Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

her gün yapamayız ilk zamanlarda sanırım noracım birer gün arayla yapalım diyorum ben evet basit gibi görünüyor ama baya zor açıkçası deneriz yapabildiğimiz kadar yaparız ne dersin

Kızlar ne dicem ya, ben yarın tartıda hiç iç acıcı rakamlar göremicemmm regliyim ve normalde olmayan göbek şu an davul gbii çıkmış durumda tam da cumaya denk geldi ((

hemen bozma moralini Noracım pozitif düşün bir de sabah kalktıktan en az yarım saat sonra tartıl kalkar kalkmaz tartılınca biraz fazla çıkıyor yarın herkes tartıda istediği rakamı görür inş

***3.TAKIM 333.ETAP***
S_A(71,7/ / /%)hamilelik nedeniyle izinli
NoRaaa(71,1/ / /%)
sekerkiz67(81/ / /0%)
sahgull(72,4/ / /%)
3.TAKIM ORTALAMASI%

Hadi kizlar 4 kisiyiz sadece,kilo alan olmasin sakin..
S_A cnm seni izinli yazdim hamileliginden dolayi.Simdilik burdayim diyorsan silerim

Son düzenleme:

tüm takıma başarılar dilerim .S_A cım hamilemisin canım çok sevindim Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin tebrikler

evet ilk kalktiginda bendede fazla cikiyor.bende sonra tartilirim:13:

Şu an indiriyorum bir inceleyeyim kaptancımm :) 10 gün yapar gençleşiriz artıkk :)
Insallah cnm,sen indir hele bir
Cnm ac geziyorsun benden demesi.Bütün gün bunlarla fazla dayanamaz sikilirsin
canım sorma bugun baya yoğun geçti yarında hastanedeyim bütün gün kontrolüm var sabah ilk fırsatta bildirirmi mi yapıp hastaneye gidicem
Gecmisolsun cnm,neyin var
Sen you tube deki linki göndersene,bakayim aynimi:44:
Kızlar ne dicem ya, ben yarın tartıda hiç iç acıcı rakamlar göremicemmm regliyim ve normalde olmayan göbek şu an davul gbii çıkmış durumda tam da cumaya denk geldi ((
Yok cnm,vermissindir sen.Hem regl den dolayiysa haftaya daha iyi bir sonuc alirsin üzülme

her gün yapamayız ilk zamanlarda sanırım noracım birer gün arayla yapalım diyorum ben evet basit gibi görünüyor ama baya zor açıkçası deneriz yapabildiğimiz kadar yaparız ne dersin

Haklısın canım ben daha önce başladığımda hergün yapmaya kalkıştım sonra 1 haftadan sonra sıkılıp bıraktımmm :) ne zaman başlıyoruz o zaman

tatlım ya yuzdelık nasıl hesaplanıyordu beynım durdu tekrar hatırlatırmısın
gecen hafta 81
bu hafta 80,50

menüm:

1 dılım ekmek arası beyaz peynır
sekersız çay

öğle:

beyaz peynırlı makarna
mercımek corba

akşam
ızgara hamsi
bol yesıl salata

elma
Su:
1,5lt
spor
2km yürüyüş

***3.TAKIM 333.ETAP***
NoRaaa(71,1/71 /0,1 /0,14%)
sekerkiz67(81/ / /0%)
sahgull(72,4/ / /%)
3.TAKIM ORTALAMASI%

Sadece 100 gr'cık vermişimi buna da şükür, umarım yanlış hesaplamadımmm :)

menüm:

1 dılım ekmek arası beyaz peynır
sekersız çay

öğle:

beyaz peynırlı makarna
mercımek corba

akşam
ızgara hamsi
bol yesıl salata

elma
Su:
1,5lt
spor
2km yürüyüş

Canımn yediklerinin miktarlarını da yazsan, mesela makarna yemişsin ama kaç kaşık? Menün Çok güzel ama o makarnanın miktarı önemli

tatlım yüzdelik nasıl hesaplanıyordu

ekler yemeyeydın ıyıydı tatlım ya

81-80,50: 0,50
0,50x100: 50
50/81: 0,62

canım seninkini bu şekilde hsapladım listeye geçir istersen kaptan gelince kontrol eder ya da daha iyi bilen biri.

[***3.TAKIM 333.ETAP***
[/B]
[/I]NoRaaa(71,1/ / /%)
sekerkiz67(81/80,5 /0,50 /%0,62)
sahgull(72,4/ / /%)
3.TAKIM ORTALAMASI%

umarım dogru hesaplamışımdır:)

Son düzenleme:

tatlım gelecek hafta daha cok eksıde olucaksın demek bu adet donemıydı dımı senın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…