- 20 Eylül 2013
- 13.303
- 15.829
- 228
kızlar merhaba, dünkü menümü yazıyorum;
sabah
corn flakes 1 bardaktan az süt (normalde bu kahvaltı tarzım değil sabah işe yetişmek için böyle yapmak zorunda kaldım)
arada
bir sütlü nescafe içtim
öğlen
8 yk kuru fasulye, yarım bardak kefir (suyla sulandırıp 1 bardak yaptım) ve yarım dilim ekmek (bol tahıllı siyah ekmek)
arada
3 hurma
akşam
karnıbahar haşlama+ aktivia yoğurt (1 yk zeytinyağı ekledim sadece) üzerine tamamen yağsız soğanlı domatesli çok güzel bir sos hazırladım bu tarifimi daha sonra karnıbahar seven varsa veririm çok güzel ve çok doyurucu oldu
son öğün olarak yatmadan 5 saat falan önce de yarım bardak kefir 2 hurma..
dün akşam da dışarı çıktık baya yol yürüdüm, bugün burda haftasonu tatili, sabah uyandım adetim çok yakın olmasına rağmen geçen haftadan 900 gr az çıktım tartıda:)) çok mutlu oldum... 60.3 idim 59.4 olmuşumm
canım metabolizma duruyor bazen vücut yaptığımız spora ve diyete alışıyor ve kilo vermeye karşı direnç kazanıyor küçük değişikliklerle vücudunu şaşırtabilirsin
Hdi bakalim,sizden sürprizler bekliyorumbiz herkesten cok gostercez dımı sekercıımm :))
Tarifi cok begendim.Yanliz 1 adet kuru incir 55 kalori,icindeki sütü ve azda olsa sekeride sayarsak kalorisi yükseliyor..Canım gerçek tarifi şöyle 1 lt süt 15 ad incir 2 yemek kaşığı şeker
fakat ben 1 lt süt ve 10 ad incirle yapıyorum sen kendi damak zevkine göre deneyerek ayarlayabilirsin
incirleri küçük doğrayıp 1 çay bardağı sıcak suyla ıslatıyorum yumuşayınca
ne çok sıcak ne çok ılık süte ekliyorum yoğurt mayalama ısısı anlayacağın blendırla çırpıyorum
en minik kaselere veya çay bardaklarına doldurup üstünü streç filmle örtüyorum üzerini bezle zofra beziyle vs örtüp 2 saat mayalanmaya bırakıyorum 2 saat te buzdolabında dinlendirip üzerine ceviz fındık ekleyip afiyetle yiyorum tatlı krizim tutunca
ben 1 çay bardağı yiyorum canım yavaş yediğin zaman açlık krizin geçiyor şimdiden afiyetolsun
Üzülme sekerim,haftaya listemiz kabaracak,yeni üyeler geliyor,bende geliyorum.Eminimki ilk 3 te oluruzhaklsısın cnm
Hdi bakalim,sizden sürprizler bekliyorum
Tarifi cok begendim.Yanliz 1 adet kuru incir 55 kalori,icindeki sütü ve azda olsa sekeride sayarsak kalorisi yükseliyor..
Birde kivami katimi oluyor mayalaninca:44:
Üzülme sekerim,haftaya listemiz kabaracak,yeni üyeler geliyor,bende geliyorum.Eminimki ilk 3 te oluruz
ptsi başlayalımmı Noracımmm ptsi çarş cuma yaparız zaten 1 er satlik yürüyüş ve 10 dk tiffany yapacağım ben her gün gün aşırı da pilates yaparız sence uygunsa
100 gr vermişsin olsun canım almadın ya sonuçta üstelik edet dönemindesin sıkma canını haftaya coşarız
hoşbuldum canımcım :13: peynirli makarna yerine domatesli makarna daha masum canımcım
sıkma canınıı kilo almadın sonuçta 50 gr veremediğim haftaları hatırlıyorum
Bu süper cnm.Yeme seklinin etkisi büyüktür kesinlikle
Tesekkurler kizlarcnmm gozun aydın hadı devam dıete:)
Evet cnm,haftaya ilk 3 te olmamiz lazim,yoksa notamizi sildiremeyiz
Mesaj konusundada dün yüklenmeseydin almistin kirmizi karti,son anda kurtarmissin
Bide bende dün regl oldum ve 1 kilo eksik ciktim
Eki Görüntüle 845654 Bu gecen hafta
Eki Görüntüle 845655 Buda bu hafta
Aradaki fark tam 1 kg
Bu arada haftaya artik bende listeye giriyorum..Kim benle kapisacak bakalim
Cnm bazen gr gider bazen kg...Bazen kiloda alabiliriz,hepimiz insaniz,sonucta..Önemli olan pes etmemektirTesekkurler kizlar
Evet ya kesinlikle diyetin etkisi, tabiki devam diyete grlar beni yıldıramaz;-)
Tesekkür ederim cnmTebrikler kaptancım ve geçmiş olsun inş hemen toparlanırsın nane limon ıhlamur kaynat ve bolca karabiber ekleyip sıcak sıcak iç karabiber tüm mikropları öldürür ve ilerlemeden şifa bulursun inş
Kızlar hastanedeyim hala, kan degerlerim super ;-) doktor naptın diyo 1 senedir ilk defa bukadar yuksek ustelik 1 aydir ilacimida icmiyorum tabi bunu doktora soylemedimacaba beslenme seklimi degistirdim onun etkisimi
Cnm callen hareketler ayni ama kisiler farkli.Yani bunuda yapabilirsin,kisaca baktim ama ayni hareketler sonucta...Direkten döndüm kaptancımm((
Ben regliyken normalde daha fazla çıkarım yine 100 gr'a şükrediyorumm :)))
Unutmadan callenetic bu mu kaptancımm, callanetics - YouTube
Hdi bakalim,sizden sürprizler bekliyorum
Tarifi cok begendim.Yanliz 1 adet kuru incir 55 kalori,icindeki sütü ve azda olsa sekeride sayarsak kalorisi yükseliyor..
Birde kivami katimi oluyor mayalaninca:44:
Üzülme sekerim,haftaya listemiz kabaracak,yeni üyeler geliyor,bende geliyorum.Eminimki ilk 3 te oluruz
Evet cnm,spor hem vücudu sikilastiriyor,hemde kilo vermede cok fazla etki ediyor...Artik arttirma zamani geldi sporu.Istersen sende basla callen ehaklısın cnm sporumu artırmam gerekıyor bıde sadece yuruyorum arada jullıa yapıyorum bu hafta ıddalıyım 1,5 kılo verıcem
Süper olur hemde,hadi bakalim plates cileri göreyimTamam canım pazartesi başlayalım ben de hergün 45 dk yürüyorum ikisi beraber daha iyi olur.
Anladim cnm,evde vardi kuru incir,ilk firsatta deneyeyim bende.Sütlü tatlilara bayilirim zaten,bunuda sevecegime eminim...beğenmene sevindim canım yalnız 1 küçücük çay bardağı yiyorum ben 1 su bardağı yesem haklısın kalorisi fazla olur ayrıca ben gerçek tarifteki şekeri çııkardım şekersiz yapıyorum dolapta bekledikten sonra baya katılaşıyor deneyin derim
hadi bakalım inş ilk 3 te olmamanız için ne sebep varkiamigoluk benden
evet kaptancim ,bu arada super kilo vermissin tebrik ederim haftaya ortaligi yikar geceriz boyle giderseCnm bazen gr gider bazen kg...Bazen kiloda alabiliriz,hepimiz insaniz,sonucta..Önemli olan pes etmemektir
Tesekkur ederim cnm evet malesef kendi kendimize en buyuk zarari veriyoruz nefsimize biraz hakim olabilsek , inss en buyuk hazine saglikcanım çok sevindim kesinlikle beslenme şeklindeki değişikliğin etkisi sahip olduğumuz tüm hastalıklar yediğimiz içtiğimiz besinler sonucu ortaya çıkıyor birlikte sağlıklı günlere inş
Direkten döndüm kaptancımm((
Ben regliyken normalde daha fazla çıkarım yine 100 gr'a şükrediyorumm :)))
Unutmadan callenetic bu mu kaptancımm, callanetics - YouTube
Tesekkür ederim cnm.evet kaptancim ,bu arada super kilo vermissin tebrik ederim haftaya ortaligi yikar geceriz boyle giderse
Tesekkur ederim cnm evet malesef kendi kendimize en buyuk zarari veriyoruz nefsimize biraz hakim olabilsek , inss en buyuk hazine saglik
evet kaptancim ,bu arada super kilo vermissin tebrik ederim haftaya ortaligi yikar geceriz boyle giderse
Tesekkur ederim cnm evet malesef kendi kendimize en buyuk zarari veriyoruz nefsimize biraz hakim olabilsek , inss en buyuk hazine saglik
Calleni yapmasin bencede,fazla yüklenmesin ..Alistikca yapar:26:Noracım hepsini yapabilecekmisin canım her gün 45 dk yürüyüş gün aşırı pilates ve callenetics
Tesekkür ederim cnm.Tartinin fotosunu cektigim zaman daha cok motive oluyorum sanki
Saglik gibisi varmi cnm.Insallah hepimiz saglikli citirlar olcaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?