- 13 Nisan 2009
- 6.159
- 1.031
- 373
bende menümü yazayım
sabah aç karnına 2 kaşık yoğurt, 1 çay kaşığı tarçın,zencefil,zerdeçal karışımı
kahvaltı: tambuğday ekmeğinden minik tost, 4 zeytin
ara: 1 mandalina
öğlen: 5 köfte, salata, 1 kase yoğurt, 2 dl ekmek
ara:1 elma, soda
akşam içinde canım bişey istemiyor gene sabahki yoğurtlu karışından yerim, aslında bana iki öğün yetiyor:26:
1,5 lt su
yatana kadarda bi türk kahvesi ve su içer bu günü böyle kapatırım
veee bugun spor yaptım
leslie ile 2 mil ve 50 mekik
Sevmediklerimi görmezden gelmeye çalışıyorum canım :)) hatta artık çalışmıyorum düpedüz görmezden geliyorum. Sinir şeyler!!
Ama aralarından birtanesi bana demezmitekrar burda olman çok güzel :)
Cadı moruk yaa! Bende içimden dedim seninde bi kaç sene içinde emek olacak olman çok güzelll!!
Bide beraber çalıştığımız kadın oğlu hasta diye gelemiyormuş. Olabilir oğlu hasta olabilir ama bu dediğim kadın hasta oldu 2 ay işe gelmedi. Sonra yarı zamanlı geldi şimide oğlu hastaymış gelemiomuşmuş. İnsanda biraz iş yerine saygı düşünce olur!!!
Ey allam yaaa!!!
Neyse ben yoğurt yiyorum gelin buyurun işte hıh!!
Cnm bir yerde okumustum,bulursam alintilayayim.Acik havada yapilan sporda yag yakma orani artiyormus.COK GUSEL CNM YA VALLA açık havada hada gusel ve eglencelı oluyor:)
Günaydin cnm benim,sampiyon arkadasimgünaydın güzellerr
canım çok az yiyorsun ama bilmiyorum menülerin bana eksik geliyor :44: ne güzel sporda yapıyorsun biraz daha düzenli olsa bence çok güzel kilo verirsin
Anladımda spor beni bozar ya hiç sevmiyorumama yürüye bilirim
Bir uyanıklı yapayım dedimmenüyü tek tek yazarsam mesaj sayım çok olur
Yok cnm hic alinmadim sahsenKızlar yoğuluktan alıntı yapamıyorum sakın alınmayınbeni biraz idare edeceksiniz
Fazla kacirma kisiridayarın arkadaşım gelecek oturmaya diyette olduğumu biliyor hiçbir şey hazırlama kısır yapar yeriz bol yeşillikli dedicanım benim ya
Cnm az yersen metabolizman yavasliyor,kilo vermen yavasliyor demek buda..kararinda ye,sporda yaparsan daha cabuk verirsin inanki,birde yagli seyleri az tüket ki vücut kendi yaglarini kullansingunaydın cnm .dıyetısyenımde aynısını soyluyordu ama yıyemıyorum daha fazla yemesemde olur yanı belırlı gunler dısnda:)
Ay cnm ben nasil kacirmisim,bekliyorum daha gecmise baktim ki 2 sayfa var cevap yazmadigimdün akşam yazmıştım bende menümü kimse yorum yazmamış
Terle cnm,terledikten sonra mekik cek,göbek toparlansinevet cnm dısarıda yuruyemıyorum suan ama kosu bandında hafıf meyım de yuruyorum 5 teyada 5,5 hızla super terlıyoruk kı ben normalde sporla pek terleyemem
Sporun süper cnm,bende menümü yazayım
sabah aç karnına 2 kaşık yoğurt, 1 çay kaşığı tarçın,zencefil,zerdeçal karışımı
kahvaltı: tambuğday ekmeğinden minik tost, 4 zeytin
ara: 1 mandalina
öğlen: 5 köfte, salata, 1 kase yoğurt, 2 dl ekmek
ara:1 elma, soda
akşam içinde canım bişey istemiyor gene sabahki yoğurtlu karışından yerim, aslında bana iki öğün yetiyor:26:
1,5 lt su
yatana kadarda bi türk kahvesi ve su içer bu günü böyle kapatırım
veee bugun spor yaptım
leslie ile 2 mil ve 50 mekik
leslie ile 2 mil ve 50 mekıkı nettın kızım sen yaw masallah yenı gordum :) ama suyunu bıras daha yukselt ıstersen cnm
Günaydin cnm benim,sampiyon arkadasim
Bende senin gibi düsünüyorum,az yiyor
Fazla kacirma kisirida
Benimde canim istedi ama yok öyle beraber yapip yiyecegim kimseteşekkür ederim canım, akşam yatana kadar 2 lt oldu o
günaydın kaptanım
yok canım dengelerim, yarın ekmek yemem hiç, bide yeşilliğini daha bol koyarım
Bende sei gördügüme cok sevindim deseydin imayla,anlardi o
Cnm bir yerde okumustum,bulursam alintilayayim.Acik havada yapilan sporda yag yakma orani artiyormus.
Ay cnm ya sabah sabah güldürdün beni
doldurursun tatlim haftada 35 mesaj nedirki
Bende spor sevmiyorum ama zumba eglenceli oluyor,hem vucut kivraklasiyor
Yok cnm hic alinmadim sahsen
Ederiz tatlim yeterki sen karali ol ve kurtul kilolardan.Bu arada boylarimiz ayniymis,ama ben uzun gösteriryorum
yani herkes beni 172.73 arasi saniyor,yok 1.68 dedigimde hadi ya uzun duruyorsun diyorlar
Fazla kacirma kisiridan
Cnm az yersen metabolizman yavasliyor,kilo vermen yavasliyor demek buda..kararinda ye,sporda yaparsan daha cabuk verirsin inanki,birde yagli seyleri az tüket ki vücut kendi yaglarini kullansin
Ay cnm ben nasil kacirmisim,bekliyorum daha gecmise baktim ki 2 sayfa var cevap yazmadigim
Terle cnm,terledikten sonra mekik cek,göbek toparlansin
Sporun süper cnm,
ögün atlama sakin 2 ögün yetiyor deme valla kilo vermen durur bak
Yogurt karisimini bende dün okudum,bu gün alirsam baharatlari bende baslayayim diyorum,tabi tadini begenirsem
Cnm senin diger mesajlarina baksak isteh patlamasi yasariz,paylastigin tarifler bizi 100 kilo yapar,o yüzden hic saymayalim onlariKeşke Kk dekileri saysan yüzü geçer vakkit olsa cenem düşüktür benim
Bende dün okudum,günde 500 diyor ama ben hatda 1 e raziyimçok tok olursam yoğurt falan yiyorum canım boş geçmemek için
ya evet bende bayadır denemek istiyordum dün başladım işe yararsa devam edicem
bu arada sabah dayanamadım tartıya çıktım 200 gr eksik acaba yoğurtmu işe yaradı ayyy inşallah
Cnm senin diger mesajlarina baksak isteh patlamasi yasariz,paylastigin tarifler bizi 100 kilo yapar,o yüzden hic saymayalim onlari
Cnm vakit bulursak konusuruz,haftalik hakkini 1 günde doldurursun sende
Dödev yapaçağız galiba
Ben kimseyi bulamazsam gamyon yazılarına geçerim haberin olsun
Yarışmayı dağıtmayayım sonra sakıncalıyım
bende sei gördügüme cok sevindim deseydin imayla,anlardi o
Cnm bir yerde okumustum,bulursam alintilayayim.acik havada yapilan sporda yag yakma orani artiyormus.
Ay cnm ya sabah sabah güldürdün beni
Doldurursun tatlim haftada 35 mesaj nedirki
Bende spor sevmiyorum ama zumba eglenceli oluyor,hem vucut kivraklasiyor
Yok cnm hic alinmadim sahsen
Ederiz tatlim yeterki sen karali ol ve kurtul kilolardan.bu arada boylarimiz ayniymis,ama ben uzun gösteriryorum
Yani herkes beni 172.73 arasi saniyor,yok 1.68 dedigimde hadi ya uzun duruyorsun diyorlar
Fazla kacirma kisirida
Cnm az yersen metabolizman yavasliyor,kilo vermen yavasliyor demek buda..kararinda ye,sporda yaparsan daha cabuk verirsin inanki,birde yagli seyleri az tüket ki vücut kendi yaglarini kullansin
keşke kk dekileri saysan yüzü geçer vakkit olsa cenem düşüktür benim
Dans gibi birşey galiba :26:al nefes ver nefes değildir inşallah
hanımlar selam:)
ben de dün gruba dahil oldum, çalışıyorum 2 yaşında bir oğlum var. s.arabistanda yaşıyorum:)
vermek istediğim tam 8 kilo var:) ama daha önce 11 kilo vermişliğim var, tamamen kendi iradesizliğim ve buraya taşınma sırasında dikkatsizliğim nedeniyle geri aldım, bir türlü motive olup durduramadım en sonunda sizlere katılmaya karar verdim.. kendime en fazla 3 ay veriyorum, aslında 1,5 ayda çok kolay veririm ama önemli olan yeme düzenini tamamen değiştirmek, o nedenle de süreyi böyle geniş tuttum..
neyse uzatmayayım:) şuanda 60 kiloyum.. hedefim 52..
sabahları yürüyüş yapıyorum 1 saat.. eve gelip mekik çekiyorum ve kalça için hareketler yapıyorum.
bugün yediklerim:
kahvaltı:
1 haşlanmış yumurta
1 kibrit kutusu peynir
1 zeytin
domates
1 dilim tahıllı ekmek
arada 1 sütlü kahve,
2 saat sonra 1 elma
öğle yemeğim kıymalı kabak.. her porsiyona 1 yemek kaşığı zeytinyağı ile yapıyorum..az salça bol domates.. burda yaz domatesi bulmak çok kolay oluyor:)
işte böyle:)
Hos geldin cnm..hanımlar selam:)
ben de dün gruba dahil oldum, çalışıyorum 2 yaşında bir oğlum var. s.arabistanda yaşıyorum:)
vermek istediğim tam 8 kilo var:) ama daha önce 11 kilo vermişliğim var, tamamen kendi iradesizliğim ve buraya taşınma sırasında dikkatsizliğim nedeniyle geri aldım, bir türlü motive olup durduramadım en sonunda sizlere katılmaya karar verdim.. kendime en fazla 3 ay veriyorum, aslında 1,5 ayda çok kolay veririm ama önemli olan yeme düzenini tamamen değiştirmek, o nedenle de süreyi böyle geniş tuttum..
neyse uzatmayayım:) şuanda 60 kiloyum.. hedefim 52..
sabahları yürüyüş yapıyorum 1 saat.. eve gelip mekik çekiyorum ve kalça için hareketler yapıyorum.
bugün yediklerim:
kahvaltı:
1 haşlanmış yumurta
1 kibrit kutusu peynir
1 zeytin
domates
1 dilim tahıllı ekmek
arada 1 sütlü kahve,
2 saat sonra 1 elma
öğle yemeğim kıymalı kabak.. her porsiyona 1 yemek kaşığı zeytinyağı ile yapıyorum..az salça bol domates.. burda yaz domatesi bulmak çok kolay oluyor:)
işte böyle:)
Cnm yarim kase yogurda(yagsiz) 1 cay kasigi tarcin,1 cay kasigi zencefil ve 1 cay kasigi zerdecal koyuyormussun..Yemeklerden 20 dk önce yiyormussun ve hem tok tutuyormus,hemde zayiflatiyormus..haklsıın tatlım yogurt karısımı nasıl bışey tatlım bıraz anlatırmısın duymadım hıc
S_A cnm,inanki seni burdan mezun etmeyi cok cok istiyorum..Pegasuscum bir sorum olacak. Şimdi benim bir sarı kartım var ya :) onu sildirmek için en fazla mesajı benim yazmam gerekiyordu dimi?
Şimdi ben o kartı sildirmek istiyorum emme en fazla mesaj sayısını ben yazamamkisonuçta çalışıyorum ben acı bana neolur :)
Gel şu kartı sildirme işini şöyle yapalım ben 2 hafta 35 yerine 70 mesaj yazayım? Nasıl olir
Hoşgeldiiiin :)) allah bağışlasın oğluşunuuu :))
Nasıl yaa s. Arabistanda?? Bende türkiyede değilim isviçredeyim :)
Vermen gereken 8 kilo var ama kaç kilosun ve boyun kaç??
Hos geldin cnm..
takim kaptani benim..28 yasinda 3 cocuk annesiyim.71 kiloyum ve 55-58 arasi olmak istiyorum.168 boyum...
2 hafta deneme süren var,haftada en az 35 mesaj yazmalisin,yoksa diskalifiye edilirsin.Günlük yediklerini liste halinde yazmalisin ve sagliksiz beslenmek yasak.Ara ögünlerini atlamamaya calis..
Diger arkadaslarinda motive olmasi acisindan herkes birbirinin menüsüne yorum yapmali.Tabiki hicbirimiz doktor degiliz ama kendimizce bildiklerimizi yazmaliyiz..
Kacamak yaptigin zaman yedigin kacamagin kalorisi kadar spor cezasi alirsin ve bu cezayi 1-en gec 2 hafta icinde bitirmezsen diskalifiye edilirsin..
2 hafta sonra takima alindiginda kilonu kendin hesaplamalisin..Bunu o zaman anlatacagim sana..
Bunlar genel uyulmasi gereken kurallar,ek olanlarida var ama en önemlilerini yazdim sana..Eger sorun olmaz dersen birlikte zayiflarizz...
Ayrica öglene kadar yazmissin yediklerini,aksam birsey yemedinmi:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?