İş yerindeyim şimdi. Başlayalı bir saat oldu ve daha türkiye saatiylr 24:30 a kadar çalışacam.
1 haftalık iznimde bitti.... Ama bugün bana birşeyler oldu ya. Çok yorgun hissediyorum kendimi. İşe başlamadan bi yarım saat kadar uyumak istedim ama daha kötü oldum. Oysaki hep dinlenmiştim. Neoldu yaaa
Keşke eve gitsem uyusam uyusammmm
Harika bi spor yapmissinDün yediklerimide yazayim firsat bulmusken,kaynamasin arada:26:
Sabah
1 dl ekmek üzeri 1 cay kasigi tereyagi ve peynir
Ara
1 mandalina,5 findik
Ögle
1 kase mercimek corbasi,1 dl ekmek
Ara
1 elma
Aksam
1 cipura,salata,1 dl ekmek
Su
3 lt
Spor
1.20 dk bisiklet turu,30 yarim yamalak sinav,50 mekik ve cesitli bacak hareketleri...
Siz daha spora baslamadinizmi
Küscem hepinize bakin,spor yapin yaglariniz gitsin,kaslariniz degil
Boyunu ve diyetini merak ettimBu arada şuanki kilom 85,4
Olmam gereken kilo 67
Dün yediklerimide yazayim firsat bulmusken,kaynamasin arada:26:
Sabah
Ara
1 mandalina,5 findik
Ögle
Ara
1 elma
Aksam
Su
3 lt
Spor
1.20 dk bisiklet turu,30 yarim yamalak sinav,50 mekik ve cesitli bacak hareketleri...
Dün diyedisyene gitim vücut anaklınızım yapıldı malesef 3 kilo almışımüstelik demir eksikliğine bağlı ünsilin dirençim yüksemiş yanı iştah açılması yaşıyorum
Diyet listemi aldım geldimzararın neresinden dönersem kardır diyelim niyetimizi yapalım "niyet etik hep beraber diyet yapmaya "diye
Yanlız ben sohbetlere ara ara katılırım kızlar sakıncası yoksa :26: çünkü kk yapmam gereken bazı görevlerim var.fırsat bulursam burda olurumsadece bu konuda biraz tolerans istiyorum ama yinede sorun olursa bunu bana bildirseniz sevinirim
S_A ne is yapiyorsun cnm sen bu kadar fazla saat,kolay gelsin
Cok iyi yapmissin cnm,ben sana geldiyorum kac zamandir,nevresteyide alcam takima bak gör,yemek topiginin citir editörleri olacak artikDün diyedisyene gitim vücut anaklınızım yapıldı malesef 3 kilo almışımüstelik demir eksikliğine bağlı ünsilin dirençim yüksemiş yanı iştah açılması yaşıyorum
Diyet listemi aldım geldimzararın neresinden dönersem kardır diyelim niyetimizi yapalım "niyet etik hep beraber diyet yapmaya "diye
Yanlız ben sohbetlere ara ara katılırım kızlar sakıncası yoksa :26: çünkü kk yapmam gereken bazı görevlerim var.fırsat bulursam burda olurumsadece bu konuda biraz tolerans istiyorum ama yinede sorun olursa bunu bana bildirseniz sevinirim
Dün diyedisyene gitim vücut anaklınızım yapıldı malesef 3 kilo almışımüstelik demir eksikliğine bağlı ünsilin dirençim yüksemiş yanı iştah açılması yaşıyorum
İnşallah pegagus canım
Günaydın
2 kirbit kutusu peynir
2 dilim tam buğday ekmeği
Ve yeşilik şimdide yeşil çaymı içiyorum
Aslında dün diyetisyenim bikaç tane karafili ılık suda bekletip sabah aç karına içmemi söyledi ama ben çoçukların teaşından unutum
Birde evdeki tartım diyetisyenimkinden farklı tabi tam ölçüm yaptığı için ben size evdeki tardının çıkan kilomu verecem
Boyum 1. 68 kilom 86 bundan birkaç ay önce 93 tam 11 kiloya yakın verdim bazı sağlık sorunlarındn dolayı bıraktım şimdi tekrar sizinle başlıyorum inşallah veririz hep beraber
Bu arada şuanki kilom 85,4
Olmam gereken kilo 67
Dün yediklerimide yazayim firsat bulmusken,kaynamasin arada:26:
Sabah
Ara
1 mandalina,5 findik
Ögle
Ara
1 elma
Aksam
Su
3 lt
Spor
tatlım senınle kılolarımız yakın varmısın yarısa:)
Günaydin cnm,kolay gelsin.Sevmediklerini görmezden gel sendeGünaydınlaaaar
Bugün bir hafta aradan sonra tekrar iş başı yapacam. Aslında seviniyorum :)) arkadaşlarımı görecem. Bide sevmediklerimi tabii :))
Bakalım nasıl olacak bugünnb :)
Afiyet olsun cnm hemsom..Efsercigim yediklerimizi aksam yada diger gün liste halinde yazarsak daha belli oluyor cnm,yani suyuyla,sporuyla kacamagiylaİnşallah pegagus canım
Günaydın
2 kirbit kutusu peynir
2 dilim tam buğday ekmeği
Ve yeşilik şimdide yeşil çaymı içiyorum
Aslında dün diyetisyenim bikaç tane karafili ılık suda bekletip sabah aç karına içmemi söyledi ama ben çoçukların teaşından unutum
Birde evdeki tartım diyetisyenimkinden farklı tabi tam ölçüm yaptığı için ben size evdeki tardının çıkan kilomu verecem
Boyum 1. 68 kilom 86 bundan birkaç ay önce 93 tam 11 kiloya yakın verdim bazı sağlık sorunlarındn dolayı bıraktım şimdi tekrar sizinle başlıyorum inşallah veririz hep beraber
Sekercigim,dünde aksam yememistin,yerine kestane yemistin.Bu günde yememissin,pasta kurabiye yemissin.Dügün oldugundan bisey demicem cnm ama aksam bir salata gibi bisey yeseymissin keskemenüm
sabah:
1dılım ekmek 2 dılım salam koydum ıcıne
öğle: iş yerınde ne cıkarsa bahtıma
2-3 ymek kasıgı pılav
2-3 catal patlıcan musakka
cacık
akşam:
yok
düğünümüz vardı orda 1 kurabıye 1 dılım pasta
spor:
26 dakıka 2 km 141 kalori
birde düğünde oynadım 2 saat:)
su:
1,5lt
Bencede yarisin siztatlım senınle kılolarımız yakın varmısın yarısa:)
Tesekkür ederim cnm,yagmur yagmazsa esimle cikiyoruz bisiklet turuna,dün yagmur vardi cikamadikMenun süper sporun dahada süper:)
Cnm seninle sekerin kilolari yakin,kilolari yakin olanlari yaristiriyoruz,tabi istege bagli isteyen yarisiyor..O hafta kim cok verirse digerine spor yapma cezasi veriyorNasıl yarışaçağız
Ara öğünüm
1 mandalına
Nasıl yarışaçağız
Ara öğünüm
1 mandalına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?