Evet cnm,ben gelmezsem kimse gelmiyorçok sessiz burası yane zaman buraya geliyorsunuz:))
Güzelmis cnm,basla hemencik.taylan kümelinin tavsiyesi;
sabahları aç karna
bir bardak sıcak suya
1 dilim limon
1 dilim elma
birkaç tane karabiber
1 kabuk tarçın
1 çay kaşığı sirke
ben ılıyana kadar bekleyip içiyordum, yine başlayacağım, metabolizmayı hızlandırıp kan şekerini dengeliyor..
Cnm arkadas dönmek istedigi zaman gelsin konusalim ama en az 1 hafta denemeden listeye alamam...
Pegasus hatırlamazsın belki ama sana Sweetdimple diye bir üyeden bahsetmiştim. Tam takıma alınacağı hafta gelmeyi bıraktı diye. Bana dün mesaj attı 1 hafta içinde toparlanırım demiş. Eğer takıma dönmek isterse onu takıma geri alırsın dimi? Çünkü diskalifiye durumu yok ve çok paylaşımda bulunan azimli biriydi. Neyse tabi dönmek ister mi bilmiyorum ama yine de sana söyleyeyim dedim.
Cnm yorumlarini okuduktan sonra tecrübeli oldugunu anlamistimpegasus ben diyet konusunda gerçekten tecrübeliyim:) diyeti çok bilinçli bir şekilde yaptım ve 11 kg sonra doktora kan tahlili yaptırdım ne yaptıysan aynen devam et kan değerlerin harika dedi.. hem demir hem yağ kolesterol vs açısından..ama ben s.arabistana taşındım, öyle zor bir şey ki, o arada bir de el bileğimden ameliyat oldum ramazan girdi ve taşındıktan sonra 1 ay alışamadım, derken o arada çok sağlıksız beslendim..burda temizlik için bile birini bulamadım, yorulunca ara verip güya kendimi ödüllendirdim vs derken, iznim bitti işe başladım.. çok yoğun çalışıyorum burda, ve 2 yaşında da çocuk var.. malesef yaptığım diyet programını tam olarak uygulayamıyorum çnükü kendime menü hazırlayacak vakti bulamıyorum..yoksa kocama ayrı kendime ayrı çocuğa ayrı kafayı sıyırırım:))))
buraya gelince en büyük artısı yürüyüş yapabilmek oldu.. yürüyüş yapıyorum 1 saat. kefir her gün içiyorum her gün 1 lt kefir mayalıyoruz eşimle içiyoruz, dün 29 ekim resepsiyonumuz vardı saçlarımızı kuaför eve gelip yapıyor o nedenle de öğlen o şekilde geçti.. yanına birşeyler hazırlamaya zamanım olmadı.. akşamki et ızgaraydı gayet hafifti yani.. şekerpare de memleketimden uzak, bulmuşken tattım:) o da benim ayrıcalığım olsun:)
S_A buraya kaptana birşey bildirmek için geldim ama senin mesajını gördüm. Senin adına çok çok sevindim tebrikler :)
Pegasus hatırlamazsın belki ama sana Sweetdimple diye bir üyeden bahsetmiştim. Tam takıma alınacağı hafta gelmeyi bıraktı diye. Bana dün mesaj attı 1 hafta içinde toparlanırım demiş. Eğer takıma dönmek isterse onu takıma geri alırsın dimi? Çünkü diskalifiye durumu yok ve çok paylaşımda bulunan azimli biriydi. Neyse tabi dönmek ister mi bilmiyorum ama yine de sana söyleyeyim dedim.
Mercani hoşgeldinnnben de hatırlıyorum kendisini sohbet etmiştik baya, çok sıcak kanlı, sohbeti hoş bir insandı, ben de tekrardan aramıza katılmasını çok isterim bakalım kaptan ne diyecek :)
Ben burdayımmmmama bugün çok yoğun ve stresli bir gündü çok fırsat bulamadım.
Evet napıyoruz, S_A'nın hamileliğini kutluyoruz herkese benden bir yeşil çayyy
Yok cnm,sen kendini sartlama bekleyemiyorum diye yeter,her aciktiginda simdi yedim ya cok yemisim hala acikmadim de,bak nasil tutuyonOruçmu tutsam biraz beklemeyi öğrenirim :44:
Cnm haftada 35 mesaj altina düsene sari kart veriliyor,2 defa sari kart alan eleniyor..pegasus ama mesaj zorunluluğu varsa nasıl uğramıyo millet anlamadım ben
yürüyüş gerçekten çok faydalı, her açıdan, kilo vermek kiloyu korumak hatta ruhen rahatlamak için, her gün düzenli yürünürse 1 saat yürüyüş 1 antidepresana eşitmiş efendim
dışarda yürüyemeyenler çocuğu bırakamayanalr için de leslie 3 mile öneririm, çok çok etkili.. kadın çok car car konuşuyor ama olsunyürüyüşte çalışmayan kasları da çalıştırıyorum diyor..
sabah olsa da yürüsem gaza geldim kendi kendime yazdıkça
Cnm sen son bir kac gündür firsat bulamiyorsun galibaBen burdayımmmmama bugün çok yoğun ve stresli bir gündü çok fırsat bulamadım.
Evet napıyoruz, S_A'nın hamileliğini kutluyoruz herkese benden bir yeşil çayyy
Yine ne yedin hemsom
Cok gecmisolsun cnm.Simdi nasil bebegin?merhaba arkadaşlar ve kaptan, kusura bakmayın bebeğim hastalandı ve diş sancıları azdı, ikisi çakışınca bittim mahvoldum onun ağlamalarına öksürmelerine,
nereden ve nasıl başlayacağım tekrar? denemedeydim kötü bir başlangıç oldu ama yediklerim kontrol altındaydı hep.
sanırım birinci olmuşsunuz tebrikler emekleriniz için...
Hemsom valla öyle anladimAğlayınca bumu aklına geldi
Adapte olanmıyorum yardımmmmmmmm
Kızlaaaar ben birazcık hamileyimmmmmmmm :)))?
merhaba arkadaşlar ve kaptan, kusura bakmayın bebeğim hastalandı ve diş sancıları azdı, ikisi çakışınca bittim mahvoldum onun ağlamalarına öksürmelerine,
nereden ve nasıl başlayacağım tekrar? denemedeydim kötü bir başlangıç oldu ama yediklerim kontrol altındaydı hep.
sanırım birinci olmuşsunuz tebrikler emekleriniz için...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?