- 13 Nisan 2009
- 6.159
- 1.031
- 373
Yine de iyi spor yapıyosun maşallah ama jillian çok zorlayıcı bi süre sonra insan her gün yapmaya tırsıyo kalça hareketlerini yapma istersen jillian zaten yaptırıyoböylece çok yorulmmış olursun yada yarım saat dinlenerek yap gerçi insan bi oturdumu yerinden kalkamıyo spor sonrası :26:
Yap canım gerçekten özellikle diyet yaparken saçların dökülmesi artıyor çok faydasını göreceksin yıkamak biraz dert ama olsun benim saçlar popomda inan kolların kopuyo ama olsun bu kürle hiç dökülmüyo
yap canım çok faydasını göreceksinbenım saclarım cok dokuluyor dıs gebelık gecırdım ondan dolaayı doktor bvermıstı kullanıyım barı bu akşam yapıyım:)
Herkese iyi pazarlar Melekler
Anladım canım senin çalışmadığını tahmin etmiştim Arabistanda değilmisin şu an
Saçlarıma yaptığım bakımı hemen yazayım çok faydasını görüyorum ben saçımı peruk sanan bile var hiç dökülmez hepinize tavsiye ederim en azından ayda bir kez yapın
Evigen ampul
C vitamini redox
Bepanthen ampul
Devit-3 ampul
1 şişe badem yağı
1 yumurtanın sarısı
hepsini karıştırıp süreceksiniz
Bekletebildiğiniz kadar bekletin
yalnız temiz saça uygulayınki sac diplerinden emilmesi kolay olsun
keşke kahvaltıyı da atlamasan canım biliyorum çalışıyorsun ama yanında bir şeyler götürsen yada biraz daha erken kalkıp kahvaltını yapsan çok iyi olur
Kızlar herkese iyi haftasonları
Bugün protein ağırlıklı besleniyorum sabah kahvaltısını biraz geç ve çok iyi yaptım o yüzden hala acıkmadımm :)
Dün 2 form çayından sonra sabah tartıda çok iyi bir rakam gördüm eğer böyle giderse cumaya kadar 69'ları görürüm diye düşünüyorum :)
Annemle beraber yaptığımızdan daha istikrarlı oldu bu kez inşallah devamı da böyle olur.
Sweetdimple benim de kız kardeşimin de saçları çok dökülüyor hele kız kardeşimin psikolojisi bozuldu o derece herşeyi kullandı ama hiç etki etmedi iyice seyreldi saçları
Şu karışımı ayrıntılı alsam senden.
Mesela bunlar tüp halinde mi satılıyor, 1 tüp mü koyuyorsun her karışıma nasıl yapıyorsun haftada kaç kez yapıyorsun ne kadar bekletiyorsun çok soru sordum sanırımcevaplayabilirsen çok sevinirim.
evet canım Arabistandayım çalışıyorum diplomatım ben..o nedenle buraya geldik..
karışım için ampulleri eczaneden bulabilirim sanırım ama burda badem yağını nasıl bulurum bilemiyorum burada aktar tarzı dükkan vs yok
Evet canım haklısın zaten 1 paket yememe rağmen bisküviyi öğlene kadar çabuk acıkıyorum, erken kalkmaya çalışıcam kalkamadığım zamanlar mecbur bu şekilde halledicemm
Kesinlikle haklisin cnm,yiyip ictiklerimizinde cok etkisi oluyor.>Benimde ayni ince telli saclarim var,söyle gür saclarim olsaydi keskenora bence dıştan kullanılan ürünler belki koruma sağlar ama asıl içten desteklemek lazım..
aldığı proteine dikkat etsin, ceviz ve yumurta yesin.. ve kefir:)) ben yine kefir diyorum maşallah benim saçlarımı artırdığını düşünüyorum.. ama düzenli içmek gerekiyor.. ne kullanırsa kullansın düzenli ve uzun süreli olması gerek.. saç meselesi benim de takıntımdır.. çok düz ve zayıf saçlarım var malesef.. şöyle dalga dalga gür saçlar isterdim ama yok napalım :)
Cok sevindim cnm,tarti sanada gülmüs bu günKızlar herkese iyi haftasonları
Bugün protein ağırlıklı besleniyorum sabah kahvaltısını biraz geç ve çok iyi yaptım o yüzden hala acıkmadımm :)
Dün 2 form çayından sonra sabah tartıda çok iyi bir rakam gördüm eğer böyle giderse cumaya kadar 69'ları görürüm diye düşünüyorum :)
Annemle beraber yaptığımızdan daha istikrarlı oldu bu kez inşallah devamı da böyle olur.
Sweetdimple benim de kız kardeşimin de saçları çok dökülüyor hele kız kardeşimin psikolojisi bozuldu o derece herşeyi kullandı ama hiç etki etmedi iyice seyreldi saçları
Mesela bunlar tüp halinde mi satılıyor, 1 tüp mü koyuyorsun her karışıma nasıl yapıyorsun haftada kaç kez yapıyorsun ne kadar bekletiyorsun çok soru sordum sanırımcevaplayabilirsen çok sevinirim.
Cnm ekmek arasi biseyler hazirlasan,zamanin yoksa aksamdan peynirli bir sandvic yap,sar dolaba koy.Sabah hemen cantana koyar götürürsünEvet canım haklısın zaten 1 paket yememe rağmen bisküviyi öğlene kadar çabuk acıkıyorum, erken kalkmaya çalışıcam kalkamadığım zamanlar mecbur bu şekilde halledicemm
Burdada yok aktar,olsa neler alirim nelerevet canım Arabistandayım çalışıyorum diplomatım ben..o nedenle buraya geldik..
karışım için ampulleri eczaneden bulabilirim sanırım ama burda badem yağını nasıl bulurum bilemiyorum burada aktar tarzı dükkan vs yok
Iyi pazarlar cnmmHerkese iyi pazarlar Melekler
Anladım canım senin çalışmadığını tahmin etmiştim Arabistanda değilmisin şu an
Saçlarıma yaptığım bakımı hemen yazayım çok faydasını görüyorum ben saçımı peruk sanan bile var hiç dökülmez hepinize tavsiye ederim en azından ayda bir kez yapın
Evigen ampul
C vitamini redox
Bepanthen ampul
Devit-3 ampul
1 şişe badem yağı
1 yumurtanın sarısı
hepsini karıştırıp süreceksiniz
Bekletebildiğiniz kadar bekletin
yalnız temiz saça uygulayınki sac diplerinden emilmesi kolay olsun
Insallah sekercigimhadı bakalım ınsallah cnm yılbasına kadar gıtsın su yaglar:)
Benim kac gündür üstümdeler,bi gidemedilerya dun aksam usengeclıgım ustumdeydı 2 km yurudurm kalca hareketlerı yaptım ama jullıan cnm ıstemdı sınır oldum sonradan kendıme eve gıdınce bı yorgunluk bınıyo ustume ya usenıyorum napcem ben
Hayirli olsun cnm,birde ben yapabilseydimtamamdır hallettim:)) ekleme kuralları değişmiş:)
Cumada evdesiniz o zaman40. mesajımı yzıyorum 40 kere maşallah
bugün burda haftanın ilk günü, pazar günleri çalışıyoruz biz:)
Ne güzel yapmissin cnm,karnin tok oldumu caninda pek istemiyor zatenevet bizde pazar sendromu var
bugün bizim lojmandan bebek görmeye gideceğiz ben de orada çok yememek için eve gittim kalan karnıbaharımı yedim yanında hiç ekmek yemedim, kısır vs varsa ondan yerim başka bişey yemicem kararlıyım:) pegasusla yarışcaz bu hafta
Insallah cnm,kisa sürede hedefine ulasirsinkemal uysal ın hareketlerini tek tek inceledim ve açıkcası sadece fotolar olduğu için pek açıklayıcı gelmedi.. isteyen videolarını aratsın demiş ama fotolara tam benzer video bulamadım ve bunlarla uğraşacağıma pilates yaparım en azından hareketler oldukça belli açıklayıcı ve doğru nefes alış verişi yapabiliyor insan ebru ile..
ve şuna karar verdim, haftada 4 gün yürüyüşe gideceğim, pazar pazartesi, çarşamba ve perşembe.. (burda haftaiçi oluyor bu günler) haftasonu yani cuma ve cumartesi ile salı günü de pilates yapacağım.. çok kısa sürede sonuç alacağıma inanıyorum:)
Forumda 1 günlük detokslar var bakin istersenizbence persembe gunlerını detoks yapalım tartı oncesı:))
Haftasonu oldumu cok gelemiyorum maalesefEn güzelini yapıyosun canım hoşgeldinnnnnnnnnnnn yakaladım seni ben nöbetçi üye gibi oldum bugün tek başşıma burda
nasılsın
cnm pasta olmamis,hemde arada olmamis..Hani bu hafta kacamak yoktu,notamizi sildirecektikgunaydın kıslar
menum:
1dılım ekmek arası beyaz peynır sekersız cay
öğle
4-5 kasık pılav ustu nohut
ara
tutku 2 adet
aksam
sucuklu yumurta
kepek ekmegı arasına
sey 1 dılım bıskuvı pastası
su:2 lt
spor :2 km yuruyus
kalça hareketleri
Tamam cnm,kapisiyoruz o zaman.Cnm bende sabah tartildim 300 gr fazla ciktim gecen haftaya göre,üzüldüm ama sislik olabilir.Haftaya kadar 69 lari görseydim:18:tamam kaptan:) bana da motive olur sana da:) ama ben haftaya regl döneminde olacağım kilom da muhtemelen yanıltacak, ama olsun:)
bende saclarimdan yana dertliyim.Dökülüyor..Ne kusuru kaptancım hoşgeldin gez tabiki ona da ihtiyacımız var özlemezmiyiz elbette özledik ben de abimleri turladım saçıma bakım yaptım streçle sardım yarına kadar bekleyeceğim yarın yıkaması işkence kol kaslarım çok çalışacak
Hos geldin cnm,gec oldu ama..gene geldimmmm:92::111::124::122:
Kızlar herkese iyi haftasonları
Bu güzeldi..Nora teli acar ve kalk kahvalti saati diye bir sesTelini ver canım bak ben seni nasıl erkenden kaldırıyorum
Dana iligi tarifimi,ve karanfil suyu parlaklik icinmi...:44:Elbette cevaplarım canım ne demek seve seve
Kızkardeşin hiç üzülmesin öncelikle blubottle ın dediği gibi beslenme çok önemli bu yaptıklarımız dışardan takviye tüp değil canım bildiğin iğne ampulü hepsinden birer ampul ekliyorum ben koruma amaçlı yapıyorum çünkü fakat yoğun dökülmelerde 2 şer ampul ekleyebilirsin ben yumurta kokusu gelmesin diye bir kapak ta çamterebentin ekliyorum 2 haftada bir yapsın kardeşin.ben ayrıca 6 ayda bir suna dumankayanın dana iliği tarifini de yaparım o da müthiş fakat onu arıtmak çok zor ayrıca saçlarımı kuru taramam karanfil suyuyla tararım çok ıslak taramam şimdi aklıma geldi kardelşin bir de çinko değerlerine baktırsın canım naçizane bilgilerim bunlar umarım faydalı olur tekrar geçmiş olsun
Merhaba 3.takimin citirlari..
Sabah gec kaltik,sonra temizlik ardindan kizim saclarimi kes dedi kestim,sonra dus fasli derken bi ara ugrayabildim.simdi ocaga yemek koydum,o kaynayana kadar dün yediklerimi yazip gecmisi cevaplayayim
Sabah
2 dl ekmek,peynir,az yumurta..
Ara
1 mandalina,1 cay bardagi kefir
Ögle
Önceki günden kalan izmir köfteden yarim porsiyon,ayran
Aksam
3 kasik bulgur pilavi,yogurt
Ara
ceyrek hurma,1 mandalina,ve aksam findik yedim ama ne kadar yedigimi bilmiyorum.Cocuklar icin indirmistim tv bakarken baktimki bende götürüyorum:18:
Su
2,5 lt
spor
yok maalesef
Bu güzeldi..Nora teli acar ve kalk kahvalti saati diye bir ses
Dana iligi tarifimi,ve karanfil suyu parlaklik icinmi...:44:
Evet cnm acemi olarak kesme,boyama,röfle,topuz yapilirHoşgeldin kaptancım kuaförlükte var demek sende tbrkler
Ben de pazara gidip geldim kilo yeşil zzeytin aldım allahtan kuzi vardı 1 saatte dildik hepsini menü yarın paylaşmaya başlıyorum kuziyi yolcu edeyim evde misafir varken menüm sağlıklı olmuyor kesin 85 in üstüne çıktım tartılmaya tırsıyorum
Süper olur aslindaİyi olmazmı kalk spora desem
Evet canım dana iliği veya sığır iliği tarifi olarak var nette karanfil suyu kırılmaları önlüyor ve parlaklık veriyor kendimi bildim bileli kullanırım
Evet cnm acemi olarak kesme,boyama,röfle,topuz yapilir
Bende cok severim kendi tatlandirdigimiz yesil zeytinleri.Gecen gün vardi türk bakkalinda alayimmi,almayayimmi derken almadim.Sonra cok pisman oldum,gittimki alim kalmamisti:26:
Tamam canim yarin paylasirsin artik yediklerini.Baslangic kilonu bana bildirrisen sevinirim özelden.Birde gecen defa devam edemediginden deneme süreni 1 hafta olarak hesaplayacagiz...Cumaya kadar iyi bir sonuc alirsin insallah
Süper olur aslinda
Cnm karanfili suya koyup beklettikten sonrami kullaniyorsun,yoksa kaynatip suyunumu kullaniyorsun.:26:
Kizlar benim tavuk haslandi,suyu pilav olmayi bekliyor,onlari daha fazla bekletmeyeyim
kendimede patlican közledim aksam icin,onuda hazirlayayim gec olmadan yiyeyim
Bir gözüm burda sakin gittim sanmayin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?