Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

ben aksıne persembe gunu daha ck myıyorum ne hıkmetse bıde tuvalkete cıkamıyor oluyorum:))

ozaman birbirmizi motive edelim perşembe detoks günümüz sadece çorba tüketelim

çok haklısın canım havalar soğudukça su içme oranım düşüyor malesef ama zorlıycam kendimi

kızlar bana çizelge konusunda yardımcı olur musunuz?
çizelgeyi oluşturdum ama profilime yerleştiremedim sorun çıktı

40. mesajımı yzıyorum 40 kere maşallah

bugün burda haftanın ilk günü, pazar günleri çalışıyoruz biz:)

pazartesi sendromu yok sizde ne güzel

evet bizde pazar sendromu var
bugün bizim lojmandan bebek görmeye gideceğiz ben de orada çok yememek için eve gittim kalan karnıbaharımı yedim yanında hiç ekmek yemedim, kısır vs varsa ondan yerim başka bişey yemicem kararlıyım:) pegasusla yarışcaz bu hafta

kemal uysal ın hareketlerini tek tek inceledim ve açıkcası sadece fotolar olduğu için pek açıklayıcı gelmedi.. isteyen videolarını aratsın demiş ama fotolara tam benzer video bulamadım ve bunlarla uğraşacağıma pilates yaparım en azından hareketler oldukça belli açıklayıcı ve doğru nefes alış verişi yapabiliyor insan ebru ile..
ve şuna karar verdim, haftada 4 gün yürüyüşe gideceğim, pazar pazartesi, çarşamba ve perşembe.. (burda haftaiçi oluyor bu günler) haftasonu yani cuma ve cumartesi ile salı günü de pilates yapacağım.. çok kısa sürede sonuç alacağıma inanıyorum:)

Herkese iyi pazarlar Melekler

Anladım canım senin çalışmadığını tahmin etmiştim Arabistanda değilmisin şu an

Saçlarıma yaptığım bakımı hemen yazayım çok faydasını görüyorum ben saçımı peruk sanan bile var hiç dökülmez hepinize tavsiye ederim en azından ayda bir kez yapın

Evigen ampul
C vitamini redox
Bepanthen ampul
Devit-3 ampul
1 şişe badem yağı
1 yumurtanın sarısı

hepsini karıştırıp süreceksiniz
Bekletebildiğiniz kadar bekletin
yalnız temiz saça uygulayınki sac diplerinden emilmesi kolay olsun

Benim bulabildiğim videoları şunlar yapmak isteyen olursa

Stability Ball Squats - Ask The Trainer - Learn Proper Form** Stability Ball Squats - Ask The Trainer - Learn Proper Form - YouTube

How to Do Lateral Raise **How to Do Lateral Raise - YouTube

How To: Ball Crunch**How To: Ball Crunch - YouTube

Criss Cross | the ultimate core-blasting exercise**Criss Cross | the ultimate core-blasting exercise - YouTube

Standing Side Bend **Standing Side Bend - YouTube

saol tatlım:)

hadı bakalım ınsallah cnm yılbasına kadar gıtsın su yaglar:)

aynısını baada verdı doktor hala yapmadım ya yapmam lazım

ya dun aksam usengeclıgım ustumdeydı 2 km yurudurm kalca hareketlerı yaptım ama jullıan cnm ıstemdı sınır oldum sonradan kendıme eve gıdınce bı yorgunluk bınıyo ustume ya usenıyorum napcem ben

Yine de iyi spor yapıyosun maşallah ama jillian çok zorlayıcı bi süre sonra insan her gün yapmaya tırsıyo kalça hareketlerini yapma istersen jillian zaten yaptırıyo böylece çok yorulmmış olursun yada yarım saat dinlenerek yap gerçi insan bi oturdumu yerinden kalkamıyo spor sonrası :26:

aynısını baada verdı doktor hala yapmadım ya yapmam lazım

Yap canım gerçekten özellikle diyet yaparken saçların dökülmesi artıyor çok faydasını göreceksin yıkamak biraz dert ama olsun benim saçlar popomda inan kolların kopuyo ama olsun bu kürle hiç dökülmüyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…