- 8 Haziran 2010
- 6.067
- 2.654
- 248
arkadas olarak eklemek mı gerekıyor tatlım goozukmuyor bende hareketler
ben aksıne persembe gunu daha ck myıyorum ne hıkmetse bıde tuvalkete cıkamıyor oluyorum:))
sahgül tebrikler canım, inşallah herkes hedefine kısa sürede ve "kalıcı" olarak ulaşır:)) neticede o da çok önemli:))
sen suyu artırsan daha çok verirsin, daha öncede yazmıştım 1,5 lt su çok az diyette..
evet canım kemal uysal diye ekleyince o seni grubuna dahil ediyor..
ozaman birbirmizi motive edelim perşembe detoks günümüz sadece çorba tüketelim
çok haklısın canım havalar soğudukça su içme oranım düşüyor malesef ama zorlıycam kendimi
40. mesajımı yzıyorum 40 kere maşallah
bugün burda haftanın ilk günü, pazar günleri çalışıyoruz biz:)
pazartesi sendromu yok sizde ne güzel
canım keşke yapabilsem ama hem yürüyüş hem hareketleri devam ettiremiyorumaslında sıkılaşma çok önemli 1 kilo versen 2 kilo vermiş durmak çok daha güzel, ama işte ciddi zaman sıkıntım var, sabah yürüyüş sonrası uyumazsam gün içinde pilim biter, sonra zaten akşama kadar işteyim eve geliyorum yemek ev bilmemne zaman bitiyor..
kemal uysal ın hareketlerini tek tek inceledim ve açıkcası sadece fotolar olduğu için pek açıklayıcı gelmedi.. isteyen videolarını aratsın demiş ama fotolara tam benzer video bulamadım ve bunlarla uğraşacağıma pilates yaparım en azından hareketler oldukça belli açıklayıcı ve doğru nefes alış verişi yapabiliyor insan ebru ile..
ve şuna karar verdim, haftada 4 gün yürüyüşe gideceğim, pazar pazartesi, çarşamba ve perşembe.. (burda haftaiçi oluyor bu günler) haftasonu yani cuma ve cumartesi ile salı günü de pilates yapacağım.. çok kısa sürede sonuç alacağıma inanıyorum:)
Benim bulabildiğim videoları şunlar yapmak isteyen olursa
Stability Ball Squats - Ask The Trainer - Learn Proper Form** Stability Ball Squats - Ask The Trainer - Learn Proper Form - YouTube
How to Do Lateral Raise **How to Do Lateral Raise - YouTube
How To: Ball Crunch**How To: Ball Crunch - YouTube
Criss Cross | the ultimate core-blasting exercise**Criss Cross | the ultimate core-blasting exercise - YouTube
Standing Side Bend **Standing Side Bend - YouTube
kemal uysal ın hareketlerini tek tek inceledim ve açıkcası sadece fotolar olduğu için pek açıklayıcı gelmedi.. isteyen videolarını aratsın demiş ama fotolara tam benzer video bulamadım ve bunlarla uğraşacağıma pilates yaparım en azından hareketler oldukça belli açıklayıcı ve doğru nefes alış verişi yapabiliyor insan ebru ile..
ve şuna karar verdim, haftada 4 gün yürüyüşe gideceğim, pazar pazartesi, çarşamba ve perşembe.. (burda haftaiçi oluyor bu günler) haftasonu yani cuma ve cumartesi ile salı günü de pilates yapacağım.. çok kısa sürede sonuç alacağıma inanıyorum:)
Herkese iyi pazarlar Melekler
Anladım canım senin çalışmadığını tahmin etmiştim Arabistanda değilmisin şu an
Saçlarıma yaptığım bakımı hemen yazayım çok faydasını görüyorum ben saçımı peruk sanan bile var hiç dökülmez hepinize tavsiye ederim en azından ayda bir kez yapın
Evigen ampul
C vitamini redox
Bepanthen ampul
Devit-3 ampul
1 şişe badem yağı
1 yumurtanın sarısı
hepsini karıştırıp süreceksiniz
Bekletebildiğiniz kadar bekletin
yalnız temiz saça uygulayınki sac diplerinden emilmesi kolay olsun
Rica ederim canım kolay gelsin
ya dun aksam usengeclıgım ustumdeydı 2 km yurudurm kalca hareketlerı yaptım ama jullıan cnm ıstemdı sınır oldum sonradan kendıme eve gıdınce bı yorgunluk bınıyo ustume ya usenıyorum napcem ben
aynısını baada verdı doktor hala yapmadım ya yapmam lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?