selamlarherkese, bıraz bosluyorum sızı farkındayım ama mecburbenı ıstemeye gelıyorlar soz vs elbıse soz sepetı derken nefes alıcak vaktım yok hem tartım bozuldu sızlerden ayın 15 ıne kadar ızın ıstıyorum mumkunse soz olsun fotoraflarımı da paylasıcagım
merhabalar fıstıklaaaaa nasılsınız?
bi bakayım dedim size..ben hiç iyi değilim kpssde bizim bölümün barajı 60 idi..şimdi 78e çıkmış.ben bu senede evde inekleyecem yani..offf yaaa ne yapıcam ben mafoldumben
neyse öpüyorum sizi :gitme: gittim ben
merhabalar kızlar nasılsınız..
bernuşcum evet iyice oyuncak ettiler sınavıda bizide...şimdi öğretmen olabilsem en verimli yıllarım olurdu belkide ama bıktırdılar daha şimdiden.gençliğe emanet bu ülke ama işte gençliğin bütün enerjisini verimini böyle sömürüyorlar...yapcak bişey yok bir sene daha dirsek çürütcez..sonu ne olur bilinmez.ama yaş 26 oluyor ve gençlik gidiyor boş boş ve hala babamızdan haşlık alıyoruz bu ayrıca koyuyor insana...arkadaşlarımın çoğu 1-2 puanla kaçırıyor..buda 1 senelerine daha mal oluyor.
neyse ben şimdi nerde nasıl ne zaman ders çalışmalıyım biraz plan yapayım bakalım...
sizleride sıkmıyim şimdi..
hoşçakalın...
keyifli güzel pazarlar fıstıklar..
abbaahooo kimsecikler gelmemiş.bende giderim ozıman :umursamaz:
kaliş abla ben tükanı kapatıyrm sende açarsın artık sabah kaydirigubbakcemile3 al bak anahtar sana emanet buraya paspasın altına bırakıyorum şutarafagitti
haydi iyi geceler herkese mirmirmirmir ben datıyom mirmirmirmir
:roflol::roflol:abbaahooo kimsecikler gelmemiş.bende giderim ozıman :umursamaz:
kaliş abla ben tükanı kapatıyrm sende açarsın artık sabah kaydirigubbakcemile3 al bak anahtar sana emanet buraya paspasın altına bırakıyorum şutarafagitti
haydi iyi geceler herkese mirmirmirmir ben datıyom mirmirmirmir
:roflol::roflol:bacum sana şu anahtarın yerini ulu orta deme demiyommu sana kaydirigubbakcemilehırsız mırsız girer mazallah bizim kiloları çalarsa sonra:roflol:
neyseki ben geldim baktım kimsecikler yok tükkandakaydirigubbakcemile3bende yatıyom hepinize hayırlı haftalar
bu arada sınavı kazanmışım :teytey:97-90 almışım2 saatlik çalışmayla ve hasta hasta vay anasını bide iyi olsaymışımdelikafadulden
sıra direksiyonda hadi bakem yarın dersim var giremem öpüyom hepicinizi ŞenizŞenizŞeniz
kalimera aplam anahtar her zamanki yirinde yerimsenibenöpüyorumŞeniz
eneeee bu gÜn burda kİmseler yok, nİyekİneee???????????
selam kıslarrrr
nebersinis
ya ben bugunden itibaren diyete girdim bacular
baktım kilom aldı başını gidiyo buna bi dur dimik lasım diye düşünerekten kendime program yaptım
hani size de yazmıştım ya onu uygulaycam inşallah bayrama kadar 2 kilo farkediyim bari ya ne bu halim boyle kendimden nefret ettim kaç gundur böööööög
hadi ben de kaçar yine gelicem şimdi yemek yemem lasım çünkü
öpüldünüssssssssss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?