Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

1 hafta dene bakalım canımcım şahsen bana ağır gelir ama kendini çok zorlama

yılbaşına kadar hedefim 10 kilo vermek hadi bakalım hepimiz yılbaşı için hedef koyalım

Yılbaşına kadar hedefime ulaşmış olmayı planlıyorum ve şu an bunları yazdıktan sonra yılbaşında geriye dönüp baktığımda yerimde saymış olmamayı umuyorummm

Evet canımmm en azından bir denicem :) ama sadece bunları denicem jillian'ı yapamam sanırım çünkü jillian abla beni çok zorluyor sevemedim ben jillian'ı nedense :)
dene canım ama yapamam diye birşey yok yeterki iste hamlığımızı attıktan sonra yaparız bende sevemedim ama kadın işi biliyo

bugünkü menüm

sabah : -----

ara : yarım fincan nescafe

öğle : 6 adet lahana sarması, 1 minik kase mercimek çorbası (çocuk kasesi), 1 minik kase yoğurt

ikindin : 2 adet profiterol

akşam: 1 minik kase mercimek çorbası, 2 adet köfte ve iki parça patates

ara: 1 elma 1 nar

kahvaltın yok sanırım canım kahvaltıyı atlamasan iyi olur metabolizman çalışmaya başlar profiterol ikindin çok olmuş canım gerçi hamilesin sanırım canın çekmiş olabilir iki canlısın fazla kızamayacağım

ohh sonunda evimdeyim çok şükür, çok yoruldum bugün

menümüde yazayım

kahvaltı: abimlerde yaptım
2 tane pırasadan yapılmış mücver, 1 tane gözleme,çay

akşam: çorba,salata 1 dl ekmek

1,5 lt su

kaptancım bu arada mesaj sayım 55

50

Hoşgeldin canımcım bi güzel dinlen şimdi

ç
ok kolay bir rakibe oldum çıktım ben yaa mesaj sayısında da geçmişsin beni sahgull :) bu hafta yine kapışalımm sahgul regl de bitiyor iyi sonuç beklıyorummm hedef 1,5 kg :)

Bugünkü Menüm

SABAH
1 paket form bisküvi

Ara: Sütlü nescafe+6-7 leblebi

ÖĞLE
1 kase çorba
Avuç içi kadar balık
Salata

Ara: 2 fincan sütlü nescafe+10-11 leblebi
1 mandalina

AKŞAM
1 tabak köfteli patates yemeği (patatesi fazla yemedim)
Salata

Ara: Nescafe

Sıvı: 1,5 lt kadar
Spor: 45 dk yürüyüş+1 saat callanetics (bunu şimdi yapıcamm bakalım sevecek miyim :))

ç
ok kolay bir rakibe oldum çıktım ben yaa mesaj sayısında da geçmişsin beni sahgull :) bu hafta yine kapışalımm sahgul regl de bitiyor iyi sonuç beklıyorummm hedef 1,5 kg :)

yenilgiye doymuyorsun noracımm şaka bi yana kapışalım tatlım ben herzaman varım

ya bende şu küsürattan kurtulmak istiyorum ama nasıll böyle gram gram olmazki bi şok diyetmi yapsam bu hafta:122:

canım menü süper yanlız çok fazla nescafe tüketiyosun en azından akşam yerine yeşil çay eklesen süper olur

yenilgiye doymuyorsun noracımm şaka bi yana kapışalım tatlım ben herzaman varım

ya bende şu küsürattan kurtulmak istiyorum ama nasıll böyle gram gram olmazki bi şok diyetmi yapsam bu hafta:122:

Yenilen pehlivan güreşe doymazmışşş kapışalım kapışalımm ben formdayken

Canım ben pazar günü protein ağırlıklı beslenicem vucüdu şaşırtmak için bakalım faydası olacak mı ama şok diyet yapma sakın, ben lahana, elma, isveç vb. birçok diyeti denemiş biri olarak söyleyeyim, şok diyetlerin hiç bir faydası olmuyor bir daha alıyorsun herkes öyle derdi ama ben ısrarla yapardım ama tecrübe ile sabit bu durum

canım menü süper yanlız çok fazla nescafe tüketiyosun en azından akşam yerine yeşil çay eklesen süper olur

Evet ya nescafe benim yemek yememi engelliyr iştahımı kapatıyor az biraz o yüzden çok tüketiyorum, o zaman akşamki nesacfeyi içmemiştim zaten içmeyeyim bari :) normal çay ya da yeşil çay içeyim :)

şekerkız nerdesin seninle de kapışıcizzz bu haftaaa :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…