Dakika 1 gol 1yarın misafirim var kahvaltıya
Bu durumu nasıl sıyırırım hesapları yapıyorum
İnşallah pegagus canım
Günaydın
2 kirbit kutusu peynir
2 dilim tam buğday ekmeği
Ve yeşilik şimdide yeşil çaymı içiyorum
Aslında dün diyetisyenim bikaç tane karafili ılık suda bekletip sabah aç karına içmemi söyledi ama ben çoçukların teaşından unutum
Birde evdeki tartım diyetisyenimkinden farklı tabi tam ölçüm yaptığı için ben size evdeki tardının çıkan kilomu verecem
Boyum 1. 68 kilom 86 bundan birkaç ay önce 93 tam 11 kiloya yakın verdim bazı sağlık sorunlarındn dolayı bıraktım şimdi tekrar sizinle başlıyorum inşallah veririz hep beraber
mrb kızlar kızım hastaydı.dün gece kızımı yüksek ateşten hastaneye götürdük.şimdi şükür iyi.uyudu. velhasıl ancak aranıza katılabildim
Kizimin disi agriyordu,babasi doktora götürdü.! hafta okullar tatil burda,o yüzden kahvaltim gec kalacak gibi
Hemen dün yediklerimi yazayim,kahvalti hazirlamaya kacayim
Sabah
1 dl ekmek üzeri 1 cay kasigi tereyagi,2 dl antep peyniri,1 ucfak dl salam
Ara
5 badem,5 kuru üzüm
Ögle
2 kase tarhana corbasi,salata
Ara
1 cay bardagi süt,1 mandalina
Aksam
1 kase mercimek corbasi,2 kasik makarna,tursu
Su
1,5 lt
Spor
30 dk zumba,20 sinav,100 mekik
efsercim şu teke tek yazma meselene güldüm valla. allah iyilerden etsin emiAnladımda spor beni bozar ya hiç sevmiyorumama yürüye bilirim
Bir uyanıklı yapayım dedimmenüyü tek tek yazarsam mesaj sayım çok olur
Neyse en iyisi salat,bos ver böregi-cöregi.Yiyelim mis gibi tavuklu,balikli salatalarimizi,citir olalim.Bize kilo ver diyenlerinde agzi acik kalsinSen anladin onu cnm,inat edelim de görsünler
Dakika 1 gol 1yarın misafirim var kahvaltıya
Cok kacirmamaya calis cnm,kacarsada öglen dengele bence,öglende dengeleyemezsen aksam dengele,yok aksamda olmazsa kendini benim sefkatli ellerime birak:94::94:Dakika 1 gol 1yarın misafirim var kahvaltıya
Cok gecmisolsun cnm prensesemrb kızlar kızım hastaydı.dün gece kızımı yüksek ateşten hastaneye götürdük.şimdi şükür iyi.uyudu. velhasıl ancak aranıza katılabildim
Yiyormus gibi nasil yapiliyor,playback mi yapsin yaniyiyiyormuş gibi yap az yeyada öğlen ve akşam hafif geçirerek dengeleyebilirsin
menüyü hafif tutamaya çalış
Sabah ac karinla 2 kivi ye kabizlik kalmaz cnmmrb canım diyetisyenin aç karnına karanfili niçin önerdi kabızlık falan için mi. ben bu durumdan muzdaribim de
linki bu cnm,ben bunu yapiyorum,tikla bakkaptancım senin şu zumbanı merak ettim net ten araştırıcam
Afiyet olsun cnm,ögün atlamissin ama sen iyi hissediyorsan sorun yok:26:kimsecikler yok gene
menümü yazayım bari
sabah: 2 dl kızarmış t.b ekmek,3 kaşık kıymalı menemen,3 zeytin biraz peynir
şekersiz çay
ara: 1 mandalina
yoğurtlu karışım
saat 4 gibi :1 tabak pazı kavurma,2 dl tb ekmek
yoğurtlu karışım, soda
1,5 litre su
spor: leslie 2 mil, 50 mekik ve temizlikk
yatana kadar su,çay yada kahve yani kalorisiz şeylerle midemi doldurmayı düşünüyorum
Bende istiyorum,kararli olursak döneriz cnmyazdıklarını bana söylemişsin gibi okudum.hoşuma gitti.evet çıtır olmak istiyorum .eski halime dönmek istiyorum
bu senin elinde canım.onlara güzel bi kahvaltı hazırlayıp kendine bol domatesli salatalıklı bi tabak hazırlayabilirsin.benim de çok misafirim geliyo.yakın zamanlarda böyle durumlar için kendimce yol buldum.kendi kendime söz veriyorum unutarak yediğim hariç ve yememeye çalışıyorum.
Cnm sahgülünde dedigi gibi ya profiline gir say,veya numaralandirpeki hanımlar mesajlarınızı saymanın kolay bir yolu var mı?
geçmişe dönüp sayacaksam ben devam edemeyebilirim:)
Kizlar moralim cok bozuk,gelinimiz hamile ve rahatsizlanmis,canim cok sikildi
Kuzun iyi olsunda toparlarsin cnm sporla,sorun degilkızlar ya sinirlendiğim veya üzüldüğüm zaman şekerli abur cubur yiyordum. bi süredir bırakmıştım. kızımın hastalığına üzüldüğüm için az önce 1 adet küçük paket kek kaçırdım.yedikten sonra farkettim
Bu gün yogunsun cnm,yarin dengelersinkızımla ilgilenirken yeteri kadar su ve bitki çayı içemedim
bugünkü menüm
sabah aç karnına 3 kuru kayısı yarım su brd sirkeli su
kahvaltı 2 fincan şekersiz çay,2 dilim tam buğday ekmeği,4zeytin ,yarım haşlanmış yumurta,çok az sucuk domates.salatalık( eşimle kahımvaltı yaptık da galiba biraz abarttım)
öğle 3 yemek kaşığı semiz otlu cacık,3 yemek kaşığı kızımdan kalan muzlu puding
ara 1 fincan form çay
ikindi 1 fincan form çay 2 kepekli galeta
akşam 1 kase yoğurt, sarımsak yoğurtlu karnıbahar patates küçük bi tabak , yarım tam buğday
21.00 1 mandalina,çeyrek elma,13 adet izmir üzüm
2 lt su, 20 dakika spor
Tesekkür ederim cnm benimgeçmiş olsun canım
Iyi geceler cnmiyi geceler çok uykum geldi benim ufaklık sabah ezanı ile uyandırdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?