BERNUŞCUĞUM,
23 EYLÜL'E KADAR BEN YAKUM TATLIM HABERİN OLSUN,
SAMSUNA GİDİYORUM, ABİM RAHATSIZMIŞ, AMELİYAT OLACAK, ONUN YANINDA OLACAĞIM, BU SÜRE ZARFINDA BENİ MUAF TUTUN TATLIM...
ŞİMDİDEN HEPİNİZE İYİ BAYRAMLAR DİLİYORUM CANLARIM :1hug:a.s.
KENDİNİZE DİKKAT EDİN, SİZİ ÖNCE ALLAHA, SONRA BİR BİRİNİZE EMANET EDİYORUM,
HER ŞEY GÖNLÜNÜZCE OLSUNopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
merhabalar kızlar..
ay sanki burası kilo almak isteyenlerin paylaşım alanı gibi olmuş..hepimiz almışız.diğerleride aynı.hiç veren yok...
bernuş evet haklısın canım kızmakta...sahur yapmıcam artık ben karar verdim.ye yat bana olmadı...iki kuru kayısı bide kuru icir yesem yatsam yeter heralde..tamam tamam ben silkelendim şimdi delikafadulden bernuş senin haşlaman iyi geldi :))
buarda selin hoşgeldin.canım çok geçmiş olsun inş. kötü bişey değildir..sonuçlarını bizede bildir.bide yeter artık daha zayıflama..bizede söyle şu sırrını ya :))
sılagül Allah sevdiği kuluna bu dünyada çektirirmiş :)) öyle düşün...halleilmiycek başka dert vermesin Allah canm düzelir herşey en kısa zamanda inş.
ben artık kaçtım kızlar biraz başarı hikayelerini okumam lazım.çok motive ediyor onlar beni opuyorumnanaktan
merhaba kızlar
evet cabikçim valla bernuşum haklı kızmakla doğru düzgün paylaşım kilo veren yokk .takımız bu hafta gzüel derec lacka gibi gözükmüyor.kendimzi biraz sıkalım dicem ama ramazanda hakkatten verilmiyor ..bayramdan sonra dolu dizgin gidelim kızlar..
selin canım hoşgeldinn.
sılagülcüm canım üzülme,herşey düzelir..
hepinize hayırlı cumalar
sevgiyle sağlıkla kalın
rabbim hepimzin bu mübarek günde dualarını kabul etsin..
BERNUŞCUĞUM,
SAMSUNA GİDİYORUM, ABİM RAHATSIZMIŞ, AMELİYAT OLACAK, ONUN YANINDA OLACAĞIM, BU SÜRE ZARFINDA BENİ MUAF TUTUN TATLIM...
HER ŞEY GÖNLÜNÜZCE OLSUNopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
CANIM BENıM HOŞGELDıN SEFALAR VERDıN..ARADA UĞRAMAN BıZLERE ıYı GELıYOR VALLA...SAĞOLASIN..opuyorumnanaktan
ÇOK GEÇMıŞ OLSUN GÜZELıM,STRESTEN VEYA HORMONALDE OLABıLıR TABı..BENCEDE DR U ıHMAL ETME,GıT...HABERLERıNıDE BEKLERıZ...ALLAH ŞıFA VERSıN...
BU ARADA CıDDEN KIRILICAKSIN KIZIMMM,SEN NE YAPTIN BÖYLE...DıKKAT ET,BEBıŞıNıDE DÜŞÜN TATLIM...ÖPÜYORUM SıZı ÇOK...opuyorumnanaktan
HAYIRLI CUMALAR TATLIM...:Saruboceq:
sağolasın canım güzel günlerde kavuşuruz inşallah,
maşallah kızım napıyon böyle zayıflıyorsun bizede anlat hele bi bakem.
bende doğum kontrol iğnesi kullanmıştım 2 ay ayda 3 kere regli oluyordum 8 er gündenakannehir:bbo:,ölüyordum artıkın.eğer kullanıyorsan ondan olabilir bi danış tabi doktora normal değil çünkü.
kendine dikkat et öpüyorumŞeniz senide çocuklarınaŞenizbizi habersiz bırakma Şeniz
merhabalar kızlar..
ay sanki burası kilo almak isteyenlerin paylaşım alanı gibi olmuş..hepimiz almışız.diğerleride aynı.hiç veren yok...
bernuş evet haklısın canım kızmakta...sahur yapmıcam artık ben karar verdim.ye yat bana olmadı...iki kuru kayısı bide kuru icir yesem yatsam yeter heralde..tamam tamam ben silkelendim şimdi delikafadulden bernuş senin haşlaman iyi geldi :))
buarda selin hoşgeldin.canım çok geçmiş olsun inş. kötü bişey değildir..sonuçlarını bizede bildir.bide yeter artık daha zayıflama..bizede söyle şu sırrını ya :))
sılagül Allah sevdiği kuluna bu dünyada çektirirmiş :)) öyle düşün...halleilmiycek başka dert vermesin Allah canm düzelir herşey en kısa zamanda inş.
ben artık kaçtım kızlar biraz başarı hikayelerini okumam lazım.çok motive ediyor onlar beni opuyorumnanaktan
sılagülcüm canım üzülme,herşey düzelir..
hepinize hayırlı cumalar
sevgiyle sağlıkla kalın
rabbim hepimzin bu mübarek günde dualarını kabul etsin..
BERNUŞCUĞUM,
kıslar merhabalar......nasılsınız?
benim de reglim yaklasıyo heryerim şişti iice yuzumde sivilceler cıktı ııııy nefret ediyorum bugunlerimden ya cok iğrenc geciyo benim
neyse kıslar az kaldı ramazan bizim kilolara yaramadı bitsin de isvec diyeti var bi onu okumustum epey verdirmiş millete onu bi deneriz bakarız artık caresine:gitme: selin hosgeldin gecmiş olsun ayrıca cANIM...SILAGULCM BENCE ALCAKSIN ehliyetini bu sefer olcak sen merak etme.. nerden biliyosun dersen hissediyorum:))) kalimera ablacm abin için de acil şifalar diliyorum çok...öpüldünüs hepiniz koskocaman
yok güzelim ne doğum kontrol iğnesi nede doğum kontrol hapı kullanmadım hiç... miyon yada hormonal dedi ama miyondan çok kuşkum var dedi anam şimdi bide kadınlarda bu çok çıkıyor...
canım bende seni opuyorumnanaktan oğlunu opuyorumnanaktan öpüyorum vakit buldukça uğrarım yine şimilik hoşçakalın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?