Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

HAH ACTIM BILGISAYARI SIMDI BIRAZ FORUMA DALAYIM bir derdim vara bakayim milletin derdini okiim

baska isim gücüm yok galiba

HAH ACTIM BILGISAYARI SIMDI BIRAZ FORUMA DALAYIM bir derdim vara bakayim milletin derdini okiim

baska isim gücüm yok galiba
tamam cnm,bende su internet üzerinden evlatlik verilen topigi okuyordum,cok sasirdim ama site kapatilmis neyseki

uhaaaaaaah cok uykum geldi kocaman esniyorum artik. biraz daha bilgisayar basinda kalirsam buraya yigilacam artik. cok uzun zaman olmus masa üstü bilgisayarda vakit gecirmeyeli hep telefon var elimde simdi yordu beni...

ben bugünkü mesajlarimi sayayimda not edeyimmm bidahaki haftaya zor olmasin

iyi gecelerrr

canimda tatli biseyler istiyo emmeee

Iyi geceler cnm,benimde uykum geldi

Uyu sen canin istemez bisey

gunaydın kıslar nasılsınız bugun pek gelen olmaz sanırım calışıyorum erkenden gırdım:)

menüm:

sabah:
1 sımıt 1dılım kasar peynırı
1buytuk bardak sekersız cay

öğle:

2-3 yk pılav ustu 1yemek mkasıgı kuru fasulye
sekersız cay

aksam:
kestane ,elma,neskafe(sekersiz) çay

spor:
yokk

su 1 lt

tatlım canın tatlı istedıgınde ozellıkle aksamları sütün içine tarcın at ve ıc gecıyo ozaman

cızz dısında menun cok gusel cnm ama sporda eklemelısın

ben beğendim ama yoğurt,yumurta,süt bunlardan birini bi öğüne ekle canım yada ara olarakta yiyebilirsin, ayrıca salatada olabilir akşam özellikle

ben beğendim ama yoğurt,yumurta,süt bunlardan birini bi öğüne ekle canım yada ara olarakta yiyebilirsin, ayrıca salatada olabilir akşam özellikle

haklısın tatlım buara bıraz duzensızım ya morelım cok bozuk aslınd abılıyomusun dertlesecek bır dosta ıhtıyacım var

hayırdır canım neden canın sıkkın:26:

esımle sureklı tartısıyoruz su kılo muhabbetı yuzunden cok sıkıldım o usteme geldıkce hıcbısey yapasım gelmıyo ınadıga daha fazla yıyesım gelıyo.eve kosu bandı aldık bırsuru alette var defterım var gunluk yaptıklarımı ona yazıyorum bır ghun es gecıyım kıyamet kopuyo evde bunaldım cok ya

canım belliki eşin biran önce kilo vermeni istiyor ama bunun yolu bu değil tabiki:26: insan stres yaptıkça sanki daha bi yapışıyor kilolar, nasıl kilo aldın daha öncede kilolumuydun yoksa evlendikten sonramı aldın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…