tamam cnm,bende su internet üzerinden evlatlik verilen topigi okuyordum,cok sasirdim ama site kapatilmis neysekiHAH ACTIM BILGISAYARI SIMDI BIRAZ FORUMA DALAYIM bir derdim vara bakayim milletin derdini okiim
baska isim gücüm yok galiba
tamam cnm,bende su internet üzerinden evlatlik verilen topigi okuyordum,cok sasirdim ama site kapatilmis neyseki
Evet cnm,bakamayan,evlilik disi hamile kalan,hatta ailesinden menun kalmayip kendini evlatlik vermek isteyen bile varayyyyyyyyyyyyyyihhhhh icim sisti bir derdim varda
internet üzerinden evlatlikmi
Evet cnm,bakamayan,evlilik disi hamile kalan,hatta ailesinden menun kalmayip kendini evlatlik vermek isteyen bile var
Hemen bakiyorum cnm...http://www.kadinlarkulubu.com/yapti...mek-paha-bicilemez-duygudur.html#post32408639
Kizlar diktiklerimi bir baslikta paylastim lütfen sizde göz atin yorum esirgemeyinnn
Iyi geceler cnm,benimde uykum geldiuhaaaaaaahcok uykum geldi kocaman esniyorum artik. biraz daha bilgisayar basinda kalirsam buraya yigilacam artik. cok uzun zaman olmus masa üstü bilgisayarda vakit gecirmeyeli hep telefon var elimde simdi yordu beni...
ben bugünkü mesajlarimi sayayimda not edeyimmm bidahaki haftaya zor olmasin
iyi gecelerrr
canimda tatli biseyler istiyo emmeee
gunaydın kıslar nasılsınız bugun pek gelen olmaz sanırım calışıyorum erkenden gırdım:)
uhaaaaaaahcok uykum geldi kocaman esniyorum artik. biraz daha bilgisayar basinda kalirsam buraya yigilacam artik. cok uzun zaman olmus masa üstü bilgisayarda vakit gecirmeyeli hep telefon var elimde simdi yordu beni...
ben bugünkü mesajlarimi sayayimda not edeyimmm bidahaki haftaya zor olmasin
iyi gecelerrr
canimda tatli biseyler istiyo emmeee
bugünkü menüm
aç karnına 4 kuru kayısı 1 su brd sirkeli ılık su
kahvaltı 1 subrd şekersiz çay, domates salatalık yarım dil peyniri, 1 haşlanmış yumurta ,5zeytin, 2 dilim tam buğday ekmeği
ARA 1 su brd yeşil çay , çeyrek elma
ÖĞLE 1 kase mercimek çorbası 1 dilim tam buğday,1 küçük kase yoğurt
ARA çeyrek muz
İKİNDİ 4 kepekli galeta, 1 çay brd süt
AKŞAM 18.30 da 6 kaşık makrna,1 kase mercimek çorbası, 4 yemek kaşığı yoğurt
bi cııııııssssss ım var gizleyemeyeceğim
21.00 da eşimle çay içtik ve 3 yemek kaşığı kadar az tuzlu kabak çekirdeği kaçırdım
22.00 1 mandalina, yarım elma
3 lt kadar su daha da fazla olabilir
ha bi de spor özürlüyüm. bugün haftalık büyük ev temizliğini yapınca spora takatim kalmadı
menüm:
sabah:
1 sımıt 1dılım kasar peynırı
1buytuk bardak sekersız cay
öğle:
2-3 yk pılav ustu 1yemek mkasıgı kuru fasulye
sekersız cay
aksam:
kestane ,elma,neskafe(sekersiz) çay
spor:
yokk
su 1 lt
günaydın canımaşkolsun bak ben burdayım
ben beğendimama yoğurt,yumurta,süt bunlardan birini bi öğüne ekle canım yada ara olarakta yiyebilirsin, ayrıca salatada olabilir akşam özellikle
haklısın tatlım buara bıraz duzensızım ya morelım cok bozuk aslınd abılıyomusun dertlesecek bır dosta ıhtıyacım var
hayırdır canım neden canın sıkkın:26:
esımle sureklı tartısıyoruz su kılo muhabbetı yuzunden cok sıkıldım o usteme geldıkce hıcbısey yapasım gelmıyo ınadıga daha fazla yıyesım gelıyo.eve kosu bandı aldık bırsuru alette var defterım var gunluk yaptıklarımı ona yazıyorum bır ghun es gecıyım kıyamet kopuyo evde bunaldım cok ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?