Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Temizlik yapiyorum,bir yandanda buraya bakiyorum.
Bir elim burda yani yokum sanmayin

Cnm onun mayasi ayri satiliyor yanliz.Yogurt gibi degil.Sevmesende zorla cnm,sadece faydasi icin bile burnunu kapatip icersin ki bence kötüde degil tadi

Eğer ekşi ayran gibiyse tadı severim diye düşünüyorum, şimdi burdaki bakkala sordum diyor ki o ne ki?
Akşam marketten alıp deneyeceğim :)

3. takımın sevgili melekleri hepinize tekrardan merhabalar öncelikle slm verip geçmişi okuyayım dedim .Sevgili Büşra mesajında kaptanlığı devrettiğini yazmış hakkını helal etsin takıma emekleri çok fazla arada uğramasını dilerim pegasus07 takım kaptanlığınız hayırlı uğurlu olsun yeni gelen arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz ben 3 haftalık bir atak geçirdim şu an iyiyim malesef nete girme ve haber verme şansım olmadı herkesten çok özürdiliyorum 88 kilo ile başlamıştım 3 haftada 7 kilo verdim fakat şu an 4 kilo almış olarak geri dönüyorum sorun değil tekrar veririz hep beraber kendimi tekrar tanıtayım 39 yaşındayım evdeyim çalışmıyorum yıllardır diyetle haşır neşirim al ver al ver lastik gibi oldum fakat artık diyet kelimesini hafızamdan sildim Canan Karatay ın sağlıklı yaşam öğütlerini uyguluyorum ve hedefime ulaşacağıma eminim sizlerin yardımıyla .Şimdilik bu kadar geçmişi okuyup sizlerin haberlerini alayım öncelikle

Sweetdimple tekrardan heoşgeldin takıma özlettin kendini dün kulaklarını çınlattık :) herşey yolundadır umarım, iyi misin şu an?

Sweetdimple tekrardan heoşgeldin takıma özlettin kendini dün kulaklarını çınlattık :) herşey yolundadır umarım, iyi misin şu an?

Hoşbuldum Noracımm herşey yolunda artık çok şükür sizi çok özlediğimi belirteyim iyi yapmışsınız bende kim anıyor acaba diyordum

Hoşbuldum Noracımm herşey yolunda artık çok şükür sizi çok özlediğimi belirteyim iyi yapmışsınız bende kim anıyor acaba diyordum

Biz de seni çok özledikk canımcımm bu arada ben senin 39 yaşında olduğunu yeni öğrendim konuşmalarından 26-29'lu yaşlarda sanıyordum seni :) ve hala öyle hissettiğimden yaşıtım gibi konusuyorummm

Ruh yaşıma bakarsan 18 zaten kafa kağıdına aldırış etmiyorum istediğin şekilde yazabilirsin Noracım np :13:

bu harekete squat deniyor sanırım canım ben denedim fakat bel fıtığından ameliyatlı olduğum için bıraktım ağrı yapmıştı bende geçmişi sondanmı okusam baştanmı karar veremedim

canımcım meyveni yoğurtla karıştırmayı dene istersen ben nadiren ara öğün yapıyorum Karatayda ihtiyaç duymuyoruz çünkü arada meyve yoğurt karışımı bana uygun geliyor

Eğer ekşi ayran gibiyse tadı severim diye düşünüyorum, şimdi burdaki bakkala sordum diyor ki o ne ki?
Akşam marketten alıp deneyeceğim :)
Dene cnm,begenmezsen almazsin bi daha
Ara ara okuyorum sakın yazmayı bırakmayın
Tamam cnm
Merhaba,hos geldin
Mercani dün yazmisti gelmek istediginden emin degildi yanliz.
Takima alinmadan ayrilmissin sanirim.Bende baska takimi acacakken kendimi 3.takimda buldum
Kesinlikle diyetteyiz dedigimiz zaman cok fazla kacamak yapiyoruz,o yüzden saglikli beslenmeyi hayat bicimi haline getirirsek cabuk verir ve almayiz
Sen istedikten sonra hedefe ulasirsin cnm,mercani paylasimi iyi demisti seninle ilgili,umarim öyle devam eder cünkü paylasim sorunu yasiyoruz maalesef..
nm dünde yazmistim,okudunmu bilmiyorum ama seni yarinki listeye alamayacagim maalesef,haftaya cumaya kadar denemek istiyorum.kurallari oku sende,aklina yatarsa ve birbirimizden menun kalirsak haftaya seni listede görmek isterim

makarnanı domatesli yapsaydın keşke bir de light ın her türlüsüne karşıyım canım ama sporda müthişsin tebrikler ben pts başlamak istiyorum menü ve spora her türlü eleştrinize de muhtacım

Hoşbuldum kaptancım evet Büşracım mesajında belirtmiş benden bahsettiğini evet malesef öyle oldu 3 haftalık bir sağlık sorunu yaşadım ama şimdi iyiyim çok şükür paylaşım sorunu evet vardı fakat paylaşım zamanla birbirimizi tanıdıkça artacak buna eminim ben
listede olmak benim için sorun değil kaptancım takdir senin yeterki birbirimizin doğru ve yanlışlarını görerek birbirimizi motive edelim sondan başa gidiyorum henüz yeni kuralları okumadım bu arada ne güzel olmuş 3. takımın kaptanı olman tekrar hayırlı uğurlu olsun

makarnanı domatesli yapsaydın keşke bir de light ın her türlüsüne karşıyım canım ama sporda müthişsin tebrikler ben pts başlamak istiyorum menü ve spora her türlü eleştrinize de muhtacım

Canım pilates mi yapmak istıyorsun ben mi yanlış anladım, kendime spor arkadaşı arıyorum da

Cok gecmisolsun cnm.
Tesekkür ederim,bende memnunum burdan ama cok nazlilar,duymasinlarda agizlarindan lafi cimbizla aliyorum,zorla konusturuyorum

Cnm ben simdi yemek hazirlamaya gidiyorum,senin o kadar geriye gitmene gerek yok ben aksam sana kurallari kopyalarim.Kurallara fazla takilma derim,paylasim yapip yediklerimize dikkat etmek en önemli kural bence

Canım pilates mi yapmak istıyorsun ben mi yanlış anladım, kendime spor arkadaşı arıyorum da
Seve seve spor arkadasin olurum noracigim,uzaklarda aramana gerek yok
Callenetics denedinmi bilmiyorum ama eger denemek istersen 10 gün deneyelimmi beraber,kimsede yanasmiyor ama,hadi sen gel yoksa tek basima yapamiyorum

Kolay gelsin kaptancım ben de az sonra çıkıyorum kuzenimi gezdireyim biraz birlikte sohbet edememizin en büyük nedeni farklı zamanlarda nete girmemiz sanırım bir ama sorun değil bir süre sonra burası bağımlılık yapıyor cımbızla uğraşmana gerek yok kaptancım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…