Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

arkadaşlarrrrrrrrrrrr hepinize iyi geceler iki gündür evde gene internet yoktu sinir oldum yaaaaaa gidip geldi durdu bugün yediklerim akşamleyin arkadaşlarda yemekteydik kısır yapmış ellerine sağlık kısırıda çok güsel yapar yedim yedim sonrada tıkandım başka bişi yiyemedim bol su içtimmm hepinize iyi sahurlarrr

yahu noldu sizee kıyamam ben
gülbeyzoooşşşşş gel canlandır bisiii
:CüvCüv: :CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

bisiklet süren ayıcıklar gönderiyorum size bakalım görebilcekmisiniz:))))

Eklentiler

• $biketeddys24nf2ee1.webp
    3,8 KB · Görüntüleme: 48
ayyyy çok komik oldu beeeeee
güldüm halime gulbeyza nası oluyo o resim ekleme ya ben beceremdim baksırnaşık şey
neyse kıslar kendise iyi bakın ben kaçtım uyum bari şaçmalıyorm iicedelikafadulden
mucuk mucukkkk

ben şimdi o resmi buraya koyayım dur ..yaptım bile

gzdem bu siteye giriyon imageshack sonra bilgisayarından hangi resmi istiyosan yüklüyon sonra htpp ile başlayan adresi buraya yapıştıryon bakmışın resimmmmmmm çıkıyorrrrrr

gzdem ramazan ağır diyet yapma canom ..halsiz kalıyosun..sağlık elden gitmesin bide.

ne yapalım ramazandan sonra sıkı sarılırız diyete..mesela elma diyeti..orda herkez süper kilo veriyor nedersin..

beyenmenize çok sevindim cabikim..siz beyenin ben herzaman yazarımda resimde koyarımm..of of ramazan çok sarstı gimiyor bu kilolar demi cabikim..hırsızlarda hayırsız çıktı çalmıyolar kiloları:a015::a015:

GÜNAYDIIIIIN TAKIMLARIN EN GÜZELİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ opuyorumnanaktana.s.a.s.a.s.

GÜNÜN RAPORU kaydirigubbakcemile5

İFTAR;

2 KEPCE ÇORBA
2 KAŞIK PİLAV
2 PARÇA TAVUK PİRZOLA
4 ADT. YAPRAK SARMA
1 DİLİM EKMEK

SAAT 10:30'DA 1 DİLİM KAVUN

SAHUR YOK hihoyyythihoyyyt

SABAH 45 DKK YÜRÜYÜŞ hihoyyythihoyyythihoyyyt BU GÜÇOK ENERCİKİM ÇOOOKalkisalkisalkishihoyyyt

SEBEBİNİ SORMAYIN BENDE BİLMİYORUM VALLA kaydirigubbakcemile2hihoyyythihoyyythihoyyyt

günaydın güzel takımım günaydın kalimera abla..

yüzünüzden gülücük eksik olmasın sevgiyle,sağlıkla kalın bitanelerim..

canım benim sağolasın sanada hayırlı iftarlar.oğluşunu öp benim için .dersler bitti sıra cumartesi sınavdaakannehirbakalım hayırlısı.

selam arkadaşlar
nasılsınız?beni sorman valla aynı bildiniz gibi.
annemde gitti.mafoldumbenmafoldumben

selam arkadaşlar
nasılsınız?beni sorman valla aynı bildiniz gibi.
annemde gitti.mafoldumbenmafoldumben

AY KIYAMAM SANAAAA benneyaptımki NİYE ÜZÜLDÜN BUKADAR :sm_confused:
GENE GELİR ANNECİĞİN MERAK ETMEEE:1hug:
İNSAN OĞLU KUŞ MİSALİ, GİDİŞ GELİŞLER ARTIK ÇOK KOLAY CANIM YAA,
ÜZÜLME SEN :1hug::1hug:

merabalar kızlar nasılsınız bakiyim..ben iyiyim işte..turp giibyim maaşallaaahhh..tosuncuk gibim oldum sırnaşık şey nur topu değil ramazan topu gibi oldm.kızlar ya kilom 75.3 nolcek böyle neyse ramazanı en az zararla kapatmaya çalışmaktan başka bişey gelmiyo elimden...kilomu bildireymde belkim yarın unuturum diye şeyettim..haydi öptüm izi hoşçakalın :gitme:

3.TAKIM **121. ETAP **

sılagul ( 60.0///% )
cabik ( 73.5 /75.3/-1.8/-2.45% )
ademel ( 74.4///% )
rainbow87 (108.0/108.0/0.0/0.00% )
gülbeyza ( 81.0///%)
figenk24 (55.2///% )
gzdegzde ( 65.0///% )
kalimera (85.0///%)
Harikaaa ( 65.1///%)
semo (64.5///%)

3.TAKIM TOPLAM KıLO (731.7///%)

ARKADAŞLAR LıSTEMıZ HAZIR...VE LÜTFEN RıCA EDıYORUM YARIN ÖĞLENE KADAR GıREMıYCEK OLANLAR BUGÜNDEN BıLDıRıMıNı YAPSIN...kaydirigubbakcemile2
KENDıNıZE ıYı BAKIN...HEPıMıZ ALLAH A EMANET OLALIM...:Saruboceq:

Son düzenleme:
NE YAPTIN BACÜM SENNNNN...klava:BUNU HAKETTTİN BENCEMMM...ÇOK AYIPP..BİDAHA GÖRMİYİM HAA...YERİM SENİİİİlülülülülülü
RAMAZANDAN SONRA HEPİMİZ SİLKELENİCEZ,ONA GÖRE....:jeyyar:

bernuşcum kusura bakmayın ya gerçekten bütün takım arkadaşlarımdan özür diliyorum.valla hakettim bunu klava: hatta bunuda :tomato:
geçen hafta 75.2 idim bu hafta aynı yazın vericem dedim amma olmadı işte.yok ben ayarlayamıyorum ramazanda.ama sonrasında çatır çatır verecez başka yolu yok off temeemm gidiyom kızmayın bana.. senağlama akannehir mafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…