Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Tarçını bugun denedim, hakikaten birşeyler atıştırma isteğini azaltıyor.
Tavsiye için teşekkür ederim, burdan diğer arkadaşlara da tavsiye ederim, tokluk hissi yaratıyor yoğun aroması.

İşe yaramasına çok sevindim bana da teyzem önermişti :) Ve evet çok işe yarıyor yoksa benim gibi çikolata, tatlı bağımlısı biri 110 değil 150 e merdiven dayamıştı :)) tarçının zaten kan şekerini düzenliyormuş.

Çok doğru bir tespit, misafirliğe gittiğinde türk misafirperverliği sayesinde ağzımız asla boş kalmıyor. Eğer samimi isem diyetteyim diye söylüyorum ısrar etmiyorlar... ama istisna durumlar da oluyor tabi

aaaa bisküvi yiyebiliyor muyuz? :) Ben ne zamandır abur cubur bir şeyler yemiyorum yarın bir öğünümü bir kaç bisküviyle mi geçirsem hasret kaldım aslında az yediğinde çok mantıklı... sevdim bu menüyü :)

günaydın kızlar nerdesiniz yahu bende kahvaltımı yapıp geleyim bari
Sanada iyi aksamlar cnm
menü süper kaptancım sporlar harika darısı başıma yarın itibari ile yürüyüşe başlıyorum inşallah
tesekkür ederim cnm,bu gün spor yapamadim yanliz,totom kalkarsa zumba yapmayi düsünüyorum

Masallah cnm,bunlari kiminle birlikte yedin,hepsin i sen yemedin demi
Simdi gelelim cezalara,cumaya kadar bitir lütfen
1 adet ev pogacasi 100 kalori yapiyor,sabahki yarim icin 50 kalorilik ceza
öglenki 2 pogacadan 1 tanesi icin 100 kalorilik ceza ,1 dl sade kek 146 kalori yapiyor onuda eklersek toplamda agzi düz 300 kalorilik cezan var,
300 kalori yakmak icin 30 dk zumba yapabilirsin,30 dk body workout yapabilirsin,1 saat e yakin yürüyebilirsin veya 30 dk durmadan mekik cekebilirsin

Ee ne demisler kisin yedigin hurmalar,yazin mideni tirmalar

Kolay gelsin,cumaya kadar bitirmeye bak cezani cnm,ayrica bunlari günlük sporuna ek olarak yapmalisin,yoksa saymam
gene kimsecikler yok bende evimi silip süpüreyim bari sonra gene gelirim
Kolay gelsin cnm,gerci simdiye bitmistir ama
takımda adanalı mersinli var mı?
Ben degilim,baskalarinida bilmiyorum:26:
Tarçını bugun denedim, hakikaten birşeyler atıştırma isteğini azaltıyor.
Tavsiye için teşekkür ederim, burdan diğer arkadaşlara da tavsiye ederim, tokluk hissi yaratıyor yoğun aroması.
Tesekkür ederim cnm,tarcin sevseydim keske
Daha yeni fırsat buluyorum yazabilmek içinn..
Çok baş ağrım var geçmesini bekliyorum sporu gidebilmek için
Çok fena da iştahım var ahh ahh (
Gecmisolsun cnm
Istah yok cnm,kendini böyle sartla hemen kapanir istahin

Bayildim valla,ne kadar düzenli bir menü ve spor
Böyle devam et cnm
Ögle keske yeseymissin,aksam abartma sakin:26:
Misafir olduğu belli olmuyor mu kızlar ya ne yapayım dayanamadım. Zaten mübarek gitmek bilmediler kendimi yatağa zor attım ama bugün iki günün de cezasını cekebilirim vaktim var
Cnm ev sahibi sensin,kim israr edecek sana...Yada pogaca yemissin 1 tanede kalsaymissin,kekide yemeseymissin keske..
Cnm birtaneden b isey olmaz diyenlere maalesef oluyor demeyi ögrenmeliyiz..Ben o kadar ugrasla gram gram verdigim kilolarimi birinin cikip ye bisey olamz demesiyle alacaksam niye veriyorum..Cevremizde cok o insanlardan,annemiz,kardesimiz hep israrcilar,bizde yememek icin israrci olmaliyiz ki hedefimize ulasalim
Kis cayi ne cnm,baklava olmamis 1 dl baklava 150 kaloriye yakin cnm,ona göre cezani yap..Yani 1 dl yediysen 150 kalorilik ek cezan var
Diger yediklerin cok güzel,tebrik ederim
Bence sabahtan aksama kadar yakiyoruz onlari,aksam yemegini fazla kacirmadigimiz sürece sorun yok yani

Cnm arada 3 mandalina fazla olmus,1 mandalina 50 kalori,3 tanesi 150 kalori yapiyo,yanina bide bisküvi yemissin ara ögün icin fazla olmus..
Temizligide spordan yaymiyoruz ayrica

Cnm sen kahveye nerden baktin bilmiyorum ama sade kahvenin kalorisi yoktur,icine koydugun sütün kalorisi vardir..1 bardak yagsiz süt 86 kaloridir,sen kahvenin icine ne kadar süt koyarsan kaloriside ona göre artar,yani ayarlama sana kalmis

Cnm afiyet olsun..
Yukardada yazdim ara ögün icin 1 mandalina yeterli,yanina 1-2 ceviz yiyerek kan sekerinide dengelerdin...
Su muhallebisi yerine ton balikli salata yiyeilirdin veya patlican közleyip yogurtla yiyebilirdin hem daha saglikli olurdu böylece..
Sporun icin tebrik ederim,süpersin.2 saat tempolu yürüyüsle 600 kalori harcamis oluyorsun bunuda belirtmek istedim
Cnm az öncede yazdim,sade kahvenin kalorisi yoktur,süt oranina baglidir kalori,yani yarim bardak yagsiz sütle yaparsan kahven 43-45 kalori arasinda olur..
Ayrica yesil cay,biberiye,mate bu tür caylari günde 3 fincandan fazla olmamak sartiyla dönüsümlü icebilirsin.Metabolizma icin ve yag yakimi icin cok iyiler
Tebrik ederim cnm,süper gidiyorsun
Çok doğru bir tespit, misafirliğe gittiğinde türk misafirperverliği sayesinde ağzımız asla boş kalmıyor. Eğer samimi isem diyetteyim diye söylüyorum ısrar etmiyorlar... ama istisna durumlar da oluyor tabi
Cnm hayir demeyi ögrenemezsek eger,versekte israrlar karsiliginda geri aliyoruz,o yüzden insanlarin ne diyecegini düsünecegimize kendi sagligimizi düsünmeliyiz

Cnm diyet bisküviler var,1-2 adeti asmamak kaydiyla yiyebilirsin ancak benim gibi agzim bulastimi paketi götürenlerdensen hic yanasma derim

canım regliden dolayı canım çok tatlı çekiyo öğlende bişey yemiyince ikitane atıştırdım

canım türk kahvesinde kalori yok, sanıyorum sütten kaynaklanıyor tabi sen suyla dengeler bide şeker atmazsan daha düşük olur kalorisi

Benimde bu gün misafirim vardi,onlar cikti bende buraya geldim
bende yediklerimi yazayim yarina kalmasin.Hem yazayim ki artik yemeyeyim daha

Sabah
2 dl tam bugday,bir kac dl antep peyniri,2 catal yumurta,1 cay kasigi tereyagi
Ara
5-6 tane üzüm,2 kasik yogurt
Öglen
Yarim karniyarik,4 kasik pirinc pilavi,1 kase cacik
Ara
5 badem,5 kuru üzüm
Aksam
1 kasik kendi yaginda kavrulmus kiyma,1 dl ekmek,salata
Su
1,5 lt yatana kadar 2 tamamlanir
Spor simdilik yok cocuklari uyuttuktan sonra biseyler yapabilirsem yazarim ek olarak...

Kızlar selaam Aslında izinliyim ama yine de diyete devam etmeye çalışıyorum. Yediklerimi size yazsam sizde şunu yapma bunu etme deseniz çok sevinirim

Sabah: 2 dilim çavdar ekmeğinden peynirli sandviç
Öğle: Special K
Ara: Elma
Akşam: Patates yemeği, yoğurt

Aslında bunlarla pek doymuyorum
:18:

ancak pirinç yerine bulgur pilavı daha iyi bence

bende form çay eşliğinde dizimi izliyim bari:126:

Cnm yediklerin az geldi bana...
Izinden dönüyormusun

En iyisi yeme,yoksa diyet güme gidecek gibi duruyor

ayy bencede yemesin sorumluluk hissetcem yoksa valla regliden dolayı dayanamadım yoksa yemezdim zati:18::18:

canım nerelerdesin özledik uğra arada tabiki

Cnm yediklerin az geldi bana...
Izinden dönüyormusun

Yok aslında dönmüyorum şuan ama sizin fikirlerinizi alayım dedim. Ne yiyeceğimi şaşırdım :26: Sanki o 10 kiloyu ben vermedim ilk defa diyet yapıyormuş gibiyim şuan

ancak pirinç yerine bulgur pilavı daha iyi bence

bende form çay eşliğinde dizimi izliyim bari:126:
Cnm bende bulguru severim aslinda ama misafir vardi ve esimde pirinc ci oldugundan bende pirinc yaptim
Benimde dizim baslicak,cocuklarin sütünü verip dis fircalama islemini bitirdikten sonra izleyebilirim

ayy bencede yemesin sorumluluk hissetcem yoksa valla regliden dolayı dayanamadım yoksa yemezdim zati:18::18:

Bende özledim aslında sizlerle muhabbet etmeyi ama izinden dönsem yeterli paylaşım yapamayacağım için atılırım heralde

Cnm bende bulguru severim aslinda ama misafir vardi ve esimde pirinc ci oldugundan bende pirinc yaptim
Benimde dizim baslicak,cocuklarin sütünü verip dis fircalama islemini bitirdikten sonra izleyebilirim

evet canım çoluk çocuk olunca öncelik onların

O yerse ceza sana dermisim

Yok aslında dönmüyorum şuan ama sizin fikirlerinizi alayım dedim. Ne yiyeceğimi şaşırdım :26: Sanki o 10 kiloyu ben vermedim ilk defa diyet yapıyormuş gibiyim şuan
Anladim cnm,benim fikrim az olmus,aksama patates yerine brokoli yiyebilirdin veya karnabahar yogurtla...
Ispanagi dograyip,icine peynirle salata yapabilirdin,yanina 1 parca tavukla daha doyurucu olurdu
Patlican,biber közleyip yiyebilirdin,yanina yogurtla
Köfte yiyebilirdin salata ve ayranla
tavugu haslayip tam bugday ekmegiyle sandvic yapabilirdin,veya ton balikli sandvic veya salatalarini....
bunlari cogaltabiliriz aslinda,önemli olan senin kararliligin
Ögün atlamamaya calis bence,hem ac kalirsin simdi oldugu gibi,hemde metabolizman yavaslar,dogal olarak kilo vermende yavaslar...

Evet baska fikir almak isteyen:82:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…