Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

tbrkler canım şu hurmaları azaltabilsen eminim daha çok kilo vereceksin

canım metabolizma duruyor bazen vücut yaptığımız spora ve diyete alışıyor ve kilo vermeye karşı direnç kazanıyor küçük değişikliklerle vücudunu şaşırtabilirsin

haklısın cnm sporumu artırmam gerekıyor bıde sadece yuruyorum arada jullıa yapıyorum bu hafta ıddalıyım 1,5 kılo verıcem

biz herkesten cok gostercez dımı sekercıımm :))
Hdi bakalim,sizden sürprizler bekliyorum
Tarifi cok begendim.Yanliz 1 adet kuru incir 55 kalori,icindeki sütü ve azda olsa sekeride sayarsak kalorisi yükseliyor..
Birde kivami katimi oluyor mayalaninca:44:

Üzülme sekerim,haftaya listemiz kabaracak,yeni üyeler geliyor,bende geliyorum.Eminimki ilk 3 te oluruz

vayyy keısnlıklen:)

Tamam canım pazartesi başlayalım ben de hergün 45 dk yürüyorum ikisi beraber daha iyi olur.

Evet cnm,haftaya ilk 3 te olmamiz lazim,yoksa notamizi sildiremeyiz

Mesaj konusundada dün yüklenmeseydin almistin kirmizi karti,son anda kurtarmissin

Bide bende dün regl oldum ve 1 kilo eksik ciktim

Direkten döndüm kaptancımm ((

Ben regliyken normalde daha fazla çıkarım yine 100 gr'a şükrediyorumm :)))

Unutmadan callenetic bu mu kaptancımm, callanetics - YouTube

Tesekkür ederim cnm
Agri kesici aldim sabah,ihlamur ictim simdi biraz daha iyiyim

Kızlar hastanedeyim hala, kan degerlerim super ;-) doktor naptın diyo 1 senedir ilk defa bukadar yuksek ustelik 1 aydir ilacimida icmiyorum tabi bunu doktora soylemedim acaba beslenme seklimi degistirdim onun etkisimi

canım çok sevindim kesinlikle beslenme şeklindeki değişikliğin etkisi sahip olduğumuz tüm hastalıklar yediğimiz içtiğimiz besinler sonucu ortaya çıkıyor birlikte sağlıklı günlere inş

Direkten döndüm kaptancımm ((

Ben regliyken normalde daha fazla çıkarım yine 100 gr'a şükrediyorumm :)))

Unutmadan callenetic bu mu kaptancımm, callanetics - YouTube
Cnm callen hareketler ayni ama kisiler farkli.Yani bunuda yapabilirsin,kisaca baktim ama ayni hareketler sonucta...
Baslayacagin zaman banada haber verirsen sevinirim tatlim

beğenmene sevindim canım yalnız 1 küçücük çay bardağı yiyorum ben 1 su bardağı yesem haklısın kalorisi fazla olur ayrıca ben gerçek tarifteki şekeri çııkardım şekersiz yapıyorum dolapta bekledikten sonra baya katılaşıyor deneyin derim

hadi bakalım inş ilk 3 te olmamanız için ne sebep varki amigoluk benden

haklısın cnm sporumu artırmam gerekıyor bıde sadece yuruyorum arada jullıa yapıyorum bu hafta ıddalıyım 1,5 kılo verıcem
Evet cnm,spor hem vücudu sikilastiriyor,hemde kilo vermede cok fazla etki ediyor...Artik arttirma zamani geldi sporu.Istersen sende basla callen e
Tamam canım pazartesi başlayalım ben de hergün 45 dk yürüyorum ikisi beraber daha iyi olur.
Süper olur hemde,hadi bakalim plates cileri göreyim

Anladim cnm,evde vardi kuru incir,ilk firsatta deneyeyim bende.Sütlü tatlilara bayilirim zaten,bunuda sevecegime eminim...

Bencede gecen hafta 1.olduk,haftaya niye olmayalim

Cnm bazen gr gider bazen kg...Bazen kiloda alabiliriz,hepimiz insaniz,sonucta..Önemli olan pes etmemektir
evet kaptancim ,bu arada super kilo vermissin tebrik ederim haftaya ortaligi yikar geceriz boyle giderse

canım çok sevindim kesinlikle beslenme şeklindeki değişikliğin etkisi sahip olduğumuz tüm hastalıklar yediğimiz içtiğimiz besinler sonucu ortaya çıkıyor birlikte sağlıklı günlere inş
Tesekkur ederim cnm evet malesef kendi kendimize en buyuk zarari veriyoruz nefsimize biraz hakim olabilsek , inss en buyuk hazine saglik

evet kaptancim ,bu arada super kilo vermissin tebrik ederim haftaya ortaligi yikar geceriz boyle giderse

Tesekkur ederim cnm evet malesef kendi kendimize en buyuk zarari veriyoruz nefsimize biraz hakim olabilsek , inss en buyuk hazine saglik
Tesekkür ederim cnm.Tartinin fotosunu cektigim zaman daha cok motive oluyorum sanki

Saglik gibisi varmi cnm.Insallah hepimiz saglikli citirlar olcaz

Noracım hepsini yapabilecekmisin canım her gün 45 dk yürüyüş gün aşırı pilates ve callenetics
Calleni yapmasin bencede,fazla yüklenmesin ..Alistikca yapar:26:

Tesekkür ederim cnm.Tartinin fotosunu cektigim zaman daha cok motive oluyorum sanki

Saglik gibisi varmi cnm.Insallah hepimiz saglikli citirlar olcaz

hakikaten çok güzel olmuş bende her tartı sonrası çekip ekleyeyim olmamamız için sebep varmı birbirimizi dürterek bazen süründürerek çıtır çıtır olucaz inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…