evet gıdınce bı sorun cıkmassa yuruyuten sonra plates dusunuyorum cnm cumaya az kaldı:)) hedef 1,5 demıştım olmsı lazım:)
Ben de bu akşam pilates yapıcam canım eşlik edeyim sana
Tamam tatlım bu arada an ıtıbarıyla 2lt suda bıtmıstır
An itibariyle su içmeyi hatırlayıp mutfağın yolunu tutmuş bulunmaktayımm2 lt su akşama kadar bitmeli
Cok güzel cnm rezene istah aciyor yanliz,bilgin olsun:26:emzirme döneminde onuda icmistimde sonra 82 olmustum,artik rezenedenmiydi,benim oburlugumdanmi bilemiyorumben de bugün şimdiye kadar 1,5 lt içtim, evde yatana kadar da bi bu kadar daha içerim inşallah..
bunun yanında kocaman bir kupa rezene ve yeşil çay içtim 1er tane:)
rezene de mideyi rahatlatıyor hazmı kolaylaştırıyor tavsiye ederim tadı pek güzel değil ama evde vardı ben de içtim öğle arası:)
akşama 2 gündür yapamadığım temizliği inşallah bu sefer yapacağım bi aksilik çıkmazsa.. nasılsa yemeğim çok:)
Müsli tok tutar cnm,sabah ye istersen.Öglen fazla kacirmadan atlatirsin,aksamida hafif yersen tas gibi hatun olursunkıscelr ben müsliye baslıyorum bır ogunumu muslı yapıcam belkı aksam belkı sbah belkı oglen bakalım nasıl olucak:))
Bende her mutfaga gittigimde 2 bardak iciyorumevettatlım bıtmelı ben masamın ustune koyuyorum aklıma geldıkce ıcıyorum susyınca degıl sende oyle yap bak duzenli içersin sende
Evet evet bitmeliAn itibariyle su içmeyi hatırlayıp mutfağın yolunu tutmuş bulunmaktayımm2 lt su akşama kadar bitmeli
Tamda öyle olmus cnm,sen gittin ben geldim.Cnm mutfak islerine giristim ancak ciktimkızceler nerdesınız ya ama ben cıkıcam sız gelırsınız
Afiyet olsun,yarasinTamam tatlım bu arada an ıtıbarıyla 2lt suda bıtmıstır
Bende yerimden kalkabilirsem callen e baslayayim diyorum ama her gün diyorum kalkamiyorum,biriniz kaldirin beniBen de bu akşam pilates yapıcam canım eşlik edeyim sana
Süpersin sekercigim valla.Her gün dahada azimli görüyorum seni,böyle gidersen kisa sürede hedefine ulasirsinevet gıdınce bı sorun cıkmassa yuruyuten sonra plates dusunuyorum cnm cumaya az kaldı:)) hedef 1,5 demıştım olmsı lazım:)
karatayı tam olarak mı yapıyorsun? ara öğün yok galiba değil mi? ben ara öğün seviyorum yaao yüzden cesaret edemedim bir de detaylı okumak gerek okumadım hiç..
aç tok farkediyor demek, tok karna alıp şişiyormuşum ben[/QUOTE ]
Evet canım Karatayı tam olarak yapıyorum ara öğüne ihtiyaç duyulmuyor fakat ihtiyaç halinde 3 öğün yapabilirsin. 3 hafta önce rahatsızlanmıştım fakat onun öncesinde 1 ayda 88 den 81 e düşmüştüm fakat yoğun ilaç yüklemesi sonucu 85 le geri döndüm
linkleri atıyorum canım vaktin olduğun zaman incelersin fakat en doğrusu kitaplarını alıp okuman şimdilik yardımı olur inş
Karatay Menüsü
ÖNERİ 34- ÖĞRENMENİN SONU YOK 2
http://www.kadinlarkulubu.com/portal/diyet/karatay-diyeti-nedir-6025.html
http://www.kadinlarkulubu.com/porta...an-efendigil-karatay-son-gunlerin-e-6020.html
sen nerde çalışıyorsun nidah? çalılşırken hele çocuk da varsa çok daha zor, ben ankarada yürüyecek yer bulamadığım için yürüyemiyordum ama burda arkadaş da var yürüme imkanı da var çokşükür, sabah 1 saat uykudan fedakarlık ediyorum 6-7 arası yürüyorum gelip yatıyorum 8.30da uyanıp gidiyorum işe.. zaten o saatler güneşin doğuş saati olduğu için uyumak zararlıymış, böylece hem vücuda sağlık hem beyne sağlık oluyor:)
Sağol canımcım dur ben sana özelden yazayım telimi :) yine birşey unutursam hatırlatırsınnn :) ben ebru şallının beyaz tv deki programından yapıyordum bunu yapalım daha iyi hem 21 günde kurtulacakmışısz yağlarımızdan
ben bu akşam yaparımm yarında sana eşlik ederim.
Kür için de ayrıca tşk ederimŞu an saçlarım yumurta sarsından ziyade ilaç kokuyorrr
SABAH
1 yumurta
2 d.kepek ekmeği
1 dilim peynir
Ara: 1 mandalina
ÖĞLE
1 kase çorba
Yarım tabak ıspanak
Yarım tabak yoğurt
Ara: 2 adet form bisküvi
1 fincan nescafe
AKŞAM
1 kase çorba
1 domates
Ara: 1 salkım üzüm
Sıvı: 1,5 lt kadar
Spor: 45 dk yürüyüş.
canım çok güzel menün..sporun da çok güzel..suyu 2 bardak daha içersen daha da süper olacak
karbonhidratı yemek dışında alman çok güzel, öyle öneriyordu taylan kümeli de.. tost biel vardı mesela ama yemekten ayrı olarak ara öğün olarak yiyordum.. meyvenin yanında 1 yudum süt içersen şekeri daha az etkiler..süpersin başarılarının devamını dilerim valla grup çok iyi gidiyormaşallahh
Evet cnm bende dün kullandim oyumu,2 defa katilmistim,pastalar ve sütlü tatlilarda.Ilkinde 2. ikincisindede 1. oldum
Yapmaktan cok foto eklemek yoruyor insani:26:
Karatayi arastirma zamani gelmis desene
tesekkür ederim cnm,dün bir gaza geldimki sorma
Cnm sende bu hafta listede olacaksin
bende bu gün saclarimi boyayayim diyorum
insallah
hadi bakalim
İkincilik ve birincilik hakikaten tebrik ederim ben de yemek yapmayı çok severim her yöreyi yaparım hemen hemen kilolarımdan belli zaten kimbilir çıtır olunca ben de katılmak isterim fakat foto olayı tırsıttı birazcık
Karatayı ben herkese tavsiye ediyorum en azından hafta denemeni çok isterim kaptancım yalnız 2 yumurta bana alerji yaptı 2 gün yumurta 2 gün 1 er yerli muz yiyorum kahvaltıda bünyeye göre etkileyebiliyor
Double hobaaaa diyeyim haftaya hep beraber yarışacağız ne güzel tşkler kaptancım
Boya tabiki kendimize bakalım dimi :13::13:
evet gıdınce bı sorun cıkmassa yuruyuten sonra plates dusunuyorum cnm cumaya az kaldı:)) hedef 1,5 demıştım olmsı lazım:)
Müsli tok tutar cnm,sabah ye istersen.Öglen fazla kacirmadan atlatirsin,aksamida hafif yersen tas gibi hatun olursun
Bende her mutfaga gittigimde 2 bardak iciyorum
Evet evet bitmeli
Tamda öyle olmus cnm,sen gittin ben geldim.Cnm mutfak islerine giristim ancak ciktim
Afiyet olsun,yarasin
Bende yerimden kalkabilirsem callen e baslayayim diyorum ama her gün diyorum kalkamiyorum,biriniz kaldirin beni
Süpersin sekercigim valla.Her gün dahada azimli görüyorum seni,böyle gidersen kisa sürede hedefine ulasirsin
ben de bugün şimdiye kadar 1,5 lt içtim, evde yatana kadar da bi bu kadar daha içerim inşallah..
bunun yanında kocaman bir kupa rezene ve yeşil çay içtim 1er tane:)
rezene de mideyi rahatlatıyor hazmı kolaylaştırıyor tavsiye ederim tadı pek güzel değil ama evde vardı ben de içtim öğle arası:)
akşama 2 gündür yapamadığım temizliği inşallah bu sefer yapacağım bi aksilik çıkmazsa.. nasılsa yemeğim çok:)
Cenene kuvvet cnm.Sen geldin renk geldi takima89ne çok çene varmış bende
MENÜM:
Aç karnına1 tatlı kaş çörek otu çiğnendi
KAHVALTI :
2 lop yumurta
3 ad gün kurusu kayısı
7 zeytin
2 dilim peynir
3 ceviz 7 fındık taze kırılmış
1 domates yarım salatalık 1 taze yeşil biber
1 fincan tarçınlı taze zencefil çayı
ARA :
Yarım porsiyon kısır acıkmamıştım gerçi ama mecburen yedim evsahibine ayıp olmasın diye ama cıslara direndim aferim bana
AKŞAM:
Sarımsaklı yoğurtlu semizotu
3 Ad ızgara köfte
SPOR:
40 dk lık karışık hızda yürüyüş
10 dk tiffany
SIVI:
1.5 lt tarçınlı limonlu su
1 fincan beyaz çay henüz içmedim ama kesin içerim
1 fincan yeşilçay
1 fincan tarçınlı taze zencefil çayı
1 ad şekersiz türk kahvesi
2 bardak şekersiz siyah çay
Şekerler söylemeyi unutmuşum ben her gün takviye olarak omega 3 alıyorum
Cnm benimki yurt disi cok yazar sonraVerin telleri hepinizi dürteyim spor için
Cnm bir arastirip deneyeyim bende...İkincilik ve birincilik hakikaten tebrik ederim ben de yemek yapmayı çok severim her yöreyi yaparım hemen hemen kilolarımdan belli zaten kimbilir çıtır olunca ben de katılmak isterim fakat foto olayı tırsıttı birazcık
Karatayı ben herkese tavsiye ediyorum en azından hafta denemeni çok isterim kaptancım yalnız 2 yumurta bana alerji yaptı 2 gün yumurta 2 gün 1 er yerli muz yiyorum kahvaltıda bünyeye göre etkileyebiliyor
Double hobaaaa diyeyim haftaya hep beraber yarışacağız ne güzel tşkler kaptancım
Boya tabiki kendimize bakalım dimi :13::13:
Bende karsiyimMenün çok güzel canım yalnız ben şu form diyet light vs ürünlerin hepsine karşıyımsu olayınıda halletmişsin tbrkler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?