Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

afiyet olsun cnm,cok güzel
yanliz
5 ceviz fazla olmus,onun yerine 5 findik ve 1 cay bardagi süt veya yogurt yeseydin daha tok tutardi

Digerlerini cok begendim dedigim gibi
su ve sporuda eklersen sevinirim cnm
Afiyet olsun cnm,su ne kadar onuda yazarmisin
spor süper
yediklerinde börek harici cok güzel

iyiyim teşekkürler nasıl gidiyor kaç kilo verdiniz? kaç kilosydunuz? yarışma birincisine ne oluyor ödül olarak yani? ben yeniyim de. 8. tkım kardeş takımdanım..
Cnm bizde daha takim olarak yeni sayiliriz,yani benim kaptanligim ve üyeler...
Önce bir 1.olsunlar ben onlari ödüle bogacagim

Kusum benim sporuda unutmussun..Keske hepimizin icinde bir spor kusuda olsa

Hos geldin cnm,zayiflamaya calisiyoruz
Sen nasilsin
Kizlar bir yesil cay ikram edin misafirimize

mersi canım çay için. diyet yapan ev sahibinin de ikramı bu oluyor herhalde :))) ewet zayıflmaya çalışıyoruz. 102 den 88 e düşmüştüm ama bir ay içinde 94 ü geri gördüm bakalım burda olmak işe yarayacak mı ? bugün yine kilo muhabeti oldu toplum arasında sinir bi kdın vr lf çarptı. Allahım bir an önce kesip atıcam bel bölgemi bıçakla

Evet tatlim,ne yapalim.Gönül isterdiki kek börek ikram edelim ama iste olmuyor
Kesinlikle yariyor,sen bos ver öyle bosbogazlar her yerde var.Zayiflayarak onlara en güzel cevabi ver
At o bicagi elinden,cis o kaka
Suyu unutmuşum evet

Ben çok su içerim genelde o yüzden hiç hesaplamıyorum ama tahminimce 2.5 - 3 litre olmuştur
Tamam cnm,süpersin

Spor yapamıyorum ben 1,5 saatlik bir yürüyüş var onu da belirttim suyu unutmuştum onu da sonradan ekledim

Bana verilen listede 8 ceviz 5 fındık yazıyordu hatta daha neler yazıyodu neler de ben kendi diyetimi yazdım aralarından çoğunu çıkararak

Dediğini yarın deneyeceğim 5 fındık, 1 çay bardağı süt olacak ara öğünüm :) hem süt içmiyorum ne zamandır bu çok önemli :)

Son düzenleme:
Cnm diyyetisyen listeni uyguluyorsan sorun yok,sonucta doktor ne verecegini daha iyi bilir...
Süt kesinlikle cok iyi bir ara ögün,yogurduda yabana atmayalim yanliz o da tok tutuyor ve yag yakimina yardimci...
Iyisimi sen dönüsümlü ye ikisinide

Anladim cnm,yanliz listede toptan gördügümüz zaman sporu ona göre yediklerini degerlendirdigimizden yok dedim,yoksa 1,5 saatlik yürüyüs cok iyi

iyiyim teşekkürler nasıl gidiyor kaç kilo verdiniz? kaç kilosydunuz? yarışma birincisine ne oluyor ödül olarak yani? ben yeniyim de. 8. tkım kardeş takımdanım..

Ben de yeniyim :) Dün geldim, inşallah istikrarla devam edersem ben de takıma gireceğim :) kendi yaptığım diyetle 10 kilo vermiştim şimdi takımla kalan kilolarımdan da kurtulacağım inşallah Sorduklarınızın çocuğu ben de bilmiyorum inanın :)

Spor yapamıyorum işte belim geçene kadar sadece yürüyüş yapabileceğim ben de ona ağırlık veriyorum :) bazen akşam üstü de 1 saat kadar yürüyorum :)

Spor yapamıyorum işte belim geçene kadar sadece yürüyüş yapabileceğim ben de ona ağırlık veriyorum :) bazen akşam üstü de 1 saat kadar yürüyorum :)
Tamam cnm,sen kendini yorma,yürüyüs yapabiliyorsan onu yap..Insallah cabucak iyilesirsin

Merhaba tekrar, azimle devam ediyorum diyetime:)
Bugunkü menum söyleydi

kahvaltı - 1 yumurta, zeytin, peynir, ve yeşillik bolca ve şekersiz çay
ara- 6 fındık ve bi bardak süt
öğle- bir tabak zeytin yağlı yeşilfasulye ve yoğurt
akşam- fırında hamsi ve salata

Yemeği 19:00 da yedim ve bundan sonra yeşil çay harici birşey yiyip içimiyeceğim inşallah..

Merhaba, bende yeniyim, benim anladığım kadarıyla buradaki amaç diyetlerimizle ilgili paylaşım yaparak motive olmak e haliyle en büyük ödül fit bir vücut oluyor yarışma bitiminde:)
Ben dün başladım diyete, spor da yapmaya başladım. Henüz tartilmadım -hafta bitiminde tartılıcam- ama sanki vucudum ödem attı ve incelmiş hissediyorum:)
umarım yakın zamanda yağlar gider, kaslar sıkılaşır, şöyle fit hatunlar oluruz hep beraber:)

Yarın sabahtan itibaren okul tempom başlıyo ve karşıya geçtiğim için sabah kahvaltımı 6da yapıyorum İnşallah aç gezmek zorunda kalmam yanımda sandviç götürücem öğle yemeği içinn diyetten vaz geçmek yokkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…