İyiyim bitanem tşkler sen nasılsın yalan dünyayı izliyorum bi yandan da kemal uysalın verdiği exerciseleri bulmaya çalışıyorum fakat 2 sini bulamadım ptsi blue bottle gelsede sorsam bulabildimi acaba
bugun öyle yorulmuşum ki ev karman çorman ama hiç halim yok sabah halledicem artık aynen bende bi yandan tv izliyorum bi yandan pc kurcalıyorum
39
Şimdiden kolay gelsin şekercim ama bu hatun insanın turşusunu çıkarıyor pilatesten sonra geçeyim diyorum hamlığımı üstümden atmış olurum
helallll şekercim ayda 6 kilo vermek mümkün ama veremezsen ceza var ona göre
Foto cekmek gercekten cok iyi oluyor.Kesinlikle yüklemelisin
Evet cnm,spor yapicam diye sagligindan olmasin noracigim
Insallah cnm
Bende senle baslasammi julian a,link atarmisin tatlim nerden yapiyorsun
Insallah cnm,hadi bakalim
Cnm 12 verebilirmisin,2 ay var desek 2 ayda 12 fazla degilmi:44:
Bende hedef olarak 8 diyorum.ayda 4 kg dan hesapladim,insallah basaririm:26:
bugünkü menüm
sabah : -----
ara : yarım fincan nescafe
öğle : 6 adet lahana sarması, 1 minik kase mercimek çorbası (çocuk kasesi), 1 minik kase yoğurt
ikindin : 2 adet profiterol
akşam: 1 minik kase mercimek çorbası, 2 adet köfte ve iki parça patates
ara: 1 elma 1 nar
kahvaltın yok sanırım canımkahvaltıyı atlamasan iyi olur metabolizman çalışmaya başlar profiterol ikindin çok olmuş canım gerçi hamilesin sanırım canın çekmiş olabilir iki canlısın fazla kızamayacağım
Evet canım hedefimiz yüksekkk bu haftaa
Yılbaşına kadar hedefime ulaşmış olmayı planlıyorum ve şu an bunları yazdıktan sonra yılbaşında geriye dönüp baktığımda yerimde saymış olmamayı umuyorummm
herkese günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
arkadaşlar menümde değişiklik oldu, akşam çorba içmedim canım istemedi, ekmeksiz yoğurtlu ıspanak yedim.
1 lt su, spor yok
bir de profiterolün içini yemedim, sadece dış kakaosu ile hamurunu yedim çıtır çıtır :) nereden eksiltsem kardır :)
ay denıycem cnm verırım ınsallah:) eskıden ınat ettımmı verıyordum ama:) bebek vs derken gerı geldı hepsı
​canım işim nedeni ile kahvaltı yapamıyorum çok haklısın, olmadı iş yerime kahvaltılık felan getiririm
hamile değilim canım , oğlum var 6.5 aylık
arkadaşlar menümde değişiklik oldu, akşam çorba içmedim canım istemedi, ekmeksiz yoğurtlu ıspanak yedim.
1 lt su, spor yok
bir de profiterolün içini yemedim, sadece dış kakaosu ile hamurunu yedim çıtır çıtır :) nereden eksiltsem kardır :)
Kızlar günaydınn herkeseee
Güne çok kötü başladım, firmanın birinde çalışan kadın 2 haftadır çek gönderecek sözde, sürekli bir bahane sonunda açıcam ağzımı yumucam gözümü :2:
günaydınnn kızlarrr
Kızlar günaydınn herkeseee
Güne çok kötü başladım, firmanın birinde çalışan kadın 2 haftadır çek gönderecek sözde, sürekli bir bahane sonunda açıcam ağzımı yumucam gözümü :2:
3, Takımım Meleklerine Kocamannnn bir günaydınnnnn hepinize güzel bir hafta sonu dilerim
vereceğine tüm kalbimle inanıyorum canım en önemlisi karar vermek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?