ince bir dilim beyaz peynir
dere otu
1 bardak şekersiz çay
(Kahvaltının çok abartılı olduğunu düşünebilirsiniz ama ben sadece kahvaltımı doktorun diyet listesine göre yiyorum ve söylediğine göre kahvaltıda bunlar çok önemliymiş)
Ara öğünde;
3 fındık, 5 ceviz, şekersiz ıhlamur
Öğle;
Bir parça göğüs eti (haşlanmış)
Yeşillik salatası
Ara öğün;
1 elma
Akşam yemeği;
Bir kepçe yeşil mercimek yemeği
1 dilim çavdar ekmeği
yeşillik salatası
1 bardak ayran
(çay kahveyle pek aram yoktur ama bitki çaylarını günde 1,2 sefer şekersiz olarak tüketirim)
Yarın da bugün yediklerimi yazarım artık :)
Afiyet olsun cnm,su ne kadar onuda yazarmisinKızlar birazdan akşam yemeğimi yiyeceğim bugünkü menümü yazıyorum;
Kahvaltı
1 yumurta, 1 dilim kıymalı börek , 1 bardak süt
Öğle
1 kase ezogelin çorbası, 2-3 kaşık yoğurt
Akşam
6 tane ızgara köfte, yoğurt,salata
Ara Akşam yemeğinden 1-2 saat sonra 1 adet meyve ya da 1 bardak süt
Spor --> 1 saat kardio, 30 dk diğer egzersizler
Bu arada bilmeyen varsa ögrensin 8.takim bizim kardes takimimiz
Cnm bizde daha takim olarak yeni sayiliriz,yani benim kaptanligim ve üyeler...iyiyim teşekkürler nasıl gidiyor kaç kilo verdiniz? kaç kilosydunuz? yarışma birincisine ne oluyor ödül olarak yani? ben yeniyim de. 8. tkım kardeş takımdanım..
Kusum benim sporuda unutmussun..Keske hepimizin icinde bir spor kusuda olsaSu miktarını yazmamışımacemilik işte...
Benim iki adet 2 litrelik cam şişem var. Yani genelde o şişelerin ikisi bitiyor bazen bir iki bardak eksik bazen fazla :) Miktarı anlaşılabilir olarak verebildim mi bilmiyorum ama işte 4 litre civarıydı dün içtiğim su :)
Su kuşuyum ben
Hos geldin cnm,zayiflamaya calisiyoruz
Sen nasilsin
Kizlar bir yesil cay ikram edin misafirimize
Evet tatlim,ne yapalim.Gönül isterdiki kek börek ikram edelim ama iste olmuyormersi canım çay için. diyet yapan ev sahibinin de ikramı bu oluyor herhalde :))) ewet zayıflmaya çalışıyoruz. 102 den 88 e düşmüştüm ama bir ay içinde 94 ü geri gördüm bakalım burda olmak işe yarayacak mı ? bugün yine kilo muhabeti oldu toplum arasında sinir bi kdın vr lf çarptı. Allahım bir an önce kesip atıcam bel bölgemi bıçakla
Tamam cnm,süpersinSuyu unutmuşum evet
Ben çok su içerim genelde o yüzden hiç hesaplamıyorum ama tahminimce 2.5 - 3 litre olmuştur
Cnm diyyetisyen listeni uyguluyorsan sorun yok,sonucta doktor ne verecegini daha iyi bilir...Spor yapamıyorum ben 1,5 saatlik bir yürüyüş var onu da belirttim suyu unutmuştum onu da sonradan ekledim
Bana verilen listede 8 ceviz 5 fındık yazıyordu hatta daha neler yazıyodu neler de ben kendi diyetimi yazdım aralarından çoğunu çıkararak
Dediğini yarın deneyeceğim 5 fındık, 1 çay bardağı süt olacak ara öğünüm :) hem süt içmiyorum ne zamandır bu çok önemli :)
Olmus cnm,birde benimkini kabul etse süper olacakdiet çizelgesi deneme pardon..
iyiyim teşekkürler nasıl gidiyor kaç kilo verdiniz? kaç kilosydunuz? yarışma birincisine ne oluyor ödül olarak yani? ben yeniyim de. 8. tkım kardeş takımdanım..
Cnm diyyetisyen listeni uyguluyorsan sorun yok,sonucta doktor ne verecegini daha iyi bilir...
Süt kesinlikle cok iyi bir ara ögün,yogurduda yabana atmayalim yanliz o da tok tutuyor ve yag yakimina yardimci...
Iyisimi sen dönüsümlü ye ikisinide
Anladim cnm,yanliz listede toptan gördügümüz zaman sporu ona göre yediklerini degerlendirdigimizden yok dedim,yoksa 1,5 saatlik yürüyüs cok iyi
Tamam cnm,sen kendini yorma,yürüyüs yapabiliyorsan onu yap..Insallah cabucak iyilesirsinSpor yapamıyorum işte belim geçene kadar sadece yürüyüş yapabileceğim ben de ona ağırlık veriyorum :) bazen akşam üstü de 1 saat kadar yürüyorum :)
iyiyim teşekkürler nasıl gidiyor kaç kilo verdiniz? kaç kilosydunuz? yarışma birincisine ne oluyor ödül olarak yani? ben yeniyim de. 8. tkım kardeş takımdanım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?