Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

merhabalar kızlar..yaw yok ay bu böyle olmeycek.ramazanda ben kilo falan veremem yahu.almamaya çalışıyorum.sanki oruç tuttum bu hafta ...ama yarından itibareen yeniden tutmaya başlicim :)) çok yiyorum yine buara...

sılagül canm yarında geçersin direksiyondan merak etme sen yaparsın yaparsıııııııınn yerimseniben

kalimera abla hırsızlar gelirlerse yağlarımızı çalarmış ya ben bu gece anahtarı kapının üzerinde bırakayım olu mu.anahtar ararken vakit kaybetmesinler hemen alsınar yağları kilo kilo...helal olsun vala :))

gzdegzdecm canım nasıl bir diyet hazırladın kendine.daha önce söylemişsin ama ben yokkendi sanırım yada hatırlamıyorum..benmde yapmam lazım ya.

neyseme artık ben gideyim.herkesi öpüyorum tek tek..tek teeeeekk ağardı bak saçlarım tektek kafamçokkarıştı :teytey: lülülülülülü hiç iyi değilim bu ara ben yaa.. belli oluyo dimii -tatlicadiarzu-

merhaba arkadaşlar nasılsınızzzzzzz sahur yediklerim iki adet mercimekli börek
patates püresi üstüne yumurta kırdık iki dilim diyet ekmek iftarda iki adet köfte az pilav bir kase çorba bir dilim baklava bugün çok fazla su içtim az öncede yürüyüşten geldim hava kapalı ve serin ama yediklerimden rahatsız oldum çıktım 45 dk yürüdüm hepinize iyi sahurlarrr

GÜNAYDIIIIN ŞEKERLER opuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5

SABAH ŞERİFLERİNİZ HAYIRLI OLSUN BAKEMopuyorumnanaktan

:roflol: TAMAM CABİKCİĞİM TAMAM:roflol: AMA BEN GELDİM MALESEF HIRSIS NEYİM GİRMEMİŞ KIIIS :umursamaz:
KİLOCUKLARIMIZ AYNEN DURİ BACUM :sm_confused: BİZ EN İYİSİ DİYETE
DEVAM DİYELİM ŞEKERCİM kaydirigubbakcemile5

GÜNÜN RAPORUU;

İFTAR;

2 KEPCE ÇORBA
1 KAŞIK PİRİNÇ PİLAVI
2 KAŞIK SOMON SOTE
KOCA BİR TABAK DOLUSU MAYDONOZX, DERE OTU VEE ROKAAcokacimcoook
3 GÜNDÜR YEŞİLLİĞİM KALMADIYDI DÜN ALDIM ŞÜKÜR kaydirigubbakcemile5

SAAT 10:30'DA KURU ERİKLİ YOVİTA
SAHUR YOK

SABAH 45 DAKİKA YÜRÜYÜŞ

KOCAMAN KOCAMAN ÖPÜLDÜNÜZ CANLARIIIIIIMMMMopuyorumnanaktan:enbuyukkk::enbuyukkk:

HOŞGELDıN ŞEKER :1hug: HADı BAKALIM KALDIĞIMIZ YERDEN DEVAM kaydirigubbakcemile5

BERNUUUŞŞŞŞ PABUCU YARIIIIIM, ÇIK DIŞARI OYNAYALIIIIMMM

HUUUUU NERDESıııN KIS, BAK BıZı ıHMAL EDıYORSUN ŞEKERıM:1hug:a.s.

sağol canım direksiyon sınavı cumartesi günü ben derslere gidiyorum.demi en iyisi kapıda bırak anahtarı çalsınlar kilolarımızı bana kalsa ben bu gidişle kilo milo veremiyorummafoldumben

selam bacular
hepicinize daha hafif güzel bir hafta diliyorum.
bende kursa gidicem oradan da iftara davetliyiz.hiç keyfim yok canım sıkkın kendinize iyi bakın öpüyorum siziŞenizŞeniz

slm slm
nabersiniz bakalım naptınıs?
gulbeyzacım ya tatlısın:) nerden buluyon bunları gunlerin anlam ve onemlerine gore değişiyo resimler super:)
cabikcim hemen yazıyorum tatlım harikacım sen demi liste uygulamak istiyodun canımcm uygulayabilirsin sende... :) diyetisyenden aldığım bi liste belirtiyim bu arada çünkü karbonhidrat protein sebze vs oranlarına dikkat etmek gerekiyo...
şöyleki
iftar
1kase corba +1 dilim kepek ekmek yedikten sonra 1 sa ara verip
2 yemek kaşıgı kadar bulgur pilavı (pirinçde olabilri ama tercihen bulgur) + 4 yemek kasıgı sebze yemegi etsizse eger 1 kibrit kutsu kadar peynir
yarım su bardağı yogurt

45 dk sonra 2 porsiyon meyve ince bi dilim kavun+ 1 elma gibi
yarım sa sonra 1 fincan sütlü nescafe şekersiz
yarım sa sonra 1 ,ince dilim ekmek +1 kk peynir
30 dk sonra 1 porsiyon meyve orn 1 şeftali

sahur

1 kase corba
peynirli salata.. havuc bezelye domates nane maydonos koyabilirsin
1 dilim kepek ekmek
cacık veya 1 bardak ayran
2 adet kuru kayısı

ve gunde 3 lt suuuuuuuuuuuu

:teytey:

MERHABALAR ARKADAŞLAR...NASILSINIZ...BENDE EH İŞTE...BİR TUHAFIM BU ARALAR...HAVAM YOK YANİ...SİZLERİ İHMAL ETTİM FARKINDAYIM EMME YAZASIM BİLE YOKTU NAPİM...NEYSE KENDİNİZE DİKKAT EDİN...RADA UĞRAYIP BAKIYORUM SİZLERE YİNEDE...KENDİMİ İYİ HİSSETTİĞİM ZAMANDA CEVAP VERCEM MERAK ETMEEYİN...GRŞŞŞŞa.s.

hepinize hayırlı iftaralra canlarım..

gzde gzde canım beyenmene sevindim..teşekkür kız..

bernuşum sıkma canını bitanem hepimize bir rehavet çöktü havalardan olsa gerek kendine iyi bak bitanemm

sılagülcüm iyi dersler hayırlı iftarlar.hepinizi öptümm

selam bayanlar
ya bişiy dicem ben bugun fena tansiyonum düştü şu diyetten..bende kafama gore takılmaya karar verdim ağır diyetleri kaldıramıyorum ramazanda ya annemde yapma diyo oyle zaten
siz naptınısss?
akşamları cok yemicem yine de veririmiyim acabafisfisfis:sm_confused:
hadi öptüm yanaktan hepinisi gulu guluuuuuuuuuuuuuuuu

aman canım dikkat et bnde cok halsiz düşüyorum ramazanda kızlar bakalım nolcak böyleee.
İftar:1kase çorba,1biber dolması salata kavun
İyi geceler kaydirigubbakcemile2

GÜNAYDIN CANLARIM opuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5

HER ŞEY GÖNLÜNÜZCE OLSUN a.s.a.s.

GÜNÜN RAPORU;

İFTAR;

2 KEPCE KAŞARLI VE KITIR EKMEKLİ DOMATES ÇORBASIcokacimcoook
3 KAŞIK MAKARNA
KOCA BİR TABAK DOLUSU MAYDONOZ, DEREOTU VE ROKA

SAHUR YOK
4 BARDAK SU

SABAH 45 DKK. YÜRÜYÜŞ

GÖZDECİĞİM RAMAZANDA AĞIR DİYETLER YAPILMAZ AMAN DİKKATlmaz:
ZAYIFLAYACAZ DİYE KENDİMİZE EZİYET ETMEİNİN BİR ANLAMI YOK,
ÖNCE SAĞLIK ŞEKERCİM UNUTMAa.s:1hug:, HAMUR İŞLERİ VE ÇOK YAĞLI ŞEYLERDEN UZAK DUR YETERLİDİR BENCE kaydirigubbakcemile5

KOCAMAN KOCAMAN ÖPÜLDÜNÜZ ŞEKERLER opuyorumnanaktan

GÜNAYDIN KIZLAR,NASILSINIZ...EWET HAVALARDAN HERALDE SERSEM GİBİYİM...
KIZLAR RAMAZANDA TEK YAPILMASI GEREKEN HAMURİŞLERİNDEN,AĞIR TATLILARDAN, UZAK DURMAK...
SAHURUNUZU ÇOK ÇKO HAFİF YAPMAYA ÇALIŞIN...BEN KEŞKE TUTABİLSEM İFTARLA TUTARDIM...VE HİÇ ACIKMAZDIM...AMA SUSUZ SANCILAR ÇEKTİĞİM İÇİN BU SENE BÖYLE OLDU...ALLAH TAN HAYIRLISI...

KENDİNİZE DİKKAT EDİN KIZLAR...İYİKİ VARSINIZ...:kedi:a.s.

Günaydın,günaydın,günaydın

Pozitif Düşün Bugün önce Gülümse Sonra Gül Kahkaha At Ve Hatta,

Ve Hatta… Katıla Katıla Gül Korkma Siyah Renk Gidecek önce Günün Pozitifleşecek

Gökkuşağı Gibi Aynen Renk Renk Bil Ki 7 Renkten Oluşan Renk Beyazdır…

Ve Gülmek Bulaşıcıdır Haydi, Bulaştır!

aman dikkat edlim gzdemm.çok halsiz kalıyozda ramazanda ..evet bernuşum en azından hamur işi ve tatlı ağır yiyeceklerden kaçalım..

merhabalar kızlar nasılsınız bakalım.bende de moralsizlik var ya.canm çok sıkkın.
sılagül'de bernuş'da öyle.neden yaa..f nsan mutsuz olunca hiç bişeyin tadı olmuyor.ama gülbeyza gibi arkadaşlarımız var.ne güzel yazmışsın canm.moral deposu gibi msj.çok hoşuma gitti.saol a.s.

evet kızlar bende dün sahurda ve iftarda dikkat ettim az yedim.bide pide yemiyorum.çavdar ekmeği iki küçük dilim yiyorum.

hepinizi öpüyorum.şimdilik hoşçakalın... :gitme:

gzdegdecim evet canm dikka et ya çok zorlama.ramazanda vermek zor olur sanırsam almamaya çalış sadece...listeni okudm asol canım.bende ona yakın bişeyler uygularım sanırsam...

kalimera abla düşündümde evet sen haklısın en iyisi biz diyete devam edelim.hirsızlara güvenilmez dimi lmaz:
neysee haydi ben kaçtuumm... opuyorumnanaktan

SELAMÜN HELLOOO MıLEEETTTT,

EVET CABıKıM ONLARA GÜVENMEYELıM BıZ KENDı ÇABAMIZLA VERELıM KıLOMUZU NEYıMa.s

selam gusellerrr nassınız yavvvvvvvv
halsiz kalıyorum bende evet ya allah gunah yazmasın uykuya tutuyarım bazen:)) cok agır bi bi diyet degil aslında ama yinede ramazanda uygulaması zor......
akşamları az yemeye calışom ama pek başarılı olamıyorum galiba :sm_confused:
şişko patates yarım kilo domateskaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…