Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

İyiyim bitanem tşkler sen nasılsın yalan dünyayı izliyorum bi yandan da kemal uysalın verdiği exerciseleri bulmaya çalışıyorum fakat 2 sini bulamadım ptsi blue bottle gelsede sorsam bulabildimi acaba

bugun öyle yorulmuşum ki ev karman çorman ama hiç halim yok sabah halledicem artık aynen bende bi yandan tv izliyorum bi yandan pc kurcalıyorum

bugun öyle yorulmuşum ki ev karman çorman ama hiç halim yok sabah halledicem artık aynen bende bi yandan tv izliyorum bi yandan pc kurcalıyorum

Zaten yorgun geldin canım şimdi yapsanda baştan savma olur zaten ben yorgunken öyle oluyo yarına bırakman en isabetli karar olmuş

olur tatlım baslayalım lınkı vermısler sanırım yanlış gormedıysem .12 fazla ama denıycem tatlım:) hedefım buyuk olsun kı basarabıleyım:)

arkadaşlar menümde değişiklik oldu, akşam çorba içmedim canım istemedi, ekmeksiz yoğurtlu ıspanak yedim.

1 lt su, spor yok

bir de profiterolün içini yemedim, sadece dış kakaosu ile hamurunu yedim çıtır çıtır :) nereden eksiltsem kardır :)

Son düzenleme:

​canım işim nedeni ile kahvaltı yapamıyorum çok haklısın, olmadı iş yerime kahvaltılık felan getiririm

hamile değilim canım , oğlum var 6.5 aylık

Son düzenleme:
Yılbaşına kadar hedefime ulaşmış olmayı planlıyorum ve şu an bunları yazdıktan sonra yılbaşında geriye dönüp baktığımda yerimde saymış olmamayı umuyorummm

birlikten kuvvet dogar aynı yerde olmıycaz inşallah:)

tatlım mutlaka spor yapmalısınve daha bol su ıcmelısın

Kızlar günaydınn herkeseee

Güne çok kötü başladım, firmanın birinde çalışan kadın 2 haftadır çek gönderecek sözde, sürekli bir bahane sonunda açıcam ağzımı yumucam gözümü :2:

3, Takımım Meleklerine Kocamannnn bir günaydınnnnn hepinize güzel bir hafta sonu dilerim

ay denıycem cnm verırım ınsallah:) eskıden ınat ettımmı verıyordum ama:) bebek vs derken gerı geldı hepsı

vereceğine tüm kalbimle inanıyorum canım en önemlisi karar vermek

​canım işim nedeni ile kahvaltı yapamıyorum çok haklısın, olmadı iş yerime kahvaltılık felan getiririm

hamile değilim canım , oğlum var 6.5 aylık

Anladım canım ama en azından ceviz kayısı fındık vs koy çantana iş yerinde atıştırırsın kahvaltı yerine allah bağışlasın oğluşunu hamilelik takvimi yazınca altta ben de hamilesin sanmıştım
Değişiklik yapman daha iyi olmuş şekerkızın dediği gibi suyu artırsan çok iyi olur ve yeşilçay veya beyaz çay içmeye çalış çok faydasını görürsün zamanla spor yapacağına inanıyorum tatlı dille zorlarız biz seni merak etme

Günaydın Noracımmm yok bozma moralini bence senin iyi niyetini suistimal ediyor geç bile kalmışsın bence bazıları tatlı dilden anlamaz hakettiği dilden konuşmak lazım

günaydınnn kızlarrr

Günaydın canımcımmmm hoşgeldinnnn

uyma seytana tatlım suan oıyasada nakıt donmuyo cnm ama sureklı bahanede bır yere kadar:)

3, Takımım Meleklerine Kocamannnn bir günaydınnnnn hepinize güzel bir hafta sonu dilerim

vereceğine tüm kalbimle inanıyorum canım en önemlisi karar vermek

tatlım baslamak karar vermek bıtırmenın yarısıdır:) hadı bakalım rabbım utandırmasın:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…