Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Evet cnm,cok uzunda degilim kisada ama nedendir bilmem görenler 1.70ten fazla söylüyorlar hep,yok dedigimdede sasiriyorlar.Bende hep diyorum millet zayif gösterir,bende uzun

Cnm cizelge isi olur valla.Kopyalayacagim kismi bir türlü kabul etmiyor sistenm,anlamadim gitti.Yanlis yerimi kopyaliyorum acaba:44:

canım bende yağı var ,eşim hasta olduğum dönemde almış günde 1 çay kaşığı içiyordum bayadır bıraktım başlayayım tekrar bari
Bendede ardi yagi,kayinvalidem getirtmisti tr den.Emzirirken süt arttiriyor diye suya kat ic demisti.Bir defa denedim,3 gün kokusu cikmadi agzimdan.Döktüm bende
evet canım ya senin peşinden geldim ama neydi o köfteler falan hala gözümün önünden gitmiyor sakıncalı yerler valla
Ay evet cnm oralar sakincali ama arkkadaslar emek vermis,bende 1 oy hakkim vardi kullanayim dedim..

günaydın arkadaşlar

kaptann kilom 62.

boyum da 1.64

işyerinde oturunca kilolar alıp başını gidiyor dur demem lazım
Günaydin cnm
Tamam tatlim ama özelden yazsaydin keske, kayboluyor sonra.Bide hedef kilon neydi
cnm haklısın artıkın yemıyorum tutkuları:))
Ohh ne güzel yapmissin
Afiyet olsun cnm..Sporda yapmissin,suyuda arttirirsan daha ne olsun
kızlar neyı farkettım bılıyomusunuz spor cok yaptıgım gunlerın ertesı sabahı cok rahat uyanıyorum sızde fark ettınızmı bılmıyorum
Bendede öyle oluyor,hep yapalim rahat uyanalim o zaman
çok sağol canım valla verdiğiniz destek çok iyi oluyor iyi ki varsınız
Bunun icin burdayiz.Sende iyiki varsin cnm

Yediklerimide yazayim yine ve kahvalti hazirlayayim

Sabah
1 dl tam bugday arasi peynir

Ara
1 mandalina

Ögle
yarim yogurtlu patlican,1 dl ekmek

Ara
5 findik,yarim muz

Aksam
1 parca pirzola,salata,ayran

Su
2 lt den fazla

spor
1.10 dk bisiklet turu,30 dk zumba,2 km yürüyüs,50 mekik

Bide her yemekten yarim saat önce yogurt karisimindan yiyorum,onu yazmayi unutuyorum genelde

3 kupada besibiryerde cayi

Ne güzel yapmissin cnm,sebzelerde hazir olmus olur.

Cnm bu hafta 2 haftan dolmus oluyor,seni listeye almayi düsünüyorum acikcasi

süperr peki cumadan itibaren mi kilomu ve mesajlarımı sayacağım? öbür cuma yani 15 kasımda listede görüneceğim değil mi?

ya süpersin kaptan bence harika bir menü hariak bir gün geçirmişsin tebrik ederim, yarım muz zaten 1 meyve yapıyor o yanlış değil.. süper olmuş, hem yürüyüş hem bisiklet daha ne olsun valla..

Cnm cuma sabahindan persembe gecesine kadar olan mesajlari sayiyoruz.
Bu cuma yani 8 kasim da listede olacaksin ve baslangic kilon esas alinacak,persembe sana kilonu hesaplamayi anlatirim,zaten cok basit...

Tesekkür ederima yrica evet güzel bir gündü,esimle dag bayir gezdik bisikletle
Daha kahvaltiyida hazirlamadim,adam gelecek ekmek almaktan kahvalti yok.Ben kactim görüsürüz...

Son düzenleme:
günaydın arkadaşlar

kaptann kilom 62.

boyum da 1.64

günaydın canım hoşgeldin

rabbım kabul etsın cnm

Allah razı olsun canım senin orucunda kabul olsun

kızlar neyı farkettım bılıyomusunuz spor cok yaptıgım gunlerın ertesı sabahı cok rahat uyanıyorum sızde fark ettınızmı bılmıyorum

evet canım kesinlikle insan çok dinç oluyor özelikle yürüyüş sonrası

Eki Görüntüle 850057

Mutlu bir gün olsun hepimiz icin

günaydın kaptancımmm aminnnn cnm

yaaa valla süpersin maşallah nazar değmesin

aa valla heyecanlandım
haftaya falan anca girerim diyordum:) bu hafta daha sıkı davranmamı sağlayacak, benim için çok iyi oldu
başlangıç kilom alınacaksa yani 60 mı alınacak? waooww süper

evet cnm hergun yapaılım:)

Spor yapanları tebrik ediyorum kızlar hiç imkan bulamıyorum ben ya evdeyken b-fit e gidiyordum çok memnun kalmıştım. spor candır vala

Tesekkur ederım cnm .spor sonrası hıc bırsey yemek ıstemıyor bırde ınsanın cnı

Spor yapanları tebrik ediyorum kızlar hiç imkan bulamıyorum ben ya evdeyken b-fit e gidiyordum çok memnun kalmıştım. spor candır vala

oyle cnm bende spor salonuna gıdıyordum fırsatım olmadı son zamandlar eve aldık aletleri

Hepinize günaydın 3. takımın şekerleri annemin hastane kontrolü vardı şimdi eve geldik kahvaltımı yaptım biraz geç oldu kahvaltı ama neyse attım kendimi buraya bi geçmiş yapim hemen birikmesin sohbet kopuyo sonra

canım bende yağı var ,eşim hasta olduğum dönemde almış günde 1 çay kaşığı içiyordum bayadır bıraktım başlayayım tekrar bari

Yağını denemedim canım ama aslı varken neden kopyasını kullanasınki hem hangi şartlarda yağını çıkarıyorlar bilemeyiz dimi

evet canım ya senin peşinden geldim ama neydi o köfteler falan hala gözümün önünden gitmiyor sakıncalı yerler valla

dün gece bende biraz baktım ama hemen kaçtım gerçekten sakıncalı bi yer bugün inceleyip oy vereceğim ama o kadar emek vermişler dimi

günaydın arkadaşlar

kaptann kilom 62.

boyum da 1.64

Günaydın canım evet sizin çalışmanız biraz dezavantaj ama bir yandan da avantaj çünkü çalıştığınız için ipin ucu kaçmadan dikkat ediyorsunuz biz ev de bulunanlar ise saldım çayıra mevlam kayıra misali yumurta kapıya dayanana kadar umursamıyoruz

dur diyeceğiz hep beraber neden burdayızki

cnm haklısın artıkın yemıyorum tutkuları:))

Yemediğin için tbrkler canım kocaman bir öpücük hakettin

Menün süper spora on numara ama suyu biraz daha artırman iyi olmazmı şekercim sporla zaten ter atıyorsun

Evet canım kesinlikle katılıyorum insan bir görevi yerine getirmiş gibi huzurlu uyuyor beden de yorulduğu için uykuya geçmek kolay oluyor

günaydın canım diyorum ben sana telini ver diye ben hatırlatırdım şaka şaka bugün başlarsın ben son 20 dk yı bitiremedim zaten

Link burda canımcım kolay gelsin

Ebru Şalı ile 21 Günde Yağlarınızdan Kurtulun - YouTube

Yumurta sarısı protein kaynağı canım ama çok zorlanıyorsan yumurta sarısını çıkarabilirsin gerçi ben çamterebentin koyuyorum yumurta kokusunu bastırmak için o yüzden fazla kokmuyor

çok sağol canım valla verdiğiniz destek çok iyi oluyor iyi ki varsınız

Birbirimize destek olmak için burdayız canımcım tekbaşımıza beceremiyorsuz ki burada insan motive oluyor hem yeni dostluklar oluyor ben çok sevdim bu forumu her topic ayrı güzel

Ben aç karnına yiyorum kilo vermek isteyen aç karnına kilo almak isteyen tok karnına almalı çörekotunu 2 aydır uyguluyorum herhangi bir zararını görmedim çok şükür tavsiye ederim

tşk ederim cnm inş böyle devam ederim

Evet ben Karatay Sağlıklı Yaşam Öğütlerini uyguluyorum ve hayatımda ilk kez grla hesapla uğraşmadan çok rahat kilo verebiliyorum ekmek yerine kuruyemiş yiyoruz cnm sadece kavrulmamış ve taze olmak şartıyla 1 ince belli çay bardağını geçmeyecek şekilde

Ohhh ellerine sağlık canım hem elmaları değerlendirmiş hem de hayır yapmış olmuşsun

ben henüz koşu bandına çıkmadım az sonra yürüyüş duş sonrada ver elini gezme nasipse pilateste akşama kalır artık 4.8 km süper harikasın

yaz yaz ben zevkle okuyorum hem böylece birbirimizi daha yakından tanımış oluyoruz ne kusuruymuş duymıyim bi daha

Eki Görüntüle 850057

Mutlu bir gün olsun hepimiz icin

Günaydın kaptancım Amin inş.

Harikasın kaptancım spora bayıldımmm utanma hem yarım muzu kat kat eritmişsindir

aa valla heyecanlandım
haftaya falan anca girerim diyordum:) bu hafta daha sıkı davranmamı sağlayacak, benim için çok iyi oldu
başlangıç kilom alınacaksa yani 60 mı alınacak? waooww süper

Hobaaa süper olacak haftaya kesin birincisiniz takım sorumluluğu olunca insan daha bi dikkat eder kanımca

Keşke yapabilsen cnm sadece zayıflamak için değil genel sağlığımız için çok faydalı çünkü

Benim kahvaltım yeşillik hariç dünkü menünün aynısı yeşilliğim bitmiş akşam ayrıntılı yazarım şimdi yürüyüş duş ve gezme zamanı kendinize cici bakın akşama görüşürüz kaçamak yok

Son düzenleme:

karatayı tam olarak mı yapıyorsun? ara öğün yok galiba değil mi? ben ara öğün seviyorum yaa o yüzden cesaret edemedim bir de detaylı okumak gerek okumadım hiç..
aç tok farkediyor demek, tok karna alıp şişiyormuşum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…