Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

çok sağol canım çok haklısın,o pişmanlık var ya bütün hevesimi alıp götürüyor, bazen çok iradesiz hissediyorum bazen battı balık yan gider diyesim geliyor, ama sanırım bu aralar kendi üzerime çok geldim:) yani sürekli bu kilo meselesi aklımda, vereceğim varsa da veremicem resmen takıntıya çevirdim

İşte bundan dolayı belli bir zamandan sonra salıveriyoruz ben de takıntı haline dönüştürüyorumm akşam ne yicem yarın napıcam akşam spor yapmalıyım, bütün hayatımı buna endeksliyorum ve o battı balık yan gider meselesi bende de var ben şu an onu aşmaya çalışıyorum aşıcam da inşallah, 1 börek yedik diye bütün diyeti mahvediyoruz sonra bundan sonra kaçamaklardan sonra o gün en azından suyu, sporu, y.çayı artıralım ki vicdanımız rahat olsun sen de bu yüzden sıkma canını canımmm, bugünü telafi etmeye çalış derim :)

oyy maşallah 3 tane aradan çıkmış Allah bağışlasın.

54 süper bizamanlar bende 57leri görmüştüm:26:

şuanki kilomdan emin değilim.sabah tartılayım yazarım sana inş
Tesekkür ederim cnm,hepimizinkini bagislasin

Tamam yarin bekliyorum kilonu
Cnm 1,68 boyum.70,2 bu haftaki kilom.55 hedefim...

Ilk önce 60 i görmek istiyorum tabiki

Su cizelgeyi gecen defa yapmistim,simdi yine yapamiyorum.Kopyaladigim yeri kabul ettiremedim gitti
Bencede 50 ile manken gibi olursun
Cnm dengelediyse sorun olmaz.Biraz sporu fazla yap yakar gidersin onu,sakin pes edeyim deme küserim ama
Artık 1 çaybardağı ile yapıcam nescafemi her gün 2 çay bardağı tüketsem tamamdır :)
Tamam cnm,1 cay bardagi olursa rahat rahat icersin

menümü yazayım bende napayım

bugun niyetliydim

gece: 1 bardak süt, tam buğday ekmekle ufacık tost,iki bardak su

iftarda: 1 tane karnıyarık, 3dlm tb ekmek,salata, yarım kase yoğurt

yatana kadar su ve belki bi nescafe içerim

İyi akşamlar Melekler bugün hiç giremedim trafik yoğundu bi slm verip geçmiş yapayım dedim

Allah kabul etsin canımcım sahurda az yemene rağmen iyi dayanmışsın canım tbrkler

Hoşgeldin canım ne güzel yapmışsın seçimlerin çok güzel dipnotları bizimle paylaşırsan sevinirim canım

Seve seve paylaşırım kaptancım turşumu yoğurdumu zeytinlerimi sele zeytini ve yeşil zeytin olmak üzere pulbiberimi kışlık domateslerimi ve konservelerimi kendim yaparım aklıma şimdilik gelenler bunlar
Sen kızın için dene canım mutlaka faydası olur beni hatırla butonu için tşkler

Pirinç yerine bulguru tercih etsen kaptancım bide acık popişi kaldırıp spor yapsanda bizi de gaza getirsen fena olmazmı şeker kaptancım inş başlamışındır

İyi akşamlar Melekler bugün hiç giremedim trafik yoğundu bi slm verip geçmiş yapayım dedim

Allah kabul etsin canımcım sahurda az yemene rağmen iyi dayanmışsın canım tbrkler

hoşgeldin tatlım, sağol canım günler çok kısa iç anlamadım bile hemen akşam oldu

menum
sabah:
1dılım ekmek arası kasar peynır
sekersız cay

öğle:
tavuk sarma 1 adet
az yogurt corba

ara:
tutku 2-3 adet

aksam
karnıbahar haslama

cay
su:1,5lt
spor :1 km acık havada

Bu güzel menüye şu tutkular yakışıyomu şekercim meyveli yoğurt ye hiç olmazsa tutkulara devam edersen kilolara tutuklu kalıcaz ona göre hem ilk 3 e giremezseniz ben de küsücem size

Evet okuyorum. Önce motive kitabımdan başladım çoçuklardan fırsat buldukça bakıyorum mutlalaka paylaşırım

Şimdiden tşkler canımcım

hoşgeldin tatlım, sağol canım günler çok kısa iç anlamadım bile hemen akşam oldu

Hoşbuldum canımcım aynen bana da yetmiyo üstelik erken de kalkıyorum :26:

Sen günaydın ben iyi akşamlar diyeyim

canımcım Karataymı yapıyosun ekmekler hariç karataya benzettim biraz

sporda güzel inş bugün başlamışsındır pilatese ben geberdim resmen yanaklar heidi gibi oldu:13::13:

Kardeşin başlasın canım ben 24 saat bekletiyorum streç filmle sarıp inş faydasını görür burda paylaşırsın

Allah kabul etsin canım

Kızlar birşey sorucam çok süt içmek zararlı mı, ben 1 bardak süt+ayrıca nescafe ile de 1 bardak kadar içiyorumdur günlük, kötü mü yapıyorum.

Ben öğleden sonraları içiyorum bazen canım yalnız paket süt değil sütçümüzün mis gibi sütünden 1 bardağı geçmezsen iyi olur bence de nescafeyi de unut şeker yerli malı kullan şekersiz türk kahvesi gücenir sonra

inş bu kez kalıcı olarak vereceğiz kilolarımızı

Öncelikle diyet yapıyorum veya diyetimin dışına çıktım diyerek beynini şartlandırma canımcım diyet kelimesini unut inan bana kiloların daha hızlı gidecek 1 dilim börek yemişsin olsun hem gece çok geç yatmışsın için rahat olsun erimiştir zaten akşam telafi edersin arada kaçamaklar hepimiz yapıyoruz yeterki fazla kaçamak yapmayalım

MENÜM:
Aç karnına1 tatlı kaş çörek otu çiğnendi

KAHVALTI :
2 lop yumurta
3 ad gün kurusu kayısı
8 zeytin
2 dilim peynir
3 ceviz 8 fındık taze kırılmış
1 domates yarım salatalık 2 taze yeşil biber
Dereotu maydanoz ve tere
1 fincan tarçınlı taze zencefil çayı

ÖĞLE :
1 kase tarçınlı elmalı yoğurt

AKŞAM:
1 kase sebze çorbası
1 porsiyon kıymalı karnıbahar
1 kase yoğurt
SPOR:
45 dk lık karışık hızda yürüyüş
10 dk tiffany
Pilates **1.10 dk dayanabildim şarjım bitti tamamını bitiremedim videonun

SIVI:
2 lt tarçınlı limonlu su
1 fincan beyaz çay
1 fincan yeşilçay
1 fincan tarçınlı taze zencefil çayı
1 ad şekersiz türk kahvesi

Çörek Otu Nasıl Zayıflatır?
Çörek otunun faydaları saymakla bitmez ancak bizi en çok ilgilendiren kısmı zayıflama yardımcı olmasıdır. Araştırmalara göre, kahvaltı ve yemeklerden yarım saat kadar önce 200 tane (ortalama 1 tatlı kaşığı) çörek otu tohumunu çiğneyerek yutmanın zayıflattığı belirlenmiştir.

Bunun dışında çörek otu yağının da zayıflatıyor olduğunu unutmamak lazım. Yine kahvaltı ve yemeklerden 1 saat kadar önce 1 çay kaşığı çörek otu yağını 1 bardak su ile yutmalısınız. Ancak çörekotu yağınızın %100 saf, ilk sıkım ve soğuk sıkım olmasına dikkat etmelisiniz.

Çörek otu fazla kiloya sahip kişilerin iştahını da azaltabilmektedir. Daha hızlı doyduğunuzu hissedersiniz. Bu sayede zayıflamanıza yardımcı olur. Tabi çörek otu yağınızla birlikte içtiğiniz 1 bardak suyun da iştahınızı kapatmakta büyük rol oynamaktadır.

Bu bahsettiğimiz kürü uygulayanlardan alınan sonuçlara göre ayda 4-6 kilo kaybettikleri gözlemlenmiştir.

Çörek otunun zayıflatma etkisini şu şekilde gösterdiği düşünülmektedir.

İştahı kapatarak,
Karaciğeri temizleyerek sindirimi hızlandırarak.

Lubricant (yağlayıcı) özelliği ile bağırsakları kaygan hale getirerek, yani müshil etkisi göstererek, besinlerin daha hızlı geçmesini sağlayarak.

Çiğnenmeden yutulan çörek otunun midede açılması, şişmesi ve tok tutması mümkün olmayabilir. Ayrıca şunu da belirtmek gerekir ki, nasıl olsa çörek otu beni zayıflatacak diye yediklerinizin miktarını arttırmamalısınız.
Çörek otunun anti obezite ve müshil etkileri gösterdiğine dair bilimsel çalışmalar ve laboratuvar verileri mevcuttur. Yedikleriniz bağırsaklarınızdan 28 saatte geçmektedir. Çörek otunun müshil etkisi ile bağırsak duvarlarınızı kayganlaştırarak, besinlerin daha hızlı geçmesini sağlamaktadır. Dolayısıyla besinler daha kısa sürede dışarı atıldığından, vücudunuzun bu besinlerden faydalanma oranı düşecektir. Tıpkı ishal olduğunuz zamanlarda kilo kaybınız olduğunu fark ettiğiniz gibi. Ancak yine de uyarıyoruz, nasıl olsa çörek otu beni zayıflatacak diye düşünerek yediklerinize dikkat etmemek gibi bir hataya düşmeyin. %100 saf, ilk sıkım ve soğuk sıkım çörek otu yağının tadı diğerlerine göre daha güzeldir. Bunu da hatırlatalım.

Çörek Otunun Faydaları:

Çörek otunda bulunan kimyasal maddelerden sadece timokinonun etkilerini inceleyecek olursak; artrite, astıma, bakterilere, bronşite, alerjiye, romatizmaya ve kansere karşı olduğunu görürüz. Ayrıca çörek otu bir antioksidandır. Safra yollarını boşaltır, bununla birlikte siklooksijenaz enzimi inhibitörü, lipooksijenaz enzimi inhibitörü, ürik asidi azaltıcı etki gösterir. Ayrıca dikkat çekicidir ki, çörekotu Dünya sağlık Örgütünün önerdiği OMEGA yağ asitlerinin birbirine olan oranlarını dahi korumaktadır.

Alıntıdır

Keske sevseydim cörekotunu.Maalesef kokusu bile beni benden aliyor
ne kadarda faydaliymis

Allah bağışlasın oğluşunu Nidahcım

Ben 39 yaşındayım ilkokul öğretmeniyim fakat çalışmıyorum genelde evdeyim yarışmaya İzmirden katılıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…