Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

BERNUŞCUĞUM,

23 EYLÜL'E KADAR BEN YAKUM TATLIM HABERİN OLSUN,
SAMSUNA GİDİYORUM, ABİM RAHATSIZMIŞ, AMELİYAT OLACAK, ONUN YANINDA OLACAĞIM, BU SÜRE ZARFINDA BENİ MUAF TUTUN TATLIM...

ŞİMDİDEN HEPİNİZE İYİ BAYRAMLAR DİLİYORUM CANLARIM :1hug:a.s.

KENDİNİZE DİKKAT EDİN, SİZİ ÖNCE ALLAHA, SONRA BİR BİRİNİZE EMANET EDİYORUM,
HER ŞEY GÖNLÜNÜZCE OLSUNopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

kalimera ablamm..geçmiş olsun abine allah şifalar versin inşallah ameliyatı güzel geçer..sende kendine iyi bak sağlıcakla git gel ablam..

bu arada bende samsunluyum ..güzel samsunuma selamlar götür benden.

allaha emanet ol ablam..Şeniz

ozaman ben hep kızayım ya..böyle işe yarıycaksa..dimi yaniiiiyerimseniben
ramazanda dikkatli yiycez,ramazandan sonra hiç birşey yemiycez,aç kalıcaz işte tamammıııııııııılaelaelaelaelae
ablacım muafsın merak etme sen...allah yolunu açık etsin...abine çok geçmiş olsun diyorum ve allah şifa versin...iyi haberlerle bekliyoruz..sanada şimdiden iyi bayramlar...opuyorumnanaktan

kıslar merhabalar......nasılsınız?
benim de reglim yaklasıyo heryerim şişti iice yuzumde sivilceler cıktı ııııy nefret ediyorum bugunlerimden ya cok iğrenc geciyo benim
neyse kıslar az kaldı ramazan bizim kilolara yaramadı bitsin de isvec diyeti var bi onu okumustum epey verdirmiş millete onu bi deneriz bakarız artık caresine:gitme: selin hosgeldin gecmiş olsun ayrıca cANIM...SILAGULCM BENCE ALCAKSIN ehliyetini bu sefer olcak sen merak etme.. nerden biliyosun dersen hissediyorum:))) kalimera ablacm abin için de acil şifalar diliyorum çok...öpüldünüs hepiniz koskocaman

hoşbulduk (tüm arkadaşlara sölüyorum bunu) ya ben zaten tiroit hastasıyım genelde günüm geçer hatta bazen 2-3 ayda 1 regl olurdum bugün giitim dr kızlar tahliller pazartesiye çıkacak sonuçlara göre dedi dr parça isteyebilirim miyondan daha doğrusu gizli miyondan şüphelendi(rahim duvarının arkasına gizleniyormuş bazı miyonlar) bakalım pazartesiye kaldı..
bernuşcum ya inan bir rahatsızlık vermiyo hani halsizlik yorgunluk gibi bir sorun yok bende psikolojik olarak çok iyim böle hele tatilde giydim ya bikinileri daha ne olsun:):)
kalimera abla abine mevlam acil şifalar versin geçmiş olsun....
cabik canım bişey yapmıyorum benim oğlum 19 aylık ve çook yaramaz çok hareketli peşinde koşturuyorum spor oluyo bide mutlaka spor yapıyorum ve yediklerime dikkat ediyorum yemekten kaçınmanın yanı sıra ben yediklerimi yakmanın derdine düşüyorum böyleliklede kilo almıyorum yediğimin kalorisi atıyorum 50 ben 60 kalori yakacak hareket yapıyorum işe yarıyor ama en önemlisi inanmakkkkk
aaayyyyy kızlar özlemişim buraya yazmayı beee.....kaydirigubbakcemile3
ya kızlar bişey desem kızmayın tamammı bune yaaaaaaa canlanın hadi bayram sonrası hızlanın bernuş olmassa bayram sonrası kızma arkadaşlara sopala klava: klava: durun sizi imrendireyim biraz bayramda yeni ciciler alcam ben hemde istediğimin içine rahat rahat girecem yaaaaa hepside 36 beden hemdeeeee yaaaaaa zemuszemus zemuszemus
çalışın çabalayın gelecek bayramada siz bana hava atın emiii (kızmayın ama arkadaşlar bana)
neysem çenem düştü uğrarım ben yine öpüldünüz kızlar kocaman kocamannnn opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

yok güzelim ne doğum kontrol iğnesi nede doğum kontrol hapı kullanmadım hiç... miyon yada hormonal dedi ama miyondan çok kuşkum var dedi anam şimdi bide kadınlarda bu çok çıkıyor...
canım bende seni opuyorumnanaktan oğlunu opuyorumnanaktan öpüyorum vakit buldukça uğrarım yine şimilik hoşçakalın

merhabalar kızlar nasılsınız bakalım..
kalimera abla çoook egçmiş olsun abine..Acil şifalar diliyorum.
bernuş yok canım hep böyle kızma.sonra arsız oluruz naniknanik :))
gülbeyza evet canm bayramdan sonra aynen devam...
neyse iftarda az yedim rahat ettim ya.
bir kase çorba
iki kaşık güveç
bir dilim ekmek
iki saat sonrada azcık dondurma
benm için önemli olan sahur.sahurdada iki kuru kayııs ve bir tane kuru incir yicem iki bardak su...
bukadar kızlar.öpüyorum sizi..
iyi geecler....

Kalimera ablacım cook gecmiş olsun özlicez seni.Allah şifalar wersin.
Kızlar bende bir kaç güne regl olucam detoks diyetimi yapsaM acaba diyorum.cok kafama takıyorum o kadar dikkat edip veremeyince senağlama
ıftar:1kase çorba,1karnıyarık salata 2lt su
offf offf hakkaten dükkana girip çalsalar keske şu kiloları.

Herkese günaydınlar...
sağlıklı,mutlu ve bolluk içinde keyifli bir hafta sonu
daha diliyorum...
sevgiler...

GÜNAYDINNN GÜNAYDINNN ÇITIR OLMA YOLUNDA İLERLEYEN ARKADAŞLARIM...:sm_cool:

NASILSINIZ BAKALIM...

HEPİNİZE HAYIRLI HAFTA SONLARI DİLİYORUM...

İNŞALLAH YAĞMURLAR,AFETLER BİZİ BULMAZ...

KENDİNİZE DİKKAT EDİN VE ALLAHA EMANET OLALIM...:Saruboceq:

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan​

sağolasın canımcımŞeniz alıştım artıkın ALLAHIM dermansız dert vermesin bu günümü aratmasın.ALLAHIN kötü işi olmaz vardır bi bildiği

ablacım üzüldüm hayırlı yolculuklar ALLAHa emanet ol.
ah bende özledim ya bende fatsalıyım hayırlı günlerde giderim inşallah 2002 den beri gitmedim.
Ablacım abinin ameliyatı inşallah iyi geçer tez zamanda şifasını verir inşallah mevlam
özlices seniŞenizŞeniz

sapolasın canım inşallah alırım .terslikler beni bulmazsa tabi.
bende regliyim sorma aynı vaziyetteyim. şişim insin diye habire kiraz sapı suyu içiyorum.:bbo:akannehir

canım geçmiş olsun bacum inşallah hayırlı haberler alırsın canım benim.kendine dikkat et .ŞenizŞeniz

selam bacular
hayırlı hafta sonları diliyorum
dün detoks çorbasıyla geçen günüm azcık akşam yemeğinde bozuldu.1 kaşık pilavla 1 kaşık et yedim. domates salatasıda yedim:kedi:3 tanede küccük tulumbaklava:
2 bardak çay
ama o sinirle kalktım 2.5 km yürüdüm bantta.kaydirigubbakcemile
gece kalkamamışız.sabah 2 hurma ve kahvemi içtim.detoks çorbasıyla güne devam.akşam yine yürüyeceğim.
dışarı çıkıcam dün eşimi bile erken yolladılar yağmur yağcak diye hava güzeldi yavaş yavaş yağmur geliyor galiba. ALLAHIM herkesin canını malını korusun.

hepinizi, öpüyorum.ALLAH emanet olun.

merhabalar arkadaşlar...valla televizyon seyretmek bile istemiyorum ya..çok canım sıkıldı..istanbul resmen bir afet bölgesi oldu...allahım herkesin yardımcısı olsun...istanbul da olan arkadaşlar bizlere haber verirsiniz artık...inşallah sizin olduğunuz bölgelerde değildir sel olayı...ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN..:a015:

ıyi geceler kızlar...
Silagül'cüm detoks çorbası için ayranı hazır mı aldın evde mi yaptın cnm ?
ıftar:1kase çorba,5kaşık bezelye,2kaşık makarna
1 elma,1şeftali 2lt su

GECE KUŞUNDAN MERHABALAR,ARKADAŞLAR KÜÇÜK BİR ÖNERİ SUNAYIM..SIRALAMADA 1. OLAN ARKADAŞIMIZ DİYETİNİ YAZMIŞ...SİZİNLE PAYLAŞMAK İSTEDİM..YAPMAK,UYGULAMAK SİZE KALMIŞ..

ALINTIDIR....

Gece domates,peynir(tuzssuz),ve gssini yedim ,hiç birşey yemediğim zamanlarda oldu.Ha! birde haşlanmış yumurta
İftarda 1 kase çorba 1 büyük salata tabağıyla salata yedim.
Sahura kadarki olan zamanlardada meyan kökü içtim,karpuz elma vs. meyve yedim.
Hergün standart yaptıklarım ve yediklerim ise;
2 bardak meyan kökü içtim.
hergün ortalama yarım ile 1.5 saat arası spor yaptım.
hergün ortalama 2-3 lt. su içtim.
ara sırada soda,
2-3 günde bir 4 kaşık pirinç pilavı,
hemen hemen hergün 1 tabak dolusu salata
işte hepsi bunlardan ibaret

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…