Günaydin cnm,kolay gelsin.Sevmediklerini görmezden gel sende
Afiyet olsun cnm hemsom..Efsercigim yediklerimizi aksam yada diger gün liste halinde yazarsak daha belli oluyor cnm,yani suyuyla,sporuyla kacamagiyla
Tamam cnm,sen evdeki tartina göre söylersin farki..
Ne sevindim ya burda olmana
Sekercigim,dünde aksam yememistin,yerine kestane yemistin.Bu günde yememissin,pasta kurabiye yemissin.Dügün oldugundan bisey demicem cnm ama aksam bir salata gibi bisey yeseymissin keske
Bencede yarisin siz
Tesekkür ederim cnm,yagmur yagmazsa esimle cikiyoruz bisiklet turuna,dün yagmur vardi cikamadik
Bu gün iyi duruyor hava,bakalim isimiz olmazsa yine gezeriz
COK GUSEL CNM YA VALLA açık havada hada gusel ve eglencelı oluyor:)Günaydin cnm,kolay gelsin.Sevmediklerini görmezden gel sende
Afiyet olsun cnm hemsom..Efsercigim yediklerimizi aksam yada diger gün liste halinde yazarsak daha belli oluyor cnm,yani suyuyla,sporuyla kacamagiyla
Tamam cnm,sen evdeki tartina göre söylersin farki..
Ne sevindim ya burda olmana
Sekercigim,dünde aksam yememistin,yerine kestane yemistin.Bu günde yememissin,pasta kurabiye yemissin.Dügün oldugundan bisey demicem cnm ama aksam bir salata gibi bisey yeseymissin keske
Bencede yarisin siz
Tesekkür ederim cnm,yagmur yagmazsa esimle cikiyoruz bisiklet turuna,dün yagmur vardi cikamadik
Bu gün iyi duruyor hava,bakalim isimiz olmazsa yine gezeriz
menüm
sabah:
1dılım ekmek 2 dılım salam koydum ıcıne
öğle: iş yerınde ne cıkarsa bahtıma
2-3 ymek kasıgı pılav
2-3 catal patlıcan musakka
cacık
akşam:
yok
düğünümüz vardı orda 1 kurabıye 1 dılım pasta
spor:
26 dakıka 2 km 141 kalori
birde düğünde oynadım 2 saat:)
su:
1,5lt
Anladımda spor beni bozar ya hiç sevmiyorumCnm seninle sekerin kilolari yakin,kilolari yakin olanlari yaristiriyoruz,tabi istege bagli isteyen yarisiyor..O hafta kim cok verirse digerine spor yapma cezasi veriyor
Eger sende istersen sekerle yarisabilirsin...
günaydın güzellerr
canım çok az yiyorsun ama bilmiyorum menülerin bana eksik geliyor :44: ne güzel sporda yapıyorsun biraz daha düzenli olsa bence çok güzel kilo verirsin
Anladımda spor beni bozar ya hiç sevmiyorumama yürüye bilirim
Bir uyanıklı yapayım dedimmenüyü tek tek yazarsam mesaj sayım çok olur
yarın arkadaşım gelecek oturmaya diyette olduğumu biliyor hiçbir şey hazırlama kısır yapar yeriz bol yeşillikli dedicanım benim ya
bu durumda yarısıyormuyuz tatlım:)
Yürüyüş spor sayılıyorsa yarışalım
Yürüyüsten iyi spormu olur cnm,vücudun her yerini calistiriyor,hele birazda tempolu oldumu tadindan yenmezYürüyüş spor sayılıyorsa yarışalım
Yürüyüş spor sayılıyorsa yarışalım
Yürüyüsten iyi spormu olur cnm,vücudun her yerini calistiriyor,hele birazda tempolu oldumu tadindan yenmez
Yarışıyoruz galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?