Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

iyi akşamlar kızlar bugunkü menüm

sabah: 2 dl tb ekmek, domates,peynir,zeytin

öğlen: 1 ayran, çubuk kraker

akşam: salata,çorba,pazı kavurma,yoğurt

ara: 6 tane kestane

su: 1,5 litre

ohhhhhhhhhhhhhhhhhh afiyet olsun canım.olmuş artık yapcak bişey yok.ne güzel galiba akşam bişey yememişsin.dengelenmiş sanki

aaaaaaaaaa nolmuş bize bu hafta ya.galiba hepimiz geçen haftanın zafer sarhoşluğunu yaşıyoruz. cumaya sonumuz hayrola

kızlar bugünkü menüm
sabah aç karnına 4 kuru kayısı 1 su brd sirkeli ılık su
kahvaltı: 1 kupa şekersiz çay, yarım dil peyniri, 5 zeytin domates sALAtalık, çok az sucuk,2 çay kaşığı tahinli pekmez( valla dayanamadım)
ara 1 kupa form çay, yarımsaat sonra çok az şekerli türk kahvesi

öğle yemeği: 1 kase çorba, 1 küçük dilim börek
ara 1 kupa form çay

ikindi şekersiz çayla birlikte 4 kepekli galeta

akşam : 4 yemek kaşığı mantı, 2 içli köfte ekmek yok bol salata
az önce veli ziyaretindeydim pudingli bisküvili salata yapmış mecburen çok küçük dilim yedim

3 lt su ne yazıkki spor yok olamadı

Kızlar başlarken bunu yapmam lazım ama küçük bi izin alabilirimiyim inanın şartlar bunu gerektirdi 3 içinde burdayım

Son düzenleme:
gunaydın kıslar
menum:

sabah:
1 dılım ekmek arası 1dılım beyaz peynır
sekersız cay

öğlen
tavuklu sehrıye pılavı yogurt

aksam
mezgıt balıgı ve sogan 1 dılım ekmek

ara
3-4 fındık 1-2cevız
3 kestane
sekersız cay
sade soda

su :1,5lt
spor : maslesef yok mısafırlıkge gıttım ıs cıkısı gec dondum

günayydııııın herkeseee:)

Ağlayınca bumu aklına geldi
Adapte olanmıyorum yardımmmmmmmm

canım ben de bir ara kendimi çok zorladığımı farkettim, öyle olunca resmen içinden bir iştah canavarı çıkıyor:) akışına bırak.. acelen mi var, hayır...yavaş yavaş adapte ol, en önemlisi hayat tarzı haline getirmek.. yoksa gidip gidip geri dönüyor bu kilolar..
yani dur şu diyet bitsin şu börekleri baklavaları o zaman götürürüm demektense, şimdi çatalın ucuyla tadına bakıp bunu ömür boyu bu şekilde devam ettirmek daha mantıklı bence..

iyi akşamlar kızlar bugunkü menüm

sabah: 2 dl tb ekmek, domates,peynir,zeytin

öğlen: 1 ayran, çubuk kraker

akşam: salata,çorba,pazı kavurma,yoğurt

ara: 6 tane kestane

su: 1,5 litre

sahgull izninle menünü inceleyince, sabah gayet iyi ekmek var, öğlen çubuk kraker yerine (gerçi belki fırsatın olmamıştır) 1 elma yesen bile daha iyi olurdu, kestane de iyi ama öğlen ve akşam yemeği arasında olsaydı daha iyi olurdu, akşama da 1 meyve.. bence eğer ana öğünlerde az yiyeceksen arada 2 tane daha ara öğün olmalı...yoksa metabolizman yavaşlar..
ve tabi ki su çok az... kilo vermek isteyen birini bırak, normal biri için bile az.. bu da metabolizmanı yavaşlatır..

sevilay merhaba, 4 kayısı bence yine çok.. 2 olmalı en fazla..ya da 4 tane yiyeceksen kahvaltın çok daha az olmalı.. öğlen börek, sonra arada galeta sonra akşam mantı.. hatta içli köfte.. karbonhidrat oranı çok yüksek olmuş günün.. öğlen o börekten sonra aröğünde yeşil çayla bir elma ideal olurdu bence...

ben de kendi menümü yazayım,
kahvaltı; 1 elma 1 bardak kefir

ara: 5 ufak boy galeta

öğlen: makarna yoğurt ( evde yemeğim yoktu en sağlıklı ve hızlı bu olabildi malesef )

ara: 1 hurma, yeşil çay

ara: 1 nescafe sütlü

akşam: az yağlı 5 yk kurufasulye, 3 yk haşlanmış bulgur, bol salata

bu sabah yürüyüş yaptım 1 saat, gelince mekik 50 tane ve kalçalar için 45 hareket yaptım adını bilmiyorum

haa en önemlisi eşim sabah poğaça ısıtmış bana ve kendisine, ben izin aldım kendisinden ve yemedim, onun yerine light corn flakes yedim:)

Son düzenleme:
Günaydinnn güzelliklerrrr

Yediklerimi yazip kahvalti yapmaya gidcem,sonra gelir gecmise bakarim..
SAbah
2 dl tam bugday,1 cay kasigi tereyagi,2 dl köy peyniri,catal ucuyla yumurta

Ara
1 mandalina,4 findik

Ögle
1 kasik patates püre,1 pirzola,ayran ve salata

Ara

1 cay bardagi süt,1 mandalina

Aksam
1 tabak yogurtlu ispanak

Su
2,5 lt
spor
1 saat bisiklet turu,30 dk zumba,100 mekik,20 sinav

Sabah,ögle ve aksam yemekten önce 2 yemek kasigi yogurtla tarcin,zencefil ve zerdecal karisimi yedim bide...

Görüsürüz arkadaslar

ya burası hakkaten çok sessiz... ben hiç motive olamıyorum, sanırım ya grup değiştiricem ya da gelmicem.. çünkü ben beni motive edecek ve hatalardan uzak tutacak bir grup istiyorum..

ya burası hakkaten çok sessiz... ben hiç motive olamıyorum, sanırım ya grup değiştiricem ya da gelmicem.. çünkü ben beni motive edecek ve hatalardan uzak tutacak bir grup istiyorum..

Haklısın tatlım cok gelen olmuyyo sakın bıras burası ama uye sayımızda bıras az ondanda kaynaklanabılır.ben sureklı bakınıp cıkıyorum yazıyorum genelde

menun cok gusel sporuna da duıycek yok tatlım:)

tatlım sen karatay mı yapıoyorsun menulerın ona benzıyoda bıras kalçalar için hareketın nasıl bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…