Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Kizimin disi agriyordu,babasi doktora götürdü.! hafta okullar tatil burda,o yüzden kahvaltim gec kalacak gibi

Hemen dün yediklerimi yazayim,kahvalti hazirlamaya kacayim

Sabah
1 dl ekmek üzeri 1 cay kasigi tereyagi,2 dl antep peyniri,1 ucfak dl salam

Ara
5 badem,5 kuru üzüm

Ögle
2 kase tarhana corbasi,salata

Ara
1 cay bardagi süt,1 mandalina

Aksam
1 kase mercimek corbasi,2 kasik makarna,tursu

Su
1,5 lt

Spor
30 dk zumba,20 sinav,100 mekik

Sevmediklerimi görmezden gelmeye çalışıyorum canım :)) hatta artık çalışmıyorum düpedüz görmezden geliyorum. Sinir şeyler!!

Ama aralarından birtanesi bana demezmitekrar burda olman çok güzel :)

Cadı moruk yaa! Bende içimden dedim seninde bi kaç sene içinde emek olacak olman çok güzelll!!

Bide beraber çalıştığımız kadın oğlu hasta diye gelemiyormuş. Olabilir oğlu hasta olabilir ama bu dediğim kadın hasta oldu 2 ay işe gelmedi. Sonra yarı zamanlı geldi şimide oğlu hastaymış gelemiomuşmuş. İnsanda biraz iş yerine saygı düşünce olur!!!

Ey allam yaaa!!!

Neyse ben yoğurt yiyorum gelin buyurun işte hıh!!

COK GUSEL CNM YA VALLA açık havada hada gusel ve eglencelı oluyor:)

günaydın güzellerr

canım çok az yiyorsun ama bilmiyorum menülerin bana eksik geliyor :44: ne güzel sporda yapıyorsun biraz daha düzenli olsa bence çok güzel kilo verirsin

Cnm seninle sekerin kilolari yakin,kilolari yakin olanlari yaristiriyoruz,tabi istege bagli isteyen yarisiyor..O hafta kim cok verirse digerine spor yapma cezasi veriyor

Eger sende istersen sekerle yarisabilirsin...
Anladımda spor beni bozar ya hiç sevmiyorum ama yürüye bilirim
Bir uyanıklı yapayım dedim menüyü tek tek yazarsam mesaj sayım çok olur

Kızlar yoğuluktan alıntı yapamıyorum sakın alınmayın beni biraz idare edeceksiniz

yarın arkadaşım gelecek oturmaya diyette olduğumu biliyor hiçbir şey hazırlama kısır yapar yeriz bol yeşillikli dedi canım benim ya

günaydın güzellerr

canım çok az yiyorsun ama bilmiyorum menülerin bana eksik geliyor :44: ne güzel sporda yapıyorsun biraz daha düzenli olsa bence çok güzel kilo verirsin

gunaydın cnm .dıyetısyenımde aynısını soyluyordu ama yıyemıyorum daha fazla yemesemde olur yanı belırlı gunler dısnda:)

Yürüyüsten iyi spormu olur cnm,vücudun her yerini calistiriyor,hele birazda tempolu oldumu tadindan yenmez

evet cnm dısarıda yuruyemıyorum suan ama kosu bandında hafıf meyım de yuruyorum 5 teyada 5,5 hızla super terlıyoruk kı ben normalde sporla pek terleyemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…