Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Dün diyedisyene gitim vücut anaklınızım yapıldı malesef 3 kilo almışım üstelik demir eksikliğine bağlı ünsilin dirençim yüksemiş yanı iştah açılması yaşıyorum
Diyet listemi aldım geldimzararın neresinden dönersem kardır diyelim niyetimizi yapalım "niyet etik hep beraber diyet yapmaya "diye
Yanlız ben sohbetlere ara ara katılırım kızlar sakıncası yoksa :26: çünkü kk yapmam gereken bazı görevlerim var.fırsat bulursam burda olurum sadece bu konuda biraz tolerans istiyorum ama yinede sorun olursa bunu bana bildirseniz sevinirim

Bu arada şuanki kilom 85,4
Olmam gereken kilo 67

Son düzenleme:

Evet. Zor ama rabbim yine bos birakmasin. Calismak cok guzel.calisinca aklina yemek yemek de gelmez.ne guzel

Harika bi spor yapmissin

bende bugun spor yaptım ki

hoşgeldin
35 msj doldurduğun sürece pek sorun olcağını sanmıyorum

bende menümü yazayım

sabah aç karnına 2 kaşık yoğurt, 1 çay kaşığı tarçın,zencefil,zerdeçal karışımı

kahvaltı: tambuğday ekmeğinden minik tost, 4 zeytin

ara: 1 mandalina

öğlen: 5 köfte, salata, 1 kase yoğurt, 2 dl ekmek

ara:1 elma, soda

akşam içinde canım bişey istemiyor gene sabahki yoğurtlu karışından yerim, aslında bana iki öğün yetiyor:26:

1,5 lt su

yatana kadarda bi türk kahvesi ve su içer bu günü böyle kapatırım

veee bugun spor yaptım

leslie ile 2 mil ve 50 mekik

S_A ne is yapiyorsun cnm sen bu kadar fazla saat,kolay gelsin

Canım ben haftanın 4 günü bi kıyafet mağazasında çalışıyorum.

Pazarları ek iş olarak miniminiminiiiminnacık bir bakkalcıkta çalışıyorum. Bu bakkal da istasyonda olduğu için çok işlek ve sabahın köründen gece geç vakte kadar açık...

Cok iyi yapmissin cnm,ben sana geldiyorum kac zamandir,nevresteyide alcam takima bak gör,yemek topiginin citir editörleri olacak artik
Sen bana takil,keseilir istahin
Günde 5 mesaj yazman yeterli zaten,hal hatir sorup menü yazsan biter zaten.Inanki cok faydasi olur buranin..
Cok degil valla bakki yazmissin
Birde cuma öglene kadar kilonu yazcan,2 hafta sonra listeye alinirsan 30 saniye sürecek hesaplamayida kendin yaparsan tamamdir..Bakma cok göründügüne,yazilisi uzun

Günaydınlaaaar

Bugün bir hafta aradan sonra tekrar iş başı yapacam. Aslında seviniyorum :)) arkadaşlarımı görecem. Bide sevmediklerimi tabii :))

Bakalım nasıl olacak bugünnb :)

İnşallah pegagus canım
Günaydın
2 kirbit kutusu peynir
2 dilim tam buğday ekmeği
Ve yeşilik şimdide yeşil çaymı içiyorum
Aslında dün diyetisyenim bikaç tane karafili ılık suda bekletip sabah aç karına içmemi söyledi ama ben çoçukların teaşından unutum
Birde evdeki tartım diyetisyenimkinden farklı tabi tam ölçüm yaptığı için ben size evdeki tardının çıkan kilomu verecem
Boyum 1. 68 kilom 86 bundan birkaç ay önce 93 tam 11 kiloya yakın verdim bazı sağlık sorunlarındn dolayı bıraktım şimdi tekrar sizinle başlıyorum inşallah veririz hep beraber

hoşgeldın tatlım aynı surec bendede var suan demır eksıklıgınden istah acık ama tutuyorum kendımı:) bu arada dıyetısyenın verdıgı tıyoları bverırsen sevınırız:)

[COLOR="#0000FF"günaydın ]hep beraber verıcek cnm burda kılocuklarımızı bende akupunturla 15 kılo verdım ama hamılelık vs ılaçlar yıne kılo aldım [/COLOR]

menüm
sabah:
1dılım ekmek 2 dılım salam koydum ıcıne

öğle: iş yerınde ne cıkarsa bahtıma
2-3 ymek kasıgı pılav
2-3 catal patlıcan musakka
cacık

akşam:
yok

düğünümüz vardı orda 1 kurabıye 1 dılım pasta

spor:
26 dakıka 2 km 141 kalori
birde düğünde oynadım 2 saat:)

su:
1,5lt

Menun süper sporun dahada süper:)

Günaydınlaaaar

Bugün bir hafta aradan sonra tekrar iş başı yapacam. Aslında seviniyorum :)) arkadaşlarımı görecem. Bide sevmediklerimi tabii :))

Bakalım nasıl olacak bugünnb :)
Günaydin cnm,kolay gelsin.Sevmediklerini görmezden gel sende
Afiyet olsun cnm hemsom..Efsercigim yediklerimizi aksam yada diger gün liste halinde yazarsak daha belli oluyor cnm,yani suyuyla,sporuyla kacamagiyla
Tamam cnm,sen evdeki tartina göre söylersin farki..
Ne sevindim ya burda olmana

Sekercigim,dünde aksam yememistin,yerine kestane yemistin.Bu günde yememissin,pasta kurabiye yemissin.Dügün oldugundan bisey demicem cnm ama aksam bir salata gibi bisey yeseymissin keske
tatlım senınle kılolarımız yakın varmısın yarısa:)
Bencede yarisin siz
Menun süper sporun dahada süper:)
Tesekkür ederim cnm,yagmur yagmazsa esimle cikiyoruz bisiklet turuna,dün yagmur vardi cikamadik
Bu gün iyi duruyor hava,bakalim isimiz olmazsa yine gezeriz

Nasıl yarışaçağız
Ara öğünüm
1 mandalına
Cnm seninle sekerin kilolari yakin,kilolari yakin olanlari yaristiriyoruz,tabi istege bagli isteyen yarisiyor..O hafta kim cok verirse digerine spor yapma cezasi veriyor

Eger sende istersen sekerle yarisabilirsin...

Son düzenleme:
Nasıl yarışaçağız
Ara öğünüm
1 mandalına

tatlım hanıgımız daha fazla verıcez dıye yarıs yapıcaz kaptanımız boyle bısey sunmuştu benım esım yok galıba gırmedı ne zamandır ama senlen kapısabılrım:))
bu arada möenulerımızı toplu yazıyoruz cnm mesela bugun dunun menusunu ayrık olunca anlasılmıyo yorumda yapılamıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…