Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

aynen cnm:) bıde sezeryan oldum gobegım cok sarkık duruyo suan toparlamam lazım 3 ay dolacak 10 gunsonra nasıpse mekıkı ancak oyle yapabılırım

benım saclarım cok dokuluyor dıs gebelık gecırdım ondan dolaayı doktor bvermıstı kullanıyım barı bu akşam yapıyım:)

evet canım Arabistandayım çalışıyorum diplomatım ben..o nedenle buraya geldik..
karışım için ampulleri eczaneden bulabilirim sanırım ama burda badem yağını nasıl bulurum bilemiyorum burada aktar tarzı dükkan vs yok

keşke kahvaltıyı da atlamasan canım biliyorum çalışıyorsun ama yanında bir şeyler götürsen yada biraz daha erken kalkıp kahvaltını yapsan çok iyi olur

Evet canım haklısın zaten 1 paket yememe rağmen bisküviyi öğlene kadar çabuk acıkıyorum, erken kalkmaya çalışıcam kalkamadığım zamanlar mecbur bu şekilde halledicemm

Kızlar herkese iyi haftasonları

Bugün protein ağırlıklı besleniyorum sabah kahvaltısını biraz geç ve çok iyi yaptım o yüzden hala acıkmadımm :)

Dün 2 form çayından sonra sabah tartıda çok iyi bir rakam gördüm eğer böyle giderse cumaya kadar 69'ları görürüm diye düşünüyorum :)

Annemle beraber yaptığımızdan daha istikrarlı oldu bu kez inşallah devamı da böyle olur.

Sweetdimple benim de kız kardeşimin de saçları çok dökülüyor hele kız kardeşimin psikolojisi bozuldu o derece herşeyi kullandı ama hiç etki etmedi iyice seyreldi saçları

Şu karışımı ayrıntılı alsam senden.

Mesela bunlar tüp halinde mi satılıyor, 1 tüp mü koyuyorsun her karışıma nasıl yapıyorsun haftada kaç kez yapıyorsun ne kadar bekletiyorsun çok soru sordum sanırım cevaplayabilirsen çok sevinirim.

nora bence dıştan kullanılan ürünler belki koruma sağlar ama asıl içten desteklemek lazım..
aldığı proteine dikkat etsin, ceviz ve yumurta yesin.. ve kefir:)) ben yine kefir diyorum maşallah benim saçlarımı artırdığını düşünüyorum.. ama düzenli içmek gerekiyor.. ne kullanırsa kullansın düzenli ve uzun süreli olması gerek.. saç meselesi benim de takıntımdır.. çok düz ve zayıf saçlarım var malesef.. şöyle dalga dalga gür saçlar isterdim ama yok napalım :)

Merhaba 3.takimin citirlari..
Sabah gec kaltik,sonra temizlik ardindan kizim saclarimi kes dedi kestim,sonra dus fasli derken bi ara ugrayabildim.simdi ocaga yemek koydum,o kaynayana kadar dün yediklerimi yazip gecmisi cevaplayayim

Sabah

2 dl ekmek,peynir,az yumurta..

Ara
1 mandalina,1 cay bardagi kefir

Ögle
Önceki günden kalan izmir köfteden yarim porsiyon,ayran

Aksam
3 kasik bulgur pilavi,yogurt

Ara
ceyrek hurma,1 mandalina,ve aksam findik yedim ama ne kadar yedigimi bilmiyorum.Cocuklar icin indirmistim tv bakarken baktimki bende götürüyorum:18:

Su
2,5 lt
spor
yok maalesef

Diplomatsın demek ne güzel hazırola geçesim geldi birden :44::44: evet canım ampulleri eczaneden alabilirsin burada dr a yazdırıyorum ben ücret ödemiyorum badem yağı yerine zeytin yağı kullanabilirsin o kadar dert etme

Evet canım haklısın zaten 1 paket yememe rağmen bisküviyi öğlene kadar çabuk acıkıyorum, erken kalkmaya çalışıcam kalkamadığım zamanlar mecbur bu şekilde halledicemm

Telini ver canım bak ben seni nasıl erkenden kaldırıyorum

Kesinlikle haklisin cnm,yiyip ictiklerimizinde cok etkisi oluyor.>Benimde ayni ince telli saclarim var,söyle gür saclarim olsaydi keske
Cok sevindim cnm,tarti sanada gülmüs bu gün
Bende bu gün kahvaltiyla ögleni bir yaptim maalesef
Cnm ekmek arasi biseyler hazirlasan,zamanin yoksa aksamdan peynirli bir sandvic yap,sar dolaba koy.Sabah hemen cantana koyar götürürsün
Burdada yok aktar,olsa neler alirim neler

Iyi pazarlar cnmm
hadı bakalım ınsallah cnm yılbasına kadar gıtsın su yaglar:)
Insallah sekercigim
ya dun aksam usengeclıgım ustumdeydı 2 km yurudurm kalca hareketlerı yaptım ama jullıan cnm ıstemdı sınır oldum sonradan kendıme eve gıdınce bı yorgunluk bınıyo ustume ya usenıyorum napcem ben
Benim kac gündür üstümdeler,bi gidemediler
tamamdır hallettim:)) ekleme kuralları değişmiş:)
Hayirli olsun cnm,birde ben yapabilseydim
40. mesajımı yzıyorum 40 kere maşallah

bugün burda haftanın ilk günü, pazar günleri çalışıyoruz biz:)
Cumada evdesiniz o zaman
Ne güzel yapmissin cnm,karnin tok oldumu caninda pek istemiyor zaten
Insallah cnm,kisa sürede hedefine ulasirsin
bence persembe gunlerını detoks yapalım tartı oncesı:))
Forumda 1 günlük detokslar var bakin isterseniz
En güzelini yapıyosun canım hoşgeldinnnnnnnnnnnn yakaladım seni ben nöbetçi üye gibi oldum bugün tek başşıma burda

nasılsın
Haftasonu oldumu cok gelemiyorum maalesef

cnm pasta olmamis,hemde arada olmamis..Hani bu hafta kacamak yoktu,notamizi sildirecektik
tamam kaptan:) bana da motive olur sana da:) ama ben haftaya regl döneminde olacağım kilom da muhtemelen yanıltacak, ama olsun:)
Tamam cnm,kapisiyoruz o zaman.Cnm bende sabah tartildim 300 gr fazla ciktim gecen haftaya göre,üzüldüm ama sislik olabilir.Haftaya kadar 69 lari görseydim:18:

kızlarrr biraz önce tartıldım tartı fotommmmm

Eki Görüntüle 847599

Tebrik ederim cnm

bende saclarimdan yana dertliyim.Dökülüyor..
Ampulleri burda nasil bulurum bilmyorum,bi arastirayim eger bulabilirsem bende deneyeyim senin tarifini
gene geldimmmm:92::111::124::122:
Hos geldin cnm,gec oldu ama..
Bide benim sana her defasinda sahnur diyesim var,neden bilmiyorum.Olurda klavvyem sürcerse idare et cnm

Elbette cevaplarım canım ne demek seve seve

Kızkardeşin hiç üzülmesin öncelikle blubottle ın dediği gibi beslenme çok önemli bu yaptıklarımız dışardan takviye tüp değil canım bildiğin iğne ampulü hepsinden birer ampul ekliyorum ben koruma amaçlı yapıyorum çünkü fakat yoğun dökülmelerde 2 şer ampul ekleyebilirsin ben yumurta kokusu gelmesin diye bir kapak ta çamterebentin ekliyorum 2 haftada bir yapsın kardeşin.ben ayrıca 6 ayda bir suna dumankayanın dana iliği tarifini de yaparım o da müthiş fakat onu arıtmak çok zor ayrıca saçlarımı kuru taramam karanfil suyuyla tararım çok ıslak taramam şimdi aklıma geldi kardelşin bir de çinko değerlerine baktırsın canım naçizane bilgilerim bunlar umarım faydalı olur tekrar geçmiş olsun

Dana iligi tarifimi,ve karanfil suyu parlaklik icinmi...:44:

Hoşgeldin kaptancım kuaförlükte var demek sende tbrkler

Ben de pazara gidip geldim kilo yeşil zzeytin aldım allahtan kuzi vardı 1 saatte dildik hepsini menü yarın paylaşmaya başlıyorum kuziyi yolcu edeyim evde misafir varken menüm sağlıklı olmuyor kesin 85 in üstüne çıktım tartılmaya tırsıyorum

Evet cnm acemi olarak kesme,boyama,röfle,topuz yapilir

Bende cok severim kendi tatlandirdigimiz yesil zeytinleri.Gecen gün vardi türk bakkalinda alayimmi,almayayimmi derken almadim.Sonra cok pisman oldum,gittimki alim kalmamisti:26:

Tamam canim yarin paylasirsin artik yediklerini.Baslangic kilonu bana bildirrisen sevinirim özelden.Birde gecen defa devam edemediginden deneme süreni 1 hafta olarak hesaplayacagiz...Cumaya kadar iyi bir sonuc alirsin insallah

İyi olmazmı kalk spora desem

Evet canım dana iliği veya sığır iliği tarifi olarak var nette karanfil suyu kırılmaları önlüyor ve parlaklık veriyor kendimi bildim bileli kullanırım
Süper olur aslinda

Cnm karanfili suya koyup beklettikten sonrami kullaniyorsun,yoksa kaynatip suyunumu kullaniyorsun.:26:

Kizlar benim tavuk haslandi,suyu pilav olmayi bekliyor,onlari daha fazla bekletmeyeyim

kendimede patlican közledim aksam icin,onuda hazirlayayim gec olmadan yiyeyim
Bir gözüm burda sakin gittim sanmayin

Bende çok severim özellikle örgü modellerinde usta sayılırım fakat kesmeye cesaret edemem yalan yok ben hemen hemen herşeyi evde kendim yapıyorum canım taktım sağıklı yaşama tırlatmazsam iyidir senin bulman zor tabii keşke alsaymışsın bazen basiretimiz bağlanıyo

Tartıldım canım 85.7 yanmışım ben

Süper olur aslinda

Cnm karanfili suya koyup beklettikten sonrami kullaniyorsun,yoksa kaynatip suyunumu kullaniyorsun.:26:

Büyük cezveye 25 30 kadar karanfil atıp kaynatıyorum canım soğuyunca eski parfüm şişelerine koyup kullanıyorum -

Kizlar benim tavuk haslandi,suyu pilav olmayi bekliyor,onlari daha fazla bekletmeyeyim

kendimede patlican közledim aksam icin,onuda hazirlayayim gec olmadan yiyeyim
Bir gözüm burda sakin gittim sanmayin

Kolay gelsin afiyetolsun evde olduğum zaman sürekli burası açık zaten fakat bazen kendiliğinden düşüyorum siteden :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…