- 8 Haziran 2010
- 6.067
- 2.654
- 248
tatlım sen karatay mı yapıoyorsun menulerın ona benzıyoda bıras kalçalar için hareketın nasıl bu arada
kısceler yarın akşam mısafırlerım var tam bugday unundan yapıcam hersyı bakalım nasıl olucak
merhaba, çok canım ben taylan kümelinin diyetini yaptım ikisinin menüleri yakın birbirine ama karatayda ara öğün yok..ben az az sık sık beslendiğimde daha mutlu oluyorum ve nasılsa 2 saat sonra birşeyler yiyecem deyince de çok daha rahat oluyorum ve az yiyebiliyorum..
kalçalar için hareket de, bacakları omuz genişliğinde açıp kollarını ileri uzatıyorsun, dik duruyorsun ve çömeliyorsun, sonra tekrar... belini eğmemeye dikkat ediyorsun ve gücünü bacaklardan alıyorsun belden değil.. 15 kere aralıksız yapıyorsun yavaş yavaş tabi.. biraz dinlenip tekrar yapıyorsun 15 kere.. bu şekilde 15x 3 45 kere yapıyorsun.. ama bunu yapmak için ısınmış olmak gerek, bacakları ve kalçayı çok güzel çalıştırıyor, ben yürüyüş sornası yapıyorum..
Yok cnm,sen kendini sartlama bekleyemiyorum diye yeter,her aciktiginda simdi yedim ya cok yemisim hala acikmadim de,bak nasil tutuyon
Cnm haftada 35 mesaj altina düsene sari kart veriliyor,2 defa sari kart alan eleniyor..
Simdilik 2sari kart alan olmadi ama ben noradan yana ümitliyim
S_A hamismis,izine ayrilir o yoksa ondanda ümitliydim
Cnm sen son bir kac gündür firsat bulamiyorsun galiba
Saka tabikide,bu haftada sari kart alma lütfen,zaten üye sikintisi cekiyoruz,beni üyesiz birakmayin
taylan kümelinin kızı için hazırladığı ve kan değerleri normal olan herkesin yapabileceği listeler var, kızının blogunda... ben çok faydasını gördüm, türkyiedeyken yemeğimizi bakıcımız yaptığı için ben de kendime menü hazırlayabiliyordum zor olmuyordu ama burda bakıcı evde bakıyor oğluma, dolayısıyla akşamları ona ayrı kendimize ayrı yemek hazırlıyorum, keşke bu listeleri hayatıma tam geçirebilseydim, ama kefir artık vazgeçilmezim oldu.. şunu da söyleyeyim saçlarıma çok çok iyi geldi kefir:) duymuştum faydalı olduğunu, ama dyet yaptığım halde saçlarım arttı ve cildim parladı o dönem...
şimdi en azından ara öğünde neler yenir, yeşil çayın tarçının faydası nedir, bi öğünde kaçırırsan sonraki öğünde neler yemek gerekir bunları öğrendim...
bahsettiğim listeleri incelemek isteyenler için ...................................
Nora selaam:)
kendinden bahseder misin sizleri tanımam için
merhaba, çok canım ben taylan kümelinin diyetini yaptım ikisinin menüleri yakın birbirine ama karatayda ara öğün yok..ben az az sık sık beslendiğimde daha mutlu oluyorum ve nasılsa 2 saat sonra birşeyler yiyecem deyince de çok daha rahat oluyorum ve az yiyebiliyorum..
kalçalar için hareket de, bacakları omuz genişliğinde açıp kollarını ileri uzatıyorsun, dik duruyorsun ve çömeliyorsun, sonra tekrar... belini eğmemeye dikkat ediyorsun ve gücünü bacaklardan alıyorsun belden değil.. 15 kere aralıksız yapıyorsun yavaş yavaş tabi.. biraz dinlenip tekrar yapıyorsun 15 kere.. bu şekilde 15x 3 45 kere yapıyorsun.. ama bunu yapmak için ısınmış olmak gerek, bacakları ve kalçayı çok güzel çalıştırıyor, ben yürüyüş sornası yapıyorum..
Hak veriyorum sana cnm.Ben söyledimmi laf oluyor,bakin kizlar gelende kaciyor yazismiyorsunuz diye..ya burası hakkaten çok sessiz... ben hiç motive olamıyorum, sanırım ya grup değiştiricem ya da gelmicem.. çünkü ben beni motive edecek ve hatalardan uzak tutacak bir grup istiyorum..
Cnm gelen üyeler paylasim az diye gidiyor,hos kendileride öyle ahim sahim paylasim yapmiyorlar ama karsilikli sohbet ortami kuramiyoruz bir türlü..Birbirimizi tanimadigimizdanmidir bilemiyorum ama arada bir mesafe var,bunu asmak gerek diye düsünüyorum..:26:Haklısın tatlım cok gelen olmuyyo sakın bıras burası ama uye sayımızda bıras az ondanda kaynaklanabılır.ben sureklı bakınıp cıkıyorum yazıyorum genelde
Tesekkür ederim badem sekerimmenun cok gusel sporuna da duıycek yok tatlım:)
Bende yapiyorum onu,hatta body workout yaparken tanismistim kendisiyle,ilk baslarda aciyor ama zamanla alisiyorsun..Malesef bende basenliyim ve totomu toparlamam lazim,bacaklarimi inceltmem lazimmerhaba, çok canım ben taylan kümelinin diyetini yaptım ikisinin menüleri yakın birbirine ama karatayda ara öğün yok..ben az az sık sık beslendiğimde daha mutlu oluyorum ve nasılsa 2 saat sonra birşeyler yiyecem deyince de çok daha rahat oluyorum ve az yiyebiliyorum..
Cnm börek yapacaksan güzel oluyor,kiymali ve peynirli-ispanakli karisik yapiyordum ben bi ara...Yinede güvenmezsen yari yariya beyaz unla karistirabilirsinkısceler yarın akşam mısafırlerım var tam bugday unundan yapıcam hersyı bakalım nasıl olucak
Taylana bayiliyorum ben ya,sen o diyeti uyguladiysan kesinlikle cok sabirli ve sagliklisin..taylan kümelinin kızı için hazırladığı ve kan değerleri normal olan herkesin yapabileceği listeler var, kızının blogunda... ben çok faydasını gördüm, türkyiedeyken yemeğimizi bakıcımız yaptığı için ben de kendime menü hazırlayabiliyordum zor olmuyordu ama burda bakıcı evde bakıyor oğluma, dolayısıyla akşamları ona ayrı kendimize ayrı yemek hazırlıyorum, keşke bu listeleri hayatıma tam geçirebilseydim, ama kefir artık vazgeçilmezim oldu.. şunu da söyleyeyim saçlarıma çok çok iyi geldi kefir:) duymuştum faydalı olduğunu, ama dyet yaptığım halde saçlarım arttı ve cildim parladı o dönem...
şimdi en azından ara öğünde neler yenir, yeşil çayın tarçının faydası nedir, bi öğünde kaçırırsan sonraki öğünde neler yemek gerekir bunları öğrendim...
bahsettiğim listeleri incelemek isteyenler için ...................................
Cnm noracigim sana özel mesaj yaziyorum tatlim,bakarmisinGeldim kaptancımmm
Yok cnm,yanlis degil ara ögünlerini hafif tuttugun sürece sorun olmazCanım birşey sormak istiyorum, ben de senin gibi besleniyorum ama yanlış mı yapıyorum bilmiyorum mesela öğlen yemeğimi yedikten sonra ara da meyve yiyorum sonra acıktıysam biraz leblebi yiyorum sonra nescafe içiyorum kaçamk yapmıyorum ama menülerim diyete uygun fakat aralarda acıktıkça birşeyler tüketiyorum. 2-3 saat arayla az da olsa birşeyler yiyorum ağzım boş dursun hiç istemiyorum sanırımmmAcaba yanlış mı yapıyorum.
Hak veriyorum sana cnm.Ben söyledimmi laf oluyor,bakin kizlar gelende kaciyor yazismiyorsunuz diye..
Benim bu hafta cocuklar evde oldugundan pek gelemedim.Haftaya okul basliyor yine,eski düzenime dönerim.Birde aksam cocuklar uyudumu zamanim daha cok oluyor,yinede gündüzleride ihmal etmiyorum...
Cnm gelen üyeler paylasim az diye gidiyor,hos kendileride öyle ahim sahim paylasim yapmiyorlar ama karsilikli sohbet ortami kuramiyoruz bir türlü..Birbirimizi tanimadigimizdanmidir bilemiyorum ama arada bir mesafe var,bunu asmak gerek diye düsünüyorum..:26:
Tesekkür ederim badem sekerim
Bende yapiyorum onu,hatta body workout yaparken tanismistim kendisiyle,ilk baslarda aciyor ama zamanla alisiyorsun..Malesef bende basenliyim ve totomu toparlamam lazim,bacaklarimi inceltmem lazim
Cnm börek yapacaksan güzel oluyor,kiymali ve peynirli-ispanakli karisik yapiyordum ben bi ara...Yinede güvenmezsen yari yariya beyaz unla karistirabilirsin
Taylana bayiliyorum ben ya,sen o diyeti uyguladiysan kesinlikle cok sabirli ve sagliklisin..
Ben bir ara baslayayim demistim ama sonra hizlica vereyim derdine girdim..Sonrada kendi menülerimi olusturdum,evde ne piserse yiyorum ama dengeleyerek yiyorum.Yagini az koyuyorum yemeklerin ve etleri izgara,sebzeleri buharda pisiriyorum..Sos hazirlarsam üzerine kendime almiyorum.Makarna yapacaksam ufak bir tencerede kepekli pisiriyorum kendimede,yogurtla yiyorum..
Sende böyle yapabilirsin cnm,kendine özel degilde herkese uygun hale getirebilirsin yemekleri
Cnm noracigim sana özel mesaj yaziyorum tatlim,bakarmisin
Yok cnm,yanlis degil ara ögünlerini hafif tuttugun sürece sorun olmaz
süper bu hareketı bend eyuryus sonrasın yapmalıyım cnm cok saol kalca problemım varda bıraztaylan kümeli duymamıstım daha once bır bakıyım bende
Cnm toparlanma icin callanetics de cok ise yariyor,zamanin olsaydi dene derdim.! haftada 1 beden inceldigimi biliyorum benTürk kadınıyız nihayetindeçok çabuk toparlanma yapıyor..benim yürüyüşten sonra pilates yapma imkanım yok, zaman yok, yoksa pilates yapardım da hiç yapmamaktan iyidir diyerek bunları yapıyorum sıkılaşma için..
bashettiğim sitenin adresi çıkmamış, eskikilomadönüyorum diye aratırsan blog çıkar canım, listeler oldukça zor, hakakten uygulaması çok zor, ama sana fikir verir, tarifler vs var, en azından ne yapsam dediğinde bi fikri verir..
Merhaba bluebottle :) 24 yaşındayım bekarım, bir firmada muhasebeye bakıyorum :) Yarışmaya İstanbul'dan katılıyorum
şu an 71 kiloyumm Allah izin verirse inşallah 65'e düşmek istiyorumm :)
Canım birşey sormak istiyorum, ben de senin gibi besleniyorum ama yanlış mı yapıyorum bilmiyorum mesela öğlen yemeğimi yedikten sonra ara da meyve yiyorum sonra acıktıysam biraz leblebi yiyorum sonra nescafe içiyorum kaçamk yapmıyorum ama menülerim diyete uygun fakat aralarda acıktıkça birşeyler tüketiyorum. 2-3 saat arayla az da olsa birşeyler yiyorum ağzım boş dursun hiç istemiyorum sanırımmmAcaba yanlış mı yapıyorum.
memnun oldum:)) valla baya gençsiniz grup olarak :)) ben 30 yaşındayım
Ben de memnun oldum, sen de gençsin 30 yaş ne ki :)
Birşey daha sormak istiyorum ben hiç kefir içmedim :) ilk kez de eski takımımda duymuştum kefir ne işe yarıyor evde yoğurt mayalarız ama kefir de mayalanıyor sanırım çok cahilim bu konuda :) ne işe yarıyor diyette?
sağol canım bak trde olaydım bi yemek ısmarlardım ama diyet olanından
kefirin tadını sevip sevemeyeceğini anlamak için önce marketlerden hazır kefir alıp dene canım, sade olanlarından dene bence, meyvelileri yanıltabilir..aslında hazır olanların tadı bence daha kötü, evde mayalanınca da hafif ekşimsi koyu bir ayran düşün, öyle oluyor..faydaları o kadar çok ki, saymakla bitmez, netten aratınca göreceksin:) müthiş bir içecek, probiyotik prebiyotik yani bağırsak dostu bakteriler içeriyor sindirime yardımcı, süt tüketimi aslında Türk insanına çok uygun değil, kefir gibi peynir yoğurt gibi mayalanmış hali daha uygun.. kefir de zaten eski bir türk içeceği.. kefirin mayası aktarlarda satılıyor, yapımı çok kolay, sen dene tadını seversen aktardan mayasını bulursan ben tarif ederim yoğurt yapmaktan daha kolay ısı falan ayarlamıyorsun tutmama ihtimali yok yani
diyette de metabolizmayı hızlandırıyor, meyvenin yanında içersen şekerinin kana karışmasını engelleyerek meyve şekerinin kilo yapmasına engel oluyor..
Sende gecsin cnm..memnun oldum:)) valla baya gençsiniz grup olarak :)) ben 30 yaşındayım
Leblebiyi bende yiyordum bir ara,zarari olmuyor tabiki hersey gibi onuda fazla kacirmamak lazimcanım öğünler arasında 2 saat öneriyordu benim diyette.. leblebi hiç yoktu ara öğün olarak ama diğer diyetlerde var diye biliyorum, sen de bence ekleyebilirsin seviyorsan.. internetten ara öğün seçenekleri diye aratıp, 3 ara öğünde birinde veya ikisinde meyve, (yanında çok az miktar süt veya ayran veya kefirle tüketirsen daha iyi olur) diğerinde galetalı yada biskuvili, yani karbonhidratlı bir menü seçebilirsin.. ana öğünlerde de sabah ve öğlen 1 dilim ekmek mutlaka olsun, akşam da çoğunluk salata ve et olursa daha iyi olur tabi.. et yerine 1 syu bardağı haşlanmış bakliyat da olur..
Cnm kefir cokcok faydali.Bluebottle ninde dedigi gibi eskimis ayran gibi tadi var.Evde mayalaniyor evet ama ben maya bulamadigimdan hazir aliyorum...Ben de memnun oldum, sen de gençsin 30 yaş ne ki :)
Birşey daha sormak istiyorum ben hiç kefir içmedim :) ilk kez de eski takımımda duymuştum kefir ne işe yarıyor evde yoğurt mayalarız ama kefir de mayalanıyor sanırım çok cahilim bu konuda :) ne işe yarıyor diyette?
Bende olaydim bende ismarlardimsağol canım bak trde olaydım bi yemek ısmarlardım ama diyet olanından
kefirin tadını sevip sevemeyeceğini anlamak için önce marketlerden hazır kefir alıp dene canım, sade olanlarından dene bence, meyvelileri yanıltabilir..aslında hazır olanların tadı bence daha kötü, evde mayalanınca da hafif ekşimsi koyu bir ayran düşün, öyle oluyor..faydaları o kadar çok ki, saymakla bitmez, netten aratınca göreceksin:) müthiş bir içecek, probiyotik prebiyotik yani bağırsak dostu bakteriler içeriyor sindirime yardımcı, süt tüketimi aslında Türk insanına çok uygun değil, kefir gibi peynir yoğurt gibi mayalanmış hali daha uygun.. kefir de zaten eski bir türk içeceği.. kefirin mayası aktarlarda satılıyor, yapımı çok kolay, sen dene tadını seversen aktardan mayasını bulursan ben tarif ederim yoğurt yapmaktan daha kolay ısı falan ayarlamıyorsun tutmama ihtimali yok yani
diyette de metabolizmayı hızlandırıyor, meyvenin yanında içersen şekerinin kana karışmasını engelleyerek meyve şekerinin kilo yapmasına engel oluyor..
Cnm onun mayasi ayri satiliyor yanliz.Yogurt gibi degil.Sevmesende zorla cnm,sadece faydasi icin bile burnunu kapatip icersin ki bence kötüde degil tadiIsmarlamış kadar oldun canımm
Normalde markette görüyordum ama tadını sevmem diye almadım hiç, bilseydim bu kadar faydası olduğunu çoktan almıştımm :)
Bu akşam hemen alayım marketten tadını severim inşallah :) tadını seversem mayalama işine de girişirim :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?