AAA ben diyesim geldi bir anEvet henüz böyle cesaret gerektiren hamleler için erken mazallah 1 paket diye açar bütün abur cubur reyonunu götürürüm
Hic affetmem,eski kaptan dinlememBende özledim aslında sizlerle muhabbet etmeyi ama izinden dönsem yeterli paylaşım yapamayacağım için atılırım heralde
canım derslerini ihmal etme sen arada uğra hasret giderelim hafifliyince dönersin aramıza
O yerse ceza sana dermisim
Anladim cnm,benim fikrim az olmus,aksama patates yerine brokoli yiyebilirdin veya karnabahar yogurtla...
Ispanagi dograyip,icine peynirle salata yapabilirdin,yanina 1 parca tavukla daha doyurucu olurdu
Patlican,biber közleyip yiyebilirdin,yanina yogurtla
Köfte yiyebilirdin salata ve ayranla
tavugu haslayip tam bugday ekmegiyle sandvic yapabilirdin,veya ton balikli sandvic veya salatalarini....
bunlari cogaltabiliriz aslinda,önemli olan senin kararliligin
Ögün atlamamaya calis bence,hem ac kalirsin simdi oldugu gibi,hemde metabolizman yavaslar,dogal olarak kilo vermende yavaslar...
Evet baska fikir almak isteyen:82:
AAA ben diyesim geldi bir an
Cips oldumu agzim bulasmasin yeterki ve kurabiye bisküvi hic dayanamam,hele halley..
Ayyy cikin aklimdan,gelsin otlar aklima yeniden
Hic affetmem,eski kaptan dinlemem
Bundan sonra unutma cnm tavugu,kendisi cok mubarek bir hayvandir,unutuldu diye kizar yumurtlamaz sonraBen izinden dönene kadar takımın yarısı mezun olur gibime geliyor
Fikirlerin için sağol tavuk hiç aklıma gelmemeişti bu aralar bi aklım olduğundan şüphe duyuyorum aslında
Benimki direk kurabiye bisküvi hastaligi,cikolatayi pek aramam ama gofretlere bayilirimyaa bende çayı hiç boş içemem eşim işten gelirken çocuk gibi eline bakıyorum ne getirdi bana aburcubur diyeoda sağolsun hiç boş gelmezdi şimdi ise bişey getirme diye yalvarıyorum yokyok çok azimliyim ben
Bu kadar mola bana yeter siz bensiz sohbete devam edersiniz artık. ​:80:
yaa bende çayı hiç boş içemem eşim işten gelirken çocuk gibi eline bakıyorum ne getirdi bana aburcubur diyeoda sağolsun hiç boş gelmezdi şimdi ise bişey getirme diye yalvarıyorum yokyok çok azimliyim ben
O yerse ceza sana dermisim
Anladim cnm,benim fikrim az olmus,aksama patates yerine brokoli yiyebilirdin veya karnabahar yogurtla...
Ispanagi dograyip,icine peynirle salata yapabilirdin,yanina 1 parca tavukla daha doyurucu olurdu
Patlican,biber közleyip yiyebilirdin,yanina yogurtla
Köfte yiyebilirdin salata ve ayranla
tavugu haslayip tam bugday ekmegiyle sandvic yapabilirdin,veya ton balikli sandvic veya salatalarini....
bunlari cogaltabiliriz aslinda,önemli olan senin kararliligin
Ögün atlamamaya calis bence,hem ac kalirsin simdi oldugu gibi,hemde metabolizman yavaslar,dogal olarak kilo vermende yavaslar...
Evet baska fikir almak isteyen:82:
Misafir olduğu belli olmuyor mu kızlar yane yapayım dayanamadım. Zaten mübarek gitmek bilmediler kendimi yatağa zor attım ama bugün iki günün de cezasını cekebilirim vaktim var
menüm
sabah 1 sımıt sekersız cay
öğle:
4-5 kasık makarna
yarım tabak ıspanak
çay
akşam
patates haslama
domatesl peynırlı salata
ara
elma
su:
1,5 lt
spor yok
Dünkü Menüm
sabah: Bir poğaça bir fincan bitki Çayı
öğlen: bir Porsiyon pilav üstü yahni, bir bardak ayran, bir dilim baklava
ara: bir fincan Türk Kahvesi şekerli, bir ince dilim yaş pasta
Akşam: yarım porsiyon pilav, birkaç kaşık bamya yemeği birkaç kaşık yoğurt
kızlar ben su icemiyorum ne yapacağım
spor: 15 dk zumba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?