Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Tamam cnm.Zaten motive olmanin en iyi yoludur burdakilerle konusup fikir alisverisinde bulunmak
Anladim,Biz yediklerimizi ya aksam,yada diger günün sabahina toplu olarak yaziyoruz,yani ictigimiz suyu ve sporuda ekleyerek...Sende öyle yaparsan sevinirim,hersey toplu oldumu yorumlarda ona göre geliyor...

kilo bildirimini ne zaman yapıyoruz? cuma günü mü?
ben daha önce 3 ayda 11 kilo verdim, tamamen kendi hatam yüzünden de geri aldım, metabolizmam çokşükür maşallah çok hızlıdır, o 11 kiloyu hiç bir yavaşlama olmadan verdim.. spor yapsaydım veya sonrasında düzenimi bozup her gece aburcubur yemeseydim geri almazdım da:) şimdi tekrar verecğeim bu sefer yürüyüş imkanım var, eve gelince de sıkılaştırma hareketleri yapıyorum..

şuanda yeşil çayımı içiyorum, kabuk tarçın atıyorum içine bi parça.. denemeyen varsa mutlaka tavsiye ederim açlık krizlerini dengeliyor, kan şekerini dengeliyor çünkü.. gece mesela canınız birşeyler çekerse 1 kuru kayısı ile beraber kabuk tarçın koyduğunuz yeşil çayınızı için, ne şeker ihtiyacı ne başka bişey..

tekrar hosgeldın cnm

evet cnm cuma gunlerı yapıyorum 12ye kadar bıldırımlerımızı ve bırde mesaj sayılarımızı

tesekkur ederım cnmcm

İlk günden kacamak olurmu ben yaptımda
Olur cnm niye olmasin,sen ne yedin yaz hele ona göre ceza vereyim sana
Ama bu ilk kacamagin oldugu icin ceza yok,neyse önümüzdeki maclara bakacagiz artik
Tebrik ederim cnm.Umarim yine ayni kararlilikla verirsin

Bildirimlerimizi cuma öglene kadar yapiyoruz,ayni zamanda cuma sabahindan persembe gece 12 ye kadar olan mesajlarimizida sayip yaziyoruz
evet cnm cuma gunlerı yapıyorum 12ye kadar bıldırımlerımızı ve bırde mesaj sayılarımızı
Tesekkür ederim cnm bilgilendirme icin
bak sen sımdık hiç olmadı
Demi sekercigim,sekerkiz hic kacamak yapmaz bu arada
Cnm senin spor cezan vardi,unuttum sanma,ne oldu o ceza yaptinmi
tesekkur ederım cnmcm

Rica ederim cnm,ben türk bakkalina gitseydim alacaktim baharatlari ama esim evde yok,yarinami kaldi acaba,neyse aksam gelirse,kapanmadan yetisirsek alirim artik:44:

Bir kompiloya kurban gittik desem eltimin patatesli böreği,peynirli simiti hafif arada tatlı olduda ama çayım sekersizdi ( bu kadar şeyin üzerine çayı şekersiz içtim )
Merak etmeyin diyetisyen femanımı kesti ,malesef akşama öğünüm salata ve yarınki 2 öğnümün ekmeği yok

Son düzenleme:
evet tatlım ben hıc yaparmıyım derken spor ceaz aklıma geldı:) ayagımda problme vardı ya unuttumsonra ben onu neyse bugun gıdeyımde eve cezamı cekeyım:) bende alıcam eve gıtmeden bakalım

aboww peynırlı borek guselmıydı gız:) cnm cektı sımdık ama yok olmaz daha ceza sporumu yapmadan bir ıkıncısını yapamam:)=

Cok rahatladim cnm cayin sekersiz olmasina,zaten tek zararli sey o sekerdi

Tamam cnm,dedigim gibi ilk kacamaga ceza yok ama bi daha alirsin cezani,yaparsin sporu demedi deme

aboww peynırlı borek guselmıydı gız:) cnm cektı sımdık ama yok olmaz daha ceza sporumu yapmadan bir ıkıncısını yapamam:)=
Kokusu buraya kadar geldi sekerim böregin
Bu arada börek patatesli cnm,simit peynirli
En iyisi ben kahve iceyim yoksa yarisi akrep kazamnacak yine,zaten koca paylasim alanina yazmis gecen hafta kaybettigimi,bir daha kaybedersem aclik grevine gircem
evet tatlım ben hıc yaparmıyım derken spor ceaz aklıma geldı:) ayagımda problme vardı ya unuttumsonra ben onu neyse bugun gıdeyımde eve cezamı cekeyım:) bende alıcam eve gıtmeden bakalım
Ne güzel cnm,ayaginda iyilesmis.Unutma cezani yap.Yerken güzel oluyorda,yakarken yaniyoruz

Son düzenleme:

ah bacım gelmesmı cıtır cıtır:) aynen spor yaparken sınır oluyorum halıme:)

ah bacım gelmesmı cıtır cıtır:) aynen spor yaparken sınır oluyorum halıme:)
Neyse en iyisi salat,bos ver böregi-cöregi.Yiyelim mis gibi tavuklu,balikli salatalarimizi,citir olalim.Bize kilo ver diyenlerinde agzi acik kalsinSen anladin onu cnm,inat edelim de görsünler

Size doyum olmuyor kizlar ama benim yemek hazirlamam lazim,aksama dogru görüsürüz

peki hanımlar mesajlarınızı saymanın kolay bir yolu var mı?
geçmişe dönüp sayacaksam ben devam edemeyebilirim:)

peki hanımlar mesajlarınızı saymanın kolay bir yolu var mı?
geçmişe dönüp sayacaksam ben devam edemeyebilirim:)

benim gibi attığın msjları numaralandırabilirsin canım

yada profilinden sayabilirsin geçmişe dönemene gerek yok

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…