Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

tatlım evlendıgımdede kıloluydum 75 falandım.gecen yaz 72lere dusutum ama 2 ay once bebgımı kaybettim sezeryan oldum hala karnımda onun sıslıgıde var .sankı caba gostermıyomusum gıbı davranıyo ıyı ce sıkıldım bu durumdan

canım geçmiş olsun başın sağ olsun, daha çok yeni sezaryen daha vücudun kendine gelememiştir ki, sen canını sıkma erkekler bazen herşeyi çok bildiklerini sanıyorlar eşinlede konuş bence sen böyle yaptıkça ben daha çok stres yapıyorum de, mesela bi tarih koyun atıyorum 2 ay yada 3 ay sonra şu kiloda olucam diye hedef koy daha motive edici ve stressiz olur,

bende evlenirken 58 kiloydum sonra 63 lere kadar çıktım ama çokta takmadım, geçen sene rahatsızlandım kan ilaçları, kortizon kullandım 76 lara kadar çıktım bide benim boyum kısa düşün artık, eşim bana bişey söylemedi ama ben bile kendimden rahatsız oluyordum o nasıl olmasın:26: geçen ay dedim ben bu kiloları vericem eşimde bi sevindi eğer 10 kilo verirsen dile benden ne dilersen ama tabi sağlığını bozmadan yavaş yavaş veriyorum acelem ne

bence kilo verilir alınır önemli değil birbirnizi kırmadan bi orta yol bulun, senin sağlığın için endişeleniyordur oda konuş bence

tatlım konuşuytoruz yıne aynı yıne aynı o oyle yaptıkca hersey den soguyorum zaten kolay bısey atlatmadım neden bu kadar dusuncesız davranıyo bılmıyorum

tatlım konuşuytoruz yıne aynı yıne aynı o oyle yaptıkca hersey den soguyorum zaten kolay bısey atlatmadım neden bu kadar dusuncesız davranıyo bılmıyorum

bence daha da hırslanmalısın canım madem konuşmaktan anlamıyo en güzel cevap biran önce zayıflayıp fıstık gibi bi hatun olmak
ayy tek derdiniz kilo olsun canım rabbim sağlık versin:128:

üzülme sen

gunaydın kıslar nasılsınız bugun pek gelen olmaz sanırım calışıyorum erkenden gırdım:)

Günaydııın bende bugün öğleden sonradan gece yarısına kadar çalışacam

Kaç tane kestane yedin? 3 tanesi 1 dilim ekmeğe eş değeemiş.

tatlım canın tatlı istedıgınde ozellıkle aksamları sütün içine tarcın at ve ıc gecıyo ozaman
Annemdeydim süt yoktu evde olsam hep yapıyorum. Ama dün gece tatlı niyetine birşey yemedim. Çünkü yoktu olsaydı yerdim

Anaaam çok kötü ya. Canım hiç sıkma canını. Bir an önca fıstık gibi olmalısın.

Ama eşinlede adam akıllı konuş yaşadıkların kolay şeyler değil sıkmasın seni bukadar.

Günaydııınlaaaar :))

Hepinize az kalorili bi gün diliyorummmm :))

elimden geldıgınce yapıyorum cnm aynen tek derdımız kılo çok sukur

kestane yedım ya 10tane falan ama aksam yemegı yok:)

İş yerindeyim şimdi. Başlayalı bir saat oldu ve daha türkiye saatiylr 24:30 a kadar çalışacam.

1 haftalık iznimde bitti.... Ama bugün bana birşeyler oldu ya. Çok yorgun hissediyorum kendimi. İşe başlamadan bi yarım saat kadar uyumak istedim ama daha kötü oldum. Oysaki hep dinlenmiştim. Neoldu yaaa

Keşke eve gitsem uyusam uyusammmm

canım benim izin dönüşünün verdiği rehavet bi kaç güne atlatırsın inşallah

Slm kizlar,isti yemekti derken pek gelemedim ama aksama burdayim

Noracigim nerelerdesin,hani rekor kircaktin

Dün yediklerimide yazayim firsat bulmusken,kaynamasin arada:26:
Sabah
1 dl ekmek üzeri 1 cay kasigi tereyagi ve peynir

Ara
1 mandalina,5 findik

Ögle
1 kase mercimek corbasi,1 dl ekmek

Ara
1 elma

Aksam
1 cipura,salata,1 dl ekmek

Su
3 lt

Spor
1.20 dk bisiklet turu,30 yarim yamalak sinav,50 mekik ve cesitli bacak hareketleri...

Siz daha spora baslamadinizmi

Küscem hepinize bakin,spor yapin yaglariniz gitsin,kaslariniz degil

Bluebotle his geldin cnm.Ben takim kaptaniyim..28 yasinda,3 cocuk annesiyim.
Yarismaci arkadaslara zayiflamalar diliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…