Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

hakikaten çok güzel olmuş bende her tartı sonrası çekip ekleyeyim olmamamız için sebep varmı birbirimizi dürterek bazen süründürerek çıtır çıtır olucaz inş

evet kıslar herkes yılbasına daha ınce gırecek hadı bakalım dolaplarımızdakılerı degıstırelım yenı seneye gıorerken yılmayalım

Evet cnm,spor hem vücudu sikilastiriyor,hemde kilo vermede cok fazla etki ediyor...Artik arttirma zamani geldi sporu.Istersen sende basla callen e

Süper olur hemde,hadi bakalim plates cileri göreyim

suan ıcın jullıan yapıcam cnm 30gun varya ona basladım

hakikaten çok güzel olmuş bende her tartı sonrası çekip ekleyeyim olmamamız için sebep varmı birbirimizi dürterek bazen süründürerek çıtır çıtır olucaz inş

Foto cekmek gercekten cok iyi oluyor.Kesinlikle yüklemelisin
Kesinlikle ebrunun 21 günlük programını bitirip callenetics yaparız veya jillian bi başlayalımda hele spor programı kendiliğinden şekillenir
Evet cnm,spor yapicam diye sagligindan olmasin noracigim

evet kıslar herkes yılbasına daha ınce gırecek hadı bakalım dolaplarımızdakılerı degıstırelım yenı seneye gıorerken yılmayalım
Insallah cnm
suan ıcın jullıan yapıcam cnm 30gun varya ona basladım
Bende senle baslasammi julian a,link atarmisin tatlim nerden yapiyorsun
yılbaşına kadar hedefim 10 kilo vermek hadi bakalım hepimiz yılbaşı için hedef koyalım
Insallah cnm,hadi bakalim
tamam cnm ben 12 kılo dıyorum hadı bakalım start
Cnm 12 verebilirmisin,2 ay var desek 2 ayda 12 fazla degilmi:44:

Bende hedef olarak 8 diyorum.ayda 4 kg dan hesapladim,insallah basaririm:26:

Son düzenleme:
39

Şimdiden kolay gelsin şekercim ama bu hatun insanın turşusunu çıkarıyor pilatesten sonra geçeyim diyorum hamlığımı üstümden atmış olurum
Tursumuzla birlikte yaglarimizida cikarir insallah
helallll şekercim ayda 6 kilo vermek mümkün ama veremezsen ceza var ona göre
Bende 8 dedim ama cokmu söyledim acaba.
Ceza kismina sen bak o zaman cnm,hedefine ulasamayani cezalarsin...

dün bluebottle'ın verdiği sayfada taylan kümelinin kızı incirden uzak durun diyor bu çok kalorili birşey olmaz mı yoksa tatlı isteği için çok çok iyi olabilir.

Isin icine ceza girince tirstim bir an ama veririz demi cnm,verenlerden neyimiz eksik

Hemen bakiyorum ve aksam yapmaya calisacagim

Veririz tabiki kaptancım yeterki inanalım ve isteyelim ceza dediğime bakma ben kimseye kıyamam ayrıca sevgiyle herşey mümkün birbirimize destek ve moral bizim en büyük gücümüz olacak eminim :13::13: şimdiden kolay gelsin

Cnm callen hareketler ayni ama kisiler farkli.Yani bunuda yapabilirsin,kisaca baktim ama ayni hareketler sonucta...
Baslayacagin zaman banada haber verirsen sevinirim tatlim

Buysa eğer bu akşam ya da yarın akşam başlarım kaptancım pazartesi de sweet ile pilatese başlıcazzz

dün bluebottle'ın verdiği sayfada taylan kümelinin kızı incirden uzak durun diyor bu çok kalorili birşey olmaz mı yoksa tatlı isteği için çok çok iyi olabilir.

günde 1 çay bardağından fazla yenmediği sürece bir sakıncası yok diye biliyorum canım tatlı krizine birebir yalnız

Size doyum olmaz kizla ama benim yemek hazirlamam lazim.Islerimi halledip,yemegide yaptiktan sonra görüsürüz

Noracım hepsini yapabilecekmisin canım her gün 45 dk yürüyüş gün aşırı pilates ve callenetics

Canım zaten yürüyüşü hep yapıyorum onu spordan bile saymıyorum eve gidip gelirken yürüyorum ben o yüzden, bu akşam callanetic'i denicem haftada 3 gün pilates, 2 günde callanetic yaparım olmaz mı cok mu ağır gelir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…