Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Hoşbuldumm canımmm seni hayal kırıklığına mı uğrattımmm cumaya kadar kaçamak yokk cıss herseyyy

fazlasıyla tatlım

slm ben 8. gruptan misafir geldim nasılsınız??

hoşgeldinnn maşallah nasıl verdin o otuz kiloyu

bence gayet iyi

börek dışında süper

güzel menü

bu takıma davet edildim selamlar .

hoşgeldin kendinden bahsedermisin biraz

Merhaba alakasız olacak ama mesaj hakkım olmadığı için buradan yazıyorum umarım sorun olmaz

Öncelikle geçmiş olsun benim saçlarımda aynı durumdaydı bu şampuanı kullanırsam geçiyor bırakırsam tekrar çıkıyor zaten tedavisi yok bu şampuanın da içinde kontizon yok onun için rahat rahat kullanıyorum tavsiye ettigim bir iki arkadaşımda oldu memnun kaldılar ilk kullandıgın zamanlar kafan yara dolu olduğu için çok yakacak ama zamanla acı kalmıyor ve saçında sanki egzama yokmuş gibi oluyor. İsmi bluecap nohut tanesi kadar dökün diyorlar ama ben daha çok döküyorum ve tek o şampuanı kulanıyorum bazen hep kullandıgım normal bir şampuanla yıkayıp son olarak bunu kullanıp öyle çıkıyorum banyodan.inşAllah seninde işine yarar ben çok memnunum.

Mutfakta bayramdan kalma lokumlar, çikolatalar bana bakıyor, ben onlara..
Kocam karşımda çekirdek çitliyo
Siz napiyosunuz canınız bişey çekince??

Kesinlikle haklisin.Ben diyeti biraktim bi süre tuttum kendimi,sonra nedendir bilmem saliverdim...Keske iradeli olabilseydim,citir anne olarak kalirdim:26:

3 çocuğun vardı sanırım değil mi ? O kadar çocuktan sonra gerçekten şu anki kilon bile iyi ama tabi yine in sen idealine. Kaç yaşında bu arada çocukların ?

bugunkü menümmm

sabah:2 dilim ekmek,1 yumurta, 5 zeytin, biraz peynir

ara: 1 elma, 4,5 tane kuru erik

öğlen: 1 dilim ekmekle azcık kavurma atıştırdım

ara: küçük bir salkım siyah üzüm, 2 mandalina

akşam: 1 kase çorba

1,5 litre su

Mutfakta bayramdan kalma lokumlar, çikolatalar bana bakıyor, ben onlara..
Kocam karşımda çekirdek çitliyo
Siz napiyosunuz canınız bişey çekince??

bitki çayına bol tarçın katıyorum eğer tatlı bir şey yemek istiyorsam iyi o isteği %5lere indiriyor bir anda... Ama çiğdem alışkanlığınız varsa o zor... Bende de cips alışkanlığı var ah ah evlerden ırak

aramıza hoşgeldin tatlım

hoşbuldum tatlım :) 20lik dişlerim çıkıyor çok ağrı yapıyor+regliyim+gribim o yüzden iki üç gündür giremiyorum hasta oldugum için çok dikkat edemedim yediklerime ve sporda yapamıyorum ama yinede yarışcam seninle tatlım :) kilomuz yakın oldugu için senle eşleştik kapışalım da gitsin kilolar

sabah :07.30
1 dılım ekmek arasına kasar peynırı uyuyakaldım
sekersız cay

1lt su

öğlen 12.30
4 ymk kaşıgı bulgur pılavı
az susuz patates yemegı

iş yerınde bunlar cıktı

akşam 18:00
2 kase işkembe çorba bol baharatlı sırkelı
su:2,5lt
spor : bugun yok hala bacağım kotu

aynen tatlım kapışalım gıtsın yagcıklaırmız:)

günaydın kızlarrrrr, bugün benim de bu grupta miladım, dünü saymıyorum :)

iyi bir kahvaltı yapamayacağım sanırım bugün, işim nedeni ile evden erken çıkıyorum ve sabah kahvaltı yapacağım vakti minnak bebeğimle geçirmeyi tercih ediyorum :26:

elimden geleni yapacağımm

Günaydin arkadaslar..
Hemen yediklerimi yazip cikmam lazim.Bu gün misafirim var ve temizlikti,yemekti gelemeyebilirim..Aksama ancak gelirim yani,o zamana kadar idare edersiniz demi

Sabah
2 dl ekmek,bir kac dl antep peyniri,1 cay kasigi tereyagi,cay
Ara
1 armut
Öglen
1 kase corba,1 dl ekmek
Ara
bir kac tane üzüm,5 findik
Aksam
1 tabak etli taze fasulye,1 dl ekmek
Su
2 lt
Spor
1,5 saat bisiklet turu,100 mekik,20 dk zumba

Takimi bos birakmayin lütfen

menü süper kaptancım sporlar harika darısı başıma yarın itibari ile yürüyüşe başlıyorum inşallah

dünkü menüm

sabah: bir buçuk poğaça, bir haşlanmış patates
ara : bir mandalina
öğlen: iki poğaça, bir kase patates salatası, bir dilim kek, iki bardak çay
ara: bir bardak nescafe iki şekerli
akşam: bir tabak pilav bir iki kaşık salata 3-4 kaşık yoğurt

su yarım lt, spor yok

poğaçaaaaaaa , patatessss, kekkkkkk

canım ya hiç olmamış

bacım sen naptın böyle cızz kekler pohcalar eyvah sporda yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…