- 13 Nisan 2009
- 6.159
- 1.031
- 373
evet canım dün pek iştahım yoktu oyüzden
Canımcım wc sorunun varsa doğadan'ın form çayı kesin çözüm(günde 2-tane içmelisin)
kıras saplıda cok ıyı cnm hem odem sokturuyor bugun ıcemem nıyetlıyımde artıkın aksam yada yarın:9
Allah kabul etsin canım
Kızlar birşey sorucam çok süt içmek zararlı mı, ben 1 bardak süt+ayrıca nescafe ile de 1 bardak kadar içiyorumdur günlük, kötü mü yapıyorum.
Diplomatsın demek ne güzel hazırola geçesim geldi birden :44::44: evet canım ampulleri eczaneden alabilirsin burada dr a yazdırıyorum ben ücret ödemiyorum badem yağı yerine zeytin yağı kullanabilirsin o kadar dert etme
Cumada evdesiniz o zaman
Tamam cnm,kapisiyoruz o zaman.Cnm bende sabah tartildim 300 gr fazla ciktim gecen haftaya göre,üzüldüm ama sislik olabilir.Haftaya kadar 69 lari görseydim:18:
Kızlar birşey sorucam çok süt içmek zararlı mı, ben 1 bardak süt+ayrıca nescafe ile de 1 bardak kadar içiyorumdur günlük, kötü mü yapıyorum.
evet canım fazla abartmamak lazım 1 bardak tam yağlı sütte ortalama 124 kalori var
estagfurullah canım, süper o zaman badem yağı yerine zeytinyağı koyarım yaparım:)
burda da marketlerde bakım yağları var çeşit çeşit, aldım ama henüz hiç kullanmadım..
inşallah hepimiz hedefimize kavuşuruz sorna da burda kilo koruma programı yaparız
canım günden güne kilomuz farklı çıkabiliyor, haftada 1 kez, aynı gün, sabah aç karna kıyafetsiz tartılmak gerekiyor.. yoksa yanıltıcı ve moral bozucu olabilir..
bence 1 bardak çay bardağı yanında meyve yada badem vs gibi şeylerle harika ara öğpün olur
Allah kabul etsin canım
Afiyet olsun cnm.Sabah kasar yerine beyaz peynir ye bence daha yagsiz oluyor.menum
sabah:
1dılım ekmek arası kasar peynır
sekersız cay
öğle:
tavuk sarma 1 adet
az yogurt corba
ara:
tutku 2-3 adet
aksam
karnıbahar haslama
cay
su:1,5lt
spor :1 km acık havada
Doyduysan sorun yok cnm,ac kalmayalim,metabolizmamizda bize küsmesin sonracanım aslında dün hiç iştahım yoktu oyüzden doydum
Cnm sabah 2 yumurta fazla olmus,1 tane idealdi..Sarisini yemeyeseydin yine sorun yoktu ama 2 fazla dedigim gibi..Kızlar günaydınnn
Dünkü menümü yazayım sonrada geçmişi okuyayımmm :)
SABAH
1 avuç içinden biraz az kadar peynir
2 yumurta
3 d.çavdar ekmeği
ÖĞLE
sabah geç ve çok iyi kahvaltı ettiğim için yok
Ara: 1 fincan nescafe
AKŞAM
1 tabak taşlık+ciğer
Yarım d.çavdar ekmeği
Ara: 1 bardak süt
Sıvı: 2 litre
Spor: 20 dk bel, kalça basen hareketleri.
sweetcimm dediğin küre bu akşam başlıyorum nettende araştırdım baya iyi yorumlar var, zaten yazdıklarının hepsini kardeşim almış, sadece hazırlıcamm :)
Bu sabah tartıldım dün ile aynıydı artık cumaya kadar tartılmıyorumm, sürpriz olsunn
Bencede kacamak yok,benimde canim istiyor ama yemiyorum,niye kendim icin bisey istemiyorum,takim icin yemiyorumcanımcım cumaya kadar kaçamak yok artıkk :) hedefimize ulaşıcaz inşallah bu hafta anlaştık mı :)
Cnm sabah kivi ye ac karinla düzelir kabizligin.Kivi ciktimi onu bilmiyorum tabievet tatlım ya o kadar su ıcıyorum kabız olmusum sasırdım kaldım yaw bıtkı cyı ıceyım bare bıraz:)
Bencede ara ögün cok önemli:13:tatlım ne gusel kacamaksız ama az yıyorsun sankı ara ogunde yapsan aslında
Cnm yavas yavas azalttikca mide kücülüyor.Seninde olur üzülmekeske benımd eoyle olsa:))
Allah kabul etsin cnmkıras saplıda cok ıyı cnm hem odem sokturuyor bugun ıcemem nıyetlıyımde artıkın aksam yada yarın:9
Cnm yagsiz sütse pek fazla zarari olmaz.1 cay bardagi yarim su bardagina esdegerdir.Her ara ögününde 1 cay bardagi sütle meyve tüketirsen veya 1 cay bardagi sütle kahve icersen zarari olmaz..2 ara ögün yaparsan zaten 1 su bardagini buluyorAllah kabul etsin canım
Cnm ben sabah pijamalarimla tartiliyorum hep:44:estagfurullah canım, süper o zaman badem yağı yerine zeytinyağı koyarım yaparım:)
burda da marketlerde bakım yağları var çeşit çeşit, aldım ama henüz hiç kullanmadım..
inşallah hepimiz hedefimize kavuşuruz sorna da burda kilo koruma programı yaparız
canım günden güne kilomuz farklı çıkabiliyor, haftada 1 kez, aynı gün, sabah aç karna kıyafetsiz tartılmak gerekiyor.. yoksa yanıltıcı ve moral bozucu olabilir..
bence 1 bardak çay bardağı yanında meyve yada badem vs gibi şeylerle harika ara öğpün olur
Cnm ic sütlü kahveni yine ama 1 günde 2 cay bardagini gecmeYarım yağlı süt kullanıyorum dukandan kalan alışkanlık zaten süt almadan yağ oranına bakıyorum %3'ü geçmemesine dikkat ediyorum :)
ama yine de dediğin gibi abartmamak lazım 1 bardak 92 kaloriymişş
iştahımı çok kesiyor süt ya da nescafe ne güzel bir çözüm bulmuştm ben de türk kahvesine dadanırımmm
Nidahcigim simdi baktim 306.etapta kendi isteginle ayrilmissin.Simdi yarismanda bir sakinca yok.Bu defa kararliysan 2 hafta deneme süren var,sonra kurallarida kopyalayacagim.Senin icinde uygunsa birlikte zayiflariz
Evet cnm var,haftada 35 mesaj altina düsen üye 2 uyaridan sonra diskalifiye ediliyor:26:hafta sonu giremedim, bugün de işyeri yoğundu bakamadım.ancak giriyorum.
günlük msj kuralı var mı? ben hergün aktif olamayabiliyorum. çalışıyorum iş yoğunluğuna göre ancak.:26:
Evet cnm var,haftada 35 mesaj altina düsen üye 2 uyaridan sonra diskalifiye ediliyor:26:
Evet cnm,haftada 35 i tutturursan sorun kalmazhaftalıksa güzel yani sayıyı tutturabilirim inş:)
kilomu fln yazmıcam şimdi dimi? deneme süresince önemi yok sanırım?
sizleri tanıyabilir miyim?
ben evliyim 1 oğlum var 3,5 yaşında. 27yaşındayım.çalışıyorum. herkese başarılar
Evet cnm,haftada 35 i tutturursan sorun kalmaz
Bana baslangic kilonu ve hedefini özel emsajla gönderirmisin lütfen..
bende 28 yasindayim,2 kizim,1 oglum var
6 ay önce 54 ile mezun oldum fakat kilomu koruyamadim,fazlasiyla alip tekrar geldim...
Umarim bu defa hep beraber kalici kilolar veririz
sizleri tanıyabilir miyim?
ben evliyim 1 oğlum var 3,5 yaşında. 27yaşındayım.çalışıyorum. herkese başarılar
Evet cnm,haftada 35 i tutturursan sorun kalmaz
Bana baslangic kilonu ve hedefini özel emsajla gönderirmisin lütfen..
bende 28 yasindayim,2 kizim,1 oglum var
6 ay önce 54 ile mezun oldum fakat kilomu koruyamadim,fazlasiyla alip tekrar geldim...
Umarim bu defa hep beraber kalici kilolar veririz
merhana nidah, ben 30 yaşındayım suudi arabistanda yaşıyorum 2 aydır:) çalışıyorum ben de, 28 aylık bir oğlum var, kilom ve hedefim çizelgede var
ben de geçen sene aralık ayında başladım diyete, 3 ayda 11 kilo vererek 52 kiloya düştüm.. 5 ay kadar korudum ama yazın taşınma ramazan vs derken saçmaladım ve tekrar 60a çıktımtamamen kendi kabahatimle oldu.. şimdi tekrar 52ye düşmek ve orada kalmak istiyorum kısmetse..
pegasus sen kaç kilosun? hedefin kaç? sana çizelge yapayım mı:))
bir de sen nerde yaşıyordun?
boyun kaç kilon çok yok çünkü
arabistanda nerdesin? umreye gitmiştik de az çok biliyorum gezdim oraları
Afiyet olsun cnm.Sabah kasar yerine beyaz peynir ye bence daha yagsiz oluyor.
Birde tutkulara olan tutkundan vazgec artik,yoksa ceza gelcek..
suyu arttir,2 lt den az icmemeye calis,sporuda tabiki arttir lütfen
Doyduysan sorun yok cnm,ac kalmayalim,metabolizmamizda bize küsmesin sonra
Cnm sabah 2 yumurta fazla olmus,1 tane idealdi..Sarisini yemeyeseydin yine sorun yoktu ama 2 fazla dedigim gibi..
Bende dün ögleni atladim,12 de kahvalti yapinca öyle olduo yüzden bisey demiyorum
Cuma güzel bir sürpriz olur insallah
Bencede kacamak yok,benimde canim istiyor ama yemiyorum,niye kendim icin bisey istemiyorum,takim icin yemiyorum
Cnm sabah kivi ye ac karinla düzelir kabizligin.Kivi ciktimi onu bilmiyorum tabi
Bencede ara ögün cok önemli:13:
Cnm yavas yavas azalttikca mide kücülüyor.Seninde olur üzülme
Allah kabul etsin cnm
Cnm yagsiz sütse pek fazla zarari olmaz.1 cay bardagi yarim su bardagina esdegerdir.Her ara ögününde 1 cay bardagi sütle meyve tüketirsen veya 1 cay bardagi sütle kahve icersen zarari olmaz..2 ara ögün yaparsan zaten 1 su bardagini buluyor
Kahvenin kalorisi yoktur,bende iciyorum toktutuyor sütle birlikte..dedigim gibi yap kahveden vazgecmene gerek kalmaz
Cnm ben sabah pijamalarimla tartiliyorum hep:44:
Kilo koruma topigimizde var,mezun olanlar orda tolaniyor,insallah senide mezun eder orda görürüz
Cnm ic sütlü kahveni yine ama 1 günde 2 cay bardagini gecme
Ayrica türk kahvesiyle neskafe arasinda kalori farki yoktur.Neskaceyi sade ictiginde o da kalorisizdir
1-börekten birşeycik olmaz bluebottle, kaçamak yaptığımız zaman ogün suyu, yeşil çayı, sporu artıralım ki vicdanımız rahatlasın, şahsen ben de kaçamak yaptığım an bütün hevesim kaçıyorr, halbuki geriye takılmayıp önümüze baksak belkide yediğimizi eriticez, ama işte psikolojik olarak çok etkiliyor bizi kaçamaklar, sen de moralini bozma bence bugün suyu, yeşilçayı artır akşamı da hafif geçir bence erir gider bile o 1 dilim börekcikk :)forum yine sessizleşti..
ben dün sabah çok güzel başladım yazmıştım da buraya, bebek görmeye gittim orda salata yedim çok çok ufak bir sütlü tatlı yedim kendimi çok iyi hissediyordum ki akşam türk yemekleri tanıtımı vardı, orada yine ekmek vs yemedim salata ağırlıklı aldım ama ondan bundan tadayım derken malesef diyet dışına çıktımmgerçi şöyle bişey oldu, akşam 7buçuk gibi yedim ama gece 4e kadar uyumadım, büyükelçimizi trye uğurladık, 4te eve gelebildik, dolayısıyla büyük kısmını yakmışımdır diye tahmin ediyorum..
bugün öğlen yine resepsiyon vardı, ekmek ve pilava dokunmadım, ama 1 dilim börek yedimçok utanıyorum, ama malesef bu açık büfe olmadığı için reddedilebilecek bi durum olmuyor..şimdi sürekli su içiyorum en azından metabolizma hızlansın yakabileyim diye.. dün yapamadığım ev temizliğini bu akşam inşallah yapabilirim.. yarın da tekrar yürüyüşe başlayacağım..nazar ettim sanırım kendime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?