ayyyy çok komik oldu beeeeee
güldüm halime gulbeyza nası oluyo o resim ekleme ya ben beceremdim baksırnaşık şey
neyse kıslar kendise iyi bakın ben kaçtım uyum bari şaçmalıyorm iicedelikafadulden
mucuk mucukkkk
selam gusellerrr nassınız yavvvvvvvv
halsiz kalıyorum bende evet ya allah gunah yazmasın uykuya tutuyarım bazen:)) cok agır bi bi diyet degil aslında ama yinede ramazanda uygulaması zor......
akşamları az yemeye calışom ama pek başarılı olamıyorum galiba :sm_confused:
şişko patates yarım kilo domateskaydirigubbakcemile3
merhabalar kızlar nasılsınız bakalım.bende de moralsizlik var ya.canm çok sıkkın.
sılagül'de bernuş'da öyle.neden yaa..f nsan mutsuz olunca hiç bişeyin tadı olmuyor.ama gülbeyza gibi arkadaşlarımız var.ne güzel yazmışsın canm.moral deposu gibi msj.çok hoşuma gitti.saol a.s.
evet kızlar bende dün sahurda ve iftarda dikkat ettim az yedim.bide pide yemiyorum.çavdar ekmeği iki küçük dilim yiyorum.
hepinizi öpüyorum.şimdilik hoşçakalın... :gitme:
hepinize hayırlı iftaralra canlarım..
gzde gzde canım beyenmene sevindim..teşekkür kız..
bernuşum sıkma canını bitanem hepimize bir rehavet çöktü havalardan olsa gerek kendine iyi bak bitanemm
sılagülcüm iyi dersler hayırlı iftarlar.hepinizi öptümm
selam arkadaşlar
nasılsınız?beni sorman valla aynı bildiniz gibi.
annemde gitti.mafoldumbenmafoldumben
merabalar kızlar nasılsınız bakiyim..ben iyiyim işte..turp giibyim maaşallaaahhh..tosuncuk gibim oldum sırnaşık şey nur topu değil ramazan topu gibi oldm.kızlar ya kilom 75.3 nolcek böyle neyse ramazanı en az zararla kapatmaya çalışmaktan başka bişey gelmiyo elimden...kilomu bildireymde belkim yarın unuturum diye şeyettim..haydi öptüm izi hoşçakalın :gitme:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?