Tarçını bugun denedim, hakikaten birşeyler atıştırma isteğini azaltıyor.
Tavsiye için teşekkür ederim, burdan diğer arkadaşlara da tavsiye ederim, tokluk hissi yaratıyor yoğun aroması.
Misafir gelmesi yada misafirliğe gitmek facia zaten diyettteysen.
Yesen diyet bozulur, yemesen yok olmaz begenmedin mi, sen de ye, bir taneden birşey olmaz:)
Ben çok zorda kalınca azıcık ucundan tadına bakar gibi alıyorum napim:)
Bugun mesela çok ısrar edilince artık kıramadım, bir tanecik baklavacık yedim
Küçücük bir dilimcikti ama yine de Allah bilir kaç kalori:'(
Ceza olarak 1 saat pilates yapıcam akşam yemeğinden 1-2 saat sonra.
bende bugunkü menümü yazayım
sabah: 1 dilim t.b ekmek, lor peyniriyle yapılmış 1 yumurtadan omlet, şekersiz çay
ara:3 mandalina, 2 bisküvi
sabah kahvaltımı geç yaptım oyüzden öğlen yiyemedim
akşam: 1 büyük kase çorba, salata, 1 dilim t.b ekmek
yaklaşık 2 litre su
ev temizliğiyle uğraştım spor yapamadım
yatana kadar belki bi elma yerim bide soda içerim bugun böyle biter
aslında elma yerine bitki çayımı içsem yada sütlü kahve:44: bunlardan biri işte
Sanada iyi aksamlar cnmgünaydın kızlar nerdesiniz yahubende kahvaltımı yapıp geleyim bari
tesekkür ederim cnm,bu gün spor yapamadim yanliz,totom kalkarsa zumba yapmayi düsünüyorummenü süper kaptancım sporlar harikadarısı başıma yarın itibari ile yürüyüşe başlıyorum inşallah
Masallah cnm,bunlari kiminle birlikte yedin,hepsin i sen yemedin demidünkü menüm
sabah: bir buçuk poğaça, bir haşlanmış patates
ara : bir mandalina
öğlen: iki poğaça, bir kase patates salatası, bir dilim kek, iki bardak çay
ara: bir bardak nescafe iki şekerli
akşam: bir tabak pilav bir iki kaşık salata 3-4 kaşık yoğurt
su yarım lt, spor yok
Kolay gelsin cnm,gerci simdiye bitmistir amagene kimsecikler yok bende evimi silip süpüreyim bari sonra gene gelirim
Ben degilim,baskalarinida bilmiyorum:26:takımda adanalı mersinli var mı?
Tesekkür ederim cnm,tarcin sevseydim keskeTarçını bugun denedim, hakikaten birşeyler atıştırma isteğini azaltıyor.
Tavsiye için teşekkür ederim, burdan diğer arkadaşlara da tavsiye ederim, tokluk hissi yaratıyor yoğun aroması.
Gecmisolsun cnmDaha yeni fırsat buluyorum yazabilmek içinn..
Çok baş ağrım var geçmesini bekliyorum sporu gidebilmek için
Çok fena da iştahım var ahh ahh(
Bayildim valla,ne kadar düzenli bir menü ve sporHazır gelmişken bugünkü menümü de yazayım hemen
Sabah 06.30
2 yumurta
1 kibrik kutusu kadar az yağlı beyaz peynir
1 bardak süt
Ara 09.30
2 kuru kayısı , 2 kuru siyah üzüm
Öğle 11.30
1 adet tavuklu sandviç(ekmeğin içini aldım)
Ara 14.30
1 fincan sütlü kahve, yanında 2 adet bisküvi
Akşam 18.00
6 adet ızgara köfte, küçük boy haşlanmış patates, yoğurt
Ara 21.00
1 bardak süt ya da 1 adet meyve
1,5 saat spor 2,5-3 litre su
Nasıl buldunuz ??:44::44:
Ögle keske yeseymissin,aksam abartma sakin:26:kızlar temizliği bitirdim geldim hala kimsecikler yok
sabah kahvaltımı geç yaptım oyüzden öğle yemeği yiyemedim ve şimdi açıktımakşam yemeğimi yiyeyim bari 17 gibi, çok açıkırsam 8 den önce bi sütlü kahve içerim artık
Cnm ev sahibi sensin,kim israr edecek sana...Yada pogaca yemissin 1 tanede kalsaymissin,kekide yemeseymissin keske..Misafir olduğu belli olmuyor mu kızlar yane yapayım dayanamadım. Zaten mübarek gitmek bilmediler kendimi yatağa zor attım ama bugün iki günün de cezasını cekebilirim vaktim var
Cnm birtaneden b isey olmaz diyenlere maalesef oluyor demeyi ögrenmeliyiz..Ben o kadar ugrasla gram gram verdigim kilolarimi birinin cikip ye bisey olamz demesiyle alacaksam niye veriyorum..Cevremizde cok o insanlardan,annemiz,kardesimiz hep israrcilar,bizde yememek icin israrci olmaliyiz ki hedefimize ulasalimMisafir gelmesi yada misafirliğe gitmek facia zaten diyettteysen.
Yesen diyet bozulur, yemesen yok olmaz begenmedin mi, sen de ye, bir taneden birşey olmaz:)
Ben çok zorda kalınca azıcık ucundan tadına bakar gibi alıyorum napim:)
Bugun mesela çok ısrar edilince artık kıramadım, bir tanecik baklavacık yedim
Küçücük bir dilimcikti ama yine de Allah bilir kaç kalori:'(
Ceza olarak 1 saat pilates yapıcam akşam yemeğinden 1-2 saat sonra.
Kis cayi ne cnm,baklava olmamis 1 dl baklava 150 kaloriye yakin cnm,ona göre cezani yap..Yani 1 dl yediysen 150 kalorilik ek cezan varBugunkü menümü de yazayayım:)
Sabah
2 parça peynir, 6 zeytin, yarım domates, yarım salatalık, haşlanmış yumurta, şekersiz çay
Ara
5 badem, tarçınlı kış çayı
Öglen
tavuklu salata, ayran
Ara
bir parça fıstıklı baklava
Aksam
çorba, salata
Su
2 lt
Spor
80 mekik, 1 saat pilates
Bence sabahtan aksama kadar yakiyoruz onlari,aksam yemegini fazla kacirmadigimiz sürece sorun yok yaniBilmem ki sabahları daha çok tok tutsun diye hep protein alıyorum ben öyle alıştım:44: hem dukan diyetleri de hep öyle
Akşam ki ara için de akşam erken yiyorum o yüzden yatana kadar acıkıyorum napiyiiiimBabamın diyetisyeni o saate aktivia yoğurt koymuştu bari ben de öyle yapıyim küçücük bişey zaten hem
bende bugunkü menümü yazayım
sabah: 1 dilim t.b ekmek, lor peyniriyle yapılmış 1 yumurtadan omlet, şekersiz çay
ara:3 mandalina, 2 bisküvi
sabah kahvaltımı geç yaptım oyüzden öğlen yiyemedim
akşam: 1 büyük kase çorba, salata, 1 dilim t.b ekmek
yaklaşık 2 litre su
ev temizliğiyle uğraştım spor yapamadım
yatana kadar belki bi elma yerim bide soda içerim bugun böyle biter
aslında elma yerine bitki çayımı içsem yada sütlü kahve:44: bunlardan biri işte
Cnm sen kahveye nerden baktin bilmiyorum ama sade kahvenin kalorisi yoktur,icine koydugun sütün kalorisi vardir..1 bardak yagsiz süt 86 kaloridir,sen kahvenin icine ne kadar süt koyarsan kaloriside ona göre artar,yani ayarlama sana kalmisbüyük fincan sütlü kahve 128 kalori
bir orta boy elma 52 kalori
soda 0 kalori
bitki çayı ve normal çay 0 kalori
türk kahvesi 0 kalori
en iyisi bu saatte sıcak bi bitki çayı içmek hem ısınırım hemde kalori almam
Cnm afiyet olsun..Dün ki menüm;
Sabah;
2 dilim kepek ekmeği arasına ince bir dilim beyaz peynirle tost
yanında bol dere otu
1 haşlanmış yumurta
1 bardak tek şekerli ıhlamur
Ara öğün;
2 mandalina
Öğle;
bol domatesli yeşillik salatası
yemek tabağının dörtte ikisi kadar kavurma
1 bardak ayran
Ara öğün;
1 elma
Akşam;
1 kase su muhallebisi
Not: Akşamı sadece tatlıyla geçirdim (şekeri çok az) olsa da nişastalı olduğu için ve gündüz kavurma yediğim için dengelemek istedim.
Sabah 2 saatlik yürüyüş-4,5 litre civarı su :)
Cnm az öncede yazdim,sade kahvenin kalorisi yoktur,süt oranina baglidir kalori,yani yarim bardak yagsiz sütle yaparsan kahven 43-45 kalori arasinda olur..Sütlü kahve 128 kalori çokmuş ya.
Acaba şekerli yada kahve kremalı mı hesaplandı:)
Bi kaşık granül kahveye az süt ve sıcak suyla yapıp içmeyi seviyorum ben, eger 128 kaloriyse vazgeçip yeşil çay içmek hakkımda daha hayırlı sanki:)
Tebrik ederim cnm,süper gidiyorsunDün neyi ne kadar yediğimi hatırlayııp yazmak zor oluyor o yüzden bugün ki menümü de yazayım. Bundan sonra akşamları o güne ait menümü yazarım en azından kafam rahat olur böyle unutkanlık oluyor :)))))
Bügün ki menüm;
Sabah;
1 domates
1 dilim kepek ekmeği
İnce bir dilim kaşarla ve 1 yumurtayla yapılmış omlet (yağsız)
1 bardak mandalina suyu
Ara öğün;
5 fındık, 1 çay bardağı süt
Öğle;
Salata
1 kase tarhana
Ara öğün;
2 kara erik
Akşam; (az önce)
5 adet sarma
bol yeşillik salatası
Bugün 1 saat yürüyebildim sabah çünkü üstümde bir halsizlik var, bu saate kadar 2 litre civarı su içtim daha da içerim :))
Cnm hayir demeyi ögrenemezsek eger,versekte israrlar karsiliginda geri aliyoruz,o yüzden insanlarin ne diyecegini düsünecegimize kendi sagligimizi düsünmeliyizÇok doğru bir tespit, misafirliğe gittiğinde türk misafirperverliği sayesinde ağzımız asla boş kalmıyor. Eğer samimi isem diyetteyim diye söylüyorum ısrar etmiyorlar... ama istisna durumlar da oluyor tabi
Cnm diyet bisküviler var,1-2 adeti asmamak kaydiyla yiyebilirsin ancak benim gibi agzim bulastimi paketi götürenlerdensen hic yanasma derimaaaa bisküvi yiyebiliyor muyuz? :) Ben ne zamandır abur cubur bir şeyler yemiyorum yarın bir öğünümü bir kaç bisküviyle mi geçirsem hasret kaldımaslında az yediğinde çok mantıklı... sevdim bu menüyü :)
aaaa bisküvi yiyebiliyor muyuz? :) Ben ne zamandır abur cubur bir şeyler yemiyorum yarın bir öğünümü bir kaç bisküviyle mi geçirsem hasret kaldımaslında az yediğinde çok mantıklı... sevdim bu menüyü :)
Sütlü kahve 128 kalori çokmuş ya.
Acaba şekerli yada kahve kremalı mı hesaplandı:)
Bi kaşık granül kahveye az süt ve sıcak suyla yapıp içmeyi seviyorum ben, eger 128 kaloriyse vazgeçip yeşil çay içmek hakkımda daha hayırlı sanki:)
Cnm diyet bisküviler var,1-2 adeti asmamak kaydiyla yiyebilirsin ancak benim gibi agzim bulastimi paketi götürenlerdensen hic yanasma derim
En iyisi yeme,yoksa diyet güme gidecek gibi duruyorAy bilmiyorum, bakalım cesaret edebilirsem yerim :))
Benimde bu gün misafirim vardi,onlar cikti bende buraya geldim
bende yediklerimi yazayim yarina kalmasin.Hem yazayim ki artik yemeyeyim daha
Sabah
2 dl tam bugday,bir kac dl antep peyniri,2 catal yumurta,1 cay kasigi tereyagi
Ara
5-6 tane üzüm,2 kasik yogurt
Öglen
Yarim karniyarik,4 kasik pirinc pilavi,1 kase cacik
Ara
5 badem,5 kuru üzüm
Aksam
1 kasik kendi yaginda kavrulmus kiyma,1 dl ekmek,salata
Su
1,5 lt yatana kadar 2 tamamlanir
Spor simdilik yok cocuklari uyuttuktan sonra biseyler yapabilirsem yazarim ek olarak...
Cnm yediklerin az geldi bana...Kızlar selaamAslında izinliyim ama yine de diyete devam etmeye çalışıyorum. Yediklerimi size yazsam sizde şunu yapma bunu etme deseniz çok sevinirim
Sabah: 2 dilim çavdar ekmeğinden peynirli sandviç
Öğle: Special K
Ara: Elma
Akşam: Patates yemeği, yoğurt
Aslında bunlarla pek doymuyorum :18:
En iyisi yeme,yoksa diyet güme gidecek gibi duruyor
Kızlar selaamAslında izinliyim ama yine de diyete devam etmeye çalışıyorum. Yediklerimi size yazsam sizde şunu yapma bunu etme deseniz çok sevinirim
Sabah: 2 dilim çavdar ekmeğinden peynirli sandviç
Öğle: Special K
Ara: Elma
Akşam: Patates yemeği, yoğurt
Aslında bunlarla pek doymuyorum :18:
Cnm yediklerin az geldi bana...
Izinden dönüyormusun
Cnm bende bulguru severim aslinda ama misafir vardi ve esimde pirinc ci oldugundan bende pirinc yaptimancak pirinç yerine bulgur pilavı daha iyi bence
bende form çay eşliğinde dizimi izliyim bari:126:
ayy bencede yemesin sorumluluk hissetcem yoksa valla regliden dolayı dayanamadım yoksa yemezdim zati:18::18:
canım nerelerdesin özledik uğra arada tabiki
En iyisi yeme,yoksa diyet güme gidecek gibi duruyor
Cnm bende bulguru severim aslinda ama misafir vardi ve esimde pirinc ci oldugundan bende pirinc yaptim
Benimde dizim baslicak,cocuklarin sütünü verip dis fircalama islemini bitirdikten sonra izleyebilirim
Bende özledim aslında sizlerle muhabbet etmeyi ama izinden dönsem yeterli paylaşım yapamayacağım için atılırım heralde
O yerse ceza sana dermisimayy bencede yemesin sorumluluk hissetcem yoksa valla regliden dolayı dayanamadım yoksa yemezdim zati:18::18:
canım nerelerdesin özledik uğra arada tabiki
Anladim cnm,benim fikrim az olmus,aksama patates yerine brokoli yiyebilirdin veya karnabahar yogurtla...Yok aslında dönmüyorum şuan ama sizin fikirlerinizi alayım dedim. Ne yiyeceğimi şaşırdım :26: Sanki o 10 kiloyu ben vermedim ilk defa diyet yapıyormuş gibiyim şuan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?