merhabalar arkadaşlar...valla televizyon seyretmek bile istemiyorum ya..çok canım sıkıldı..istanbul resmen bir afet bölgesi oldu...allahım herkesin yardımcısı olsun...istanbul da olan arkadaşlar bizlere haber verirsiniz artık...inşallah sizin olduğunuz bölgelerde değildir sel olayı...ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN..:a015:
İyi geceler kızlar...
Silagül'cüm detoks çorbası için ayranı hazır mı aldın evde mi yaptın cnm ?
İftar:1kase çorba,5kaşık bezelye,2kaşık makarna
1 elma,1şeftali 2lt su
merhabalar arkadaşlar...valla televizyon seyretmek bile istemiyorum ya..çok canım sıkıldı..istanbul resmen bir afet bölgesi oldu...allahım herkesin yardımcısı olsun...istanbul da olan arkadaşlar bizlere haber verirsiniz artık...inşallah sizin olduğunuz bölgelerde değildir sel olayı...ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN..:a015:
selam canlarım
hayırlı haftalar diliyorum.
bugün okula başlayan çocuklara başarılar diliyorum.çok mutluyum bizde artık okullu olduk.:teytey:hihoyyytoğlum anaokuluna başladı.gerçi 10 gittik 11:30 çıktı.bu hafta böyle olacakmış.babasıyla gittik kameraya çektik.ay çok duygulandım
ALLAHIM herkesin çocuğuna zihin açıklığı versin.:Saruboceq:
gelelim rapora;
dün dışardaydık alışveriş felan dışarıda 5 parmak köfte elimden küçük ekmek bol salata ve diyet kola oldu menüm.3 çatalda eşimin kadayıfını tırtıkladım:kedi:klava:bol su
bugün niyetli değilim yarına inşallah
gece sahurda eşim için kalktım ama 1 küçük kase sütlü nesfit yedim. (ben sabahları tatlı isteğiyle uyanıyorum yersem o istek olmuyor)
sonrasında
saat 9 da 1 bardak az sütlü nescafe
saat 12 de 2 küçük yeşil elma
saat 13 de yine az sütlü nescafe
ben elma diyeti yapmak istiyorum inşallah bu sefer olur ama kendimi fazla sıkmıcam o zaman insan daha çok tatlı istiyor ben yemek aramıyorum tek derdim tatlı-tatlicadiarzu-
şimdi kaçayım dışarı çıkmam lazım hepicinizi öpüyorum.ŞenizŞenizŞeniz
benim oturduğum yerde yok ama eşimin işyeri ikitellide yani tam sel bölgesi ama şükür onların işyerindede bişey yokmuş allah ayrdımcısı olsun herkesin mevlam sabır versin yakınlarını kaybedenlere helede evladını kaybedenlere evlat acısı çook zor...
birde ben o kadar sinirlendim ki sebebi o sel felaketini fırsata çeviren yağmacılara allah bildiği gibi yapsın başka bişey diyemiyorum.........
merhabalar güzeller..nasılsınızinş.herkes iyidir.
bi uğrayayım dedim..sel felaketinedn bahsetmişsiniz.evet ya insanoğlu neler yapıyor ama doğal afetlerin önüne geçemiyor.gerçi istanbulda'ki olay pek ''doğal'' afet sayılmaz ama sorumlular elbet cezasını çeker..
buarada selin34 canm ne güzel seni görmek...
gülbeyza sende nereden bulursun böyle resimleri..çoook anlamlı...teşekkür ederiz palaşıyosun bizimle ne güzel..
bernuşcum sanada ve herkese hayırlı haftalar...
harikaaa bayram temizliğinde sana kolay gelsin.biz iki ev temizlicez annemle.bizimki birde dedeminki..
nam ablamız ni zaman döncek yaw.özledik valaa..
neyse canlar ben kaçtım..iftara 1 saat kaldı..salata yapcem sofrayı kuracam falan filan derken anca...
haydi hoşçakalın..afiyet olsun sizede şimdiden cokacimcoook opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?