Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Mesajı yeni gördüm maalesef s_a Bir firmada çalışıyorum muhasebeye bakıyorum, ilk zamanlar pek zor olmuyordu ama artık cumartesılerı calısmak ıskence gıbı gelmeye basladı ( ben de kendimce patron yoksa ogünü değerlendirmeye çalışıyorum

Pazar çalışmak daha kötüdür, birilerinin çalışmadığını bilmek insanın canını daha da sıkıyor...

Aramıza hoşgeldinnn Hep birlikte kurtulucaz inşallah üzerimize yapışan bu kilolardan

Kızlar selam herkeseee

Sabahtan beri geçmişi okuyorum, geçen 1.liğimizi geç farketmiştim, şimdi birşey kaçırmayayım diye tek tek okudum tüm msaejları ama daha bitmedi 6 sayfam kaldı

Benim sarı kart silinme işi bu hafta yattı gibi :)) bari bu hafta sarı kart almayayım artık başka hafta sildirmeye çalışırımmm :) ya da 2 gün gece gündüz yazsam mı hiç durmadan sayfaya

menülere yorum yapıyorum:)
kahvaltıyı gayet sağlam yapmışsın, ayrıca aç karna 3 kuru kayısı çok fazla, 1 tane olması lazım bence..
sucuk cıss
ve o puding olmasaymış çok iyiymiş..
20 dk sporu artırabilirsen de çok iyi olur yağlar 40 dkdan sonra yanmaya başlıyor..

aslında kısır 1 kase olsa yağı da 1 yk zeytinyağıyla olsa hiçbi zararı olmazdı, bulgur sandığımız kadar kilo yapmaz ama o milföy yağ deposu..
su 1,5 lt de yetmez, diyet yapan biri 3 lt su içmeli en az.. içtikçe zaten ne kadar etkili olduğunu göreceksin.. hele su şişesine bir tane kabuk tarçın atarsan şeker ihtiyacı bile kalmayacak..

yapacak yorum bulamadım:)
pegasus 700 kalori demiş ama 3 galetada bile 170 kalori var, en az 3000 kalorilik ceza var bence:)

ben de kendi menümü yazayım;

- kahvaltı:
1 kibrit kutusu peynir
1 domates ve 1 salatalık (1 çay kaşığı zeytinyağı döktüm üzerlerine)
1 zeytin
1,5 dilim tahıllı ekmek

-arada:
1 elma

sonra 1 kase buğdaylı yoğurt çorbası ( yağı oldukça az, nanesi yakılmadan direkt üzerine atılarak)

-akşam (resepsiyon vardı ona rağmen:) )

et ve salata

-meyve
tek kaçamak 1 şekerpare oldu ama öyle bir açık büfe vardı ki inanın çok masum kaldı aldıklarım:))

Slm cnm." gün göremedim seni vargectin sandim acikcasi,neyseki burdasin ve kararlisin...

Cnm ara ögünlerde meyveyle birlikte protein alirsan kan sekerin dengelenir,o yüzden 1 cay bardagi kefir veya süt veya yogurt yiyebilirdin elmanin yaninda..

Ögle az olmus,corbanin yanina haslanmis sebze yeseydin hem az kaloori li ve tok tutucu seyler yemis olurdun,hemde aksamki proteinle dengelerdi birbirini...
Aksam yedigin etin miktarini ve pisme seklini bilmedigim icin birsey diyemicem...
Sekerpare olmamis ama yemissin,ilk kacamaga ceza vermiyoruz,ikincide cezani alirsin..
Ayrica Acik büfeye dayandigin icin tebrik ediyorum
Su ve sporunu unutmussun galiba...
yapacak yorum bulamadım:)
pegasus 700 kalori demiş ama 3 galetada bile 170 kalori var, en az 3000 kalorilik ceza var bence:)
Cnm korkutmayalim ilk günden

uuuuuvvvvv.Siki takipcisin,yandiniz kizlar
Slm cnm,seni gören cennetlik olacak valla
Cnm bence sen biraz daha gel,yoksa bu haftada sari kart alabilirsin..:26:

Kızlaaaar ben birazcık hamileyimmmmmmmm :)))?

S_A buraya kaptana birşey bildirmek için geldim ama senin mesajını gördüm. Senin adına çok çok sevindim tebrikler :)

Pegasus hatırlamazsın belki ama sana Sweetdimple diye bir üyeden bahsetmiştim. Tam takıma alınacağı hafta gelmeyi bıraktı diye. Bana dün mesaj attı 1 hafta içinde toparlanırım demiş. Eğer takıma dönmek isterse onu takıma geri alırsın dimi? Çünkü diskalifiye durumu yok ve çok paylaşımda bulunan azimli biriydi. Neyse tabi dönmek ister mi bilmiyorum ama yine de sana söyleyeyim dedim.

Kızlaaaar ben birazcık hamileyimmmmmmmm :)))?

aa çok güzel:) sağlıkla gelsin meleğin:) ben de 3 sene önce tam bugünlerde öğrenmiştim hamile olduğumu:) güzel bir dönemde hamilelik geçireceksin ve güzel bir mevsimde doğum yapacaksın:) maşallah diyeyim:)

pegasus ben diyet konusunda gerçekten tecrübeliyim:) diyeti çok bilinçli bir şekilde yaptım ve 11 kg sonra doktora kan tahlili yaptırdım ne yaptıysan aynen devam et kan değerlerin harika dedi.. hem demir hem yağ kolesterol vs açısından..ama ben s.arabistana taşındım, öyle zor bir şey ki, o arada bir de el bileğimden ameliyat oldum ramazan girdi ve taşındıktan sonra 1 ay alışamadım, derken o arada çok sağlıksız beslendim..burda temizlik için bile birini bulamadım, yorulunca ara verip güya kendimi ödüllendirdim vs derken, iznim bitti işe başladım.. çok yoğun çalışıyorum burda, ve 2 yaşında da çocuk var.. malesef yaptığım diyet programını tam olarak uygulayamıyorum çnükü kendime menü hazırlayacak vakti bulamıyorum..yoksa kocama ayrı kendime ayrı çocuğa ayrı kafayı sıyırırım:))))
buraya gelince en büyük artısı yürüyüş yapabilmek oldu.. yürüyüş yapıyorum 1 saat. kefir her gün içiyorum her gün 1 lt kefir mayalıyoruz eşimle içiyoruz, dün 29 ekim resepsiyonumuz vardı saçlarımızı kuaför eve gelip yapıyor o nedenle de öğlen o şekilde geçti.. yanına birşeyler hazırlamaya zamanım olmadı.. akşamki et ızgaraydı gayet hafifti yani.. şekerpare de memleketimden uzak, bulmuşken tattım:) o da benim ayrıcalığım olsun:)

taylan kümelinin tavsiyesi;

sabahları aç karna
bir bardak sıcak suya
1 dilim limon
1 dilim elma
birkaç tane karabiber
1 kabuk tarçın
1 çay kaşığı sirke

ben ılıyana kadar bekleyip içiyordum, yine başlayacağım, metabolizmayı hızlandırıp kan şekerini dengeliyor..

İştah kesiyormu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…