Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

merhaba arkadaşlar
bu aralar paylaşım yapamıyorum farkındayımm
moralim bozuk hafif depresyondayım ama nedenini bilmiyorum
beni mazur görün lütfern
hepinize bol dualı geceler diliyorum
dualarda unutulmamak dileğiyle

Allah'ım Bu ''Güzel İnsanların'' Benim Bilmediğim Seninse Muhakkak Bildiğin Sıkıntılarını Gider,

Benim Hiçbir şey Yapamadığım Dertlerine Sen Deva Ol,

Her Sarsıldıklarında Tutamaığım Ellerini Sen Tut,

Her İncindiklerinde Yakınlığınla Merhemlerini Sen Sür,

Bu Kullarını Her zaman Sev ve Sevindir...

Amin...

Kadir geceniz mübarek olsun..

:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

merhaba kızlar.nasılsınız.regl oldugum için oruc tutamıyorum.bende detoks diyetini deniyim dedim.kahvaltımı yaptım çorbayıda hazırlayıp içtim.tadı hosuma gitti bakalım 2 gün yapılıyormuş bir değişim olacak mı.ıyi günler :) opuyorumnanaktan

MERHABA CANIMCIM..BENDE SENDENİM CANIM AMA FARK BEN NEDENİNİ BİLİYORUM..NEYSE KENDİNİ BIRAKMA CANIM..ARADA UĞRA DERDİNE DERMAN OLMAYA ÇALIŞALIM CANIM..opuyorumnanaktan
AMİNN GÜZELİM,İNŞALLAH DUALARIMIZ KABUL OLMUŞTUR..:Saruboceq:
TÜNAYDIN GÜZELLİK...opuyorumnanaktan
opuyorumnanaktantünaydınnnnopuyorumnanaktan
a.s.benim güzel takımımın güzel inasanlara.s.

HADİ BAKALIM GEÇMİŞ OLSUNNNN..DENE BAKALIM ÇORBANI İNŞALLAH FAYDASINI GÖRÜCEKSİN..opuyorumnanaktan

MERHABALAR ARKADAŞLARIM..NASILSINIZ...
SİZLERDE OLMASANIZ BEN NEREYE YAZICAM BİLMİYORUM YANİ..
BENDE MALESEF DEPRESİFİM,AMA İNŞALLAH ÜSTESİNDEN GELİCEM ALLAHIN İZNİYLE...
KIZLAR CUMA GÜNÜ BİLDİRİM YAPAMIYCAK OLANLAR LÜÜTFEN YARINDAN BİLDİRSİNLER..OK...KENDİNİZE İYİ BAKIN...opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

amin canım sağolasınŞenizŞenizŞeniz

merhaba arkadaşlar
bu aralar paylaşım yapamıyorum farkındayımm
moralim bozuk hafif depresyondayım ama nedenini bilmiyorum
beni mazur görün lütfern
hepinize bol dualı geceler diliyorum
dualarda unutulmamak dileğiyle

tatlum gıymatlum neyin var canım :1hug:
sonbahardandır umarım bir sorun yoktur.bebişini öpüyorum canımbol bol papatya çayı iç iyi gelir bidenemŞenizŞeniz

canım benim datlum gıymatlum bende sizdenim benim tek farkım ben kronik depresyon hastasıyım.delüüüüüüüüüüüüyüm yanim.laelaelaelaelae-tatlicadiarzu-kafamçokkarıştılaelaelaelaelae

selam bacularım
kusuruma bakmayın giremedim geçmiş kadir gecenizi kutlarım dilerim tüm dualarınız kabul olmuştur.
beni sorman sokaklardayım bu hafta hep evi zor buluyorum.bugün evde olcaktım güya ama benim canavarın boğazı ağrıyor doktora götüreceğim sonrada ben gideceğim yani bugünde doktor doktor dolaşacağım. ALLAHIM dermansız dert vermesinde.
velasılın bacular bende bi düzelme yok hala tırlatık bi vaziyetteyim.
ne yedim ne ,içtim hatırladığım kadarıyla
dün sadece kahve
akşamsa 1 adet bol yeşillikli çiğ köfte dürüm yedim.
sonrasında 4 çay 2 bisküvi ve 1 avuç kuruyemiş 2 kuru incir
hepsi bu
bugünde doktora gideceğim için oruç tutamadım kahvemi içtim 2 kuru incir şimdilik bu kadar
hepinizi öpüyorum görüşmek üzereŞenizŞenizŞeniz

CANIM BENİM..ÇOK GEÇMİŞ OLSUN..TAM DÖNEMİ MALESEF..KIŞ GELİYOYA HASTALANMAZLARSA OLMAZ..NEYSE DEDİĞİN GİBİ ALLAH DERMANSIZ DERT VERMESİN..ALLAH ŞİFA VERSİN...:Saruboceq:a.s.

NABERSİNİZ KIZLAR..

NASIL GEÇİYOR GÜNLERİNİZ...

BOL BOL TEMİZLİKLE DİYOSUNUZ SANIRIM...

BAYRAM TEMİZLİKLERİDE OLMASA BU EVLER NE HALE GELCEK ACEP DİMİİİİkaydirigubbakcemile3

HEPİNİZE ALLAH KOLAYLIKLAR VERSİN..ÖPÜLDÜNÜZ...yerimseniben

merhaba kızlarrrrr klo bildirimimi yapıyorum 56,7 yanlız adetliyim adetli olunca vücütta su oluyor dimi ramazan ramazan dedik o da bitti bayramdan sonra diyete devam sporada az önce komşumla konuştuk inşallah okulların açıldığı gün spora başlıyoruz her sabah bir saat yürüyüş ve yüzme hepinize iyi iftarlaRRRRRRR

Slm kizlar, 1haftadir yazamiyorum.

Bilgisayarim bozuldu, tamire verdik 6hafta sonra gelcek.

Suan annem deyim, arada sirada burdan yazarim akannehir

bu arada 64.8 oldum 200gram verdim opuyorumnanaktan ve suan regl oluyorum lülülülülülü

herkezi opuyorum turkbayragi

3.TAKIM **122. ETAP **

sılagul ( 60.0///% )
cabik ( 75.3///% )
ademel ( 75.0///% )
rainbow87 (108.0/108.0/0.0/0.00% )
gülbeyza ( 81.0///%)
figenk24 (55.6/56.7/-1.1/-1.98% )
gzdegzde ( 65.0/65.0/0.0/0.00% )
kalimera (85.0/85.0/0.0/0.00%)
Harikaaa ( 65.1///%)
semo (64.5/64.8/-0.3/-0.47%)

3.TAKIM TOPLAM KıLO (734.5///%)

KIZLAR BURADAN DEVAM LÜTFEN...YARIN GECıKMEZSENıZ SEVıNıRıM...HAYIRLI AKŞAMLAR..:teytey:

Son düzenleme:
merhabalar kızlar nasılsınız..ben çok yorgunum..bayram temizliği malumunuz..bugün dedemin evini bitirdik sayılır.yarında kendimizinkini temizlicez annemle..çok yoruldum yaw..ama değdi.her yer bal dökk yala :))

sılagülcüm çok geçmişler olsun canım..
gülbeyza inş. bu güzel dua kabul olur..
bernuşcum evet ya bayramdan bayrama haşat ediyoruz kendimizi ama tertemiz olunca insan rahatlıyo dimi:)

neyse kıslar ben gideyim artık.ben ne yedim içtim yazmıyorum ramazan dolayısıyla :))
ama bayramdan sonra kendime acımicam hiç..lokmalarımı sayacam..tek tek yazıcam buraya...
çenem açıldı yine yaa.yorulmamışım dimekki kaydirigubbakcemile3
hadi hoşçakalın opuyorumnanaktan

merhabalar arkadaşlar...nasılsınız bakalım..bende bikaç gundur yazamıyorum kusura bakmayın ama cok guzler dualar edilmiş bayram temizlikleri de yapılmış harikasınız valla:)) kilomu bildiriyim ben aynıyım aslında almış da olablir ama aynı yazıverin ya napalım artık vericez :)) opuldunuz hepiniz kıb kocaman

ay bugün girinnce kilo bildirim yapmayı özlediğimi fark ettim ya(( neyse ben yinede yazayım kilom aynı malesef:)))
silagül canım çok geçmiş olsun allah acil şifalar versin..
cabik işler bitince bayramdan önce banada uğra biraz:))
kıslar tahlil sonuçlarına göre çok küçük minicik dedi dr miyon çıktı offf yaaaa sıkıntı yaptım kendime bu sefer tiroitler kötüledi nam ablam burda olsa kesin kızardı bana........
neysem ben kaçıyom gidip yatayım malum ben bu sene oruç tutmadım çünkü dr yasak dedi kışın biraz iyi olursam öderim inş. mevlam nasip eder...
kendinize iyi bakın öpüldünüz kocaman kocaman........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…