Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

***3.TAKIM 333.ETAP***
[/B][/COLOR]S_A(71,7/ / /%)hamilelik nedeniyle izinli
[/I]NoRaaa(71,1/ / /%)
sekerkiz67(81/ / /0%)
sahgull(72,4/72,2 /0,2 /%0,28)

3.TAKIM ORTALAMASI%

200 gr gitmiş offffff ama noracım seni bu haftada geçtim 100 gr la

Yine ortadan ikiye ayrılıcam bakkk regli dönemi olmayaydı görürdün sen canımmm

merhaba davetinizi yeni gördüm.
daha önce bu grupta yarışmıştım S.A vardı ozamanlar:)

pegasus kaptan sen misin kurallar nedir

canım tam olarak nasıl yapıyoruz, sütl inciri blenderdan geçirdikten sonra ne kadar bekliyor ve nerde bekliyor? yerken ne kadar yemek lazım?

kızlar merhaba, dünkü menümü yazıyorum;

sabah

corn flakes 1 bardaktan az süt (normalde bu kahvaltı tarzım değil sabah işe yetişmek için böyle yapmak zorunda kaldım)

arada

bir sütlü nescafe içtim

öğlen

8 yk kuru fasulye, yarım bardak kefir (suyla sulandırıp 1 bardak yaptım) ve yarım dilim ekmek (bol tahıllı siyah ekmek)

arada

3 hurma

akşam
karnıbahar haşlama+ aktivia yoğurt (1 yk zeytinyağı ekledim sadece) üzerine tamamen yağsız soğanlı domatesli çok güzel bir sos hazırladım bu tarifimi daha sonra karnıbahar seven varsa veririm çok güzel ve çok doyurucu oldu

son öğün olarak yatmadan 5 saat falan önce de yarım bardak kefir 2 hurma..

dün akşam da dışarı çıktık baya yol yürüdüm, bugün burda haftasonu tatili, sabah uyandım adetim çok yakın olmasına rağmen geçen haftadan 900 gr az çıktım tartıda:)) çok mutlu oldum... 60.3 idim 59.4 olmuşumm

ayrıca bugün haftasonu olduğu için yürüyüşe çıkmadık, oğlum uyuyunca pilates yapacağım inşallah

mesaj 29:))

Son düzenleme:
Haftaya kendimden daha iyi sonuç bekliyorum inşallah canımmm, regli dolayısıyla pek veremedim bu hafta...Haftaya 70 kg olmam lazımmm...

tatlım bendeımde cuma gunu 79 olmam lazım sıkıldım artık 80lerde daha cok cabalıycam bu hafta

kızlar kedınme cok kızdım sımdı ben kosakoca 1 ayda 1,5 kılo vermısım eskıden bır ayda 4 kılo verıyordum offf ya

kızlar kedınme cok kızdım sımdı ben kosakoca 1 ayda 1,5 kılo vermısım eskıden bır ayda 4 kılo verıyordum offf ya

Ben de aynı şekilde canımm, çok yavaş ilerliyorum yaklaşık 15-16 kg verdim ama şimdi 5 kg veremiyorum şunu da farkettim eski azim yok sanki ben de (

***3.TAKIM 333.ETAP***
S_A(71,7/ / /%)hamilelik nedeniyle izinli
NoRaaa(71,1/71 /0,1 /0,14%)
sekerkiz67(81/80,5 /0,5 /0,62%)
sahgull(72,4/72,2 /0,2 /0,28%)
3.TAKIM ORTALAMASI% 0,26

kizlar listemiz bu,kusura bakmayin biraz rahatsizim,anca geldim.sonra gelip gecmisi cevaplicam..
bu arada 1 kg vermisim,fotolar eklerim
sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…