Dediğin gibi sanalda insanlar fazla tanınmıyor ama bana kalırsa kurallardan sıkıldı o yüzden girmiyor.
Bugünki menümü de yazayım Pegasusun tavsiyesine uydum akşam tavuk yedim
Sabah: Çavdar ekmeğinden sandviç
Öğle: Special K
Ara: 2 parça sucuk azıcık ekmek :18:
Akşam: Çorba, Haşlanmış tavuk, ekmek, yoğurt
bugünkü menüm
sabah 8 de kahvaltı: şekersiz çay , yarım dil peyniri ,1 domates, 5 zeytin,1 çaykaşığı tahinli pekmez, 2 dilim tam buğday ekmeği
9.da : küçük bi fincan türk kahvesi
10: da 1 kupa yeşil çay
öğle yemeğini yetiştirip yiyemedim okulda arkadaşlardan biri irmik helvası yapmıştı sadece 3 yemek kaşığı yedim
13 de 1 kupa form çayı
15 te : 4 tane kepekli parmak boyutunda galeta
15:30 da yeşil çay
18:30 da akşam yemeği : büyk bi kase yoğurt, 4 köfte,4 yemek kaşığı bulgur pilavı, az da patates kızartması az ama
3 lt su spor niyetine sadece ev işi yapabildim
diskalife olacak...Pegasus malum cuma günü liste günü, takımda Serates diye bir arkadaş vardı, burasının ona çok faydalı da olduğunu düşünüyordum fakat son zamanlarda paylaşımları azaldı, sen ilk geldiğinde de kurallar olursa ben ayrılabilirim falan yazmıştı, bir daha da gelmedi. Açıkçası doğru dürüst haber vermeden gidecek kadar sorumsuz biri olduğunu düşünmüyorum ama yine de belli olmaz tabi, sanal da insanlar çok fazla tanınmıyor. O konuda ne yapmayı düşünüyorsun cuma günü ?
seni buldugum iyi oldu,yakin zamanda soru yagmuruna tutabilirimsınıf öğretmeniyim 6. yılım. şuan öğrencilerim 2. sınıf
afiyet olsun cnm.bana yine az geldi,birde menü yazmaya devam edeceksen cezayada hazir ol derim,yoksa herkes izine ayrilir,yediklerini yazip cezadan yirtarDediğin gibi sanalda insanlar fazla tanınmıyor ama bana kalırsa kurallardan sıkıldı o yüzden girmiyor.
Bugünki menümü de yazayım Pegasusun tavsiyesine uydum akşam tavuk yedim
Sabah: Çavdar ekmeğinden sandviç
Öğle: Special K
Ara: 2 parça sucuk azıcık ekmek :18:
Akşam: Çorba, Haşlanmış tavuk, ekmek, yoğurt
tesekkür ederim cnm bilgilendirdigin icinkaptancım okudum
o da aklimda,insallah sagligi yerindedir:26:noraaa sen nerdesin yaa, yoksa korktunmu benimle yarışmaktan
bu abarti halinmi,kural ihlalinden ceza alirsin bak,ögün atlamaEkmeği biraz abarttım bugün ama o kadar da olur
Cnm sabah güzel olmus,öglen yetisebilseydin keske doyurucu biseyler yerdin,hem ac kalmissin,hemde bosa kalori almissin..bugünkü menüm
sabah 8 de kahvaltı: şekersiz çay , yarım dil peyniri ,1 domates, 5 zeytin,1 çaykaşığı tahinli pekmez, 2 dilim tam buğday ekmeği
9.da : küçük bi fincan türk kahvesi
10: da 1 kupa yeşil çay
öğle yemeğini yetiştirip yiyemedim okulda arkadaşlardan biri irmik helvası yapmıştı sadece 3 yemek kaşığı yedim
13 de 1 kupa form çayı
15 te : 4 tane kepekli parmak boyutunda galeta
15:30 da yeşil çay
18:30 da akşam yemeği : büyk bi kase yoğurt, 4 köfte,4 yemek kaşığı bulgur pilavı, az da patates kızartması az ama
3 lt su spor niyetine sadece ev işi yapabildim
Bende cok severimpatates kızartması dışında güzel menü, ayy öylede canım çektiki çok severim ama
ev işlerinide sevgili pegasus spordan saymıyor
patates kızartması dışında güzel menü, ayy öylede canım çektiki çok severim ama
ev işlerinide sevgili pegasus spordan saymıyor
Kuru kayisiyi bende bazen yiyorum..Bir ara sirkeli suyu denedim ama o sirkenin kokusuna daha fazla dayanamadim:26:canim tesekkur ederim bilgilendirmen icin menumde biseyi unuttum her sabah ac karnina 4 kuru kayisi 1 su bardagi da sirkeli ilik su iciyorum
Poaça baklava yaş pasta(
Ne yaptın ya
gıız nettin sen pasta pohca abowww
Cnm senin tek derdin su olsa keske
Dün verdigin cezalari yapmamissin,Cumaya kadar 2 gün kaldi,üstüne birde yeniden kacamak yapmissin..Hic olmamis..Bende isterim baklava yiyeyim,yas pasta yiyeyim,digerleride ister ama bunlari yersek diyet nerde kaliyor..Saglik hedef nerde kaliyor..Bence kendini hemen toparla,sapkani önüne al ve düsün lütfen,bu sekilde hedefinden uzaklasiyorsun belkide hic ulasamayacaksin...
Lütfen bu topige bir göz at,iyi gelir sana
http://www.kadinlarkulubu.com/guncel-diyet-haberleri/173138-once-huplet-sonra-guplet.html
1 dl baklava 150 kalori,
1 dl cikolatali yas pasta 450 kalori,seni kini 350 hesapliyorum
toplamda 500 kalorilik ceza daha eklendi,dündende 300 vardi 800 kalorilik cezani yapmaya basla ,ancak bitirirsin
Kizlar cumaya az kaldi,sakin kacamak yapmayin artik,unutmayin aldiginiz her gram sadece sizi degil takim ortalamasinida etkiliyor.
Ben biraz izine ayrilabilir miyim:44:
Cnm zaten 1 hafta listeye girdin...Ben biraz izine ayrilabilir miyim:44:
Cnm zaten 1 hafta listeye girdin...
Tamam bu hafta izinli yazariz senide
Rica ederim cnm,umarim önemli bisey yoktur:26:Teşekkürler
Merakla bekliyorum o menüyü
Afiyet olsun cnm,
sabah olmamis ac gezmissin,öglene kadar nasil dayandin bilmiyorum ama yemezsen metabolizman zayiflar ve kilo vermen gecikir
6-7 gofret derken hosbes mi yedin yoksa..
Ilk menü oldugu icin gofretlere ceza vermiyorum ama bi dahakine ceza alirsin:26:
Aksam begendim,zaman buldukca sporda yapabilsen cok güzel olur aslinda,yada spor yapmiyorsan kacamaklarida yapmasan ekstra kalori almamis olursun:26:
Hadi cnm,senin bacagin iyilessin,seytanin bacagi kirilsin o zaman
Niye karne alamiyormussun,anlamadim.Daha önce aldin mi karne:44:
Günaydin cnmmmherkese günaydınnn
Anladim cnm,bende önce karne aldin sandim:26:Yok daha önxe yarışmadım. Karne istemiyorum ben...
Bu nedenlede biraz iZine ayrılmaj istiyorum..
Sa çarşamba menü:
Sabah: 2 yumurtadan omlet bir bardak light süt
Arada: yağsız ve şekersiz meyveli yoğurt 1 tane
Öğlen: haşlanmış tavuk göğsü baharatlı
Arada: yağsız ve şekersiz meyveli yoğurt 1 tane
Akşam: ızgara köfte sade yoğurt.
Gün boyu çok su içemedim.
20 dakika yürüdüm.
Günaydin cnmmm
Anladim cnm,bende önce karne aldin sandim:26:
A_S cnm,durdun durdun izine ayrilacagim dedigin gün menü paylastin
Cok begendim,afiyet olsun
Merakla bekliyorum o menüyü
Afiyet olsun cnm,
sabah olmamis ac gezmissin,öglene kadar nasil dayandin bilmiyorum ama yemezsen metabolizman zayiflar ve kilo vermen gecikir
6-7 gofret derken hosbes mi yedin yoksa..
Ilk menü oldugu icin gofretlere ceza vermiyorum ama bi dahakine ceza alirsin:26:
Aksam begendim,zaman buldukca sporda yapabilsen cok güzel olur aslinda,yada spor yapmiyorsan kacamaklarida yapmasan ekstra kalori almamis olursun:26:
Hadi cnm,senin bacagin iyilessin,seytanin bacagi kirilsin o zaman
Niye karne alamiyormussun,anlamadim.Daha önce aldin mi karne:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?