kullanıcı kontrol panelindeki imza alanını bulamadım :26:
kullanıcı kontrol panelindeki imza alanını bulamadım :26:
3.takımın çıtır hatunları nerdesiniz haydin gelin sohbet edelimm
bugunkü menüm
kahvaltı: 2 dilim kepek ekmek, domates,peynir,zeytin, çay
öğlen: 5 tane lahana sarma, iki kaşık kesme makarna,göbek salata,1 dilim yalancı tavukgöğsü,1 kaşık fasulye kavurma
çay,türkkahvesi
katmer falan da vardı ama yemedim
akşam: şuan hiç aç değilim acıkırsam yoğurt yerim
1,5 lt su
20dk yuruyuş
ev temizliği
Bugünkü Menüm
SABAH
1 paket form bisküvi
Ara: 1 fincan sütlü nescafe
ÖĞLE
1 kase çorba
1 dilim tam buğday ekmeği
Yarım tabak mercimek yemeği
2-3 kaşık bulgur
Ara: 1 adet Altınbaşak bisküvi (paket değil adet)
AKŞAM
1 domates
Yarım tabak patlıcan yemeği
1 kase yoğurt
Sıvı: 1 lt.
Spor: 20 dk sporda öğrendiğim hareketleri yapicimmm :)
Canım tebrikler ben de bu hafta 900 gr verdim sana rakibim haftaya :))Eki Görüntüle 845654 Bu gecen hafta
Eki Görüntüle 845655 Buda bu hafta
Aradaki fark tam 1 kg
Bu arada haftaya artik bende listeye giriyorum..Kim benle kapisacak bakalim
tbrkler canım şu hurmaları azaltabilsen eminim daha çok kilo vereceksin
Tamam cnm,kapisalimmi haftaya kadar:94::94:Canım tebrikler ben de bu hafta 900 gr verdim sana rakibim haftaya :))
Canım hurma 3 tanesi zaten 1 porsiyon meyve senin incirli tatlıda her bardağa 1 incir düşüyor incirin bir tanesi 3 hurmaya eşit..bana diyetisyen 5 hurma hakkı vermişti :)onu yemesem canım çikolata çekecek ve hurmadan daha çok kalori alicam onu bildiğim için hurma yiyorum çok faydalı bi de..
Ben gezmedeydim tatlim,yemek bulasik derken anca geldim3.takımın çıtır hatunları nerdesiniz haydin gelin sohbet edelimm
Ne iyi yapmissin cnm ama simdide ben geldim sen yoksunGeldim canımcım ama bu seferde sen kaçmışsın :) pazara gidecektim komşular bastı gidemedim onları yolcu ettim attım kendimi buraya yarın şirinyer pazarına giderim artık
Hemen okuyorum cnmKızlar bu haberi paylaşmak istedim sizlerle:
Sadece su içerek 10 yaş gençleşin - Kadın ve Kadın
benim kışın su içince midem bulanıyorr ama bu haberi okuduktan sonra zorlada olsa içicem.
Slm cnm.Ne güzel komsularin varmis,anlayisliselam kızlarr
bugun komşum çaya çağırdı artık rejimde olduğumu iyce kabullendıler menuleri bana göre ayarlıyorlar
Cnm aksami corbayla atlatirsan veya salata türü seylerle menüde sorun olmazbugunkü menüm
öğlen: 5 tane lahana sarma, iki kaşık kesme makarna,göbek salata,1 dilim yalancı tavukgöğsü,1 kaşık fasulye kavurma
çay,türkkahvesi
1,5 lt su
20dk yuruyuş
ev temizliği
Afiyet olsun cnm,begendim..Sabahlari ekmek arasi biseylyer yapsan daha saglikli olur aslinda:26:Bugünkü Menüm
SABAH
1 paket form bisküvi
ÖĞLE
1 kase çorba
2-3 kaşık bulgur
AKŞAM
1 domates
1 kase yoğurt
Insallah cnm,eski kiyafetlerime sigsaydim birAmin canım hepimiz yüzümüzün akıyla çıkalım bu zorlu sınavdan inş
Bende bakayim,begenirsem arada yaparimHoşbuldum canımcım dün bi video buldum canımcım zamanın olursa bi incele bakalım beğenirsen bunuda
yapabiliriz
:13::13: Fun Fitness: Stability Ball - YouTube
Cnm sen emziriyorsun ya doktora sor istersen beyaz cayi,süt yoluyla bebege etkisi olurmu diye:26:
su aslında en az 2 lt içiyorum emzirdiğim için, dün koşuşturmadan içemedim hiç, beyaz çay mı? hiç denemedim
Iyi aksamlar cnmKızlar günaydınn herkeseee
Güne çok kötü başladım, firmanın birinde çalışan kadın 2 haftadır çek gönderecek sözde, sürekli bir bahane sonunda açıcam ağzımı yumucam gözümü :2:
Melek kalpli arkadasim sanada iyi aksamlarrr3, Takımım Meleklerine Kocamannnn bir günaydınnnnn hepinize güzel bir hafta sonu dilerim
vereceğine tüm kalbimle inanıyorum canım en önemlisi karar vermek
iyi aksamlar sekerimgunaydın cnm
Evet cnm,linki aldim.Basarirsin tabi,niye basaramiyacakmissinolur tatlım baslayalım lınkı vermısler sanırım yanlış gormedıysem .12 fazla ama denıycem tatlım:) hedefım buyuk olsun kı basarabıleyım:)
Cok iyi yapmissin cnm,afiyet olsun.
arkadaşlar menümde değişiklik oldu, akşam çorba içmedim canım istemedi, ekmeksiz yoğurtlu ıspanak yedim.
1 lt su, spor yok
bir de profiterolün içini yemedim, sadece dış kakaosu ile hamurunu yedim çıtır çıtır :) nereden eksiltsem kardır :)
Cok gec oldugu icin iyi aksamlar cnmmmherkese günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Kızlar bu haberi paylaşmak istedim sizlerle:
Sadece su içerek 10 yaş gençleşin - Kadın ve Kadın
benim kışın su içince midem bulanıyorr ama bu haberi okuduktan sonra zorlada olsa içicem.
selam kızlarr
bugun komşum çaya çağırdı artık rejimde olduğumu iyce kabullendıler menuleri bana göre ayarlıyorlar
bugunkü menüm
çay,türkkahvesi
1,5 lt su
20dk yuruyuş
ev temizliği
Bugünkü Menüm
SABAH
1 paket form bisküvi
ÖĞLE
1 kase çorba
2-3 kaşık bulgur
AKŞAM
1 domates
1 kase yoğurt
Canım tebrikler ben de bu hafta 900 gr verdim sana rakibim haftaya :))
Canım hurma 3 tanesi zaten 1 porsiyon meyve senin incirli tatlıda her bardağa 1 incir düşüyor incirin bir tanesi 3 hurmaya eşit..bana diyetisyen 5 hurma hakkı vermişti :)onu yemesem canım çikolata çekecek ve hurmadan daha çok kalori alicam onu bildiğim için hurma yiyorum çok faydalı bi de..
Ben gezmedeydim tatlim,yemek bulasik derken anca geldim
Ne iyi yapmissin cnm ama simdide ben geldim sen yoksun
Hemen okuyorum cnm
Slm cnm.Ne güzel komsularin varmis,anlayisli
Cnm aksami corbayla atlatirsan veya salata türü seylerle menüde sorun olmazEv temizligi
Afiyet olsun cnm,begendim..Sabahlari ekmek arasi biseylyer yapsan daha saglikli olur aslinda:26:
Insallah cnm,eski kiyafetlerime sigsaydim bir
Bende bakayim,begenirsem arada yaparim
Cnm sen emziriyorsun ya doktora sor istersen beyaz cayi,süt yoluyla bebege etkisi olurmu diye:26:
Iyi aksamlar cnm
Sakin ol cnm sen,her yerde var öyle tipler sen sakinligini koruyarak hakkini ver
Melek kalpli arkadasim sanada iyi aksamlarrr
iyi aksamlar sekerim
Evet cnm,linki aldim.Basarirsin tabi,niye basaramiyacakmissin
Cok iyi yapmissin cnm,afiyet olsun.
Cok gec oldugu icin iyi aksamlar cnmmm
Kizlar kusura bakmayin daha geriye gidemedim.cevap veremediklerimden özür dilerim.Ilk firsatta menülerine yorumlarimi yapicam
Eeee özledinizmmi beni bakim
gayet güzel tbrkler canım lahana sarması bulgurlu olunca daha sağlıklı oluyor ben pirinci tamamen çıkardım hayatımdan
pirinç =şeker diyor Canan Hocamız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?