Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

uyma seytana tatlım suan oıyasada nakıt donmuyo cnm ama sureklı bahanede bır yere kadar:)

Öğleden sonra yine arıcam bakalım ne diyecek yineee :)

aşağıdaki kimleri görüyorum rakibem sahgul gelmişş diğer rakibem sekerkız da gelmiş hoşgeldiniz kızlar

​inşallah biran önce hallolur, ne iş yapıyorsun?

su aslında en az 2 lt içiyorum emzirdiğim için, dün koşuşturmadan içemedim hiç, beyaz çay mı? hiç denemedim

​çok haklısın canım, geçen hafta yazmıştım iş yoğunluğum sporumu engelliyor malesef, zamanla düzene sokacağım

Çalışınca ve minik bebişin olunca zaman ayırmak hakikaten zor gibi ama bir yolunu bulacağına eminim canım . Bu arada kilo cetvelini göremedim onu yaparsan birbirimizi takip etmemiz daha kolay olur bir an önce yap istersen

su aslında en az 2 lt içiyorum emzirdiğim için, dün koşuşturmadan içemedim hiç, beyaz çay mı? hiç denemedim

Evet canım ben de dün aldım denedim tadı hoşuma gitti liptonun beyaz çayını aldım pek çok markanın var sen seçersin dün başka bir topicte arkadaşlar önermişti inceledim ve deniyorum tavsiye ederim

Beyaz çayın faydalarından bahsedecek olursak;
Öncelikle yaza yaklaştığımız bugünlerde beyaz çay beslenme düzenimizin baş tacı olmalı... Çünkü beyaz çayın bolca içerdiği kateşinler, metabolizma hızında artış sağlıyor. Bu madde hem vücudun yağ üretimi üzerinde baskılayıcı etki yaratıyor hem de mevcut yağın parçalanmasını sağlayıcı etki yaratıyor.

Beyaz çay dünyada gençlik aşısı olarak adlandırılıyor ki bu unvanı sonuna kadar hak ediyor. İçeriği ile kolajen yıkımını sınırlandıran beyaz çay, cilde esneklik veren elastin maddesinin yıkımını önlüyor, sıkı ve esnek cilt oluşumunu destekliyor. Böylece yaşlanmaya karşı savaşımızda en büyük yardımcılarımızdan biri oluyor. Esnek ve daha sıkı bir cilde sahip olmak istiyorsanız günde üç bardak beyaz çay tüketmenizi öneriyoruz.

Beyaz çayın iyi geldiği diğer alanlar ise şöyle sıralanıyor;
* Zengin kateşin içeriğiyle kanser oluşumunda en önemli etmenlerden olan serbest radikalleri azaltarak vücuda doğal koruma sağlar
* Cildi güzelleştirir
* Zayıflamaya yardımcı olur
* Yaşlanma, kırışıklık ve sarkmalara karşı olumlu rol oynar ve sıkı ve esnek cilt oluşumunu destekler
* Kilo vemeye, kilo korumaya yardımcı olur ve yağ yakımını hızlandırır
* Apple-tab-span" style="white-spacere"> Dişleri daha güçlü yapan az miktarda florid ve diğer besin elementleri içerir, kötü nefes kokusuna sebep olan bakterileri öldürür.
* Damarları genişleten etkisiyle beyaz çay iyi kolesterolü yükseltip, kötü kolesterolü düşürmeye yardımcı olarak damar sertleşmesi ve tıkanıklığının önlenmesine katkı sağlar
* Romatoit artrit ve diğer yangılı hastalıklarda azalma sağlayabilir
* Tip 2 diyabete faydalı olabilir.

nasıl yapıcamm :26:

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/32323-kilo-cizelgesi-nasil-yapilir-71.html burda resimli anlatımı var canım ben yinede kısaca kopyalayayım sana yapamazsan yine yardımcı olurum

Kilo Çizelgesi Nasıl Yapılır?
KıLO ÇıZELGESıNı NASIL YAPABıLıRSıNıZ?

Arkadaşlar, birkaç yerde kilo çizelgesi yapmak için yardım rica eden arkadaşlara rastladım. Sanırım en iyisi bununla ilgili bir başlık açmak. Hepinize kolay gelsin, dilerim yardımcı olur.

Öncelikle, aşağıda verdiğim bilgilerin "tickerfactory.com" sitesinde yer alan çizelge için olduğunu belirtmeliyim.

1) http://www.tickerfactory.com/ezticke...r_designer.php
2) Açılan sayfanın altına doğru kategorileri göreceksiniz. Buradan weight loss bölümünü tıklayın.
3) Karşınıza toplam 13 sayfalık kilo çizelge çubuğu seçenekleri çıkacak. Sayfa numaralarını tıklayarak, ilgili sayfaya gidebilir ve size sunulmuş olan seçeneklerden birini seçebilirsiniz.
4) Çizelge çubuğunuzu seçtikten sonra (şekillerin yanındaki yuvarlaklara mouse ile tick koyacaksınız) Next tuşuna basarak ilerleyin.
5) Şimdi karşınıza yine bir çok sayfalı seçenekler çıkıyor. Bu kez çubuk kaydırıcısını seçeceksiniz. Yani kilonuzun çizelge üzerindeki hareketini gösterecek olan ikonu. Toplam 7 sayfada çeşitli seçenekler sizi bekliyor. Buradaki seçiminizi de yaptıktan sonra yeniden Next tuşuna basın.
6) Figüratif seçimleriniz bitti ve şimdi sıra form doldurmada...
7) Formun passsword / pin bölümünde şifrenizi oluşturun.
8) Şifre seçiminden sonra, formu doldururken aşağıdaki yönergeleri izleyin:
track bölümü için : weight seçilecek
weight units: kilogram seçilecek
your target : hedef kilonu yaz
your starting : başlangıç kilonu yaz
your current : geçerli kilonu (bugünkü kilonu) yaz
weight date : tarihi ay/gün/yıl formatında yazılacak
height unit : Metric S.I. seçilecek (bu şekilde yaptığında beden/kitle endeksin de çizelgede yer alır)
your height : Boy yazılacak. Mesela 1.65 sen ilk kutucuğa 1, ikinci kutucuğa 65yazmalısın. Kutucukların yanında m, ve cm göründüğünden emin ol.
9) Formu doldurman bittikten sonra Next tuşuna bas.
10) Seçiminle oluşan çizelgen karşında!!! Şimdi sıra geldi çizelgeni, kk de imzana yapıştırmaya..
11) Çizelgenin altında çeşitli biçimlerde adres tipleri yer alır. Bunlardan urlile başlayanı, yani ilk kutucukta yer alanı ctrl+copy yaparak kopyala ve kontrol panelinde yer alan imza ayarlarındaki alana ctrl+paste yaparak yapıştır.
Ancak bu esnada çok dikkatli olmalısın. En sık hataya bu aşamada rastlıyorum. Adresin tamamını kopyalayamayan arkadaşlar, kilo çizelgelerine kavuşamıyorlar. Adresi kopyalarken url ile başlayıp url ile bittiğine, adresin olduğu kutucuğa bakarken en alt satıra kadar baktığına lütfen emin ol.

günaydinnnnnnnnnn

Haftasonu geldi,ben pek buralarda olamayabilirim,yediklerimi yazayim simdiden...

Sabah
2 krep,peynir ve 1 cay kasigi tereyagi

Ögle
közlenmis patlican salatasi,yogurt

Ara
1 hurma meyve olandan,ufaktan degil

Aksam
3 kasik yagsiz bulgur pilavi,3 köfteli az patatesli izmir köfte,salata

Su
2,5 lt den fazla

Spor
yok

Bu gün bende bakayim,bulabilirsem alirim

Günaydın kaptancım hoşgeldin ben de tam çıkıyordum su fazla değilmi kaptancım böbreklerini çok yorma diğer içeceklerle birlikte sıvı alımın 3 lt yi geçmezmi :26: hurmaya bende bayılırım heleki çok olgunsa afiyetolsun

Cnm cay türü hic tüketmedim dün,bide yogurt karismi var onu yazmayui unutmusum,onun tadi agzimdan gitsin diye habire su iciyorum

​anladım canım ilk market alışverişimde alıp deneyeceğim teşekkür ederim

kullanıcı kontrol panelindeki imza alanını bulamadım :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…