- 20 Eylül 2013
- 13.303
- 15.829
- 228
gene geldimmmm:92::111::124::122:
evet canım bulgurluydu, bende aynen canım artık pirinç almıyorum bile
En güzelini yapıyosun canım hoşgeldinnnnnnnnnnnn yakaladım seni ben nöbetçi üye gibi oldum bugün tek başşıma burda
nasılsın
canım valla bende aynı bakıyorum kimse yok çıkıyorum napim
Tamam cnm,kapisalimmi haftaya kadar:94::94:
Diyetisyen dediyse boynum kıldan inceüstelik hurmanın anavatanındayken faydalarından yararlan canımcım. 900 gr çok güzel tbrk ederim Bu arada Kemal Uysalın hareketlerini yapıyomusun merak ettim
Haklısın canım tek başına olunca çok sıkıcı oluyor bende topic topic geziyorum o kadar çok bilgi var ki hangisine bakacağımı şaşırdım
bu arada saçlarıma bakım yapmıştım biraz yanmaya başladı napsam yıkasammı acaba yoksa yarınımı beklesem sıkıp dişimi karar veremedim
canım keşke yapabilsem ama hem yürüyüş hem hareketleri devam ettiremiyorumaslında sıkılaşma çok önemli 1 kilo versen 2 kilo vermiş durmak çok daha güzel, ama işte ciddi zaman sıkıntım var, sabah yürüyüş sonrası uyumazsam gün içinde pilim biter, sonra zaten akşama kadar işteyim eve geliyorum yemek ev bilmemne zaman bitiyor..
wuuuww tatlım supersın sımdıden 600 eksık hadı bakalım:)
bence persembe gunlerını detoks yapalım tartı oncesı:))evet canım ya aslında cumadan biraz kabızlık sıkıntım vardım bugun rahatladımdedim bi tartılayım gerçekten çok etkiliyoo
napsam :44: artık perşembe akşam ilaç içmek lazım
bence persembe gunlerını detoks yapalım tartı oncesı:))
kemal uysalın hareketlerını ben bulamadım lınk verebılırmısın cnm
evet canım ya aslında cumadan biraz kabızlık sıkıntım vardım bugun rahatladımdedim bi tartılayım gerçekten çok etkiliyoo
napsam :44: artık perşembe akşam ilaç içmek lazım
kesinlikle canım bişeyler yapmak lazım
canım face yada twtter üzerinden kemal uysal diye aratırsan grubu var orada paylaşıyor hareketleri
tamama tatlım bı bakıyım saol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?