Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Spor yapanları tebrik ediyorum kızlar hiç imkan bulamıyorum ben ya evdeyken b-fit e gidiyordum çok memnun kalmıştım. spor candır vala

sen nerde çalışıyorsun nidah? çalılşırken hele çocuk da varsa çok daha zor, ben ankarada yürüyecek yer bulamadığım için yürüyemiyordum ama burda arkadaş da var yürüme imkanı da var çokşükür, sabah 1 saat uykudan fedakarlık ediyorum 6-7 arası yürüyorum gelip yatıyorum 8.30da uyanıp gidiyorum işe.. zaten o saatler güneşin doğuş saati olduğu için uyumak zararlıymış, böylece hem vücuda sağlık hem beyne sağlık oluyor:)

Sağol canımcım dur ben sana özelden yazayım telimi :) yine birşey unutursam hatırlatırsınnn :) ben ebru şallının beyaz tv deki programından yapıyordum bunu yapalım daha iyi hem 21 günde kurtulacakmışısz yağlarımızdan

ben bu akşam yaparımm yarında sana eşlik ederim.

Kür için de ayrıca tşk ederim Şu an saçlarım yumurta sarsından ziyade ilaç kokuyorrr

mesaj sayımı tekrar saydım cuma sabahından bu yana bu mesajla 32 oluyor..
mesaj sayıları da etkili oluyor mu sıralamada, yoksa sadece kiloya mı bakılıyor? grup olarak yarışırken yani?

SABAH
1 yumurta
2 d.kepek ekmeği
1 dilim peynir

Ara: 1 mandalina

ÖĞLE
1 kase çorba
Yarım tabak ıspanak
Yarım tabak yoğurt

Ara: 2 adet form bisküvi
1 fincan nescafe

AKŞAM
1 kase çorba
1 domates

Ara: 1 salkım üzüm

Sıvı: 1,5 lt kadar
Spor: 45 dk yürüyüş.

nora hemen uygulamaya geçmişsin helal valla:)) saçların parlasın sağlıklı olsun:)

an ıtıbarıyla 1lt su bıtmıstır tatlım yatana kadar 3ü tammalarım eve gıdınce su platesı denıycem bakalım yuruyusten sonra

mesaj sayıları da etkili oluyor mu sıralamada, yoksa sadece kiloya mı bakılıyor? grup olarak yarışırken yani?

Yok canım sıralamada etkili olmuyor sadece haftalık 35 mesaj sınırımız var ya, onun için herkes mesajlarını sayıp cuma günü bildiriyor, 35 mesaj sınırının altında kalanlar sarı kart alıyor.

canım çok güzel menün..sporun da çok güzel..suyu 2 bardak daha içersen daha da süper olacak
karbonhidratı yemek dışında alman çok güzel, öyle öneriyordu taylan kümeli de.. tost biel vardı mesela ama yemekten ayrı olarak ara öğün olarak yiyordum.. meyvenin yanında 1 yudum süt içersen şekeri daha az etkiler..süpersin başarılarının devamını dilerim valla grup çok iyi gidiyor maşallahh

Yok canım sıralamada etkili olmuyor sadece haftalık 35 mesaj sınırımız var ya, onun için herkes mesajlarını sayıp cuma günü bildiriyor, 35 mesaj sınırının altında kalanlar sarı kart alıyor.

anladım canım hani eğer grubumuzun sıralaması yükselecekse daha da çok yazalım :)))) ondan sordum:) bu hafta ilk 3teyiz inşallah hadi kızlar

Tavsiyelerini dikkate alacağım canımm, ben meyve yerken şekernden dolayı abartmamaya çalışıyorum süt ile içersem şekeri az etkiliyor demek, bunu duyduğum iyi oldu

yaaa valla süpersin maşallah nazar değmesin
Tesekkür ederim cnm
aa valla heyecanlandım
haftaya falan anca girerim diyordum:) bu hafta daha sıkı davranmamı sağlayacak, benim için çok iyi oldu
başlangıç kilom alınacaksa yani 60 mı alınacak? waooww süper
Evet cnm,60 tan hesaplicaz ama 2 ye bölünecek 2 hafta denemede kaldin diye
Spor yapanları tebrik ediyorum kızlar hiç imkan bulamıyorum ben ya evdeyken b-fit e gidiyordum çok memnun kalmıştım. spor candır vala
Cnm sende bir program ayarlayabilsen keske,kilo vermen hizlanir ve vücudun sikilasirdi:26:

Tesekkur ederım cnm .spor sonrası hıc bırsey yemek ıstemıyor bırde ınsanın cnı
Evet 1 saat sonrada acikiyorum ama
Evet cnm bende dün kullandim oyumu,2 defa katilmistim,pastalar ve sütlü tatlilarda.Ilkinde 2. ikincisindede 1. oldum
Yapmaktan cok foto eklemek yoruyor insani:26:
Karatayi arastirma zamani gelmis desene
Günaydın kaptancım Amin inş.

Harikasın kaptancım spora bayıldımmm utanma hem yarım muzu kat kat eritmişsindir
tesekkür ederim cnm,dün bir gaza geldimki sorma
Hobaaa süper olacak haftaya kesin birincisiniz takım sorumluluğu olunca insan daha bi dikkat eder kanımca
Cnm sende bu hafta listede olacaksin

ne güzel cnm uykundan kisip spora ayiriyorsun
yok cnm mesaj bizim takim ici kuralimiz sadece
Afiyet olsun cnm süpersin
an ıtıbarıyla 1lt su bıtmıstır tatlım yatana kadar 3ü tammalarım eve gıdınce su platesı denıycem bakalım yuruyusten sonra
Sende süpersin tatlim
tesekkürler hizli cevap icin

Şu saçlardan son zamanlarda çok çektim nettende araştırdım çok olumlu yorumlar yapılmış, hem zayıflayayım hem de kendimi bakıma alayım dedimmm canımmm :)
bende bu gün saclarimi boyayayim diyorum

MENümü yaziim

sabah : cavdar ekmeğiyle kaşarlı tost

ara: az kuru dut-ceviz

öğle: az nohut-4 kşk kadar pilav-ayran

ara: az kuru dut olur yine

akşam: henüz belli değil:26:

MENümü yaziim

sabah : cavdar ekmeğiyle kaşarlı tost

ara: az kuru dut-ceviz

öğle: az nohut-4 kşk kadar pilav-ayran

ara: az kuru dut olur yine

akşam: henüz belli değil:26:
Afiyet olsun cnm,hepsini yedikten sonra toplu yazsan suyunu ve sporunuda ekleyerek toplu yorum yapariz o zaman

kızceler yarın tamamnını paslasıcam ama sımdık paylasıyımbelkı gıremessem

menum:

yogurtlu karısım
yarınsaat sonra 1 dılım ekmek arası peynır
sekersız cay

öğle:
bezelyelı patateslı haslma köfte 1 porsıyon
2-3 kasık bulgr pılavı
cacık

su:1 lt suan
aksama da karnıbahar haslayıp yogurtla yemegı dusunuyorum

Son düzenleme:

Cnm aksamida dedigin gibi yersen süper olur.Birde spor yaparsan tadindan yenmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…