Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

An itibariyle su içmeyi hatırlayıp mutfağın yolunu tutmuş bulunmaktayımm 2 lt su akşama kadar bitmeli

evettatlım bıtmelı ben masamın ustune koyuyorum aklıma geldıkce ıcıyorum susyınca degıl sende oyle yap bak duzenli içersin sende

kıscelr ben müsliye baslıyorum bır ogunumu muslı yapıcam belkı aksam belkı sbah belkı oglen bakalım nasıl olucak:))

ben de bugün şimdiye kadar 1,5 lt içtim, evde yatana kadar da bi bu kadar daha içerim inşallah..
bunun yanında kocaman bir kupa rezene ve yeşil çay içtim 1er tane:)
rezene de mideyi rahatlatıyor hazmı kolaylaştırıyor tavsiye ederim tadı pek güzel değil ama evde vardı ben de içtim öğle arası:)
akşama 2 gündür yapamadığım temizliği inşallah bu sefer yapacağım bi aksilik çıkmazsa.. nasılsa yemeğim çok:)

Cok güzel cnm rezene istah aciyor yanliz,bilgin olsun:26:emzirme döneminde onuda icmistimde sonra 82 olmustum,artik rezenedenmiydi,benim oburlugumdanmi bilemiyorum
kolay gelsin

kıscelr ben müsliye baslıyorum bır ogunumu muslı yapıcam belkı aksam belkı sbah belkı oglen bakalım nasıl olucak:))
Müsli tok tutar cnm,sabah ye istersen.Öglen fazla kacirmadan atlatirsin,aksamida hafif yersen tas gibi hatun olursun
evettatlım bıtmelı ben masamın ustune koyuyorum aklıma geldıkce ıcıyorum susyınca degıl sende oyle yap bak duzenli içersin sende
Bende her mutfaga gittigimde 2 bardak iciyorum
An itibariyle su içmeyi hatırlayıp mutfağın yolunu tutmuş bulunmaktayımm 2 lt su akşama kadar bitmeli
Evet evet bitmeli
kızceler nerdesınız ya ama ben cıkıcam sız gelırsınız
Tamda öyle olmus cnm,sen gittin ben geldim.Cnm mutfak islerine giristim ancak ciktim
Tamam tatlım bu arada an ıtıbarıyla 2lt suda bıtmıstır
Afiyet olsun,yarasin
Ben de bu akşam pilates yapıcam canım eşlik edeyim sana
Bende yerimden kalkabilirsem callen e baslayayim diyorum ama her gün diyorum kalkamiyorum,biriniz kaldirin beni
evet gıdınce bı sorun cıkmassa yuruyuten sonra plates dusunuyorum cnm cumaya az kaldı:)) hedef 1,5 demıştım olmsı lazım:)
Süpersin sekercigim valla.Her gün dahada azimli görüyorum seni,böyle gidersen kisa sürede hedefine ulasirsin

80

İyi akşamlar canlar gezdim geldim yemeğimi yedim attım kendimi buraya

Spor için uykundan fedakarlık etmene şapka çıkarıyorum canım doğuş saatinin etkilediğini bilmiyordum annem de güneş batarken yatmama söylenir hep iyi değildir diye demekki batarken de zararlı

Rica ederim canım ben espri yapmıştım telini ver diye seve seve hatırlatırım tabikide aman dikkat et ya ben kötü niyetli biriysem dimi iyice tanımadan verme kimseye telini şekercim güvenin için tşkler evet yarın tekrar yaparız aynı videoyu ben bugün yapmadım
her hafta yaparsan mutlaka faydasını göreceksin bu kürün

Menün çok güzel canım yalnız ben şu form diyet light vs ürünlerin hepsine karşıyım su olayınıda halletmişsin tbrkler

Meyveyi günde 1 ad olak üzere ya kahvaltıda yada yoğurtla tercih ediyorum süt fikride güzel aman grubumuza nazar değmesin kırkbinkere maşallah

Son düzenleme:

Verin telleri hepinizi dürteyim spor için

Afiyetolsun rezeneyi ben sevemedim nedense iştah açıyomuş iyiki sevmemişim Akşam için kolay gelsin canım

89 ne çok çene varmış bende

MENÜM:
Aç karnına1 tatlı kaş çörek otu çiğnendi

KAHVALTI :
2 lop yumurta
3 ad gün kurusu kayısı
7 zeytin
2 dilim peynir
3 ceviz 7 fındık taze kırılmış
1 domates yarım salatalık 1 taze yeşil biber
1 fincan tarçınlı taze zencefil çayı

ARA :
Yarım porsiyon kısır acıkmamıştım gerçi ama mecburen yedim evsahibine ayıp olmasın diye ama cıslara direndim aferim bana

AKŞAM:
Sarımsaklı yoğurtlu semizotu
3 Ad ızgara köfte

SPOR:
40 dk lık karışık hızda yürüyüş
10 dk tiffany

SIVI:
1.5 lt tarçınlı limonlu su
1 fincan beyaz çay henüz içmedim ama kesin içerim
1 fincan yeşilçay
1 fincan tarçınlı taze zencefil çayı
1 ad şekersiz türk kahvesi
2 bardak şekersiz siyah çay
Şekerler söylemeyi unutmuşum ben her gün takviye olarak omega 3 alıyorum

Cenene kuvvet cnm.Sen geldin renk geldi takima
Afiyet olsun cnm.Süper yine...
Verin telleri hepinizi dürteyim spor için
Cnm benimki yurt disi cok yazar sonra

Cnm bir arastirip deneyeyim bende...

Boyayamadim sacimida,yarina kaldi yine

Menün çok güzel canım yalnız ben şu form diyet light vs ürünlerin hepsine karşıyım su olayınıda halletmişsin tbrkler
Bende karsiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…