- 13 Nisan 2009
- 6.159
- 1.031
- 373
tatlım evlendıgımdede kıloluydum 75 falandım.gecen yaz 72lere dusutum ama 2 ay once bebgımı kaybettim sezeryan oldum hala karnımda onun sıslıgıde var .sankı caba gostermıyomusum gıbı davranıyo ıyı ce sıkıldım bu durumdancanım belliki eşin biran önce kilo vermeni istiyor ama bunun yolu bu değil tabiki:26: insan stres yaptıkça sanki daha bi yapışıyor kilolar, nasıl kilo aldın daha öncede kilolumuydun yoksa evlendikten sonramı aldın
tatlım evlendıgımdede kıloluydum 75 falandım.gecen yaz 72lere dusutum ama 2 ay once bebgımı kaybettim sezeryan oldum hala karnımda onun sıslıgıde var .sankı caba gostermıyomusum gıbı davranıyo ıyı ce sıkıldım bu durumdan
canım geçmiş olsun başın sağ olsun, daha çok yeni sezaryen daha vücudun kendine gelememiştir ki, sen canını sıkma erkekler bazen herşeyi çok bildiklerini sanıyorlareşinlede konuş bence sen böyle yaptıkça ben daha çok stres yapıyorum de, mesela bi tarih koyun atıyorum 2 ay yada 3 ay sonra şu kiloda olucam diye hedef koy daha motive edici ve stressiz olur,
bende evlenirken 58 kiloydum sonra 63 lere kadar çıktım ama çokta takmadım, geçen sene rahatsızlandım kan ilaçları, kortizon kullandım 76 lara kadar çıktım bide benim boyum kısa düşün artık, eşim bana bişey söylemedi ama ben bile kendimden rahatsız oluyordum o nasıl olmasın:26: geçen ay dedim ben bu kiloları vericemeşimde bi sevindi eğer 10 kilo verirsen dile benden ne dilersen ama tabi sağlığını bozmadan yavaş yavaş veriyorum acelem ne
bence kilo verilir alınır önemli değil birbirnizi kırmadan bi orta yol bulun, senin sağlığın için endişeleniyordur oda konuş bence
tatlım konuşuytoruz yıne aynı yıne aynı o oyle yaptıkca hersey den soguyorum zaten kolay bısey atlatmadım neden bu kadar dusuncesız davranıyo bılmıyorum
gunaydın kıslar nasılsınız bugun pek gelen olmaz sanırım calışıyorum erkenden gırdım:)
menüm:
sabah:
1 sımıt 1dılım kasar peynırı
1buytuk bardak sekersız cay
öğle:
2-3 yk pılav ustu 1yemek mkasıgı kuru fasulye
sekersız cay
aksam:
kestane ,elma,neskafe(sekersiz) çay
spor:
yokk
su 1 lt
Annemdeydim süt yoktu evde olsam hep yapıyorum. Ama dün gece tatlı niyetine birşey yemedim. Çünkü yoktu olsaydı yerdimtatlım canın tatlı istedıgınde ozellıkle aksamları sütün içine tarcın at ve ıc gecıyo ozaman
esımle sureklı tartısıyoruz su kılo muhabbetı yuzunden cok sıkıldım o usteme geldıkce hıcbısey yapasım gelmıyo ınadıga daha fazla yıyesım gelıyo.eve kosu bandı aldık bırsuru alette var defterım var gunluk yaptıklarımı ona yazıyorum bır ghun es gecıyım kıyamet kopuyo evde bunaldım cok ya
bence daha da hırslanmalısın canım madem konuşmaktan anlamıyo en güzel cevap biran önce zayıflayıp fıstık gibi bi hatun olmak
ayy tek derdiniz kilo olsun canım rabbim sağlık versin:128:
üzülme sen
Günaydııın bende bugün öğleden sonradan gece yarısına kadar çalışacam
Kaç tane kestane yedin? 3 tanesi 1 dilim ekmeğe eş değeemiş.
Annemdeydim süt yoktu evde olsam hep yapıyorum. Ama dün gece tatlı niyetine birşey yemedim. Çünkü yoktu olsaydı yerdim
Anaaam çok kötü ya. Canım hiç sıkma canını. Bir an önca fıstık gibi olmalısın.
Ama eşinlede adam akıllı konuş yaşadıkların kolay şeyler değil sıkmasın seni bukadar.
Günaydııınlaaaar :))
Hepinize az kalorili bi gün diliyorummmm :))
Merhaba kizlar,sonra gelip gecmise cevap verecegim..
Sahgül cnm,burasi paylasim alani.Bu haftanin 1.si sen oldugun icin buraya bu hafta nasil birinci oldugunu anlatmalisin..Yoksa ceza aliriz taim olarak..
Lütfen ilk firsattayazarmisin
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...-yarismasi-uyelerinin-paylasim-alani-964.html
kestane yedım ya 10tane falanama aksam yemegı yok:)
İş yerindeyim şimdi. Başlayalı bir saat oldu ve daha türkiye saatiylr 24:30 a kadar çalışacam.
1 haftalık iznimde bitti.... Ama bugün bana birşeyler oldu ya. Çok yorgun hissediyorum kendimi. İşe başlamadan bi yarım saat kadar uyumak istedim ama daha kötü oldum. Oysaki hep dinlenmiştim. Neoldu yaaa
Keşke eve gitsem uyusam uyusammmm
canım benim izin dönüşünün verdiği rehavet bi kaç güne atlatırsın inşallah
tatlım canın tatlı istedıgınde ozellıkle aksamları sütün içine tarcın at ve ıc gecıyo ozaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?