HOŞGELDıN ŞEKER :1hug: HADı BAKALIM KALDIĞIMIZ YERDEN DEVAM kaydirigubbakcemile5selam kıslarrrr
nebersinis
ya ben bugunden itibaren diyete girdim bacular
baktım kilom aldı başını gidiyo buna bi dur dimik lasım diye düşünerekten kendime program yaptım
hani size de yazmıştım ya onu uygulaycam inşallah bayrama kadar 2 kilo farkediyim bari ya ne bu halim boyle kendimden nefret ettim kaç gundur böööööög
hadi ben de kaçar yine gelicem şimdi yemek yemem lasım çünkü
öpüldünüssssssssss
merhabalar kızlar..yaw yok ay bu böyle olmeycek.ramazanda ben kilo falan veremem yahu.almamaya çalışıyorum.sanki oruç tuttum bu hafta ...ama yarından itibareen yeniden tutmaya başlicim :)) çok yiyorum yine buara...
sılagül canm yarında geçersin direksiyondan merak etme sen yaparsın yaparsıııııııınn yerimseniben
kalimera abla hırsızlar gelirlerse yağlarımızı çalarmış ya ben bu gece anahtarı kapının üzerinde bırakayım olu mu.anahtar ararken vakit kaybetmesinler hemen alsınar yağları kilo kilo...helal olsun vala :))
gzdegzdecm canım nasıl bir diyet hazırladın kendine.daha önce söylemişsin ama ben yokkendi sanırım yada hatırlamıyorum..benmde yapmam lazım ya.
neyseme artık ben gideyim.herkesi öpüyorum tek tek..tek teeeeekk ağardı bak saçlarım tektek kafamçokkarıştı :teytey: lülülülülülü hiç iyi değilim bu ara ben yaa.. belli oluyo dimii -tatlicadiarzu-
selam bayanlar
ya bişiy dicem ben bugun fena tansiyonum düştü şu diyetten..bende kafama gore takılmaya karar verdim ağır diyetleri kaldıramıyorum ramazanda ya annemde yapma diyo oyle zaten
siz naptınısss?
akşamları cok yemicem yine de veririmiyim acabafisfisfis:sm_confused:
hadi öptüm yanaktan hepinisi gulu guluuuuuuuuuuuuuuuu
Günaydın,günaydın,günaydın
Pozitif Düşün Bugün önce Gülümse Sonra Gül Kahkaha At Ve Hatta,
Ve Hatta… Katıla Katıla Gül Korkma Siyah Renk Gidecek önce Günün Pozitifleşecek
Gökkuşağı Gibi Aynen Renk Renk Bil Ki 7 Renkten Oluşan Renk Beyazdır…
Ve Gülmek Bulaşıcıdır Haydi, Bulaştır!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?