unutmadan menümü yazayım kızlar
sabah: 2 yumurtayla yapılmış penirli omlet
öğlen:5 tane köfte, salata,1 tane nar
akşam:1 kase çorba,1 dl tb ekmek
2lt su, spor yok
Kızlar ben geldim
Bu gün biraz eşimle 2 saatte yakın yavaş hızla yürüdük,bulunduğumuz şehrin sokkaklarında durladık.Baharat çarşısından geçerken ciğelerimiz bayram etti,balık pazarı canlanmıştı,yeşilikler hiç bukadar yeşil gelmedi banapazardaki mısırlarda gözüm kalmadı değil hani( hoş eve gelince acısını çıkardım ).Birden kedimizi bir kitapçıda bulduk,çoçukluğumun en sevdiğim kokusu , yeni kitap kokusu
yine kayboldum rafların arasındahepsinide alabilirim tabi eşim olmasa ama bana 2 kitap hakkı verdi bu aralar en çok ihtiyacım olan şeyi aldım.Biri tam benlik yoğa,yavaş yavaş inçitmeden eğzersiz biliyorum tam bir eğzesir değil ama hiç yapmamaktan iyidir 2. Motive amaçlı bir kitap okumaya başladım iyi gidiyor bakalım etkisine olacak
Eki Görüntüle 848141 Eki Görüntüle 848142
İşte kitaplarım
Sabah ekmek yemedinmi:26:unutmadan menümü yazayım kızlar
2lt su, spor yok
Cnm bende örgü,daginik topuz,abiye topuz,özellikle cocuk modellerini gözüm kapali yapiyorum ama kendi sacimi bende kesemiyorumBende çok severim özellikle örgü modellerinde usta sayılırım fakat kesmeye cesaret edemem yalan yok ben hemen hemen herşeyi evde kendim yapıyorum canım taktım sağıklı yaşama tırlatmazsam iyidirsenin bulman zor tabii keşke alsaymışsın bazen basiretimiz bağlanıyo
Tartıldım canım 85.7 yanmışım ben
Karanfil alip deneyecegim.8 yasindaki kizimin saclari dökülüyor kizlar normalmi..Simdi azaldi gerci ama yinede dökülüyorBüyük cezveye 25 30 kadar karanfil atıp kaynatıyorum canım soğuyunca eski parfüm şişelerine koyup kullanıyorum -
Kolay gelsin afiyetolsun evde olduğum zaman sürekli burası açık zaten fakat bazen kendiliğinden düşüyorum siteden :26:
yap canım çok faydasını göreceksin
cnm bu hafta ıddalıyız kacamak olsada eksılerde olucaz merak etmesennKesinlikle haklisin cnm,yiyip ictiklerimizinde cok etkisi oluyor.>Benimde ayni ince telli saclarim var,söyle gür saclarim olsaydi keske
Cok sevindim cnm,tarti sanada gülmüs bu gün
Bende bu gün kahvaltiyla ögleni bir yaptim maalesef
Cnm ekmek arasi biseyler hazirlasan,zamanin yoksa aksamdan peynirli bir sandvic yap,sar dolaba koy.Sabah hemen cantana koyar götürürsün
Burdada yok aktar,olsa neler alirim neler
Iyi pazarlar cnmm
Insallah sekercigim
Benim kac gündür üstümdeler,bi gidemediler
Hayirli olsun cnm,birde ben yapabilseydim
Cumada evdesiniz o zaman
Ne güzel yapmissin cnm,karnin tok oldumu caninda pek istemiyor zaten
Insallah cnm,kisa sürede hedefine ulasirsin
Forumda 1 günlük detokslar var bakin isterseniz
Haftasonu oldumu cok gelemiyorum maalesef
cnm pasta olmamis,hemde arada olmamis..Hani bu hafta kacamak yoktu,notamizi sildirecektik
Tamam cnm,kapisiyoruz o zaman.Cnm bende sabah tartildim 300 gr fazla ciktim gecen haftaya göre,üzüldüm ama sislik olabilir.Haftaya kadar 69 lari görseydim:18:
Tebrik ederim cnm
bende saclarimdan yana dertliyim.Dökülüyor..
Ampulleri burda nasil bulurum bilmyorum,bi arastirayim eger bulabilirsem bende deneyeyim senin tarifini
Hos geldin cnm,gec oldu ama..
Bide benim sana her defasinda sahnur diyesim var,neden bilmiyorum.Olurda klavvyem sürcerse idare et cnm
Insallah sekercigim.Ilk 3 te olmaliyiz bu hafta,yoksa küserim37
cnm bu hafta ıddalıyız kacamak olsada eksılerde olucaz merak etmesenn
Insallah sekercigim.Ilk 3 te olmaliyiz bu hafta,yoksa küserim
Hos geldin cnm..Ne güzel kitaplar almissin,topigin anlam ve önemine uygun
Bende kitap okumayi cok severdim bir zamanlar,artik yüzüne bile bakamiyorum
Sabah ekmek yemedinmi:26:
Arada biseyler yeseymissin keske
Birde spor
Bana az geldi sanki okurken,aksam sadece corba doyurdumu seni cnm...
Cnm bende örgü,daginik topuz,abiye topuz,özellikle cocuk modellerini gözüm kapali yapiyorum ama kendi sacimi bende kesemiyorum
Saglikli yasam icin hazirladiklarini bizimlede paylas cnm,hazir gidalarin zararlarinida görmüs oluruz
Karanfil alip deneyecegim.8 yasindaki kizimin saclari dökülüyor kizlar normalmi..Simdi azaldi gerci ama yinede dökülüyor
Cnm siteye giris yaparken beni hatirla butonu var nikini yazdigin yerin yaninda,onu tiklarsan düsmessin siteden
Dün yediklerimide yazayim,kahvalti hazirlamaya kacayim hemen
Sabah
1,5 krep,peynir,domates,salata
Ara
1 mandalina
Ögle
yok gec kahvalti yaptik
Aksam
yarim ypgurtlu patlican,3 kasik pirinc pilavi,biraz haslanmis tavuk
Ara
1 avuc kadar kuru üzüm,5-6 ufacik badem
Su
2 lt
Spor
Yine yok,ama bu gün basliyorum günlük 30 dk spor cezamiz vardi onu hatirladim bir an,yapmayanlarda yapsin lütfen
olucaz olucaz ınsallah:)
Kızlar günaydınnn
Dünkü menümü yazayım sonrada geçmişi okuyayımmm :)
SABAH
1 avuç içinden biraz az kadar peynir
2 yumurta
3 d.çavdar ekmeği
ÖĞLE
sabah geç ve çok iyi kahvaltı ettiğim için yok
Ara: 1 fincan nescafe
AKŞAM
1 tabak taşlık+ciğer
Yarım d.çavdar ekmeği
Ara: 1 bardak süt
Sıvı: 2 litre
Spor: 20 dk bel, kalça basen hareketleri.
sweetcimm dediğin küre bu akşam başlıyorum nettende araştırdım baya iyi yorumlar var, zaten yazdıklarının hepsini kardeşim almış, sadece hazırlıcamm :)
Bu sabah tartıldım dün ile aynıydı artık cumaya kadar tartılmıyorumm, sürpriz olsunn
Kızlar günaydınnn
Dünkü menümü yazayım sonrada geçmişi okuyayımmm :)
SABAH
1 avuç içinden biraz az kadar peynir
2 yumurta
3 d.çavdar ekmeği
ÖĞLE
sabah geç ve çok iyi kahvaltı ettiğim için yok
Ara: 1 fincan nescafe
AKŞAM
1 tabak taşlık+ciğer
Yarım d.çavdar ekmeği
Ara: 1 bardak süt
Sıvı: 2 litre
Spor: 20 dk bel, kalça basen hareketleri.
sweetcimm dediğin küre bu akşam başlıyorum nettende araştırdım baya iyi yorumlar var, zaten yazdıklarının hepsini kardeşim almış, sadece hazırlıcamm :)
Bu sabah tartıldım dün ile aynıydı artık cumaya kadar tartılmıyorumm, sürpriz olsunn
canımcım cumaya kadar kaçamak yok artıkk :) hedefimize ulaşıcaz inşallah bu hafta anlaştık mı :)
unutmadan menümü yazayım kızlar
2lt su, spor yok
tatlım ne gusel kacamaksız ama az yıyorsun sankı ara ogunde yapsan aslında
evet tatlım ya o kadar su ıcıyorum kabız olmusum sasırdım kaldım yaw bıtkı cyı ıceyım bare bıraz:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?