- 20 Eylül 2013
- 13.303
- 15.829
- 228
Tşkler ben almıyim kaptancım 1 saatlik yürüyüş 10 dklık tiffany ve Noracımla pilates şimdilik yeter banaBenden erken davranmissin,kacirdim norayi
Ey ahali yokmu benle beraber callen e baslamak isteyen
Sende gecsin cnm..
1 cocukmuydu senin:44:
Leblebiyi bende yiyordum bir ara,zarari olmuyor tabiki hersey gibi onuda fazla kacirmamak lazim
Ben eti genelde öglen tüketmeye gayret ediyorum,aksam sindirimi daha kolay olan sebzeyi tercih ediyorum..
Cnm kefir cokcok faydali.Bluebottle ninde dedigi gibi eskimis ayran gibi tadi var.Evde mayalaniyor evet ama ben maya bulamadigimdan hazir aliyorum...
Bende olaydim bende ismarlardim
Cnm benim maya bulamadigimdan hazir iciyorum,alistim aslinda tadi artik kötü gelmiyor
3. takımın sevgili melekleri hepinize tekrardan merhabalar öncelikle slm verip geçmişi okuyayım dedim .Sevgili Büşra mesajında kaptanlığı devrettiğini yazmış hakkını helal etsin takıma emekleri çok fazla arada uğramasını dilerim pegasus07 takım kaptanlığınız hayırlı uğurlu olsun yeni gelen arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz ben 3 haftalık bir atak geçirdim şu an iyiyim malesef nete girme ve haber verme şansım olmadı herkesten çok özürdiliyorum 88 kilo ile başlamıştım 3 haftada 7 kilo verdim fakat şu an 4 kilo almış olarak geri dönüyorum sorun değil tekrar veririz hep beraber kendimi tekrar tanıtayım 39 yaşındayım evdeyim çalışmıyorum yıllardır diyetle haşır neşirim al ver al ver lastik gibi oldum fakat artık diyet kelimesini hafızamdan sildim Canan Karatay ın sağlıklı yaşam öğütlerini uyguluyorum ve hedefime ulaşacağıma eminim sizlerin yardımıyla .Şimdilik bu kadar geçmişi okuyup sizlerin haberlerini alayım öncelikle
canım evet bir canavar oğlum var:))
sweetdimple hoşgeldin iyi ki de geldin valla buralar canlanmış çok hoşuma gitti öğleden sonra işler yoğunlaşınca giremedim ama çok güzel :) inşallah hep böyle gider..
,canım tatlı krizine çareyi incir uyutması ile çözüyorum ben bi dene istersen 1 bardak süte çok sıcak olmayacak 1 ad incir doğrayıp blendırla çırpıyorum yoğurt mayalar gibi mayalanmaya bırakıyorum dolapta sürekli bulunuyor bi dene istersen hurmaya nazaran daha masum gibi ve gittimhurma gibisi var mı yaa tatlı krizine birebirr, benim adet dönemim yakın, çok fena tatlı çekiyor canım ve ara öğün olarak 3 hurma yedim anında kesildi:)
yeşil çay yapacaktım fırsat bulamadım yoğunluktan..akşama yemekten sorna 1 fincan yeşil çay bir fincan rezene içeceğim... tabi ki kabuk tarçın eşliğinde..
yarın kısmetse öğlene kadar kilomu yazacağım, henüz 3-4 gün oldu dikkat etmeye başlayalı, ona rağmen en azından hafif bir şişkinlik azalması bi rahatlama hissediyorum..
Bende deneyeyim bunu bir,tatli pek sevmesemde malum dönemde yiyorum:26:,canım tatlı krizine çareyi incir uyutması ile çözüyorum ben bi dene istersen 1 bardak süte çok sıcak olmayacak 1 ad incir doğrayıp blendırla çırpıyorum yoğurt mayalar gibi mayalanmaya bırakıyorum dolapta sürekli bulunuyor bi dene istersen hurmaya nazaran daha masum gibi ve gittim
Keske bir face im olsaydi da ekleseydimkızlarr
bir de twitterdan gördüm de, kemal uysal diye bir hoca 3 ay face, instgrm ve twitr üzerinden ücretsiz sıkılaşma programı verecekmiş üye olanlara..fcten kendisini arkadaş olarak eklerseniz sizi gruba dahil ediyor, ya da twtrdan da takip edebilirsiniz.. yarın başlıyor program, bu akşam da egzersizleri yükleyecekmiş sayfasına... ben takip edeceğim, hoşuma giderse uyabildiğim kısmına uyarım diye düşünüyorum..
Iyi aksamlar cnmhoşbuldum canımcım öncelikle allah bağışlasın oğlunu evet bikaç kişi aynı anda online olunca güzel oluyor bak çıkacaktım çıkamadım kuzi çıldırmak üzere sohbet ve paylaşım daha güzel olacak inş olmaması için ne sebep varkiben şimdilik kaçıyorum müsadenizle herkese iyi akşamlar
Bagdat hurmasi demi cnm:44:hurma gibisi var mı yaa tatlı krizine birebirr, benim adet dönemim yakın, çok fena tatlı çekiyor canım ve ara öğün olarak 3 hurma yedim anında kesildi:)
yeşil çay yapacaktım fırsat bulamadım yoğunluktan..akşama yemekten sorna 1 fincan yeşil çay bir fincan rezene içeceğim... tabi ki kabuk tarçın eşliğinde..
yarın kısmetse öğlene kadar kilomu yazacağım, henüz 3-4 gün oldu dikkat etmeye başlayalı, ona rağmen en azından hafif bir şişkinlik azalması bi rahatlama hissediyorum..
Allah bagislasin cnm,bende boy boy 3 tanecanım evet bir canavar oğlum var:))
sweetdimple hoşgeldin iyi ki de geldin valla buralar canlanmış çok hoşuma gitti öğleden sonra işler yoğunlaşınca giremedim ama çok güzel :) inşallah hep böyle gider..
Senide kacirdim yokmu benle callen yapmak isteyen yaTşkler ben almıyim kaptancım 1 saatlik yürüyüş 10 dklık tiffany ve Noracımla pilates şimdilik yeter bana
Neden olmasın canımcım zavallı pilates topum mahzun mahzun bakıyor zaten
Seve seve spor arkadasin olurum noracigim,uzaklarda aramana gerek yok
Callenetics denedinmi bilmiyorum ama eger denemek istersen 10 gün deneyelimmi beraber,kimsede yanasmiyor ama,hadi sen gel yoksa tek basima yapamiyorum
Evet cnm,sikilastiriyor.Ama basladinmi 10 gün devam etmen gerekiyor sonuclari görmek icin.Yani günde 1 saatlik bir program,10 günde 10 yas genclesiyor vücudunkaptancım benim vucüdum yıllardır çok kiloluyken bile çok gevşekti yumuş yumuşş :)) zayıflamayı da çok istiyorum ama en çok sıkılaşmak istiyorum callenectics sıkılaştırıyor mu?
Sweet seni satmadım heebaşlayalım pilatese hemen başlayalım hatta ama calleneticste sıkılaştırıyorsa ara ara onu da yapabilirim :)))
Sweet bu arada ebru şallıyı mı yapıcaz?
Evet cnm,sikilastiriyor.Ama basladinmi 10 gün devam etmen gerekiyor sonuclari görmek icin.Yani günde 1 saatlik bir program,10 günde 10 yas genclesiyor vücudun
Cnm daha önce ben denedim 38 beden giyiyordum.1 hafta yaptim sadece ve 36 bedene rahatca girdim,denemek istersen indir netten,deneyelim.
Forumda sayfasida var cnm,link atarim bulamazsan,ordada oku istersen
Cnm bu forumdaki sayfasi,okuyabilirsin burdan faydalarini..Indirmen icin link te olacak orada..bak cnm begenirsen baslayalim beraberceKaptancımmm youtube'dan baktım ama senin dediğin bu mu bilmiyorum rica etsem link atabilir misin?
Akşam kardeşime matematik çalıştırıcam kendimde biraz İngilizce çalışacaktım ama spor yapım akşam az biraz bari callenetic ile başlayabilirim :))) (ismini doğru dedim mi bilmiyorum
Şu an indiriyorum bir inceleyeyim kaptancımm :) 10 gün yapar gençleşiriz artıkk :)Cnm bu forumdaki sayfasi,okuyabilirsin burdan faydalarini..Indirmen icin link te olacak orada..bak cnm begenirsen baslayalim beraberce
3. takımın sevgili melekleri hepinize tekrardan merhabalar öncelikle slm verip geçmişi okuyayım dedim .Sevgili Büşra mesajında kaptanlığı devrettiğini yazmış hakkını helal etsin takıma emekleri çok fazla arada uğramasını dilerim pegasus07 takım kaptanlığınız hayırlı uğurlu olsun yeni gelen arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz ben 3 haftalık bir atak geçirdim şu an iyiyim malesef nete girme ve haber verme şansım olmadı herkesten çok özürdiliyorum 88 kilo ile başlamıştım 3 haftada 7 kilo verdim fakat şu an 4 kilo almış olarak geri dönüyorum sorun değil tekrar veririz hep beraber kendimi tekrar tanıtayım 39 yaşındayım evdeyim çalışmıyorum yıllardır diyetle haşır neşirim al ver al ver lastik gibi oldum fakat artık diyet kelimesini hafızamdan sildim Canan Karatay ın sağlıklı yaşam öğütlerini uyguluyorum ve hedefime ulaşacağıma eminim sizlerin yardımıyla .Şimdilik bu kadar geçmişi okuyup sizlerin haberlerini alayım öncelikle
sahgull yakaladım seni aşağıdahoşgeldin canımmm
ben çıkıyorum kızlar, kardeşime ders çalıştırmam lazım sonra da biraz egzersiz yapar İngilizce çalışırımm fırsat bulursam gelirimn tekrar :)
Iyi aksamlar cnm.Bende cocuklarla ugrasiyorum,gelemedim,sonra gelmeye calisirim bendesahgull yakaladım seni aşağıdahoşgeldin canımmm
ben çıkıyorum kızlar, kardeşime ders çalıştırmam lazım sonra da biraz egzersiz yapar İngilizce çalışırımm fırsat bulursam gelirimn tekrar :)
Sahgülcügüm nerelerdesin yahu,gözüm yollarda kaldicanım hoşgeldin çok merak ettik seni, şimdi iyi olmana çok sevindim, özlemişim cnm
canım hoşbulduk, geçmişe bakıyordum
Iyi aksamlar cnm.Bende cocuklarla ugrasiyorum,gelemedim,sonra gelmeye calisirim bende
Sahgülcügüm nerelerdesin yahu,gözüm yollarda kaldi
[COLOR="#0000FF" .!.:bluebottle;32466084]kızlarr
bir de twitterdan gördüm de, kemal uysal diye bir hoca 3 ay face, instgrm ve twitr üzerinden ücretsiz sıkılaşma programı verecekmiş üye olanlara..fcten kendisini arkadaş olarak eklerseniz sizi gruba dahil ediyor, ya da twtrdan da takip edebilirsiniz.. yarın başlıyor program, bu akşam da egzersizleri yükleyecekmiş sayfasına... ben takip edeceğim, hoşuma giderse uyabildiğim kısmına uyarım diye düşünüyorum..
kaptancım benim vucüdum yıllardır çok kiloluyken bile çok gevşekti yumuş yumuşş :)) zayıflamayı da çok istiyorum ama en çok sıkılaşmak istiyorum callenectics sıkılaştırıyor mu?
Sweet seni satmadım heebaşlayalım pilatese hemen başlayalım hatta ama calleneticste sıkılaştırıyorsa ara ara onu da yapabilirim :)))
Sweet bu arada ebru şallıyı mı yapıcaz?
canım hoşgeldin çok merak ettik seni, şimdi iyi olmana çok sevindim, özlemişim cnm
canım hoşbulduk, geçmişe bakıyordum
faceden ekledim cnm bi bakalım program nasılmış duyurun için tşkler
başlayalım tabiki canım kar kardır en uzun video ebru şallının canım en güzeli onu yapmak diye düşünüyorum başka kısa videolarda var fakat yabancı konuşuyolar ya kafam şişiyo gerçi ebru da da çene çok bakarız arttık :13:
hoşbulduk bitanemmm iyiyim çok şükür geldim yine kafanızı şişirmeyebende hepinizi çok özlemişim ekleri yeme diyecektim ama çoktan hüpletmişsindir bu seferlik affedelim hadi hayırdır canım geçmiş olsun önemli bişey yokktur umarım yarın iyi haberlerini bekliyorum[/SIZE][/COLOR]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?