- 13 Nisan 2009
- 6.159
- 1.031
- 373
Tesekkür ederim cnm benim..Seninde kucagini doldursun tez zamanda
ne iş yapıyorsun canım???
bende bılırım cumatreside calışıyorum pazardaaslında normalde pazarları çalışmazdım. haftanın 4 günü bı kıyafet mağazasında calısıyorum... asıl işim o zaten.. o firma altında stajımıda yaptım.. ama işte o mağaza beni bir türlü haftanın 5günü çalışayım diye çalışma oranımı yükseltmedıler bende maddı sorunlardan pazar günleride çalışıyorum naaaapim
İnşallah pegagus canım
Günaydın
2 kirbit kutusu peynir
2 dilim tam buğday ekmeği
Ve yeşilik şimdide yeşil çaymı içiyorum
Aslında dün diyetisyenim bikaç tane karafili ılık suda bekletip sabah aç karına içmemi söyledi ama ben çoçukların teaşından unutum
Birde evdeki tartım diyetisyenimkinden farklı tabi tam ölçüm yaptığı için ben size evdeki tardının çıkan kilomu verecem
Boyum 1. 68 kilom 86 bundan birkaç ay önce 93 tam 11 kiloya yakın verdim bazı sağlık sorunlarındn dolayı bıraktım şimdi tekrar sizinle başlıyorum inşallah veririz hep beraber
bugünkü menüm
sabah aç karnına 3 kuru kayısı yarım su brd sirkeli su
kahvaltı 2 fincan şekersiz çay,2 dilim tam buğday ekmeği,4zeytin ,yarım haşlanmış yumurta,çok az sucuk domates.salatalık( eşimle kahımvaltı yaptık da galiba biraz abarttım)
öğle 3 yemek kaşığı semiz otlu cacık,3 yemek kaşığı kızımdan kalan muzlu puding
ara 1 fincan form çay
ikindi 1 fincan form çay 2 kepekli galeta
akşam 1 kase yoğurt, sarımsak yoğurtlu karnıbahar patates küçük bi tabak , yarım tam buğday
21.00 1 mandalina,çeyrek elma,13 adet izmir üzüm
2 lt su, 20 dakika spor
kısırlı menümmm:84::83:
sabah: 1 dilim ekmek,1 domates,biraz peynir
öğlen: 1 koca tabak kısır, 1 milföy börek:18:
4,5 bardak şekersiz çay
dahada bişey yemem
ayy uzun zamandır bu kadar yememiştim midem rahatsız oldu, su çok içemedim 1 lt anca yatana kadar 1,5 lt olur
söz veriyorum iki gün çok az yiycem zaten kurstayım ikigün gelince çorba salata başkada yok
Kahvaltım ( bugün misafırım vardı )
Örgü peynir
En yağlısından kaşar peyniri
Krep kanepe ( 3 yok 5 olmadı 7 daha fazla sanırsam :18: )
Ev yapımı poğaça peynirli ( o kesin bir tane)
Közde biber,zeytin
Patates kızartması
Sıçak pide,en masumu bol yeşilik
Ama bak, yeminle tereyağı çok göz kırptı beni reçelle buluştur diye onu yapmadım iştehiç yoldan çıkmamışım demi
Sayısını bilmediğim şekerli çay meyve suyu
Üzerine çikolatalı kahve
Bunun üzerine öğlen yemeği yemedim tabiki
ama akşam üzeri ablamla çarşı dönüşü, anneme gittik içli köfteler bizi bekler
Üzerine güzel bir çay
Evde meyve eksikliği olmasın aman oda üzülmesin 1 mandalin yedim
Aklımda kallanlar bunlar :26:şu anda vicdan azabından unutuğum varmı bilemiyorum
Eeeee ne ceza kesilir şimdi
Slm cnm." gün göremedim seni vargectin sandim acikcasi,neyseki burdasin ve kararlisin...ben de kendi menümü yazayım;
- kahvaltı:
1 kibrit kutusu peynir
1 domates ve 1 salatalık (1 çay kaşığı zeytinyağı döktüm üzerlerine)
1 zeytin
1,5 dilim tahıllı ekmek
-arada:
1 elma
sonra 1 kase buğdaylı yoğurt çorbası ( yağı oldukça az, nanesi yakılmadan direkt üzerine atılarak)
-akşam (resepsiyon vardı ona rağmen:) )
et ve salata
-meyve
tek kaçamak 1 şekerpare olduama öyle bir açık büfe vardı ki inanın çok masum kaldı aldıklarım:))
Cnm korkutmayalim ilk gündenyapacak yorum bulamadım:)
pegasus 700 kalori demiş ama 3 galetada bile 170 kalori var, en az 3000 kalorilik ceza var bence:)
aslında kısır 1 kase olsa yağı da 1 yk zeytinyağıyla olsa hiçbi zararı olmazdı, bulgur sandığımız kadar kilo yapmaz ama o milföy yağ deposu..
su 1,5 lt de yetmez, diyet yapan biri 3 lt su içmeli en az.. içtikçe zaten ne kadar etkili olduğunu göreceksin.. hele su şişesine bir tane kabuk tarçın atarsan şeker ihtiyacı bile kalmayacak..
uuuuuvvvvv.Siki takipcisin,yandiniz kizlarmenülere yorum yapıyorum:)
kahvaltıyı gayet sağlam yapmışsın, ayrıca aç karna 3 kuru kayısı çok fazla, 1 tane olması lazım bence..
sucuk cıss
ve o puding olmasaymış çok iyiymiş..
20 dk sporu artırabilirsen de çok iyi olur yağlar 40 dkdan sonra yanmaya başlıyor..
Slm cnm,seni gören cennetlik olacak vallaKızlar selam herkeseee
Sabahtan beri geçmişi okuyorum, geçen 1.liğimizi geç farketmiştim, şimdi birşey kaçırmayayım diye tek tek okudum tüm msaejları ama daha bitmedi 6 sayfam kaldı
Benim sarı kart silinme işi bu hafta yattı gibi :)) bari bu hafta sarı kart almayayım artık başka hafta sildirmeye çalışırımmm :) ya da 2 gün gece gündüz yazsam mı hiç durmadan sayfaya
Ciddimisin cnm.Cok sevindim,tebrik ederimKızlaaaar ben birazcık hamileyimmmmmmmm :)))?
Ciddimisin cnm.Cok sevindim,tebrik ederim
yapacak yorum bulamadım:)
pegasus 700 kalori demiş ama 3 galetada bile 170 kalori var, en az 3000 kalorilik ceza var bence:)
Kızlaaaar ben birazcık hamileyimmmmmmmm :)))?
Kızlaaaar ben birazcık hamileyimmmmmmmm :)))?
Slm cnm." gün göremedim seni vargectin sandim acikcasi,neyseki burdasin ve kararlisin...
Cnm ara ögünlerde meyveyle birlikte protein alirsan kan sekerin dengelenir,o yüzden 1 cay bardagi kefir veya süt veya yogurt yiyebilirdin elmanin yaninda..
Ögle az olmus,corbanin yanina haslanmis sebze yeseydin hem az kaloori li ve tok tutucu seyler yemis olurdun,hemde aksamki proteinle dengelerdi birbirini...
Aksam yedigin etin miktarini ve pisme seklini bilmedigim icin birsey diyemicem...
Sekerpare olmamis ama yemissin,ilk kacamaga ceza vermiyoruz,ikincide cezani alirsin..
Ayrica Acik büfeye dayandigin icin tebrik ediyorum
Su ve sporunu unutmussun galiba...
Cnm korkutmayalim ilk günden
uuuuuvvvvv.Siki takipcisin,yandiniz kizlar
taylan kümelinin tavsiyesi;
sabahları aç karna
bir bardak sıcak suya
1 dilim limon
1 dilim elma
birkaç tane karabiber
1 kabuk tarçın
1 çay kaşığı sirke
ben ılıyana kadar bekleyip içiyordum, yine başlayacağım, metabolizmayı hızlandırıp kan şekerini dengeliyor..
İştah kesiyormu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?