- 8 Haziran 2010
- 6.067
- 2.654
- 248
1-börekten birşeycik olmaz bluebottle, kaçamak yaptığımız zaman ogün suyu, yeşil çayı, sporu artıralım ki vicdanımız rahatlasın, şahsen ben de kaçamak yaptığım an bütün hevesim kaçıyorr, halbuki geriye takılmayıp önümüze baksak belkide yediğimizi eriticez, ama işte psikolojik olarak çok etkiliyor bizi kaçamaklar, sen de moralini bozma bence bugün suyu, yeşilçayı artır akşamı da hafif geçir bence erir gider bile o 1 dilim börekcikk :)
çok sağol canım çok haklısın,o pişmanlık var ya bütün hevesimi alıp götürüyor, bazen çok iradesiz hissediyorum bazen battı balık yan gider diyesim geliyor, ama sanırım bu aralar kendi üzerime çok geldim:) yani sürekli bu kilo meselesi aklımda, vereceğim varsa da veremicem resmen takıntıya çevirdim
Tesekkür ederim cnm,hepimizinkini bagislasinoyy maşallah 3 tane aradan çıkmışAllah bağışlasın.
54 süper bizamanlar bende 57leri görmüştüm:26:
şuanki kilomdan emin değilim.sabah tartılayım yazarım sana inş
Cnm 1,68 boyum.70,2 bu haftaki kilom.55 hedefim...merhana nidah, ben 30 yaşındayım suudi arabistanda yaşıyorum 2 aydır:) çalışıyorum ben de, 28 aylık bir oğlum var, kilom ve hedefim çizelgede var
ben de geçen sene aralık ayında başladım diyete, 3 ayda 11 kilo vererek 52 kiloya düştüm.. 5 ay kadar korudum ama yazın taşınma ramazan vs derken saçmaladım ve tekrar 60a çıktımtamamen kendi kabahatimle oldu.. şimdi tekrar 52ye düşmek ve orada kalmak istiyorum kısmetse..
pegasus sen kaç kilosun? hedefin kaç? sana çizelge yapayım mı:))
bir de sen nerde yaşıyordun?
Bencede 50 ile manken gibi olursunboyum 160.. boyuma göre ideal olan 52.. hatta aslında 50ye falan düşüp 2 kilo esneklik yapyı bırakmak en mantıklısı..ama 52de kendimi gayet iyi hissediyordum ve gözüme hiç kilolu görünmüyordum.
riyaddayız, başkentteyiz yani.. siz ciddeye gelmişsinizdir muhtemelen:)
Cnm dengelediyse sorun olmaz.Biraz sporu fazla yap yakar gidersin onu,sakin pes edeyim deme küserim amaforum yine sessizleşti..
ben dün sabah çok güzel başladım yazmıştım da buraya, bebek görmeye gittim orda salata yedim çok çok ufak bir sütlü tatlı yedim kendimi çok iyi hissediyordum ki akşam türk yemekleri tanıtımı vardı, orada yine ekmek vs yemedim salata ağırlıklı aldım ama ondan bundan tadayım derken malesef diyet dışına çıktımmgerçi şöyle bişey oldu, akşam 7buçuk gibi yedim ama gece 4e kadar uyumadım, büyükelçimizi trye uğurladık, 4te eve gelebildik, dolayısıyla büyük kısmını yakmışımdır diye tahmin ediyorum..
bugün öğlen yine resepsiyon vardı, ekmek ve pilava dokunmadım, ama 1 dilim börek yedimçok utanıyorum, ama malesef bu açık büfe olmadığı için reddedilebilecek bi durum olmuyor..şimdi sürekli su içiyorum en azından metabolizma hızlansın yakabileyim diye.. dün yapamadığım ev temizliğini bu akşam inşallah yapabilirim.. yarın da tekrar yürüyüşe başlayacağım..nazar ettim sanırım kendime
Tamam cnm,1 cay bardagi olursa rahat rahat icersinArtık 1 çaybardağı ile yapıcam nescafemi her gün 2 çay bardağı tüketsem tamamdır :)
menümü yazayım bende napayım
bugun niyetliydim
gece: 1 bardak süt, tam buğday ekmekle ufacık tost,iki bardak su
iftarda: 1 tane karnıyarık, 3dlm tb ekmek,salata, yarım kase yoğurt
yatana kadar su ve belki bi nescafe içerim
Kızlar ben geldim
Bu gün biraz eşimle 2 saatte yakın yavaş hızla yürüdük,bulunduğumuz şehrin sokkaklarında durladık.Baharat çarşısından geçerken ciğelerimiz bayram etti,balık pazarı canlanmıştı,yeşilikler hiç bukadar yeşil gelmedi banapazardaki mısırlarda gözüm kalmadı değil hani( hoş eve gelince acısını çıkardım ).Birden kedimizi bir kitapçıda bulduk,çoçukluğumun en sevdiğim kokusu , yeni kitap kokusu
yine kayboldum rafların arasındahepsinide alabilirim tabi eşim olmasa ama bana 2 kitap hakkı verdi bu aralar en çok ihtiyacım olan şeyi aldım.Biri tam benlik yoğa,yavaş yavaş inçitmeden eğzersiz biliyorum tam bir eğzesir değil ama hiç yapmamaktan iyidir 2. Motive amaçlı bir kitap okumaya başladım iyi gidiyor bakalım etkisine olacak
Eki Görüntüle 848141 Eki Görüntüle 848142
İşte kitaplarım
Hos geldin cnm..Ne güzel kitaplar almissin,topigin anlam ve önemine uygun
Bende kitap okumayi cok severdim bir zamanlar,artik yüzüne bile bakamiyorum
Sabah ekmek yemedinmi:26:
Arada biseyler yeseymissin keske
Birde spor
Bana az geldi sanki okurken,aksam sadece corba doyurdumu seni cnm...
Cnm bende örgü,daginik topuz,abiye topuz,özellikle cocuk modellerini gözüm kapali yapiyorum ama kendi sacimi bende kesemiyorum
Saglikli yasam icin hazirladiklarini bizimlede paylas cnm,hazir gidalarin zararlarinida görmüs oluruz
Karanfil alip deneyecegim.8 yasindaki kizimin saclari dökülüyor kizlar normalmi..Simdi azaldi gerci ama yinede dökülüyor
Cnm siteye giris yaparken beni hatirla butonu var nikini yazdigin yerin yaninda,onu tiklarsan düsmessin siteden
Dün yediklerimide yazayim,kahvalti hazirlamaya kacayim hemen
Sabah
1,5 krep,peynir,domates,salata
Ara
1 mandalina
Ögle
yok gec kahvalti yaptik
Aksam
yarim ypgurtlu patlican,3 kasik pirinc pilavi,biraz haslanmis tavuk
Ara
1 avuc kadar kuru üzüm,5-6 ufacik badem
Su
2 lt
Spor
Yine yok,ama bu gün basliyorum günlük 30 dk spor cezamiz vardi onu hatirladim bir an,yapmayanlarda yapsin lütfen
Hoşgeldin canım ne güzel yapmışsın seçimlerin çok güzel dipnotları bizimle paylaşırsan sevinirim canım
İyi akşamlar Melekler bugün hiç giremedim trafik yoğundu bi slm verip geçmiş yapayım dedim
Allah kabul etsin canımcım sahurda az yemene rağmen iyi dayanmışsın canım tbrkler
menum
sabah:
1dılım ekmek arası kasar peynır
sekersız cay
öğle:
tavuk sarma 1 adet
az yogurt corba
ara:
tutku 2-3 adet
aksam
karnıbahar haslama
cay
su:1,5lt
spor :1 km acık havada
Evet okuyorum. Önce motive kitabımdan başladım çoçuklardan fırsat buldukça bakıyorum mutlalaka paylaşırım
hoşgeldin tatlım, sağol canım günler çok kısa iç anlamadım bile hemen akşam oldu
Kızlar günaydınnn
Dünkü menümü yazayım sonrada geçmişi okuyayımmm :)
SABAH
1 avuç içinden biraz az kadar peynir
2 yumurta
3 d.çavdar ekmeği
ÖĞLE
sabah geç ve çok iyi kahvaltı ettiğim için yok
Ara: 1 fincan nescafe
AKŞAM
1 tabak taşlık+ciğer
Yarım d.çavdar ekmeği
Ara: 1 bardak süt
Sıvı: 2 litre
Spor: 20 dk bel, kalça basen hareketleri.
sweetcimm dediğin küre bu akşam başlıyorum nettende araştırdım baya iyi yorumlar var, zaten yazdıklarının hepsini kardeşim almış, sadece hazırlıcamm :)
Bu sabah tartıldım dün ile aynıydı artık cumaya kadar tartılmıyorumm, sürpriz olsunn
Allah kabul etsin canım
Kızlar birşey sorucam çok süt içmek zararlı mı, ben 1 bardak süt+ayrıca nescafe ile de 1 bardak kadar içiyorumdur günlük, kötü mü yapıyorum.
merhana nidah, ben 30 yaşındayım suudi arabistanda yaşıyorum 2 aydır:) çalışıyorum ben de, 28 aylık bir oğlum var, kilom ve hedefim çizelgede var
ben de geçen sene aralık ayında başladım diyete, 3 ayda 11 kilo vererek 52 kiloya düştüm.. 5 ay kadar korudum ama yazın taşınma ramazan vs derken saçmaladım ve tekrar 60a çıktımtamamen kendi kabahatimle oldu.. şimdi tekrar 52ye düşmek ve orada kalmak istiyorum kısmetse..
pegasus sen kaç kilosun? hedefin kaç? sana çizelge yapayım mı:))
bir de sen nerde yaşıyordun?
forum yine sessizleşti..
ben dün sabah çok güzel başladım yazmıştım da buraya, bebek görmeye gittim orda salata yedim çok çok ufak bir sütlü tatlı yedim kendimi çok iyi hissediyordum ki akşam türk yemekleri tanıtımı vardı, orada yine ekmek vs yemedim salata ağırlıklı aldım ama ondan bundan tadayım derken malesef diyet dışına çıktımmgerçi şöyle bişey oldu, akşam 7buçuk gibi yedim ama gece 4e kadar uyumadım, büyükelçimizi trye uğurladık, 4te eve gelebildik, dolayısıyla büyük kısmını yakmışımdır diye tahmin ediyorum..
bugün öğlen yine resepsiyon vardı, ekmek ve pilava dokunmadım, ama 1 dilim börek yedimçok utanıyorum, ama malesef bu açık büfe olmadığı için reddedilebilecek bi durum olmuyor..şimdi sürekli su içiyorum en azından metabolizma hızlansın yakabileyim diye.. dün yapamadığım ev temizliğini bu akşam inşallah yapabilirim.. yarın da tekrar yürüyüşe başlayacağım..nazar ettim sanırım kendime
Keske sevseydim cörekotunu.Maalesef kokusu bile beni benden aliyorÇörek Otu Nasıl Zayıflatır?
Çörek otunun faydaları saymakla bitmez ancak bizi en çok ilgilendiren kısmı zayıflama yardımcı olmasıdır. Araştırmalara göre, kahvaltı ve yemeklerden yarım saat kadar önce 200 tane (ortalama 1 tatlı kaşığı) çörek otu tohumunu çiğneyerek yutmanın zayıflattığı belirlenmiştir.
Bunun dışında çörek otu yağının da zayıflatıyor olduğunu unutmamak lazım. Yine kahvaltı ve yemeklerden 1 saat kadar önce 1 çay kaşığı çörek otu yağını 1 bardak su ile yutmalısınız. Ancak çörekotu yağınızın %100 saf, ilk sıkım ve soğuk sıkım olmasına dikkat etmelisiniz.
Çörek otu fazla kiloya sahip kişilerin iştahını da azaltabilmektedir. Daha hızlı doyduğunuzu hissedersiniz. Bu sayede zayıflamanıza yardımcı olur. Tabi çörek otu yağınızla birlikte içtiğiniz 1 bardak suyun da iştahınızı kapatmakta büyük rol oynamaktadır.
Bu bahsettiğimiz kürü uygulayanlardan alınan sonuçlara göre ayda 4-6 kilo kaybettikleri gözlemlenmiştir.
Çörek otunun zayıflatma etkisini şu şekilde gösterdiği düşünülmektedir.
İştahı kapatarak,
Karaciğeri temizleyerek sindirimi hızlandırarak.
Lubricant (yağlayıcı) özelliği ile bağırsakları kaygan hale getirerek, yani müshil etkisi göstererek, besinlerin daha hızlı geçmesini sağlayarak.
Çiğnenmeden yutulan çörek otunun midede açılması, şişmesi ve tok tutması mümkün olmayabilir. Ayrıca şunu da belirtmek gerekir ki, nasıl olsa çörek otu beni zayıflatacak diye yediklerinizin miktarını arttırmamalısınız.
Çörek otunun anti obezite ve müshil etkileri gösterdiğine dair bilimsel çalışmalar ve laboratuvar verileri mevcuttur. Yedikleriniz bağırsaklarınızdan 28 saatte geçmektedir. Çörek otunun müshil etkisi ile bağırsak duvarlarınızı kayganlaştırarak, besinlerin daha hızlı geçmesini sağlamaktadır. Dolayısıyla besinler daha kısa sürede dışarı atıldığından, vücudunuzun bu besinlerden faydalanma oranı düşecektir. Tıpkı ishal olduğunuz zamanlarda kilo kaybınız olduğunu fark ettiğiniz gibi. Ancak yine de uyarıyoruz, nasıl olsa çörek otu beni zayıflatacak diye düşünerek yediklerinize dikkat etmemek gibi bir hataya düşmeyin. %100 saf, ilk sıkım ve soğuk sıkım çörek otu yağının tadı diğerlerine göre daha güzeldir. Bunu da hatırlatalım.
Çörek Otunun Faydaları:
Çörek otunda bulunan kimyasal maddelerden sadece timokinonun etkilerini inceleyecek olursak; artrite, astıma, bakterilere, bronşite, alerjiye, romatizmaya ve kansere karşı olduğunu görürüz. Ayrıca çörek otu bir antioksidandır. Safra yollarını boşaltır, bununla birlikte siklooksijenaz enzimi inhibitörü, lipooksijenaz enzimi inhibitörü, ürik asidi azaltıcı etki gösterir. Ayrıca dikkat çekicidir ki, çörekotu Dünya sağlık Örgütünün önerdiği OMEGA yağ asitlerinin birbirine olan oranlarını dahi korumaktadır.
Alıntıdır
haftalıksa güzel yani sayıyı tutturabilirim inş:)
kilomu fln yazmıcam şimdi dimi? deneme süresince önemi yok sanırım?
sizleri tanıyabilir miyim?
ben evliyim 1 oğlum var 3,5 yaşında. 27yaşındayım.çalışıyorum. herkese başarılar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?