Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

merhabalar arkadaşlaar...nasılsınız bakalım naptınız? niyetli değildim bende bgun..temizlik yaptık biraz kursa gitiim geldim sabah filan öyle koşoşuturmaca geçti bugunde..bernuş ya kimse artık o hiçbişey yememiş kanımca..yahu nası dayanıyolar şaırıyorum ben amaaaaa fisfisfishemen acıkıveriyorum ben yaaa noldu bilmiyorum bana onceden boyle değildim yavv dayanırdım valla artık yok o azim yada yaşlandımmı noldu hehe yaş da ilerledi tabe-tatlicadiarzu-
kıslar niye kimse yok yaa kimse yazmamış yine.. çok yanlız hissettm birden kendimi öptüm hepinizi kendinize kıb kocaman:teytey:

merhaba kızlar nasılsınız..bende uğrayamadım bayadır..iftara misafir geliyo biz gidiyoruz derken hiç fırsat bulamadm..ama bulsamda girmeye yüzüm yok ya olmuyor olmuyor işte bir türlü firenleyemiyorum kendimi..
bende hiç bukadar zorlanmazdım ramazanda ama bu kez günler uzun.çok acıkıyorum..ozamanda çok yiyorum..yediklerimi yazmayım şimdi..yoksa beni linç edersiniz..
neyse kıslar az kaldı..DÜ-ZE-LE-CEK başka yolu yok..ramazan bitincede böyle olursam beni takımdan atın valla..
şimdilik öptüm sizi..hoşçakalın...

günaydın kızlarr

bugünlerde net sorunu yaşıyoruz buyüzden giremiyorum kızlar nete ..hakkınızı helal edin paylaşım yapamıyorum

hepinize güzel birgün diliyorumm..

GÜNAYDINNN ARKADAŞLARR..:teytey:

NASILSINIZ..

EEEEE HALA UYUYORMUSUNUZ KIZLAR..ÇOOOK AYIPPPPPsositososito

HAYIRLI HAFTALAR KIZLAR...opuyorumnanaktan​

günaydınnlar kızlarrr :) gülbeyza ne kadar güzel resim öyle bayıldım :ecrin_bebek: Bayram temizliğine basladık azcık koşturuyorum bu aralar enerji harcayıp veririm belki kilo
şaka bir yana bayramda da tatlı çerez çikolata pfff dikkat etmek lazım.Ama bayramdan sonra hemen sıkı diyetlere başlayıp eksikleri gideririz inşş. hep beraber kaydirigubbakcemile5
Sahur : 1 bardak süt,1yumurta,domates salatalık,1tost(Sahur yapmadan dayanamıyorum böyle yazınca cokk oluyo ama bunları yememe ragmen halsiz kalıyorum affedin artık )

ıyi günlerrr opuyorumnanaktan

canım benim oturduğum yerde doğru düzgün yağmur bile yağmadı.ama karşı taraf televizyondan izlediğim kadarıyla epey kötü olmuş. ALLAH selde madur olanlara yardım etsin,ölenlere rahmet eylesin kalanlara sabır versin.dereleri ıslah edip alt yapı yapacağına parklara çiçek ekmek alışveriş merkezi yapmakla uğraşan yetkileri ıslah etsin.

İyi geceler kızlar...
Silagül'cüm detoks çorbası için ayranı hazır mı aldın evde mi yaptın cnm ?
İftar:1kase çorba,5kaşık bezelye,2kaşık makarna
1 elma,1şeftali 2lt su

canım ben hazır ayrandan yaptım ama aslında kendimiz yapmamız lazımmış tuzsuz olması lazımmış.

selam canlarım
hayırlı haftalar diliyorum.
bugün okula başlayan çocuklara başarılar diliyorum.çok mutluyum bizde artık okullu olduk.:teytey:hihoyyytoğlum anaokuluna başladı.gerçi 10 gittik 11:30 çıktı.bu hafta böyle olacakmış.babasıyla gittik kameraya çektik.ay çok duygulandım
ALLAHIM herkesin çocuğuna zihin açıklığı versin.:Saruboceq:
gelelim rapora;
dün dışardaydık alışveriş felan dışarıda 5 parmak köfte elimden küçük ekmek bol salata ve diyet kola oldu menüm.3 çatalda eşimin kadayıfını tırtıkladım:kedi:klava:bol su
bugün niyetli değilim yarına inşallah
gece sahurda eşim için kalktım ama 1 küçük kase sütlü nesfit yedim. (ben sabahları tatlı isteğiyle uyanıyorum yersem o istek olmuyor)
sonrasında
saat 9 da 1 bardak az sütlü nescafe
saat 12 de 2 küçük yeşil elma
saat 13 de yine az sütlü nescafe
ben elma diyeti yapmak istiyorum inşallah bu sefer olur ama kendimi fazla sıkmıcam o zaman insan daha çok tatlı istiyor ben yemek aramıyorum tek derdim tatlı-tatlicadiarzu-
şimdi kaçayım dışarı çıkmam lazım hepicinizi öpüyorum.ŞenizŞenizŞeniz

benim oturduğum yerde yok ama eşimin işyeri ikitellide yani tam sel bölgesi ama şükür onların işyerindede bişey yokmuş allah ayrdımcısı olsun herkesin mevlam sabır versin yakınlarını kaybedenlere helede evladını kaybedenlere evlat acısı çook zor...
birde ben o kadar sinirlendim ki sebebi o sel felaketini fırsata çeviren yağmacılara allah bildiği gibi yapsın başka bişey diyemiyorum.........

merhabalar güzeller..nasılsınızinş.herkes iyidir.
bi uğrayayım dedim..sel felaketinedn bahsetmişsiniz.evet ya insanoğlu neler yapıyor ama doğal afetlerin önüne geçemiyor.gerçi istanbulda'ki olay pek ''doğal'' afet sayılmaz ama sorumlular elbet cezasını çeker..

buarada selin34 canm ne güzel seni görmek...

gülbeyza sende nereden bulursun böyle resimleri..çoook anlamlı...teşekkür ederiz palaşıyosun bizimle ne güzel..

bernuşcum sanada ve herkese hayırlı haftalar...

harikaaa bayram temizliğinde sana kolay gelsin.biz iki ev temizlicez annemle.bizimki birde dedeminki..

nam ablamız ni zaman döncek yaw.özledik valaa..

neyse canlar ben kaçtım..iftara 1 saat kaldı..salata yapcem sofrayı kuracam falan filan derken anca...
haydi hoşçakalın..afiyet olsun sizede şimdiden cokacimcoook opuyorumnanaktan

Kadir geceniz hayırlara vesile olsun dualarınızın kabul olması dileğiyle.......

Son düzenleme:
CANIM BENİM HAYIRLI OLSUN.opuyorumnanaktan.ALLAH HEPİMİZİN ÇOCUKLARINA ZHİN AÇIKLIĞI VERSİN..BAŞARILARINI GÖRMEK NASİP ETSİN...:Saruboceq:
GEÇMİŞ OLSUN..UCUZ KURTULMUŞLAR DESENE..ÇOK ZARAR ZİYAN VAR ÇOOOK..ALLAH SABIRLAR VERSİN..:Saruboceq:
KOLAY GELSİN CANIM..opuyorumnanaktan
NAM ABLAMIZ BAYRAMDAN SONRA İNŞALLAH BURALARDA..

AMİN CANIM SAĞOL,SENİNDE KANDİLİN MÜBAREK DUALARIN KABUL OLSUN CANIM..:Saruboceqpuyorumnanaktan
Eki Görüntüle 24353

Kadir geceniz hayırlara vesile olsun dualarınızın kabul olması dileğiyle.......

MERHABALAR KIZLAR..NASILSINIZ BAKALIM..
HAYAT NASIL GİDİYOR...
BENİMKİ ÖYLEDE BÖYLEDE GİDİYOR İŞTE...
HAYAT YORARAK DEVAM EDİYOR İŞTE..
ALLAH SAĞLIK VERSİN DE DEVAM ETSİN...kaydirigubbakcemile2

** KADİR GECESİNDE BOL BOL DUA ETMELİYİZ **

Kur'ân-ı Kerim'in Levh-i Mahfuz'dan dünya semasına toptan indirilmiş olduğu gecedir. Cebrail, Peygamberimiz'e (sas) ilk vahyi bu gece getirmiştir.
Alak Suresi'nin "İkra! Oku!" emriyle başlayan ilk beş âyeti bu gecede inmiştir

Kandillerin en üstünüdür ve "Gecelerin Sultanı" olarak isimlendirilmiştir. Kıyamete kadar yüz milyarlarca insana dünya ve ahirette rehberlik edecek olan bir Kitab'ın yeryüzüne iniş günü ve bunun yıldönümleri elbette ki müstesna bir gündür; ve bayramlar, ihtifaller ve merasimlerle kutlanması gayet isabetlidir.

** KADİR GECESİNİN ÖNEMİ **

Ramazan-ı şerif ayı içinde bulunan en kıymetli gecedir. Bazı âlimlere göre Mevlid gecesinden sonra en kıymetli gecedir.

Kadir Gecesi, Muhammed aleyhisselamın ümmetine mahsus bir gecedir. Başka Peygamberlere böyle bir gece verilmemiştir.

Peygamberimiz, daha önceki ümmetlerden bin sene cihad eden insanları düşünüp, benim ümmetimin ömrü kısadır, az ibadet ederler diye üzülünce, Allahü teâlâ, (Kadir gecesi senin ve ümmetinindir) buyurup Habibinin kalbini ferahlandırdı.

** KADİR SURESİ'Nİ OKUMALIYIZ ?*

ÇÜNKÜ..

Kadir gecesinde, bir kere Kadir suresini okumak, başka zamanda Kur’an-ı kerimi hatmetmekten daha sevapdır.

Kadir gecesinde bir tesbih [Sübhanallah], bir tahmid [Elhamdülillah], bir tekbir [Allahü ekber], bir tehlil [La ilahe illallah] söylemek yedi yüz bin tesbih, tahmid, tekbir ve tehlilden kıymetlidir. Bu gece koyun sağımı müddeti kadar [az bir zaman] namaz kılmak, ibadet etmek, bir ay bütün geceleri sabaha kadar ibadetle geçirmekten daha kıymetlidir.) [Tefsir-i Mugni]

(Kadir gecesi üç defa “La ilahe illallah” söyleyen müslümanın, birincisinde bütün günahları bağışlanır. İkincisinde Cehennemden kurtulur, üçüncüsünde Cennete girer.) [Tefsir-i Mugni]

kızlar hepinizim mübarek kadir gecenizi kutlarım iki üç gindir gene giremiyorum nete paylaşımlar çok az oluyor ama az kaldı şu ramazan bitsin bayramıda atlatalım inşallah burdayız hep beraber yediklerime dikkat ediyorum ama oruçtan çıkınca birde bir yerlere davet edilince yememek olmuyor hepinize iyi iftarlar iyi sahurlarrrrr

Kadir Gecesi dileklerimizi, isteklerimizi Allaha arz etmek için de değerli bir fırsattır. Kadir Gecesi, Allahın rahmet ve bağışlanmasının sağanak halinde yeryüzüne indiği, dileyen her müminin armağanlara garkettiği bir gecedir. Hepimize hayırlı olsun..​

kızlar merehaba
rabbim cümlemizin bu gecede tüm dualarını kabul etsin
resimleri siz beyendikçe ben hep bulur buraya koyarım kızlar
sılagülcüm ne mutlu sana oğluş başlamış anaokuluna benim kızımda 24de başlıyor 5yaş grubuna
rabbim zihin açıklığı versin..
bugün yediklerim
1dilim pide
1kase çorba
2kaşım barbunya
3kaşık pilav
havuç salata ve yeşil salata
2tanede tulumba tatlısı
ramazanda diyet olmuyor bernuşum
kilo almadan bitirsek ne güzel olcak az kaldı gerçide
neyse hepinizi çok öpüyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…