- 13 Nisan 2009
- 6.159
- 1.031
- 373
Selam kızlar nasılsınız.
Bütün gün ev işi yapmaktan giremedim. Dün yatak odasını yapım bugün mutfak dolapları indi. Annemin yardımcısıyla beraber yaptık. Herşeyi yeniden düzenledik yıkadık dizdik...
Çok yoruldum ve üşütmüşüm nefes aldıkça karnıma sırtıma bıcaklar batıyor. Yarın sabah uyandığımda dahada çok ağırıyacak
2 yaşında kızım var.öğretmenim.şuan 75 kiloyum.hedefim 62 evlendiğim kiloya geri dönmeliyim. 2. döneme enaz 65 ile başlamak istiyorum.önümde yaklaşık 3 ay var .bence yaparım
Biraz fazla karbonhidrat ağırlıklı mı olmuş sanki ? Kilo verme döneminde proteini arttırırsan hem kolay verilir kilolar hem de vücut kaslardan kaybetmez.
Dünkü Menüm
sabah: Bir poğaça bir fincan bitki Çayı
öğlen: bir Porsiyon pilav üstü yahni, bir bardak ayran, bir dilim baklava
ara: bir fincan Türk Kahvesi şekerli, bir ince dilim yaş pasta
Akşam: yarım porsiyon pilav, birkaç kaşık bamya yemeği birkaç kaşık yoğurt
kızlar ben su icemiyorum ne yapacağım
spor: 15 dk zumba
ay bacım gecmıs olsun bende yarın yapıcam nasipse ama gözüm korkuyo:)
Olur cnm,zaten 2 haftadan az izinli olamazsin biliyorsun..Mesaj sayinada bakarsak senin icin en hayirlisi izinli olmak sanirim.Bu hafta bildirimini yap,izinli yazalim,izindede düzenini kur ve yeni bir S_A olarak gelİnsanın gözü korkuyor ama inan bitince acaip bir rahatlama oluyor pırıl pırıl oldu vallahi. Ne güzel artık kendime vakit ayırabilirim.
--
Birazdan eşimle alışverişe gidecez. Yağsız süt peynir yoğurt ve tavuk eti aldıracam. Olleyybundan sonra izinli olduğun günlerde eşimle saat 12 de kahvaltı etmeyecem. O kahvaltı ederken ben öğle yemeğimi yiyor olmalıyım.
Yeter artık ya. Şu son 7-8 kiloyu verio defolmak istiyorum. Bu yüzden bugün protein ağırlıklıya geri döndüm.
Pegasus bir ricam olacaktı acaba ben biraz izine çıksam olurmu şöyle 2 cuma kadar?
Cok gecmisolsun cnm,ne güzel evin piril piril olmustur simdiSelam kızlar nasılsınız.
Bütün gün ev işi yapmaktan giremedim. Dün yatak odasını yapım bugün mutfak dolapları indi. Annemin yardımcısıyla beraber yaptık. Herşeyi yeniden düzenledik yıkadık dizdik...
Çok yoruldum ve üşütmüşüm nefes aldıkça karnıma sırtıma bıcaklar batıyor. Yarın sabah uyandığımda dahada çok ağırıyacak
Hiç sorma biz de aynıyızGeçen markette sıra beklerken bir baktım arabanın yarısı abur cubur .. Gelirken getirdikleri de ayrı .. Sonra niye kilo aldım.
Ben kahvaltı için alternatif istiyorum .. Hiç hafif kahvaltılara alışık değilim, o yüzden genelde tek düze oluyor sıkıldım.
Cnm bencede karbonhidrat agirlik olmus ama sende demissin zaten,is yerinde bu vardi diye...menüm
Hemen yazayim cnm,ben en cok yumurta salatasi ve menemen severim kahvatida..
yumurtayi tek yumurta sarisi kullan 2 beyaz dograyabilirsin,icine ,taze nane,maydanoz,taze sogan,domates,limon ve aci pul biber(istege bagli) koyarsan koca bir tabak oluyor,yanina en fazla 2 dl ekmek ye cokta tok tutuyor...
Menemenide normal menemen yap icine en fazla 1 yemek kasigi yag koy.Ben hic yag kullanmadan yapiyorum,sogani biraz suyla bisiriyorum,suyunu cektimide domatesleri ekliyorum ve 1 yumurta..
Mantarli omlet yapabilirsin,domates,biber,bir kac yaprak ispanak,ve 3 mantari 1 tatli kasigi yagla sotele,sonrada yumurtani kir...
Acelen varsa 1 kase yogurda,2 yemek kasigi yulaf ezmesi koy,icine varsa kuru meyve koy,yoksa bu sekildede cok doyurucu bir kahvalti oluyor..
Yagsiz krep yapabilirsin,1 krep yanina peynirle veya ne istersen onla yiyebilirsin...
2 dl kepek veya tam bugday ekmegi arasina beyaz peynir,domates ve maydanozla tost yapabilirsin..
Cnm bunlari cesitlendirmek senin elinde,baska tarifler istersen verebilirim,umarim isine yarar
sabah 1 sımıt sekersız cay
öğle:
4-5 kasık makarna
yarım tabak ıspanak
çay
akşam
patates haslama
domatesl peynırlı salata
ara
elma
su:
1,5 lt
spor yok
Günaydin cnm,afiyet olsun..Bence sen bu gün en az 35 mesaj yazGünaydınlaaar
Bu sabah erken kalktım. Şimdi kahvaltımı ediyorum.
Bugün buraya en çok mesaj yazan ben olmalıyım
Günaydin cnm,hosgeldin..günaydın kaptancım günydın hanımlar aranızdayım artık.
Allah bagislasin cnm,bende ianniyorum ki 3 aya kadar 65 olursun2 yaşında kızım var.öğretmenim.şuan 75 kiloyum.hedefim 62 evlendiğim kiloya geri dönmeliyim. 2. döneme enaz 65 ile başlamak istiyorum.önümde yaklaşık 3 ay var .bence yaparım
Cnm senin tek derdin su olsa keskeDünkü Menüm
Olur cnm,zaten 2 haftadan az izinli olamazsin biliyorsun..Mesaj sayinada bakarsak senin icin en hayirlisi izinli olmak sanirim.Bu hafta bildirimini yap,izinli yazalim,izindede düzenini kur ve yeni bir S_A olarak gel
Cok gecmisolsun cnm,ne güzel evin piril piril olmustur simdi
Cnm bencede karbonhidrat agirlik olmus ama sende demissin zaten,is yerinde bu vardi diye...
Yinede kazasiz atlatmissin günü,birde spora baslayabilseydin süper olacakti
Günaydin cnm,afiyet olsun..Bence sen bu gün en az 35 mesaj yaz
Günaydin cnm,hosgeldin..
Takim kurallarini okudunmu lütfen bana bildirirmisin okuyup okumadigini
Allah bagislasin cnm,bende ianniyorum ki 3 aya kadar 65 olursun
Cnm senin tek derdin su olsa keske
Dün verdigin cezalari yapmamissin,Cumaya kadar 2 gün kaldi,üstüne birde yeniden kacamak yapmissin..Hic olmamis..Bende isterim baklava yiyeyim,yas pasta yiyeyim,digerleride ister ama bunlari yersek diyet nerde kaliyor..Saglik hedef nerde kaliyor..Bence kendini hemen toparla,sapkani önüne al ve düsün lütfen,bu sekilde hedefinden uzaklasiyorsun belkide hic ulasamayacaksin...
Lütfen bu topige bir göz at,iyi gelir sana
http://www.kadinlarkulubu.com/guncel-diyet-haberleri/173138-once-huplet-sonra-guplet.html
1 dl baklava 150 kalori,
1 dl cikolatali yas pasta 450 kalori,seni kini 350 hesapliyorum
toplamda 500 kalorilik ceza daha eklendi,dündende 300 vardi 800 kalorilik cezani yapmaya basla ,ancak bitirirsin
İnsanın gözü korkuyor ama inan bitince acaip bir rahatlama oluyor pırıl pırıl oldu vallahi. Ne güzel artık kendime vakit ayırabilirim.
--
Birazdan eşimle alışverişe gidecez. Yağsız süt peynir yoğurt ve tavuk eti aldıracam. Olleyybundan sonra izinli olduğun günlerde eşimle saat 12 de kahvaltı etmeyecem. O kahvaltı ederken ben öğle yemeğimi yiyor olmalıyım.
Yeter artık ya. Şu son 7-8 kiloyu verio defolmak istiyorum. Bu yüzden bugün protein ağırlıklıya geri döndüm.
Pegasus bir ricam olacaktı acaba ben biraz izine çıksam olurmu şöyle 2 cuma kadar?
Olur cnm,zaten 2 haftadan az izinli olamazsin biliyorsun..Mesaj sayinada bakarsak senin icin en hayirlisi izinli olmak sanirim.Bu hafta bildirimini yap,izinli yazalim,izindede düzenini kur ve yeni bir S_A olarak gel
Cok gecmisolsun cnm,ne güzel evin piril piril olmustur simdi
Cnm bencede karbonhidrat agirlik olmus ama sende demissin zaten,is yerinde bu vardi diye...
Yinede kazasiz atlatmissin günü,birde spora baslayabilseydin süper olacakti
Günaydin cnm,afiyet olsun..Bence sen bu gün en az 35 mesaj yaz
Günaydin cnm,hosgeldin..
Takim kurallarini okudunmu lütfen bana bildirirmisin okuyup okumadigini
Allah bagislasin cnm,bende ianniyorum ki 3 aya kadar 65 olursun
Cnm senin tek derdin su olsa keske
Dün verdigin cezalari yapmamissin,Cumaya kadar 2 gün kaldi,üstüne birde yeniden kacamak yapmissin..Hic olmamis..Bende isterim baklava yiyeyim,yas pasta yiyeyim,digerleride ister ama bunlari yersek diyet nerde kaliyor..Saglik hedef nerde kaliyor..Bence kendini hemen toparla,sapkani önüne al ve düsün lütfen,bu sekilde hedefinden uzaklasiyorsun belkide hic ulasamayacaksin...
Lütfen bu topige bir göz at,iyi gelir sana
http://www.kadinlarkulubu.com/guncel-diyet-haberleri/173138-once-huplet-sonra-guplet.html
1 dl baklava 150 kalori,
1 dl cikolatali yas pasta 450 kalori,seni kini 350 hesapliyorum
toplamda 500 kalorilik ceza daha eklendi,dündende 300 vardi 800 kalorilik cezani yapmaya basla ,ancak bitirirsin
oh ne gusel mis gıbı olmuştur heryer sgukta bıseyde almıyo ınsanın canı ınsllah yarın guneslı olurda gusel gusel yaparımm ıslerımı bu akşam basıycam bakaım nasıpse
Dünkü Menüm
merhaba arkadaşlarım
dünki menüm
sabah:1 fincan ıhlamur, 1 küçük elma
ara: 1 sade türk kahvesi
öğle: 1 küçük kase şehriye çorbası, 3 adet orta büyüklükte kadınbudu köfte, bir küçük patates ile yapılmış salata
ara: 1 elma, çeyrek ekmeğe yapılmış tost, 3 tane cicibebe
akşam:1 küçük kase şehriye çorbası, 1 porsiyondan az zeytinyağlı barbunya, yarım dilim ekmek
ara: 1 bardak az şekerli limonata, 6-7 tane minik gofret
SU: 1,5 lt SPOR: merdiven in çık
ÖĞLEN İŞ YERİMDE ÇIKAN YEMEKLERDEN YİYORUM
Merakla bekliyorum o menüyüöncelikle herkse selam kızlar, kurstan yeni geldim birazdan yemeğimi yiyicem çok düzensiz oldu bugun ama sabah geç kaldım oyuzden kahvaltı yapamadım 1 bardak sütle geçiştiridm, öğlende meyve ve form bisküvi yedim bol su içtim
naptın cnm sen menü olmamışpastalar, pilavlar,baklavalar, poğacalar cıssssss
göfrett cıssssss
Afiyet olsun cnm,merhaba arkadaşlarım
dünki menüm
sabah:1 fincan ıhlamur, 1 küçük elma
ara: 1 sade türk kahvesi
öğle: 1 küçük kase şehriye çorbası, 3 adet orta büyüklükte kadınbudu köfte, bir küçük patates ile yapılmış salata
ara: 1 elma, çeyrek ekmeğe yapılmış tost, 3 tane cicibebe
akşam:1 küçük kase şehriye çorbası, 1 porsiyondan az zeytinyağlı barbunya, yarım dilim ekmek
ara: 1 bardak az şekerli limonata, 6-7 tane minik gofret
SU: 1,5 lt SPOR: merdiven in çık
ÖĞLEN İŞ YERİMDE ÇIKAN YEMEKLERDEN YİYORUM
Hadi cnm,senin bacagin iyilessin,seytanin bacagi kirilsin o zamanaynen tatlım ne cıktıysa mecbur kaldım bugun spor yapıcam ınsallah ayagım daha ıyı bakalım:)
Niye karne alamiyormussun,anlamadim.Daha önce aldin mi karne:44:Ah canım umarım yeni bir sa olarak dönerim. Nasıl olsa birgün mezun olunca karne almayacağıma göre.. belkide genel olarak listede olmamak bana iyi gelir.. Belkide hep misafir kalırım. Öncelikle herşey bir düZene oturmalı...
Başla başla :)) insanın başta gözü korkuyor ama sonrasında çok rahatlıyor.
Ac gezmissin cnm resmen..Neyse kosusturmana veriyorummenümmmmmmmmmmmm
sabah: 1 bardak süt
öğlen: 1 mandalina, 1 tanecik benimo( ikram ısarara karşılık yemek durumunda kaldım), eti form bisküvi ama hepsini bitirmedim
akşam: 1 buyuk kase çorba, 1 kaşık kavurma, salata, 2 dilim çavdar ekmeği
şuan bi tane elma yiyorum şu saatten sonra yatana kadar soda, bitki çayı, su gibi kalorisiz şeyler tüketmeye çalışıcam
Ac gezmissin cnm resmen..Neyse kosusturmana veriyorum
Önceki listelerinide bildigimden kisa sürede toparlayacaginida biliyorum
Bu gün spor niyetine ev isi yapmadinmi
Hoşgeldin umarım bir an önce verirsin kilolarını. Branşın ne ?
Pegasus malum cuma günü liste günü, takımda Serates diye bir arkadaş vardı, burasının ona çok faydalı da olduğunu düşünüyordum fakat son zamanlarda paylaşımları azaldı, sen ilk geldiğinde de kurallar olursa ben ayrılabilirim falan yazmıştı, bir daha da gelmedi. Açıkçası doğru dürüst haber vermeden gidecek kadar sorumsuz biri olduğunu düşünmüyorum ama yine de belli olmaz tabi, sanal da insanlar çok fazla tanınmıyor. O konuda ne yapmayı düşünüyorsun cuma günü ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?