- 20 Eylül 2013
- 13.303
- 15.829
- 228
Calleni yapmasin bencede,fazla yüklenmesin ..Alistikca yapar:26:
hakikaten çok güzel olmuş bende her tartı sonrası çekip ekleyeyim olmamamız için sebep varmı birbirimizi dürterek bazen süründürerek çıtır çıtır olucaz inş
Evet cnm,spor hem vücudu sikilastiriyor,hemde kilo vermede cok fazla etki ediyor...Artik arttirma zamani geldi sporu.Istersen sende basla callen e
Süper olur hemde,hadi bakalim plates cileri göreyim
evet kıslar herkes yılbasına daha ınce gırecek hadı bakalım dolaplarımızdakılerı degıstırelım yenı seneye gıorerken yılmayalım
yılbaşına kadar hedefim 10 kilo vermek hadi bakalım hepimiz yılbaşı için hedef koyalım
suan ıcın jullıan yapıcam cnm 30gun varya ona basladım
helallll şekercim ayda 6 kilo vermek mümkün ama veremezsen ceza var ona göretamam cnm ben 12 kılo dıyorum hadı bakalım start
Foto cekmek gercekten cok iyi oluyor.Kesinlikle yüklemelisinhakikaten çok güzel olmuş bende her tartı sonrası çekip ekleyeyim olmamamız için sebep varmı birbirimizi dürterek bazen süründürerek çıtır çıtır olucaz inş
Evet cnm,spor yapicam diye sagligindan olmasin noracigimKesinlikle ebrunun 21 günlük programını bitirip callenetics yaparız veya jillian bi başlayalımda hele spor programı kendiliğinden şekillenir
Insallah cnmevet kıslar herkes yılbasına daha ınce gırecek hadı bakalım dolaplarımızdakılerı degıstırelım yenı seneye gıorerken yılmayalım
Bende senle baslasammi julian a,link atarmisin tatlim nerden yapiyorsunsuan ıcın jullıan yapıcam cnm 30gun varya ona basladım
Insallah cnm,hadi bakalimyılbaşına kadar hedefim 10 kilo vermek hadi bakalım hepimiz yılbaşı için hedef koyalım
Cnm 12 verebilirmisin,2 ay var desek 2 ayda 12 fazla degilmi:44:tamam cnm ben 12 kılo dıyorum hadı bakalım start
Tursumuzla birlikte yaglarimizida cikarir insallah39
Şimdiden kolay gelsin şekercim ama bu hatun insanın turşusunu çıkarıyor pilatesten sonra geçeyim diyorum hamlığımı üstümden atmış olurum
Bende 8 dedim ama cokmu söyledim acaba.helallll şekercim ayda 6 kilo vermek mümkün ama veremezsen ceza var ona göre
Tursumuzla birlikte yaglarimizida cikarir insallah
Bende 8 dedim ama cokmu söyledim acaba.
Ceza kismina sen bak o zaman cnm,hedefine ulasamayani cezalarsin...
Isin icine ceza girince tirstim bir an ama veririz demi cnm,verenlerden neyimiz eksikçok değil kaptancım elini korkak alıştırma veririzok anlaştık cezalar benden link şöyle
Jillian Michaels 30 Day Shred: Level 1 - YouTube
biz herkesten cok gostercez dımı sekercıımm :))
Hadi bakalim noracigim,senden ümütliyim bu hafta..Haftaya takim senlenecekEvet canım hedefimiz yüksekkk bu haftaa
Hdi bakalim,sizden sürprizler bekliyorum
Tarifi cok begendim.Yanliz 1 adet kuru incir 55 kalori,icindeki sütü ve azda olsa sekeride sayarsak kalorisi yükseliyor..
Birde kivami katimi oluyor mayalaninca:44:
Üzülme sekerim,haftaya listemiz kabaracak,yeni üyeler geliyor,bende geliyorum.Eminimki ilk 3 te oluruz
Isin icine ceza girince tirstim bir an ama veririz demi cnm,verenlerden neyimiz eksik
Hemen bakiyorum ve aksam yapmaya calisacagim
Cnm callen hareketler ayni ama kisiler farkli.Yani bunuda yapabilirsin,kisaca baktim ama ayni hareketler sonucta...
Baslayacagin zaman banada haber verirsen sevinirim tatlim
dün bluebottle'ın verdiği sayfada taylan kümelinin kızı incirden uzak durun diyor bu çok kalorili birşey olmaz mı yoksa tatlı isteği için çok çok iyi olabilir.
Noracım hepsini yapabilecekmisin canım her gün 45 dk yürüyüş gün aşırı pilates ve callenetics
Buysa eğer bu akşam ya da yarın akşam başlarım kaptancım pazartesi de sweet ile pilatese başlıcazzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?