Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

çok sessiz burası ya ne zaman buraya geliyorsunuz:))
Evet cnm,ben gelmezsem kimse gelmiyor
Bende cocuklardan anca zaman bulup bakiyorum
Güzelmis cnm,basla hemencik.
Bende yogurt,tarcin,zencefil ve zerdecal karisimini denemye basladim bu gün.Tadi berbat.Tarcin sevmedigimden bana cok kötü geldi tadi,burnumu kapatip yutuyorum ama kac gün dayanirim bilmiyorum

Efsercigim bu istahi kesiyor,haberin olsun ama yiyebilirmisin bilmiyorum.:44:

Cnm arkadas dönmek istedigi zaman gelsin konusalim ama en az 1 hafta denemeden listeye alamam...
Cnm yorumlarini okuduktan sonra tecrübeli oldugunu anlamistim
Anladim cnm,zaten ilk kacamaga ceza vermiyoruz,sadece uyariyoruz ama devami gelmez insallah
Et izgaraysa süper o zaman
Cnm yogun oldunmu mecbur ne varsa yiyorsun ama porsiyonlara dikkat edip,firsat buldukcada spor yaparsan yine kisa sürede incecik olursun

Mercani hoşgeldinnn ben de hatırlıyorum kendisini sohbet etmiştik baya, çok sıcak kanlı, sohbeti hoş bir insandı, ben de tekrardan aramıza katılmasını çok isterim bakalım kaptan ne diyecek :)

Mercani hoşgeldinnn ben de hatırlıyorum kendisini sohbet etmiştik baya, çok sıcak kanlı, sohbeti hoş bir insandı, ben de tekrardan aramıza katılmasını çok isterim bakalım kaptan ne diyecek :)

Kendisi katılmak isteyecek mi bilmiyorum ben sadece kaptana söyliyim dedim :)

pegasus ama mesaj zorunluluğu varsa nasıl uğramıyo millet anlamadım ben

yürüyüş gerçekten çok faydalı, her açıdan, kilo vermek kiloyu korumak hatta ruhen rahatlamak için, her gün düzenli yürünürse 1 saat yürüyüş 1 antidepresana eşitmiş efendim

dışarda yürüyemeyenler çocuğu bırakamayanalr için de leslie 3 mile öneririm, çok çok etkili.. kadın çok car car konuşuyor ama olsun yürüyüşte çalışmayan kasları da çalıştırıyorum diyor..

sabah olsa da yürüsem gaza geldim kendi kendime yazdıkça

Ben burdayımmmm ama bugün çok yoğun ve stresli bir gündü çok fırsat bulamadım.

Evet napıyoruz, S_A'nın hamileliğini kutluyoruz herkese benden bir yeşil çayyy

Oruçmu tutsam biraz beklemeyi öğrenirim :44:
Yok cnm,sen kendini sartlama bekleyemiyorum diye yeter,her aciktiginda simdi yedim ya cok yemisim hala acikmadim de,bak nasil tutuyon
Cnm haftada 35 mesaj altina düsene sari kart veriliyor,2 defa sari kart alan eleniyor..
Simdilik 2sari kart alan olmadi ama ben noradan yana ümitliyim
S_A hamismis,izine ayrilir o yoksa ondanda ümitliydim

Ben burdayımmmm ama bugün çok yoğun ve stresli bir gündü çok fırsat bulamadım.

Evet napıyoruz, S_A'nın hamileliğini kutluyoruz herkese benden bir yeşil çayyy
Cnm sen son bir kac gündür firsat bulamiyorsun galiba
Saka tabikide,bu haftada sari kart alma lütfen,zaten üye sikintisi cekiyoruz,beni üyesiz birakmayin

merhaba arkadaşlar ve kaptan, kusura bakmayın bebeğim hastalandı ve diş sancıları azdı, ikisi çakışınca bittim mahvoldum onun ağlamalarına öksürmelerine,

nereden ve nasıl başlayacağım tekrar? denemedeydim kötü bir başlangıç oldu ama yediklerim kontrol altındaydı hep.

sanırım birinci olmuşsunuz tebrikler emekleriniz için...

Cok gecmisolsun cnm.Simdi nasil bebegin?
Cnm sen zaten denemedeydin daha,deneme süren devam etsin,2 hafta sonra paylasimin bol olursa takima alinirsin

Ağlayınca bumu aklına geldi
Adapte olanmıyorum yardımmmmmmmm
Hemsom valla öyle anladim

Cnm önce kendini kontrol et,daha önce yaptin yine yaparsin..yedigimiz zaman mutlu oluyoruz ama sonra ne kazaniyoruz,vicik vicik yagli bir vücut
Eski resimlerin varsa zayif oldugun cikar onlari,mutfaga as baktikca karnin doysun

Cnm buraya bak bi,eminim adapte olmana yardim edecektir..
NİLAY'IN NOT DEFTERİ (nilmoon): zayıflayanların fotoğrafları (öncesi-sonrası)
Benim hemsom bir kac kiytirik kiloyumu veremeyecekmis

Kızlaaaar ben birazcık hamileyimmmmmmmm :)))?

canım çok sevindim sağlıkla al kucağına inşallahh, ee ayrılcakmısın yoksa

geçmiş olsun

Ender Saraç ve zayıflatan 10 kuralı zayıflayana kadar değil hayatınız boyunca uygulanması gerekiyor. Sağlıklı bir yaşam ve ideal bir kiloda yaşayabilmek için bu öneriler şart. 10 öneri Ender Saraç.

1- Sabahları mutlaka erken kalkın.
2- Güne ılık, ballı ve limonlu su ile başlayın.
3- Günde 2-2.5 litre sıcak su ve bitki çayı için.
4- Asla ara öğünleri atlamayın.
5- Günde 30 ila 60 dakika civarında yürüyüş ya da buna eş değer egzersiz yapın.
6- Yemekleri daima yavaş yavaş konsantre olarak, küçük küçük lokmalar halinde, oturarak ve uzun uzun çiğneyerek yiyin.
7- Akşam çok geç ve ağır yemeyin. Dolu mideyle yatağa girmeyin.
8- Kendinize bir beden küçük elbise alın ve hedefiniz o elbisenin içine girmek olsun. Her sabah o bir beden küçük elbisenin içine girmeye çalışın.
9- Her sabah duştan önce iç çamaşırlarınızla tartılın ve aynada kendinizi inceleyip fazla kilolarınıza konsantre olun.
10- Gün içinde 25-30 kez burundan nefes alın, birkaç saniye tutun sonra da yavaşça ağzınızdan verin. Her gün iyice oksijen aldığınızdan emin olun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…