hayırlı cumalar kızlarrr nasılsınız bakalım ben iyi gibii bakayım dedim neler yapıyorsunuz...
ben 53 ile mezun oldum ama şimdi 50 kiloya düştüm nam ablam duymasınklava: kızar valla kırılacaksın diye kaydirigubbakcemile3 şimdi 50 de sayıyorum ama 54-55 olmak istiyorum ideal olan o dr bana bebeğini sütten kestiğinde alırsın 3-4 kilo şimdi alma dedi bakalım ne olacak.....
ya bu ramazan ben kötüyüm ramazanın ilk gününde regl oldum 6 gün sürdü bitti 4 gün önce tekrar regl oldum 4 gündür kötü şekildeyim hemde dr gidecem bugün bakalım ne diyecek offff offf .....
silagülcüğüm allah kavuştursun canım annen gitmiş...
kendinize iyi bakın kilolarınıza kötü öpüldünüz kızlar opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
AY KIYAMAM SANAAAA benneyaptımki NİYE ÜZÜLDÜN BUKADAR :sm_confused:
GENE GELİR ANNECİĞİN MERAK ETMEEE:1hug:
İNSAN OĞLU KUŞ MİSALİ, GİDİŞ GELİŞLER ARTIK ÇOK KOLAY CANIM YAA,
ÜZÜLME SEN :1hug::1hug:
sağolasın canım güzel günlerde kavuşuruz inşallah,hayırlı cumalar kızlarrr nasılsınız bakalım ben iyi gibii bakayım dedim neler yapıyorsunuz...
ben 53 ile mezun oldum ama şimdi 50 kiloya düştüm nam ablam duymasınklava: kızar valla kırılacaksın diye kaydirigubbakcemile3 şimdi 50 de sayıyorum ama 54-55 olmak istiyorum ideal olan o dr bana bebeğini sütten kestiğinde alırsın 3-4 kilo şimdi alma dedi bakalım ne olacak.....
ya bu ramazan ben kötüyüm ramazanın ilk gününde regl oldum 6 gün sürdü bitti 4 gün önce tekrar regl oldum 4 gündür kötü şekildeyim hemde dr gidecem bugün bakalım ne diyecek offff offf .....
silagülcüğüm allah kavuştursun canım annen gitmiş...
kendinize iyi bakın kilolarınıza kötü öpüldünüz kızlar opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
dün gece sahurda eşim için kalkıyorum ama bir kase(küçük komposto kasesi) sütlü nesfit yedim.
bol su içtim.sabahta oruçlu olmadığım için 3 hurma yedim.şimdide az süylü kahve içiyorum. detoks çorbamıda hazırlıyorum bugün öyle devam inşallah.
eh ben kursa gittim ya sorunsuz bitse olmaz.yazılı sınavda kursun hatası yüzünden sınavdan çıkarıldık, ikincisinde şükür sorun çıkmadı geçmişimde.bu seferde cumartesi olan direksiyon sınavı ertelenmiş ayın 26 sına.bu gidişle ben bu ehliyeti seneye alırım.sınavdan sonra 10 gün dosya bekliyormuşuz sonra emniyet gün veriyormuş oda 2 ay bile olabiliyormuş kesin bana seneye gün verirler bahtsız bedeviyim yadelikafadulden:roflol:
canımsın ya...neydi bu uğraştığın ya...geldimi herşey üstüste gelirya...bendede var malesef...hayırlısı canım herşeyin hayırlısı...bundada bir hayır vardır deyip geçicez...belki daha iyi olucak..kafana takma balım...önce sağlık...opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?