Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Cenene kuvvet cnm.Sen geldin renk geldi takima
Afiyet olsun cnm.Süper yine...

Cnm benimki yurt disi cok yazar sonra

Cnm bir arastirip deneyeyim bende...

Boyayamadim sacimida,yarina kaldi yine

Bende karsiyim

Hoşgeldin kaptancım Çalıkuşuna dalmışım şimdi farkettim :26: dene cnm .sağlık olsun yarına boyarsın

dahada azımlı olucam cnm yılbasına kadar vermem gereken kılocuklarım var ve haftada 1,5 verırsem super olucak :))

menum:
07:30
yogurtlu karısım
yarınsaat sonra 1 dılım ekmek arası peynır
sekersız cay

öğle30
bezelyelı patateslı haslma köfte 1 porsıyon
2-3 kasık bulgr pılavı
cacık

aksam17:30
karnıbahar haslayıp yogurtla yedim

ara 20:00

3 çok küçük mandalina
7-8 fındık kavrulmamış
1dılım ayva

22:00 nescafe sekersiz
su:2,5 lt

spor :
5km yurudum 1 saat
kalca bacak hareketleri yaptım
,plates yapamadım evde ınternet yok ındıremedım iş yerındende bugun ındırıcem bakalım:)

SABAH
1 form bisküvi (dün sabah ne yediğimi hatırlamıyorum ya çok tuhaf kahvaltı etmedim sanırım )

ÖĞLE
1 kase mercimek çorbası
Avuç içi kadar haşlama tavuk
Domates+Salata
1 dilim peynir

Ara: Nescafe

AKŞAM
1 kase çorba
1 köfte
Nescafe

SPOR: 45 dk yürüyüş+20 dk bölgesel hareketler.

Sekerkız ben de pilates yapamadım dünnn kardeşimin sınavları var şu sıralar ve benn sürekli onunla uğraşıyorumm bu akşam alışverişe çıkıcam lazer randevum da var eve geç giderim ama bu akşam sweet sen ben yapalım artık şu pilatesi

Spor için uykundan fedakarlık etmene şapka çıkarıyorum canım doğuş saatinin etkilediğini bilmiyordum annem de güneş batarken yatmama söylenir hep iyi değildir diye demekki batarken de zararlı

çok sağol sweetdimple, hem doğarken hem batarken uyumamak gerek, aslında cesaretim olsa oğlumu da uyandırcam o saatlerde ama henüz buna cesaret edemedim

Kizlar aediklerimi yazayim gecmise sonra bakicam cok aciktim cünkü

Blu cnm cok tesekkür ederim cizelge icin,yordum senide

Sabah

1 dl ekmek,peynir,catal ucuyla yumurta

Ara
2 kuru kayisi,5 badem ufacik

Öglen
1 tabak haslama,1 dl ekmek

Ara
1 avuc ici kadar kuru üzüm,5 badem

Aksam
1 tabak yogurtlu ispanak

Su
2 lt
Spor
jullian 10 gün videosu(bacaklarim agriyor)
300 ip atlama
50 mekik

Görüsürüz güzellikler,tartiya az kaldi kacamak yapmayalim sakin.Bu arada benim tarti dün 200 gr eksik gösteriyordu,bu gün yine fazla gösterdi.Böyle giderse bu hafta kendimi listeye almicam

dünki menüm:

kahvaltı:

1 kibrit kutusu kadar peynir+1 fındık lahmacun büyüklüğünde kepekli lavaş

öğlen:

8 yemek kaşığı etli az yağlı taze fasulye+1 aktivia yoğurt+ 1 fındık lahmacun büyüklüğünde kepekli lavaş

ara: 1 fincan sütlü nescafe

ara: 1 fincan kefir

akşam: közlenmiş patlıcan+ avuç içi kadar kıyma+ 1 fındık lahmacun büyüklüğünde kepekli lavaş, sonra oğlum yemediği için 5 yk ıspanak yemek zorunda kaldım, üzerine azcık kefir koymuştum ıspanağı pişirmesi çok zor diye kıyamadım..

sonra akşam bol bol gezdim :) son olarak 1 çay bardağı kefir içtim..

bakıyorum dün meyvem eksik kalmış çünkü kahvaltı- öğle arasında ara öğün yapmaya fırsat bulamadım

su: 2 ltyi kesin aştım
yeşil çay, rezene içtim 1er fincan..
ve 1 saat yürüyüş vardı..

işte böyle:)

rica ederim canım ne demek, hemen değişir inşallah çizelgen, aşağı doğru tabi:))
listen yine çok güzel olmuş menülerin çok dengeli, süpersin! ve tabi 3 çocukla spor yapabilmen de harika..maşallah
bence sık sık tartılarak hata yapıyorsun, vücudun su tutmuştur, ne bileyim lodos bile etkiliyormuş kiloyu.. en sağlıklısı her hafta 1 kere diyorlar.. bence sen de sabırla bekleyip cuma sabahları tartıl hem daha heyecanlı oluyor beklemek:)

menun cok gusel cnm evet ya 21 gunluk progmam baslayalım bakalım ılk olculerımızı yazalım baslamadan ben bı ındıreyım de bugun

cnm menunude sporuda cok gusel yanlız fazla cıkmanın nedenı vucudun odem yapmıstır yada sporu artıınce ılk bı kac gun fazla cıkıyormuş oyuzden cumayı bekle tartılma:)

hımm afıyet olsun menun gusel

Sweetdimple karatay linkini okuyunca kendimi çok kötü hissettim ya, aslında oğlum ve eşim için, neticede çocuğa ekmek yediriyoruz mesela, kahvaltıda 1 dilim yiyor, sonra arada makarna erişte vs de yiyor tabi.. ama şöyle bişey yaptım, dün hurma şurubu buldum markette, türkiyede çok pahalıydı ama burda ucuz tabi:) kek vs yaparsam oğlumun kekine bundan koyacağım, un olarak da tam buğday unu kullanacağım.. ya da verdiğin linklerden birinde çok güzel bi tarif vardı, sadece yumurta vs bolca kuru meyve ve kuruyemiş içeren kek, ondan yapacağım.. kendimden çok onun için endişelendim bi an:)

ben araöğün çok seviyorum ama karatayın da menülerinin ömür boyu devam ettirilebilmesi güzel.. en azından porsiyon derdi yok. kitaplarını okumam lazım ama burda alamam ki anca trye dönünce..

Canım herkes kitabı alın daha ayrıntılı bilgiler var diyor ama bence kitapsız da bilgi sahibi olabilirsin, internette karatay ile ilgili o kadar çok bilgi var ki, ben daha önce dukan yaptım ve internette herşeyi didik didik araştırdım sonra kitabı aldım int deki tüm bilgilerin hepsi kitapta vardı aynısı hem de kitaba pek gerek kalmadı. benim düşüncem bu tabii ama sweet daha iyi bilir.

Sweetcimm canımm sen bu konularda tecrübelisin engin bilgilerinden bizde faydalanmak isteriz

Slm kızlar tünaydın hepinize çok güzel kaçamaksız bir gün dilerim

slm verip geçmiş yapayım dedim sabah kahvaltı sonrası Buca pazarına gittim 25 kilo siyah zeytin aldım kışlık sele zeytini yapacağım

evi topla yemeği koy derken komşumuz geldi kahve muhabbeti sebze almak için şirinyer pazarına gidecektim fakat İzmirde yağmur

başladı bu hava içimi karartıyo nedense açılırsa belki giderim sizler naptınız hemen bakayım şimdi

menüler vs var internette ama yanlış yapmamak adına gibi düşündüm.. mesela miktar kısıtlaması yok mu bu karatayda? 2 yumurta falan filan çok değil mi yahu:) inceleyeceğim ona göre karar vereceğim
ben artık diyet modunda olmak istemiyorum yani öyle bi sistem oturtmalıyım ki zırt pırt boğazımdan her geçen bana kilo yapmamalı yada bozmamalıyım yani.. uzun vadeli olması lazım bi hayat tarzı olması lazım.. mesela taylan kümelinin yaptığım listeleri evet çok güzeldi ama sonrasında nasıl devam ettirmek gerek ben oturtamadım, mesela ömürboyu patates havuç yemeyecek miyiz.. yoktu o listelerde ve belki az az tüketmem gerekirdi herneyse ben başarısız oldum bu sefer kalıcı olsun istiyorum:))

selam sweetdimple hoş geldin:)
sele zeytin yapıyorsun demek vay bee süpersin:)

dahada azımlı olucam cnm yılbasına kadar vermem gereken kılocuklarım var ve haftada 1,5 verırsem super olucak :))

verirsem yok şekercim beynini öyle şartlandırma her hafta 1.5 kilo veriyorum kilolarım kendiliğinden gidiyor ve geri gelmiyor diye tekrarla olumlama yap inan çok faydası oluyo

bi ara kişisel gelişime takmıştım olumlamalar secret vs bi ara onlarıda paylaşırım sizlerle

Ben acı yiyemezdim 39 yıldır fakat şimdi öfleye pöfleye yiyorum baharatı severim ama acıya alışmak zordu gerçekten çok faydalıymış
Ah şekercim menün sporun fevkaladenin fevkinde resmen harikasın tbrkler bi de şu nescafeden vazgeçebilsen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…