çok sağol canım valla verdiğiniz destek çok iyi oluyor iyi ki varsınız
Spor yapanları tebrik ediyorum kızlar hiç imkan bulamıyorum ben yaevdeyken b-fit e gidiyordum çok memnun kalmıştım. spor candır vala
Evet canım kesinlikle katılıyorum insan bir görevi yerine getirmiş gibi huzurlu uyuyor beden de yorulduğu için uykuya geçmek kolay oluyor
günaydın canım diyorum ben sana telini ver diye ben hatırlatırdımşaka şaka bugün başlarsın ben son 20 dk yı bitiremedim zaten
Link burda canımcım kolay gelsin
Ebru Şalı ile 21 Günde Yağlarınızdan Kurtulun - YouTube
Yumurta sarısı protein kaynağı canım ama çok zorlanıyorsan yumurta sarısını çıkarabilirsin gerçi ben çamterebentin koyuyorum yumurta kokusunu bastırmak için o yüzden fazla kokmuyor
Sağol canımcım dur ben sana özelden yazayım telimi :) yine birşey unutursam hatırlatırsınnn :) ben ebru şallının beyaz tv deki programından yapıyordum bunu yapalım daha iyi hem 21 günde kurtulacakmışısz yağlarımızdan
ben bu akşam yaparımm yarında sana eşlik ederim.
Kür için de ayrıca tşk ederimŞu an saçlarım yumurta sarsından ziyade ilaç kokuyorrr
an ıtıbarıyla 1lt su bıtmıstır tatlım yatana kadar 3ü tammalarım eve gıdınce su platesı denıycem bakalım yuruyusten sonrahepinize günaydın 3. Takımın şekerleri annemin hastane kontrolü vardı şimdi eve geldik kahvaltımı yaptım biraz geç oldu kahvaltı ama neyse attım kendimi buraya bi geçmiş yapim hemen birikmesin sohbet kopuyo sonra
yağını denemedim canım ama aslı varken neden kopyasını kullanasınki hem hangi şartlarda yağını çıkarıyorlar bilemeyiz dimi
Dün gece bende biraz baktım ama hemen kaçtım gerçekten sakıncalı bi yer bugün inceleyip oy vereceğim ama o kadar emek vermişler dimi
Günaydın canım evet sizin çalışmanız biraz dezavantaj ama bir yandan da avantaj çünkü çalıştığınız için ipin ucu kaçmadan dikkat ediyorsunuz biz ev de bulunanlar ise saldım çayıra mevlam kayıra misali yumurta kapıya dayanana kadar umursamıyoruz
Dur diyeceğiz hep beraber neden burdayızki
Yemediğin için tbrkler canım kocaman bir öpücük hakettin
Menün süper spora on numara ama suyu biraz daha artırman iyi olmazmı şekercim sporla zaten ter atıyorsun
mesaj sayımı tekrar saydım cuma sabahından bu yana bu mesajla 32 oluyor..
mesaj sayıları da etkili oluyor mu sıralamada, yoksa sadece kiloya mı bakılıyor? grup olarak yarışırken yani?
SABAH
1 yumurta
2 d.kepek ekmeği
1 dilim peynir
Ara: 1 mandalina
ÖĞLE
1 kase çorba
Yarım tabak ıspanak
Yarım tabak yoğurt
Ara: 2 adet form bisküvi
1 fincan nescafe
AKŞAM
1 kase çorba
1 domates
Ara: 1 salkım üzüm
Sıvı: 1,5 lt kadar
Spor: 45 dk yürüyüş.
nora hemen uygulamaya geçmişsin helal valla:)) saçların parlasın sağlıklı olsun:)
SABAH
1 yumurta
2 d.kepek ekmeği
1 dilim peynir
ÖĞLE
1 kase çorba
Yarım tabak ıspanak
Yarım tabak yoğurt
1 fincan nescafe
AKŞAM
1 kase çorba
1 domates
Spor: 45 dk yürüyüş.[/QUOTE
Menün cok gusel cnmhedefimize ulasıcaz bu hafta hadı bakalım
Yok canım sıralamada etkili olmuyor sadece haftalık 35 mesaj sınırımız var ya, onun için herkes mesajlarını sayıp cuma günü bildiriyor, 35 mesaj sınırının altında kalanlar sarı kart alıyor.
canım çok güzel menün..sporun da çok güzel..suyu 2 bardak daha içersen daha da süper olacak
karbonhidratı yemek dışında alman çok güzel, öyle öneriyordu taylan kümeli de.. tost biel vardı mesela ama yemekten ayrı olarak ara öğün olarak yiyordum.. meyvenin yanında 1 yudum süt içersen şekeri daha az etkiler..süpersin başarılarının devamını dilerim valla grup çok iyi gidiyormaşallahh
Tesekkür ederim cnmyaaa valla süpersin maşallah nazar değmesin
Evet cnm,60 tan hesaplicaz ama 2 ye bölünecek 2 hafta denemede kaldin diyeaa valla heyecanlandım
haftaya falan anca girerim diyordum:) bu hafta daha sıkı davranmamı sağlayacak, benim için çok iyi oldu
başlangıç kilom alınacaksa yani 60 mı alınacak? waooww süper
Cnm sende bir program ayarlayabilsen keske,kilo vermen hizlanir ve vücudun sikilasirdi:26:Spor yapanları tebrik ediyorum kızlar hiç imkan bulamıyorum ben yaevdeyken b-fit e gidiyordum çok memnun kalmıştım. spor candır vala
Evet 1 saat sonrada acikiyorum amaTesekkur ederım cnm .spor sonrası hıc bırsey yemek ıstemıyor bırde ınsanın cnı
Evet cnm bende dün kullandim oyumu,2 defa katilmistim,pastalar ve sütlü tatlilarda.Ilkinde 2. ikincisindede 1. oldumHepinize günaydın 3. takımın şekerleri annemin hastane kontrolü vardı şimdi eve geldik kahvaltımı yaptım biraz geç oldu kahvaltı ama neyse attım kendimi buraya bi geçmiş yapim hemen birikmesin sohbet kopuyo sonra
Yağını denemedim canım ama aslı varken neden kopyasını kullanasınki hem hangi şartlarda yağını çıkarıyorlar bilemeyiz dimi
dün gece bende biraz baktım ama hemen kaçtım gerçekten sakıncalı bi yer bugün inceleyip oy vereceğim ama o kadar emek vermişler dimi
Günaydın canım evet sizin çalışmanız biraz dezavantaj ama bir yandan da avantaj çünkü çalıştığınız için ipin ucu kaçmadan dikkat ediyorsunuz biz ev de bulunanlar ise saldım çayıra mevlam kayıra misali yumurta kapıya dayanana kadar umursamıyoruz
dur diyeceğiz hep beraber neden burdayızki
Yemediğin için tbrkler canım kocaman bir öpücük hakettin
Menün süper spora on numara ama suyu biraz daha artırman iyi olmazmı şekercim sporla zaten ter atıyorsun
Karatayi arastirma zamani gelmis deseneBirbirimize destek olmak için burdayız canımcım tekbaşımıza beceremiyorsuz ki burada insan motive oluyor hem yeni dostluklar oluyor ben çok sevdim bu forumu her topic ayrı güzel
Ben aç karnına yiyorum kilo vermek isteyen aç karnına kilo almak isteyen tok karnına almalı çörekotunu 2 aydır uyguluyorum herhangi bir zararını görmedim çok şükür tavsiye ederim
tşk ederim cnm inş böyle devam ederim
Evet ben Karatay Sağlıklı Yaşam Öğütlerini uyguluyorum ve hayatımda ilk kez grla hesapla uğraşmadan çok rahat kilo verebiliyorum ekmek yerine kuruyemiş yiyoruz cnm sadece kavrulmamış ve taze olmak şartıyla 1 ince belli çay bardağını geçmeyecek şekilde
tesekkür ederim cnm,dün bir gaza geldimki sormaGünaydın kaptancım Amin inş.
Harikasın kaptancımspora bayıldımmm utanma hem yarım muzu kat kat eritmişsindir
Cnm sende bu hafta listede olacaksinHobaaa süper olacak haftaya kesin birincisiniz takım sorumluluğu olunca insan daha bi dikkat eder kanımca
ne güzel cnm uykundan kisip spora ayiriyorsunsen nerde çalışıyorsun nidah? çalılşırken hele çocuk da varsa çok daha zor, ben ankarada yürüyecek yer bulamadığım için yürüyemiyordum ama burda arkadaş da var yürüme imkanı da var çokşükür, sabah 1 saat uykudan fedakarlık ediyorum 6-7 arası yürüyorum gelip yatıyorum 8.30da uyanıp gidiyorum işe.. zaten o saatler güneşin doğuş saati olduğu için uyumak zararlıymış, böylece hem vücuda sağlık hem beyne sağlık oluyor:)
yok cnm mesaj bizim takim ici kuralimiz sadecemesaj sayımı tekrar saydım cuma sabahından bu yana bu mesajla 32 oluyor..
mesaj sayıları da etkili oluyor mu sıralamada, yoksa sadece kiloya mı bakılıyor? grup olarak yarışırken yani?
Afiyet olsun cnm süpersinSABAH
1 yumurta
2 d.kepek ekmeği
1 dilim peynir
ÖĞLE
1 kase çorba
Yarım tabak ıspanak
Yarım tabak yoğurt
1 fincan nescafe
AKŞAM
1 kase çorba
1 domates
Spor: 45 dk yürüyüş.
Sende süpersin tatliman ıtıbarıyla 1lt su bıtmıstır tatlım yatana kadar 3ü tammalarım eve gıdınce su platesı denıycem bakalım yuruyusten sonra
tesekkürler hizli cevap icinYok canım sıralamada etkili olmuyor sadece haftalık 35 mesaj sınırımız var ya, onun için herkes mesajlarını sayıp cuma günü bildiriyor, 35 mesaj sınırının altında kalanlar sarı kart alıyor.
bende bu gün saclarimi boyayayim diyorumŞu saçlardan son zamanlarda çok çektim nettende araştırdım çok olumlu yorumlar yapılmış, hem zayıflayayım hem de kendimi bakıma alayım dedimmm canımmm :)
insallahSABAH
1 yumurta
2 d.kepek ekmeği
1 dilim peynir
ÖĞLE
1 kase çorba
Yarım tabak ıspanak
Yarım tabak yoğurt
1 fincan nescafe
AKŞAM
1 kase çorba
1 domates
Spor: 45 dk yürüyüş.[/QUOTE
Menün cok gusel cnmhedefimize ulasıcaz bu hafta hadı bakalım
hadi bakalimanladım canım hani eğer grubumuzun sıralaması yükselecekse daha da çok yazalım :)))) ondan sordum:) bu hafta ilk 3teyiz inşallah hadi kızlar
Afiyet olsun cnm,MENümü yaziim
sabah : cavdar ekmeğiyle kaşarlı tost
ara: az kuru dut-ceviz
öğle: az nohut-4 kşk kadar pilav-ayran
ara: az kuru dut olur yine
akşam: henüz belli değil:26:
Tesekkür ederim cnm
Evet cnm,60 tan hesaplicaz ama 2 ye bölünecek 2 hafta denemede kaldin diye
Cnm sende bir program ayarlayabilsen keske,kilo vermen hizlanir ve vücudun sikilasirdi:26:
Evet 1 saat sonrada acikiyorum ama
Evet cnm bende dün kullandim oyumu,2 defa katilmistim,pastalar ve sütlü tatlilarda.Ilkinde 2. ikincisindede 1. oldum
Yapmaktan cok foto eklemek yoruyor insani:26:
Karatayi arastirma zamani gelmis desene
tesekkür ederim cnm,dün bir gaza geldimki sorma
Cnm sende bu hafta listede olacaksin
ne güzel cnm uykundan kisip spora ayiriyorsun
yok cnm mesaj bizim takim ici kuralimiz sadece
Afiyet olsun cnm süpersin
Sende süpersin tatlim
tesekkürler hizli cevap icin
bende bu gün saclarimi boyayayim diyorum
bomba gibi gelıyoruz bu hafta tatlım hadı bakalım:))insallah
hadi bakalim
kızceler yarın tamamnını paslasıcam ama sımdık paylasıyımbelkı gıremessem
menum:
yogurtlu karısım
yarınsaat sonra 1 dılım ekmek arası peynır
sekersız cay
öğle:
bezelyelı patateslı haslma köfte 1 porsıyon
2-3 kasık bulgr pılavı
cacık
su:1 lt suan
aksama da karnıbahar haslayıp yogurtla yemegı dusunuyorum
Cnm aksamida dedigin gibi yersen süper olur.Birde spor yaparsan tadindan yenmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?