Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Keske sevseydim cörekotunu.Maalesef kokusu bile beni benden aliyor
ne kadarda faydaliymis

Bende sevmiyorum canım sabahları yutana kadar canım çıkıyor hemde çiğneyerek ama gerçekten çok faydalı sevgili Peygamberimiz
(S.A.V.) ölümden gayrı herşeye çare demiş çay kaşığı ile başlayabilirsin

Yok cnm ben cesaret edemem,1 tane bile yanlislikla agzima girse mahfediyor beni
bayildim cnm.tebrik ederim.Örnek olarak 3.takimin duvarina asayim ki herkes görsün
Cnm 1 böreklemi gitti hevesin.Yapma lütfen,insaniz sonucta kacamakta yapacagiz,sporla telafi ederiz

selam kaptancım nasılsın kimseler yok bugun
Slm cnm,ben kise yok diye yemek topigine bakiyordum,sende gelmissin görmedim
Allah kabul etsin cnm.sahur az olmus:26:
Spor nerde,ben yaptim bu gün
Rica ederim cnm
Basladim cnm,bisikletle gezdik ve yürüdüm biraz..
cnm esimin midesine gelmiyor bulgur,o yüzden bulguru cocuklarinda cok sevmesine ragmen her zaman yapamiyorum:26:

Evet okuyorum. Önce motive kitabımdan başladım çoçuklardan fırsat buldukça bakıyorum mutlalaka paylaşırım
Hos geldin cnm
Ben bu mesaji ceaplamamismiydim ya,bi bakayim:44:

canım bende yağı var ,eşim hasta olduğum dönemde almış günde 1 çay kaşığı içiyordum bayadır bıraktım başlayayım tekrar bari

evet canım ya senin peşinden geldim ama neydi o köfteler falan hala gözümün önünden gitmiyor sakıncalı yerler valla

ciddeyi gezdik evet. riyadı bilmiyorum :)

günaydın arkadaşlar

kaptann kilom 62.

boyum da 1.64

işyerinde oturunca kilolar alıp başını gidiyor dur demem lazım

gunaydın kısceler bugun tatılayım dedım ucundan cok mutlu oldum :))

menüm:

sahur:
kepeklı peynırlı dıomateslı sandviç

öğle yok

akşam:
1 kase tarhana corbası
7-8 adet küçük lahana dolması esmer prıncten (cok sevıyorum )
patates köftesi 1 adet

ara
yarım ayva
yarım elma

su : 1lt anca olmuştur yatana kadar
spor 45 dakıka 4 km yuruyus koşma 300 kalori ,10 dakıka kalca bacak hareketleri

Allah kabul etsin. spor da var süper

rabbım kabul etsın cnm

kızlar neyı farkettım bılıyomusunuz spor cok yaptıgım gunlerın ertesı sabahı cok rahat uyanıyorum sızde fark ettınızmı bılmıyorum

Günaydın canım karatay değil ogün protein ağırlıklı beslenmeye dikkat ettim, proteinle bir ara 3 günde 1,5-2 kg arası vermiştim ama sanırım yağdan gitmemişti

Bu arada şimdi okuyunca şok oldum ben unutmuşum pilatesi yaaa ben çok planlı biriyimdir aslında eve gidicem kardeşime matematik çalıştırıcam sweetin kürünü uygulucam azıcık kendim spor yaparım aynen plan bu ama pilates gitti aklımdan ben de dün diyorum ben birşey yapacaktım bu akşam hah diyorum kitap okucaktım yok diyorum yine birşey eksik demekki buymuşş canımmcımm ben bu akşam başlayayım yarında seninle yaparım ki sana yetişeyimm bana yaptığın videoyu gönderir misin linkini?

Bu arada kürü uyguladımm dün birşeyt sorucam yumurta sarısının saça ne faydası var, diğerleri neysede o yumurta sarısı beni benden alıyor sürerken bile midem kalkıyor :)

çok sağol canım valla verdiğiniz destek çok iyi oluyor iyi ki varsınız

Cnm 1,68 boyum.70,2 bu haftaki kilom.55 hedefim...

Ilk önce 60 i görmek istiyorum tabiki

Su cizelgeyi gecen defa yapmistim,simdi yine yapamiyorum.Kopyaladigim yeri kabul ettiremedim gitti

kaptanım maşallah manken asıl sen olacaksın valla kilolar gidince:) maşallah boyun çok güzelmiş..ne çok uzun ne kısa ben gibi

ben sana bi çizelge yaparım yapıştıraacğın kısmı da gönderirim beğenirsen kullanırsın kaptancım

çörek otu harika, bunu beslenmene eklemen de süper bi fikir.. aç karna zarar vermez değil mi? midende yanma vs oldu mu?
spor ve sıvılar da harika olmuş maşallahhh
karatay da böyle beslenin diyor dimi, ekmek yemeyin ceviz badem vs yiyin diyor kahvaltıda..

ben de dün akşam dolapta ne varsa yemek yaptım, burda sebzeyi halden alıyorsunuz ve tabi çok büyük miktarlarda satılıyor..2 kişi ortak alıyoruz bölüşüyoruz ama ona rağmen 2 haftada bitiremiyoruz sebzeleri..
ben de patlıcanları közledim, ıspanak yaptım oğluma, mısır vardı onu haşladım, fasulye vardı onu yaptım, ve yarım kasa elma vardı artık yumuşamışlardı, onları da elmalı pasta yaptım, komşulara ve iş arkadaşlarıma dağıttım bugün yoksa evde irademe zarar olacaklardı valla

neticede amacım elmaları değerlendirmekti, kocam da sevmiyor çok.. en iyisi böyle yapayım dedim.. mutfaktan içeri geldiğimde saat 12ye geliyordu:) tabi ara ara oturdum dinlendim ama en azından bu sayede 3-4 gün rahat ederim..essenin saklama kapları var bende onda saklıyorum, bozulmuyor günlerce..

bugün sabah 1.10 dk kadar yürüyüş yaptım, adımölçerle ölçtüm 7300 adım falan yaptı, 4,8 km tutmuş.. işe geldim kepekli lavaş (fındık lahmacun kadar) ve 1 kibrit kutusu yağsızpeynir yedim.. işe geç kaldığım için başka bişi yiyemedim:))

yeşil çayımı içtim şimdi bomba gibiyim :) adetim başladı ama tam olarak başlayamadı, cumaya kilom yanıltacak muhtemelen ama asıl önemli olan öbür hafta çıkacağım kilo, listeye gireceğim o zaman çünkü:)

amma uzun yazdım kusura bakmayın :))

Ne güzel yapmissin cnm,sebzelerde hazir olmus olur.

Cnm bu hafta 2 haftan dolmus oluyor,seni listeye almayi düsünüyorum acikcasi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…