Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

canım evet bir canavar oğlum var:))

sweetdimple hoşgeldin iyi ki de geldin valla buralar canlanmış çok hoşuma gitti öğleden sonra işler yoğunlaşınca giremedim ama çok güzel :) inşallah hep böyle gider..

hurma gibisi var mı yaa tatlı krizine birebirr, benim adet dönemim yakın, çok fena tatlı çekiyor canım ve ara öğün olarak 3 hurma yedim anında kesildi:)
yeşil çay yapacaktım fırsat bulamadım yoğunluktan..akşama yemekten sorna 1 fincan yeşil çay bir fincan rezene içeceğim... tabi ki kabuk tarçın eşliğinde..
yarın kısmetse öğlene kadar kilomu yazacağım, henüz 3-4 gün oldu dikkat etmeye başlayalı, ona rağmen en azından hafif bir şişkinlik azalması bi rahatlama hissediyorum..

hoşbuldum canımcım öncelikle allah bağışlasın oğlunu evet bikaç kişi aynı anda online olunca güzel oluyor bak çıkacaktım çıkamadım kuzi çıldırmak üzere sohbet ve paylaşım daha güzel olacak inş olmaması için ne sebep varki ben şimdilik kaçıyorum müsadenizle herkese iyi akşamlar

kızlarr

bir de twitterdan gördüm de, kemal uysal diye bir hoca 3 ay face, instgrm ve twitr üzerinden ücretsiz sıkılaşma programı verecekmiş üye olanlara..fcten kendisini arkadaş olarak eklerseniz sizi gruba dahil ediyor, ya da twtrdan da takip edebilirsiniz.. yarın başlıyor program, bu akşam da egzersizleri yükleyecekmiş sayfasına... ben takip edeceğim, hoşuma giderse uyabildiğim kısmına uyarım diye düşünüyorum..

,canım tatlı krizine çareyi incir uyutması ile çözüyorum ben bi dene istersen 1 bardak süte çok sıcak olmayacak 1 ad incir doğrayıp blendırla çırpıyorum yoğurt mayalar gibi mayalanmaya bırakıyorum dolapta sürekli bulunuyor bi dene istersen hurmaya nazaran daha masum gibi ve gittim

Bende deneyeyim bunu bir,tatli pek sevmesemde malum dönemde yiyorum:26:
Keske bir face im olsaydi da ekleseydim
Sen ekle cnm,insallah ise yararda incecik citircik anne olursun
Iyi aksamlar cnm
Bagdat hurmasi demi cnm:44:
Evet kilonu yaz ki bizde farki görelim birde bana özel mesajla baslangic(takima basladigin gün ki) ve hedef kilolarini yazarmisin
Allah bagislasin cnm,bende boy boy 3 tane
Demi ama bak 1 kisi bile ne kadar fark ediyor takimda

Tşkler ben almıyim kaptancım 1 saatlik yürüyüş 10 dklık tiffany ve Noracımla pilates şimdilik yeter bana
Senide kacirdim yokmu benle callen yapmak isteyen ya
Yapmazsaniz yapmayin,bende kendim yapar,kendim incelirim

Neden olmasın canımcım zavallı pilates topum mahzun mahzun bakıyor zaten

Seve seve spor arkadasin olurum noracigim,uzaklarda aramana gerek yok
Callenetics denedinmi bilmiyorum ama eger denemek istersen 10 gün deneyelimmi beraber,kimsede yanasmiyor ama,hadi sen gel yoksa tek basima yapamiyorum

kaptancım benim vucüdum yıllardır çok kiloluyken bile çok gevşekti yumuş yumuşş :)) zayıflamayı da çok istiyorum ama en çok sıkılaşmak istiyorum callenectics sıkılaştırıyor mu?
Sweet seni satmadım hee başlayalım pilatese hemen başlayalım hatta ama calleneticste sıkılaştırıyorsa ara ara onu da yapabilirim :)))

Sweet bu arada ebru şallıyı mı yapıcaz?

Evet cnm,sikilastiriyor.Ama basladinmi 10 gün devam etmen gerekiyor sonuclari görmek icin.Yani günde 1 saatlik bir program,10 günde 10 yas genclesiyor vücudun

Cnm daha önce ben denedim 38 beden giyiyordum.1 hafta yaptim sadece ve 36 bedene rahatca girdim,denemek istersen indir netten,deneyelim.
Forumda sayfasida var cnm,link atarim bulamazsan,ordada oku istersen

Kaptancımmm youtube'dan baktım ama senin dediğin bu mu bilmiyorum rica etsem link atabilir misin?

Akşam kardeşime matematik çalıştırıcam kendimde biraz İngilizce çalışacaktım ama spor yapım akşam az biraz bari callenetic ile başlayabilirim :))) (ismini doğru dedim mi bilmiyorum

Cnm bu forumdaki sayfasi,okuyabilirsin burdan faydalarini..Indirmen icin link te olacak orada..bak cnm begenirsen baslayalim beraberce

sahgull yakaladım seni aşağıda hoşgeldin canımmm

ben çıkıyorum kızlar, kardeşime ders çalıştırmam lazım sonra da biraz egzersiz yapar İngilizce çalışırımm fırsat bulursam gelirimn tekrar :)

canım hoşgeldin çok merak ettik seni, şimdi iyi olmana çok sevindim, özlemişim cnm

canım hoşbulduk, geçmişe bakıyordum

Iyi aksamlar cnm.Bende cocuklarla ugrasiyorum,gelemedim,sonra gelmeye calisirim bende
canım hoşgeldin çok merak ettik seni, şimdi iyi olmana çok sevindim, özlemişim cnm

Sahgülcügüm nerelerdesin yahu,gözüm yollarda kaldi

menümüde yazıp kaçayım çok yorgunum kızlarr

sabah: domates, haşlanmış yumurta, peynir, 2 dl ekmek, çay

kahvaltıyı biraz geç yaptım öğle yok

akşam: çorba, 3 kaşık taze fasulye, 2 kaşık bulgur pilavı

şimdi çay yanında bitane ekler yiycem canım çok tatlı istiyor

su:1,5 lt

Iyi aksamlar cnm.Bende cocuklarla ugrasiyorum,gelemedim,sonra gelmeye calisirim bende

Sahgülcügüm nerelerdesin yahu,gözüm yollarda kaldi

canım sorma bugun baya yoğun geçti yarında hastanedeyim bütün gün kontrolüm var sabah ilk fırsatta bildirirmi mi yapıp hastaneye gidicem

faceden ekledim cnm bi bakalım program nasılmış duyurun için tşkler

başlayalım tabiki canım kar kardır en uzun video ebru şallının canım en güzeli onu yapmak diye düşünüyorum başka kısa videolarda var fakat yabancı konuşuyolar ya kafam şişiyo gerçi ebru da da çene çok bakarız arttık :13:

hoşbulduk bitanemmm iyiyim çok şükür geldim yine kafanızı şişirmeye bende hepinizi çok özlemişim ekleri yeme diyecektim ama çoktan hüpletmişsindir bu seferlik affedelim hadi hayırdır canım geçmiş olsun önemli bişey yokktur umarım yarın iyi haberlerini bekliyorum
[/COLOR]

Ebru çok konuşuyor evet ama en azında bizden ne dediğini anlıyoruz kadıncağızın ben pilatesi çok basit görüyordum başlamadan önce :) ama bir ara yaptım canım çıktı hergün mü yapmalıyız yoksa haftada 2-3 gün mü yapalım.

pegasusun dediği sporada bakıcam indirdim ama hata verdi youtube ile aynıdır sanırım ordan bakıcam bir de .

Kızlar ne dicem ya, ben yarın tartıda hiç iç acıcı rakamlar göremicemmm regliyim ve normalde olmayan göbek şu an davul gbii çıkmış durumda tam da cumaya denk geldi ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…