- 20 Eylül 2013
- 13.303
- 15.829
- 228
Ebru çok konuşuyor evetama en azında bizden ne dediğini anlıyoruz kadıncağızın ben pilatesi çok basit görüyordum başlamadan önce :) ama bir ara yaptım canım çıktı hergün mü yapmalıyız yoksa haftada 2-3 gün mü yapalım.
pegasusun dediği sporada bakıcam indirdim ama hata verdiyoutube ile aynıdır sanırım ordan bakıcam bir de .
Kızlar ne dicem ya, ben yarın tartıda hiç iç acıcı rakamlar göremicemmmregliyim ve normalde olmayan göbek şu an davul gbii çıkmış durumda tam da cumaya denk geldi ((
***3.TAKIM 333.ETAP***
S_A(71,7/ / /%)hamilelik nedeniyle izinli
NoRaaa(71,3/ 71,1/ 0,2/0,14%)
sekerkiz67(81/ / /0%)
sahgull(72,4/ / /%)
3.TAKIM ORTALAMASI%
Hadi kizlar 4 kisiyiz sadece,kilo alan olmasin sakin..
S_A cnm seni izinli yazdim hamileliginden dolayi.Simdilik burdayim diyorsan silerim
evet ilk kalktiginda bendede fazla cikiyor.bende sonra tartilirim:13:hemen bozma moralini Noracım pozitif düşün bir de sabah kalktıktan en az yarım saat sonra tartıl kalkar kalkmaz tartılınca biraz fazla çıkıyor yarın herkes tartıda istediği rakamı görür inş
Insallah cnm,sen indir hele birŞu an indiriyorum bir inceleyeyim kaptancımm :) 10 gün yapar gençleşiriz artıkk :)
Cnm ac geziyorsun benden demesi.Bütün gün bunlarla fazla dayanamaz sikilirsinmenümüde yazıp kaçayım çok yorgunum kızlarr
sabah: domates, haşlanmış yumurta, peynir, 2 dl ekmek, çay
kahvaltıyı biraz geç yaptım öğle yok
akşam: çorba, 3 kaşık taze fasulye, 2 kaşık bulgur pilavı
şimdi çay yanında bitane ekler yiycem canım çok tatlı istiyor
su:1,5 lt
Gecmisolsun cnm,neyin varcanım sorma bugun baya yoğun geçti yarında hastanedeyim bütün gün kontrolüm var sabah ilk fırsatta bildirirmi mi yapıp hastaneye gidicem
Sen you tube deki linki göndersene,bakayim aynimi:44:Ebru çok konuşuyor evetama en azında bizden ne dediğini anlıyoruz kadıncağızın ben pilatesi çok basit görüyordum başlamadan önce :) ama bir ara yaptım canım çıktı hergün mü yapmalıyız yoksa haftada 2-3 gün mü yapalım.
pegasusun dediği sporada bakıcam indirdim ama hata verdiyoutube ile aynıdır sanırım ordan bakıcam bir de .
Yok cnm,vermissindir sen.Hem regl den dolayiysa haftaya daha iyi bir sonuc alirsin üzülmeKızlar ne dicem ya, ben yarın tartıda hiç iç acıcı rakamlar göremicemmmregliyim ve normalde olmayan göbek şu an davul gbii çıkmış durumda tam da cumaya denk geldi ((
her gün yapamayız ilk zamanlarda sanırım noracım birer gün arayla yapalım diyorum ben evet basit gibi görünüyor ama baya zor açıkçası deneriz yapabildiğimiz kadar yaparız ne dersin
***3.TAKIM 333.ETAP***
NoRaaa(71,1/ / /%)
sekerkiz67(81/80,5 / /0%)
sahgull(72,4/ / /%)
3.TAKIM ORTALAMASI%
Hadi kizlar 4 kisiyiz sadece,kilo alan olmasin sakin..
S_A cnm seni izinli yazdim hamileliginden dolayi.Simdilik burdayim diyorsan silerim
tüm takıma başarılar dilerim .S_A cım hamilemisin canım çok sevindimAllah sağ salim kucağına almayı nasip etsin tebrikler
menüm:
1 dılım ekmek arası beyaz peynır
sekersız çay
öğle:
beyaz peynırlı makarna
mercımek corba
akşam
ızgara hamsi
bol yesıl salata
elma
Su:
1,5lt
spor
2km yürüyüş
***3.TAKIM 333.ETAP***
NoRaaa(71,1/71 /0,1 /0,14%)
sekerkiz67(81/ / /0%)
sahgull(72,4/ / /%)
3.TAKIM ORTALAMASI%
Sadece 100 gr'cık vermişimi buna da şükür, umarım yanlış hesaplamadımmm :)
Canımn yediklerinin miktarlarını da yazsan, mesela makarna yemişsin ama kaç kaşık? Menün Çok güzel ama o makarnanın miktarı önemli
menümüde yazıp kaçayım çok yorgunum kızlarr
sabah: domates, haşlanmış yumurta, peynir, 2 dl ekmek, çay
kahvaltıyı biraz geç yaptım öğle yok
akşam: çorba, 3 kaşık taze fasulye, 2 kaşık bulgur pilavı
şimdi çay yanında bitane ekler yiycem canım çok tatlı istiyor
su:1,5 lt
tatlım yüzdelik nasıl hesaplanıyordu
Canım ben şu şekilde hatırlıyorum:
Örnek olarak anlatayım,
71,1-70: 0,10
0,10x100: 10
10: 71,1: 0,14
81-80,50: 0,50
0,50x100: 50
50/81: 0,62
canım seninkini bu şekilde hsapladım listeye geçir istersen kaptan gelince kontrol eder ya da daha iyi bilen biri.
***3.TAKIM 333.ETAP***
NoRaaa(71,1/71 /0,1 /0,14%)
sekerkiz67(81/ / /0%)
sahgull(72,4/ / /%)
3.TAKIM ORTALAMASI%
Sadece 100 gr'cık vermişimi buna da şükür, umarım yanlış hesaplamadımmm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?