- 13 Nisan 2009
- 6.159
- 1.031
- 373
Neyse en iyisi salat,bos ver böregi-cöregi.Yiyelim mis gibi tavuklu,balikli salatalarimizi,citir olalim.Bize kilo ver diyenlerinde agzi acik kalsinSen anladin onu cnm,inat edelim de görsünler
kimsecikler yok gene
menümü yazayım bari
sabah: 2 dl kızarmış t.b ekmek,3 kaşık kıymalı menemen,3 zeytin biraz peynir
şekersiz çay
ara: 1 mandalina
yoğurtlu karışım
saat 4 gibi :1 tabak pazı kavurma,2 dl tb ekmek
yoğurtlu karışım, soda
1,5 litre su
spor: leslie 2 mil, 50 mekik ve temizlikk
yatana kadar su,çay yada kahve yani kalorisiz şeylerle midemi doldurmayı düşünüyorum
Kizlar moralim cok bozuk,gelinimiz hamile ve rahatsizlanmis,canim cok sikildi
Bencede nerdeler bu kizlar:44:kıslar nerdesınız yanlıs kaldım koca blogta bugun ya:) kendı kendıme konusup duruyoırum:)
Cok sevindim cnm kizinin iyi olmasinagünaydınlarrrrrr yine sabahladım ama mutluyum kızım iyi olsun da bana yeter.
Cok güzel cnm,sporunda var..Böyle giderse hemencecik zayiflarsin,sorunda kalmazmenüm:
sabah:07:30
yarım sımıt
1 dılım kasar peynırı
sekersız cay
öğle30
az tavuklu patates sulu yemek ama suyunu yemedım
2-3 catal pılav
akşam 18:00
domateslı makarna
1 kase yogurt
ara:
5-6 fındık
su:2 lt
spor:
1,5 km yuruyus
leslıe ıle 6 week level 1 programı
Yok cnm kanama yok,sag yumurtaliginda kist varmis.O da sanci yapiyor ve bebege zarar verme riski varmis.Düsük ihtimali varmis yanicnm cok gecmıs olsun nesı var kanaması falanmı ?
Gel,gellll,gaza gelllllaynen cnm cok fena gaza geldım:)
Bencede nerdeler bu kizlar:44:
Cok sevindim cnm kizinin iyi olmasina
Cok güzel cnm,sporunda var..Böyle giderse hemencecik zayiflarsin,sorunda kalmaz
Yok cnm kanama yok,sag yumurtaliginda kist varmis.O da sanci yapiyor ve bebege zarar verme riski varmis.Düsük ihtimali varmis yani
Hayirlisi neyse öyle olsun cnm
Gel,gellll,gaza gelllll
Cnm burda gaza gelmek cok önemli,kendimizi birakmiyoruz böylece..Kesinlikle yediklerine dikkat etmek ve spor zayiflamanin anahtari,e anahtar senin elinde ac o zaman o kapiyi demi ama
Insallah bisey olmaz cnm,birazdan aricam bakalim ne olmus...dua edelım de bıseycık olmasın cnm ben yasadgım ıcın 3 defa rabbım kımseye bu acıyı yasatmasın
evet cnm cok pıs gaza geldım sporuda sabıtlıycem artık sadece yuruyordum jullıan yapıcam bırde yogurt karısımına basladım sabah yemıstım resmen acıktıgını hısstmıyor ınsan kahvaltı edesım gelmedı
Merhaba arkadaslar,kimse gelmemis sabahtan beri..
Benim cocuklar evde anca zaman buldum,temizlikten cocuklarda.
Dün yediklerimi yazayim,sonra gecmise bakicam..
Sabah
1 dl tam bugday,2 dl peynir,domates
Ara
1 cay bardagi kefir,1 mandalina
Ögle
4 köfte,salata,1 dl wkmwk,ayran
Aksam
büyükce bir kase nohut salatasi,yarim tavuk but ve 2 dl patates(firinda),1 dl ekmek
Su
3 lt
Spor
1 saat yürüyüs,100 mekik
hadi bakalim gelin,nerelerdesiniz yahu
kıslar nerdesınız yanlıs kaldım koca blogta bugun ya:) kendı kendıme konusup duruyoırum:)
Her gün 1 kisiyemi versek bu görevi
ohh bugun de sen bekle topiğimizi
Afiyet olsun cnm,dengelediysen sorun olmaz.ben inaniyorumki sen onu telafi edersinbugün kısırı lüplettimartık şu iki gün bişey yememem lazım
Cnm niye gelmedin:26:Bende durum vahim buraya gelemedim o yüzdenkesin cezamı bittisin bu vicdan azabı:104::104:
Cnm niye gelmedin:26:
Hepimiz bazen fazla kaciriyoruz,buraya yazmaliyiz ki yanlislarimiz gözümüze girsin
Sen yaz hele ne kadar yedin
Valla kizmicam
Valla kizmicam,yaz senBanane kızarsınbun kadar iradeli insanın içinde yediklerimi yazmaya utanırım
Valla kizmicam,yaz sen
Yok cnm,ben bu hafta biraz vereyim diye kacirmiyorum,yoksa cok yerim yaz bak bende sendenim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?