***3.TAKIM 333.ETAP***
S_A(71,7/ / /%)hamilelik nedeniyle izinli
NoRaaa(71,1/71 /0,1 /0,14%)
sekerkiz67(81/80,5 /0,5 /0,62%)
sahgull(72,4/72,2 /0,2 /0,28%)
3.TAKIM ORTALAMASI% 0,26
kizlar listemiz bu,kusura bakmayin biraz rahatsizim,anca geldim.sonra gelip gecmisi cevaplicam..
bu arada 1 kg vermisim,fotolar eklerim sonra
TesekkürlerGeçmiş olsun kaptancım soğuk algınlığı mı?
Gördüm cnm,hos geldin..kaptan yazdığımı gördün mü ??
slm yeniden
Kizlar mesaj sayilarinizida yazarmisiniz,sonra listeye eklicem.
Bu arada bu hafta %30 un altinda kaldigimiz icin herkese 30 dk spor cezasi.Her gün mutlaka en az 30 dk spor yapiyoruz ve bu hafta kacamak yok..Lütfen dikkat edelim.Simdi 1 notamiz oldu,2 notamiz olursa sari kart alicaz,2 sari kart alirsakta 4 hafta genel listeyi bizim takimin hazirlamasi gerek,yani benim..
Bunu sildirmenin tek yolu haftaya ilk 3 e girmemiz.Haftaya ilk 3 e girmek icin calisiyoruz kizlar,dedigim gibi en az 30 dk spor yapiyor herkes,yapmayanin benden cekecegi var
Haklısın canım ben daha önce başladığımda hergün yapmaya kalkıştım sonra 1 haftadan sonra sıkılıp bıraktımmm :) ne zaman başlıyoruz o zaman
cnm hosgeldın buarada:)
***3.TAKIM 333.ETAP***
[/B]
S_A(71,7/ / /%)hamilelik nedeniyle izinli
[/I]NoRaaa(71,1/ / /%)
sekerkiz67(81/ / /0%)
sahgull(72,4/72,2 /0,2 /%0,28)
3.TAKIM ORTALAMASI%
200 gr gitmiş offffffama noracım seni bu haftada geçtim 100 gr la
Evet cnm,haftaya ilk 3 te olmamiz lazim,yoksa notamizi sildiremeyizKötü olmuş buhaydinn kızlarrr geçen hafta 1.olmuştuk aynı performansı bu haftada gösterelim
Mesaj sayım: 36
merhaba davetinizi yeni gördüm.
daha önce bu grupta yarışmıştım S.A vardı ozamanlar:)
pegasus kaptan sen misin kurallar nedir
canım tam olarak nasıl yapıyoruz, sütl inciri blenderdan geçirdikten sonra ne kadar bekliyor ve nerde bekliyor? yerken ne kadar yemek lazım?
Kizlar mesaj sayilarinizida yazarmisiniz,sonra listeye eklicem.
Bu arada bu hafta %30 un altinda kaldigimiz icin herkese 30 dk spor cezasi.Her gün mutlaka en az 30 dk spor yapiyoruz ve bu hafta kacamak yok..Lütfen dikkat edelim.Simdi 1 notamiz oldu,2 notamiz olursa sari kart alicaz,2 sari kart alirsakta 4 hafta genel listeyi bizim takimin hazirlamasi gerek,yani benim..
Bunu sildirmenin tek yolu haftaya ilk 3 e girmemiz.Haftaya ilk 3 e girmek icin calisiyoruz kizlar,dedigim gibi en az 30 dk spor yapiyor herkes,yapmayanin benden cekecegi var
Evet cnm,üye sayisinin az olusu ve S_A nin kilosunu bildirmemeside etkiledi acikcasi:26:hadı kotu olmuşaz kısıyız ya bıde bu arada mesaj sayım 75
Kötü olmuş buhaydinn kızlarrr geçen hafta 1.olmuştuk aynı performansı bu haftada gösterelim
Mesaj sayım: 36
Bu süper cnm.Yeme seklinin etkisi büyüktür kesinlikleKızlar hastanedeyim hala, kan degerlerim super ;-) doktor naptın diyo 1 senedir ilk defa bukadar yuksek ustelik 1 aydir ilacimida icmiyorum tabi bunu doktora soylemedimacaba beslenme seklimi degistirdim onun etkisimi
Kızlar hastanedeyim hala, kan degerlerim super ;-) doktor naptın diyo 1 senedir ilk defa bukadar yuksek ustelik 1 aydir ilacimida icmiyorum tabi bunu doktora soylemedimacaba beslenme seklimi degistirdim onun etkisimi
kızlar kedınme cok kızdım sımdı ben kosakoca 1 ayda 1,5 kılo vermısım eskıden bır ayda 4 kılo verıyordum offf ya
Evet cnm,üye sayisinin az olusu ve S_A nin kilosunu bildirmemeside etkiledi acikcasi:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?