tatlım gelecek hafta daha cok eksıde olucaksın demek bu adet donemıydı dımı senın
***3.TAKIM 333.ETAP***
[/B][/COLOR]S_A(71,7/ / /%)hamilelik nedeniyle izinli
[/I]NoRaaa(71,1/ / /%)
sekerkiz67(81/ / /0%)
sahgull(72,4/72,2 /0,2 /%0,28)
3.TAKIM ORTALAMASI%
200 gr gitmiş offffffama noracım seni bu haftada geçtim 100 gr la
,canım tatlı krizine çareyi incir uyutması ile çözüyorum ben bi dene istersen 1 bardak süte çok sıcak olmayacak 1 ad incir doğrayıp blendırla çırpıyorum yoğurt mayalar gibi mayalanmaya bırakıyorum dolapta sürekli bulunuyor bi dene istersen hurmaya nazaran daha masum gibi ve gittim
Haftaya kendimden daha iyi sonuç bekliyorum inşallah canımmm, regli dolayısıyla pek veremedim bu hafta...Haftaya 70 kg olmam lazımmm...
merhaba davetinizi yeni gördüm.
daha önce bu grupta yarışmıştım S.A vardı ozamanlar:)
pegasus kaptan sen misin kurallar nedir
kızlar kedınme cok kızdım sımdı ben kosakoca 1 ayda 1,5 kılo vermısım eskıden bır ayda 4 kılo verıyordum offf ya
Ben de aynı şekilde canımm, çok yavaş ilerliyorum yaklaşık 15-16 kg verdim ama şimdi 5 kg veremiyorum şunu da farkettim eski azim yok sanki ben de(
biribrimize psıkolojık baskı uygulayalım mı :)
Kilo vermek için her yol mübahtırrrolur canım tabii, birbirimizi dürtelim de mesela haftaya kadar 1 kg bekliyorum ben senden kendimden de :)
benım hedefım 1,5 kılo tatlım dürtüselım :)
Ben de hedefi 1,5'a çekiyorum o haldehedefi yüksek tutalımm o zaman
Cok gecmisolsun cnm.Simdi nasil bebegin?
Cnm sen zaten denemedeydin daha,deneme süren devam etsin,2 hafta sonra paylasimin bol olursa takima alinirsin
canım çok sevindim sağlıkla al kucağına inşallahh, ee ayrılcakmısın yoksa
geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?