Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Evet henüz böyle cesaret gerektiren hamleler için erken mazallah 1 paket diye açar bütün abur cubur reyonunu götürürüm
AAA ben diyesim geldi bir an
Cips oldumu agzim bulasmasin yeterki ve kurabiye bisküvi hic dayanamam,hele halley..
Ayyy cikin aklimdan,gelsin otlar aklima yeniden

canım derslerini ihmal etme sen arada uğra hasret giderelim hafifliyince dönersin aramıza

Ben izinden dönene kadar takımın yarısı mezun olur gibime geliyor

Fikirlerin için sağol tavuk hiç aklıma gelmemeişti bu aralar bi aklım olduğundan şüphe duyuyorum aslında

AAA ben diyesim geldi bir an
Cips oldumu agzim bulasmasin yeterki ve kurabiye bisküvi hic dayanamam,hele halley..
Ayyy cikin aklimdan,gelsin otlar aklima yeniden

yaa bende çayı hiç boş içemem eşim işten gelirken çocuk gibi eline bakıyorum ne getirdi bana aburcubur diye oda sağolsun hiç boş gelmezdi şimdi ise bişey getirme diye yalvarıyorum yokyok çok azimliyim ben

Siz muhabbete devam edin,kacmayin sakin,.Ben cocuklari uyutup en fazla 10 dk ya geliyorum

Ben izinden dönene kadar takımın yarısı mezun olur gibime geliyor

Fikirlerin için sağol tavuk hiç aklıma gelmemeişti bu aralar bi aklım olduğundan şüphe duyuyorum aslında
Bundan sonra unutma cnm tavugu,kendisi cok mubarek bir hayvandir,unutuldu diye kizar yumurtlamaz sonra
Ben ne anlatiyorum bu arada,en iyisi gidip cocuklarin sütünü verim
Benimki direk kurabiye bisküvi hastaligi,cikolatayi pek aramam ama gofretlere bayilirim

Bu kadar mola bana yeter siz bensiz sohbete devam edersiniz artık. ​:80:

sol yumurtalığmda kist çıktığı için spor yapamıyorum ama yediklerime dikkat ediyorum. sabah 9 da okul var akşam 6 ya kadar arada bişeyler atıştırıyorum ama akşam yemeğinde çok yiyorum bunu nasıl önleyebilirim?

Selam kızlar nasılsınız.

Bütün gün ev işi yapmaktan giremedim. Dün yatak odasını yapım bugün mutfak dolapları indi. Annemin yardımcısıyla beraber yaptık. Herşeyi yeniden düzenledik yıkadık dizdik...

Çok yoruldum ve üşütmüşüm nefes aldıkça karnıma sırtıma bıcaklar batıyor. Yarın sabah uyandığımda dahada çok ağırıyacak

Hiç sorma biz de aynıyız Geçen markette sıra beklerken bir baktım arabanın yarısı abur cubur .. Gelirken getirdikleri de ayrı .. Sonra niye kilo aldım.

Ben kahvaltı için alternatif istiyorum .. Hiç hafif kahvaltılara alışık değilim, o yüzden genelde tek düze oluyor sıkıldım.

Son düzenleme:
Misafir olduğu belli olmuyor mu kızlar ya ne yapayım dayanamadım. Zaten mübarek gitmek bilmediler kendimi yatağa zor attım ama bugün iki günün de cezasını cekebilirim vaktim var

ah bacım bılmemmı mısafır telasını severım ben ama bazen cok yorucu oluyor

menüm

sabah 1 sımıt sekersız cay

öğle:
4-5 kasık makarna
yarım tabak ıspanak
çay

akşam
patates haslama
domatesl peynırlı salata

ara

elma

su:
1,5 lt

spor yok

menüm

sabah 1 sımıt sekersız cay

öğle:
4-5 kasık makarna
yarım tabak ıspanak
çay

akşam
patates haslama
domatesl peynırlı salata

ara

elma

su:
1,5 lt

spor yok

Biraz fazla karbonhidrat ağırlıklı mı olmuş sanki ? Kilo verme döneminde proteini arttırırsan hem kolay verilir kilolar hem de vücut kaslardan kaybetmez.

Günaydınlaaar

Bu sabah erken kalktım. Şimdi kahvaltımı ediyorum.

Bugün buraya en çok mesaj yazan ben olmalıyım

2 yaşında kızım var.öğretmenim.şuan 75 kiloyum.hedefim 62 evlendiğim kiloya geri dönmeliyim. 2. döneme enaz 65 ile başlamak istiyorum.önümde yaklaşık 3 ay var .bence yaparım

Dünkü Menüm

sabah: Bir poğaça bir fincan bitki Çayı
öğlen: bir Porsiyon pilav üstü yahni, bir bardak ayran, bir dilim baklava
ara: bir fincan Türk Kahvesi şekerli, bir ince dilim yaş pasta
Akşam: yarım porsiyon pilav, birkaç kaşık bamya yemeği birkaç kaşık yoğurt

kızlar ben su icemiyorum ne yapacağım
spor: 15 dk zumba

Poaça baklava yaş pasta (

Ne yaptın ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…