Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Geçmiş olsun kaptancım soğuk algınlığı mı?

Nidahcigim simdi baktim 306.etapta kendi isteginle ayrilmissin.Simdi yarismanda bir sakinca yok.Bu defa kararliysan 2 hafta deneme süren var,sonra kurallarida kopyalayacagim.Senin icinde uygunsa birlikte zayiflariz

Son düzenleme:
Kizlar mesaj sayilarinizida yazarmisiniz,sonra listeye eklicem.
Bu arada bu hafta %30 un altinda kaldigimiz icin herkese 30 dk spor cezasi.Her gün mutlaka en az 30 dk spor yapiyoruz ve bu hafta kacamak yok..Lütfen dikkat edelim.Simdi 1 notamiz oldu,2 notamiz olursa sari kart alicaz,2 sari kart alirsakta 4 hafta genel listeyi bizim takimin hazirlamasi gerek,yani benim..
Bunu sildirmenin tek yolu haftaya ilk 3 e girmemiz.Haftaya ilk 3 e girmek icin calisiyoruz kizlar,dedigim gibi en az 30 dk spor yapiyor herkes,yapmayanin benden cekecegi var

Kötü olmuş bu haydinn kızlarrr geçen hafta 1.olmuştuk aynı performansı bu haftada gösterelim

Mesaj sayım: 36

Haklısın canım ben daha önce başladığımda hergün yapmaya kalkıştım sonra 1 haftadan sonra sıkılıp bıraktımmm :) ne zaman başlıyoruz o zaman

ptsi başlayalımmı Noracımmm ptsi çarş cuma yaparız zaten 1 er satlik yürüyüş ve 10 dk tiffany yapacağım ben her gün gün aşırı da pilates yaparız sence uygunsa

100 gr vermişsin olsun canım almadın ya sonuçta üstelik edet dönemindesin sıkma canını haftaya coşarız

cnm hosgeldın buarada:)

hoşbuldum canımcım :13: peynirli makarna yerine domatesli makarna daha masum canımcım

***3.TAKIM 333.ETAP***
[/B]
S_A(71,7/ / /%)hamilelik nedeniyle izinli
[/I]NoRaaa(71,1/ / /%)
sekerkiz67(81/ / /0%)
sahgull(72,4/72,2 /0,2 /%0,28)

3.TAKIM ORTALAMASI%

200 gr gitmiş offffff ama noracım seni bu haftada geçtim 100 gr la

sıkma canınıı kilo almadın sonuçta 50 gr veremediğim haftaları hatırlıyorum

Kötü olmuş bu haydinn kızlarrr geçen hafta 1.olmuştuk aynı performansı bu haftada gösterelim

Mesaj sayım: 36
Evet cnm,haftaya ilk 3 te olmamiz lazim,yoksa notamizi sildiremeyiz

Mesaj konusundada dün yüklenmeseydin almistin kirmizi karti,son anda kurtarmissin

Bide bende dün regl oldum ve 1 kilo eksik ciktim

Son düzenleme:
canım tam olarak nasıl yapıyoruz, sütl inciri blenderdan geçirdikten sonra ne kadar bekliyor ve nerde bekliyor? yerken ne kadar yemek lazım?

Canım gerçek tarifi şöyle 1 lt süt 15 ad incir 2 yemek kaşığı şeker

fakat ben 1 lt süt ve 10 ad incirle yapıyorum sen kendi damak zevkine göre deneyerek ayarlayabilirsin

incirleri küçük doğrayıp 1 çay bardağı sıcak suyla ıslatıyorum yumuşayınca

ne çok sıcak ne çok ılık süte ekliyorum yoğurt mayalama ısısı anlayacağın blendırla çırpıyorum

en minik kaselere veya çay bardaklarına doldurup üstünü streç filmle örtüyorum üzerini bezle zofra beziyle vs örtüp 2 saat mayalanmaya bırakıyorum 2 saat te buzdolabında dinlendirip üzerine ceviz fındık ekleyip afiyetle yiyorum tatlı krizim tutunca
ben 1 çay bardağı yiyorum canım yavaş yediğin zaman açlık krizin geçiyor şimdiden afiyetolsun

hadı kotu olmuş az kısıyız ya bıde bu arada mesaj sayım 75

Kızlar hastanedeyim hala, kan degerlerim super ;-) doktor naptın diyo 1 senedir ilk defa bukadar yuksek ustelik 1 aydir ilacimida icmiyorum tabi bunu doktora soylemedim acaba beslenme seklimi degistirdim onun etkisimi

Kızlar hastanedeyim hala, kan degerlerim super ;-) doktor naptın diyo 1 senedir ilk defa bukadar yuksek ustelik 1 aydir ilacimida icmiyorum tabi bunu doktora soylemedim acaba beslenme seklimi degistirdim onun etkisimi
Bu süper cnm.Yeme seklinin etkisi büyüktür kesinlikle

cnmm gozun aydın hadı devam dıete:)

kızlar kedınme cok kızdım sımdı ben kosakoca 1 ayda 1,5 kılo vermısım eskıden bır ayda 4 kılo verıyordum offf ya

canım metabolizma duruyor bazen vücut yaptığımız spora ve diyete alışıyor ve kilo vermeye karşı direnç kazanıyor küçük değişikliklerle vücudunu şaşırtabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…